|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
2.11.2010 12:29:37   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

tko...sva skuhala kompot

Majči je pomalical...zdej se še čaj ohladi..pa u mižule...no, prej še nosek spucat...uf

sva brisače družno zložila, pa nekaj solpkov iz kock sva zložila in podrla...zdej pa gleda Gasilca Sama...

sem ful vesela...k mi je tast glih zdele kot ponavadi začel pod spalnico drva žagat..juhej...to bomo spali...glih ene pol urce...ma, pa se ne bom prepirala..BZ

tamika...ful dobr za lulanje...uf, kok je zagnana..še ponočiuser posted image user posted image

sta šla z atijem včeraj dopoldan malo kolesarit ... so se ustavili na igrišču in se igrali z listjem ... pa mu je 3x zatežil lula, lula user posted image user posted image user posted image user posted image ... lump user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
2.11.2010 12:32:15   
Pikica_82
Uf, pri nas ni tak hudo. Enkrat je mel vnete uhice za prvi maj, pa zdaj septembra in zdaj jih ima. Bronhitise pa zgleda uspešno krotiva s inhalatorjem zdaj, včeraj so bla pljučka baje čista, nosek je tud prehoden.
Supadajo pa pri nas vse bolezni z časom izraščanja zob. Tak da še ti 4 zobki pridejo ven, in potem bomo zdravi kor riba user posted image user posted image  (sanja kura o koruzi...) user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
2.11.2010 12:32:57   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

Tamika...pa kje si ti punca....upam,da si danes malo odpočiješ....in globoko vdihneš tišino user posted image user posted image

Urša..he he ..se spomnim ko je men možek tako rekel, ko sem nasedla v pojstelji ,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa nisem mogla na wc----pa je rekel..pridi ti moj nasedli kitek in mi podal roko..user posted image user posted image user posted image .

evo me user posted image ... no way, Jose user posted image user posted image ... bizi od 6:30 user posted image user posted image

samo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image
škoda, da sem tako daleč user posted image ... bi si vzela pa čas za kavico, da bi malo počvekali user posted image user posted image

poudarek je predvsem na malo.user posted image user posted image user posted image user posted image ..to bi naredile dežne nevihte....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja...res je škoda da ste tako daleč, no ,da smo toliko narazen.....ah ja...bo treba enkrat celodnevni obisk narest....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
2.11.2010 12:34:20   
sjmm

tko...sva skuhala kompot

Majči je pomalical...zdej se še čaj ohladi..pa u mižule...no, prej še nosek spucat...uf

sva brisače družno zložila, pa nekaj solpkov iz kock sva zložila in podrla...zdej pa gleda Gasilca Sama...

sem ful vesela...k mi je tast glih zdele kot ponavadi začel pod spalnico drva žagat..juhej...to bomo spali...glih ene pol urce...ma, pa se ne bom prepirala..BZ

tamika...ful dobr za lulanje...uf, kok je zagnana..še ponočiuser posted image user posted image

sta šla z atijem včeraj dopoldan malo kolesarit ... so se ustavili na igrišču in se igrali z listjem ... pa mu je 3x zatežil lula, lula user posted image user posted image user posted image user posted image ... lump user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..sej ma prov..zakaj bi pa sam mamici zatežiluser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
2.11.2010 12:36:21   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

JUTROuser posted image .....sm glih dobr iz postle...je Šime že iz službe pršu, k sm jst še kr spalauser posted image .....2 polna dneva s tavelkima ptičema me je fizično čist zmozgal, pol sm se pa ponoč čist zasekerala zarad rane, tko d nism mogla spat in pol me je še patronažna zutri iz postle vrgla....no me je vsajpotolažila, d je čist ok, d ni nč slabš in d nej se ne sekiram....no in pol sm v miru zaspala do zdeleuser posted image .

Čez eno urco mamo prvo posvetovalnico z Juretom, da mal vidmo kok je kej zrastu, pa kok se je redi - zdej mu že nekaj dni nič ne dodajam, ker mam filing d mam dost mlekauser posted image user posted image user posted image .

Šime je letu še u torkov šoping fasnge......in on bere kva sm mu napisala.....user posted image .....pisalo je:
plenice 5ka 1 krat.....on pa men.... a nis rekla d ma Jure že 2kouser posted image user posted image ....on bi gladko prnesu 5 štosov 1ke in ne 1 štos 5ke, ki je za Roksota grrrrrr.

Ptiča gresta zvečer spet k babicam ...verjetn do nedeljeuser posted image .....

Aja mami me je klicalauser posted image user posted image user posted image ...sploh ne morem verjet, po doooolgem času sva se zelo skulirano in prav prijetno pogovarjaleuser posted image user posted image user posted image ...sm ful vesela. Fotr je pa itak zgublen primeruser posted image .

grem vas mal nazaj prebrat

dobro jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za celjenje rane in pogovor z mamo
poročaj nam kako opravite pri P ... veš kake smo user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
2.11.2010 12:36:40   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

JUTROuser posted image .....sm glih dobr iz postle...je Šime že iz službe pršu, k sm jst še kr spalauser posted image .....2 polna dneva s tavelkima ptičema me je fizično čist zmozgal, pol sm se pa ponoč čist zasekerala zarad rane, tko d nism mogla spat in pol me je še patronažna zutri iz postle vrgla....no me je vsajpotolažila, d je čist ok, d ni nč slabš in d nej se ne sekiram....no in pol sm v miru zaspala do zdeleuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA RANO IN SPANJE!!!!!

Čez eno urco mamo prvo posvetovalnico z Juretom, da mal vidmo kok je kej zrastu, pa kok se je redi - zdej mu že nekaj dni nič ne dodajam, ker mam filing d mam dost mlekauser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image ZA DOST MLEKAuser posted image

Šime je letu še u torkov šoping fasnge......in on bere kva sm mu napisala.....user posted image .....pisalo je:
plenice 5ka 1 krat.....on pa men.... a nis rekla d ma Jure že 2kouser posted image user posted image ....on bi gladko prnesu 5 štosov 1ke in ne 1 štos 5ke, ki je za Roksota grrrrrr.

ITAK K VSAK DECuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ptiča gresta zvečer spet k babicam ...verjetn do nedeljeuser posted image .....

SEJ BO HITR MINILuser posted image user posted image user posted image user posted image MORŠ MISLIT TUD NASE IN NA CELJENJE RANEuser posted image

Aja mami me je klicalauser posted image user posted image user posted image ...sploh ne morem verjet, po doooolgem času sva se zelo skulirano in prav prijetno pogovarjaleuser posted image user posted image user posted image ...sm ful vesela. Fotr je pa itak zgublen primeruser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image JE LEPO BRAT D STE SE POGOVORILEuser posted image

grem vas mal nazaj prebrat

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3056
2.11.2010 12:37:06   
Ajvy
Kolumbo...superca za spančkanje in rano..user posted image user posted image user posted image user posted image .še najbolj super pa je to ,da sta se z mami tako lepo pomenili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PIkica...pr nas so tudi pr izraščanju zob ušeski na tapeti,,tko da ..bomo videli,...a ne ...
upanje umre zadnje

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 3057
2.11.2010 12:37:14   
TAMIKA3

tko...sva skuhala kompot

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..sej ma prov..zakaj bi pa sam mamici zatežiluser posted image user posted image

bo še dovolj user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
2.11.2010 12:38:59   
Pikica_82
Itak Ajvy , jaz sem večni optimist user posted image

Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image  za rano in pogovor z mami!

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
2.11.2010 12:58:03   
sjmm
princ u svetu sanj

zdej morm pa mal potelefonarit glede dela

pildek za štacuno

pa seveda kosilček

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
2.11.2010 13:03:53   
Ajvy
sjmm..čist preveč pridna si...super mama 

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
2.11.2010 13:12:43   
Čebel@
uf ste čvekiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....jaz sem uspela vse zrihtat-še dnevnik naše vikend obiskovalke napišem,da ga nesem nazaj v vrtec....kosilo sem jaz že pojedla(pa bom še 1 porcijo,ker mi je tok doberuser posted image ),možku še želodec nagaja,tko da še ni jedel....ko pride prinčipeska domov,pa šibam še k dohtarju

če danes ne bom sama sebe srečala,pol pa nič ne rečemuser posted image user posted image user posted image

prebrala sem vas,ampak sem si le zapomnila,da ste vse turbo pridneuser posted image user posted image user posted image

urša.....pri nas mala ne sedi pri miru(sploh pa ne 2 uri),ampak se vsede k igračam,če so pa večji otroci pa za njimi hodi...ne sikeraj se za take brezvezne komentarjeuser posted image user posted image user posted image

kolumbo....super za pogovoruser posted image user posted image user posted image jaz ta čudež še čakamuser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
2.11.2010 13:45:58   
Katjusa
jst tud sem pridna dons... trenutno še kuham pa likalnik sem zakurblala mam par majc za zlikat...... zdravnika sem si prestavla no iz šentjurja bodo poslal kartoteko sem, da ne bom hodla tja na preveze če pa imam zdravnika tukaj v istem blokuuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da ne bom rabla prevoza bom šla lahko kr peš:)user posted image user posted image user posted image user posted image Ju3 pa v četrtek me pa moj pelje če bo dobil frej..... dons me roke nenormalno bolijo, kot da vejo da se neki dogaja........ še mal pa bo vsaj desna bolljšauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej morem pa sam še za otročka kufre naštimatuser posted image user posted image user posted image je rekla babi ne pozabit na škorne k mi ne bomo notuser posted image user posted image user posted image to bosta spet uživala ker jst vseeno pazim mal, da v vsak drek ne stopita babi jima pa da mal več frej in perejo k zmešani.....:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
2.11.2010 16:02:34   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Uf, pri nas ni tak hudo. Enkrat je mel vnete uhice za prvi maj, pa zdaj septembra in zdaj jih ima. Bronhitise pa zgleda uspešno krotiva s inhalatorjem zdaj, včeraj so bla pljučka baje čista, nosek je tud prehoden.
Supadajo pa pri nas vse bolezni z časom izraščanja zob. Tak da še ti 4 zobki pridejo ven, in potem bomo zdravi kor riba user posted image user posted image  (sanja kura o koruzi...) user posted image user posted image
jst tudi tako pravim,ko vsi zobje zrastejo pol pa bo.......upamuser posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
2.11.2010 16:21:40   
Čebel@
fertik za danesuser posted image

Hana je bila pridna pri atiju...je pojedla 2,5 zajemalke rižoteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...za atija sem iz skrinje juho vzela,ker je zmeraj bolj pafuser posted image ...čaka me še borba pod tušem-bo treba laske umituser posted image

se tipkamo še proti večeru

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
2.11.2010 16:55:20   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Hana je bila pridna pri atiju...je pojedla 2,5 zajemalke rižoteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...za atija sem iz skrinje juho vzela,ker je zmeraj bolj pafuser posted image ...čaka me še borba pod tušem-bo treba laske umituser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za čimmanj solzic pri umivanju laskov....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
   [Brisano sporočilo]
2.11.2010 17:34:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3067
2.11.2010 17:46:13   
Čebel@
sva lepo zrihtali laskeuser posted image user posted image user posted image ...je bilo par solzic,ampak sem pogruntala,da ko je v histeriji da me sploh ne posluša,tko da me je mogla gledat v oči in je šlouser posted image user posted image user posted image ....večerje noče,ker je sita še od rižote,tko da dobi le dozo mlekauser posted image ......zdele mi razmetava klinčke,tko da je malo miruuser posted image

kolumbo...upam,da te nič ne pošlatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image  Juretu za lep napredek

Neposredna povezava do sporočila: 3068
2.11.2010 18:53:41   
Čebel@
mir in tišina-uf kako pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša...jutri bom mislila nate-javi se kako bo s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
2.11.2010 19:36:56   
birdy
Hoj,
moji punci spita, jst bi se mogla vržt v likanje pa se mi ne dauser posted image  Sam mam kup že tak da bogpomagi tko da je res treba... Pri pulmologu sva bile z Kristi hitro fertik, zdejje itak kr vredu tko da čakamo kaj bo vrtec prinesel... 
Sicer pa ne vem kaj naj si mislim... Prejle sem šla na wc in sem obrisala en ornk komad sluzi... Krvavkast ni bilo pa nič tko da sta dve možnosti mogoče... Al čep al pa vnetje. No, sej mam v petek G pa bomo vidli. Bi blo fajn rečt da me še vaginalno pregleda da če je vnetje da ga zdravimo... Me pa itak že fejst matra, zdele čez vikend kr naprej neko otrdevanje trebuha pa lažni popadki... Ampak zdele nimam časa it rodituser posted image  še vsaj dva tedna neuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
2.11.2010 19:59:01   
sjmm
sva šla u šoping..pol pa hitr dam, vse poštimat ....sem zdej čist neki morto

mali smrka...še dobr d se nism preveč hvalila d je zdravuser posted image

ma, sej bo ...Saška je imela ta dolgo...zdej smo še piskre pospravl....še kakico previjemo...pa via pojstla.

sm skuhala eno termovko čaja za nočne potrebe...mislm d k bo Maj mrknu...grem pod tuš in pol kr počas tud jz dam vse na off

kolumbo...dobro se spočij....user posted image user posted image user posted image user posted image za Jurčijeve mere

čebelc@...lepo pocajtaj možka in se tudi ti kaj spočij...dons si bla res k burjauser posted image

birdy....upam, da se ti vse še za en cajt umiri..le povej velikančku, da lahk še mau počaka na veseli danuser posted image

katjuša...dobro opravi ju3, čim manj bolečin in hitro okrevanje...držimo pesti zateuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
2.11.2010 20:00:18   
Urša08
čer

Jaz sem dons neki čudna,. spodi mi ful prtiska , pa ves dan mam občutek kt da se bo user posted image vlila. Sploh ne vem kaj nej si mislim. Sedaj grem kr na kavč počivat. Jutri vas pa preberem.

nočka vsem user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
2.11.2010 21:14:51   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čer

Jaz sem dons neki čudna,. spodi mi ful prtiska , pa ves dan mam občutek kt da se bo user posted image vlila. Sploh ne vem kaj nej si mislim. Sedaj grem kr na kavč počivat. Jutri vas pa preberem.

nočka vsem user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
2.11.2010 21:20:01   
Ajvy
čer..

Čebela.
..super za vse opravljeno...čist si preveč pridna...dej no mal počivat...
Bogi ati...ga je pa orenk zvilo....upam,da se čimprej poceli.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ma trebušno gripo ?

Katjuša...vidim ,da si v pripravah.....lepo vse pripravi....potem pa počivaj....da ne boš mela čist zatečen vse jutri,...

Kolumbo....upam,da se ti uspe spočit,,,,,
Jure krasno napreduje.....bravo user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy
.....waw....a kr tkole ti....glej da nauš šla hitr rodit....če pa greš---diham s teboj user posted image user posted image user posted image
Super za Kristi...full sem vesela user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm..upam ,da samo nosek pušča in da bo nočka mirna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša....če greš v Rim....diham s teboj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 2.11.2010 21:21:16 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
2.11.2010 21:32:58   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za očija

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?