Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 11:04:35
|
|
|
|
Urša08
|
Danes sem čist vremenska, sem neki zaspana, nč se mi ne da. Sem prejle mal na kavčku ležala in gledala beverly hills, pa jedla zraven. Se mi zdi da se mi je apetit povečal, ma skoz bi neki jedla . Nisem povedala da me je včerej tast v slabo voljo spravil. V glavnem smo šli mal dol proti večeru in prvo smo mal očitkov slišali k nismo šli do stare meme (bili smo v soboto tam), ok to preslišmo in potem začne razlagat da je bila tam od nečaka hčerkica k je isto stara k Žiga in da je dve uri samo sedela in gledala. In potem kako da najini ne morjo bit dve uri pr mir , mislim jaz sem dobla občutek da mam najbolj razgrajaške otroke Mi je blo koj žal da smo sploh šli dol. Sedaj si grem pa en kapučinček narest
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 11:09:12
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Danes sem čist vremenska, sem neki zaspana, nč se mi ne da. Sem prejle mal na kavčku ležala in gledala beverly hills, pa jedla zraven. Se mi zdi da se mi je apetit povečal, ma skoz bi neki jedla . Nisem povedala da me je včerej tast v slabo voljo spravil. V glavnem smo šli mal dol proti večeru in prvo smo mal očitkov slišali k nismo šli do stare meme (bili smo v soboto tam), ok to preslišmo in potem začne razlagat da je bila tam od nečaka hčerkica k je isto stara k Žiga in da je dve uri samo sedela in gledala. In potem kako da najini ne morjo bit dve uri pr mir , mislim jaz sem dobla občutek da mam najbolj razgrajaške otroke Mi je blo koj žal da smo sploh šli dol. Sedaj si grem pa en kapučinček narest urša skozi eno uho notri pa skozi drugo ven....srečna bodi da imaš žive otroke.....otroci so zato, da razgrajajo, ne pa da sedijo na kavču in vlečejo na ušesa kaj se tastari zgovarjajo....ne poslušaj in ne jemlji k srcu takih kritik.....vsak otrok je edinstven tako kot tudi tvoja fanta .... in prav je tako...!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 11:12:36
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Danes sem čist vremenska, sem neki zaspana, nč se mi ne da. Sem prejle mal na kavčku ležala in gledala beverly hills, pa jedla zraven. Se mi zdi da se mi je apetit povečal, ma skoz bi neki jedla . Nisem povedala da me je včerej tast v slabo voljo spravil. V glavnem smo šli mal dol proti večeru in prvo smo mal očitkov slišali k nismo šli do stare meme (bili smo v soboto tam), ok to preslišmo in potem začne razlagat da je bila tam od nečaka hčerkica k je isto stara k Žiga in da je dve uri samo sedela in gledala. In potem kako da najini ne morjo bit dve uri pr mir , mislim jaz sem dobla občutek da mam najbolj razgrajaške otroke Mi je blo koj žal da smo sploh šli dol. Sedaj si grem pa en kapučinček narest urša skozi eno uho notri pa skozi drugo ven....srečna bodi da imaš žive otroke.....otroci so zato, da razgrajajo, ne pa da sedijo na kavču in vlečejo na ušesa kaj se tastari zgovarjajo....ne poslušaj in ne jemlji k srcu takih kritik.....vsak otrok je edinstven tako kot tudi tvoja fanta .... in prav je tako...!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jst se kr pod petruš podpišem.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 11:14:13
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro...danes sem čist neki švoh...vremensko...he he .... ČEbela..sej prav..če je priden jedec in pač ne mara zelja...ga pač ne mara..probala je...kaj bomo jokal ob hrani..če nam ni treba , a ne ? Urša....jst sem ok....ne jem skorje še...al pa kakih trdih stvari ,drgač pa je vse ok...mam sicer še eno krasto..jo prav čutim..me zgačka...ampak vse bo.. Pa ti....maš že vse spedenčkano ? KAtjuša--- Super urca.... petrušk...mi mamo vlažilec od Hyle...men se zdi ,da se tko napiše...smo zelo zadovoljni in je postal obvezna oprema..drgač ti pa svettujem parne inhalacije na 3-4 ure,,,pred spanjem pa inhalacije po-ho kapljice...to nam zelo pomaga..... Za ponoči ,če je prehudo ji lahko daš tudi sirup panatus.... waw...17 teden....kako gre hitro ćas sjmm....upam,da se ti uspe zrelaksirat....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 11:16:15
|
|
|
|
birdy
|
No, dons smo bili prvič v vrtcu... Proti pričakovanjem super, sva šla vmes za ene 20 minut ven in je bila Kristi fajn, nič jokala... Jutr bo že mal tam ostala, pa bojo poklical prej če bo kriza, če ne pa pomoje za kako uro ali dve. Vzgojiteljici sta fajn, taki prijazni in odprti, ne vem, men sta ful všeč. Vtrec pa tud upedenan, mislm, smlednik je kot štala proti temu Zdej bi pa Kristi mogla spat pa neki noče... Pa upam da bo ker mamo ob dveh pulmologa in če ne bo zdej zaspala bo mal smotan...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 11:18:43
|
|
|
|
Ajvy
|
Pikica 82..super da je z Aleksom bolje...si kaj razmišljala o Bronhoimunalu ali pa cepljenju...zaradi vnetij... Simonakr...ojej...angina da se čimprej poceliš Tancy kakšni krasni dosežki....bravo Erik in HAna.... vidim, da imaš bojne rane....naj se križ poceli čimprej
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 11:18:50
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm men je tud tok čudn dons k sem kr sama in nikjer nobenga otročka. Super za varstvo, bosta lahko sama poletala pa šla še v miru na kavico seveda da je s teboj otroček...v
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 11:19:17
|
|
|
|
baki
|
o midva sva bla pr zdravniku.nik ima živo rdeče grlo-angino.za pop...dit.riko vneto,sva dobla še eno kremo za ritko,so jo zmešali v lekarni.dobla sva pa ospen.eno leto ni mel AB.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 11:20:29
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Danes sem čist vremenska, sem neki zaspana, nč se mi ne da. Sem prejle mal na kavčku ležala in gledala beverly hills, pa jedla zraven. Se mi zdi da se mi je apetit povečal, ma skoz bi neki jedla . Nisem povedala da me je včerej tast v slabo voljo spravil. V glavnem smo šli mal dol proti večeru in prvo smo mal očitkov slišali k nismo šli do stare meme (bili smo v soboto tam), ok to preslišmo in potem začne razlagat da je bila tam od nečaka hčerkica k je isto stara k Žiga in da je dve uri samo sedela in gledala. In potem kako da najini ne morjo bit dve uri pr mir , mislim jaz sem dobla občutek da mam najbolj razgrajaške otroke Mi je blo koj žal da smo sploh šli dol. Sedaj si grem pa en kapučinček narest otrok je zato narejen da raziskuje, se igra in doživlja svojo okolico...nekateri pa pač radi samo opazujejo....z nikomer ni nič narobe.... Bodi vesela, da ste takšni kakor ste..popolni za svojo družino......
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 11:21:28
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy No, dons smo bili prvič v vrtcu... Proti pričakovanjem super, sva šla vmes za ene 20 minut ven in je bila Kristi fajn, nič jokala... Jutr bo že mal tam ostala, pa bojo poklical prej če bo kriza, če ne pa pomoje za kako uro ali dve. Vzgojiteljici sta fajn, taki prijazni in odprti, ne vem, men sta ful všeč. Vtrec pa tud upedenan, mislm, smlednik je kot štala proti temu Zdej bi pa Kristi mogla spat pa neki noče... Pa upam da bo ker mamo ob dveh pulmologa in če ne bo zdej zaspala bo mal smotan... super ,da je tako fino sprejela vrtec... Uspešno opravite pri pulmologu
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 11:21:55
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki o midva sva bla pr zdravniku.nik ima živo rdeče grlo-angino.za pop...dit.riko vneto,sva dobla še eno kremo za ritko,so jo zmešali v lekarni.dobla sva pa ospen.eno leto ni mel AB.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 11:23:09
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro...danes sem čist neki švoh...vremensko...he he .... ČEbela..sej prav..če je priden jedec in pač ne mara zelja...ga pač ne mara..probala je...kaj bomo jokal ob hrani..če nam ni treba , a ne ? Urša....jst sem ok....ne jem skorje še...al pa kakih trdih stvari ,drgač pa je vse ok...mam sicer še eno krasto..jo prav čutim..me zgačka...ampak vse bo.. Pa ti....maš že vse spedenčkano ? KAtjuša--- Super urca.... petrušk...mi mamo vlažilec od Hyle...men se zdi ,da se tko napiše...smo zelo zadovoljni in je postal obvezna oprema..drgač ti pa svettujem parne inhalacije na 3-4 ure,,,pred spanjem pa inhalacije po-ho kapljice...to nam zelo pomaga..... Za ponoči ,če je prehudo ji lahko daš tudi sirup panatus.... waw...17 teden....kako gre hitro ćas sjmm....upam,da se ti uspe zrelaksirat.... kaj je to po-ho kapljice??? ja res gre hitro čas.... pa superca da se ti tko fino celi
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 11:26:24
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki o midva sva bla pr zdravniku.nik ima živo rdeče grlo-angino.za pop...dit.riko vneto,sva dobla še eno kremo za ritko,so jo zmešali v lekarni.dobla sva pa ospen.eno leto ni mel AB. pr nas za ritko najbolj deluje penaten...stara krema v okrogli kovinski škatlici....in pa sudocrem....če je pa res hudo pa samo kopeli iz hrastovega lubja pomagajo...to pa res poceli ranice po ritki že po 1-2 kopanjih.....kr v loncu za čaj skuham ene 2 litra....pa zlijem v lavor, pa ritko notr za ene 5 minutk pa super pomaga.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 11:30:25
|
|
|
|
baki
|
KAJ NAJ KUHAM?a čem kar iz skrinje vzet čufte+pire krompir+malo solate.katja kosila v šoli,ma dons še verouk,tk da ima tadolgega,pol pa gre dol k moji mami.nik pa vprašanje če bo sploh kaj jedu
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 11:32:12
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: baki o midva sva bla pr zdravniku.nik ima živo rdeče grlo-angino.za pop...dit.riko vneto,sva dobla še eno kremo za ritko,so jo zmešali v lekarni.dobla sva pa ospen.eno leto ni mel AB. pr nas za ritko najbolj deluje penaten...stara krema v okrogli kovinski škatlici....in pa sudocrem....če je pa res hudo pa samo kopeli iz hrastovega lubja pomagajo...to pa res poceli ranice po ritki že po 1-2 kopanjih.....kr v loncu za čaj skuham ene 2 litra....pa zlijem v lavor, pa ritko notr za ene 5 minutk pa super pomaga..... a hrastovo lubje morem it nabrat pa skuhat?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 11:38:21
|
|
|
|
TAMIKA3
|
REMEMBER ME dan fantje na delovnih mestih ... končno kosilo: juha + faširano meso + pire + rdeča pesa je že končano in v enem želodčku ... imamo keramičarja v kleti zdaj me pa hot lover kliče ... bo očitno kar dolg zmenek, ker sem ga malo zanemarila za vse bolančke in njihove negovalce lep dan
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 11:39:05
|
|
|
|
sjmm
|
urša...sej prov d počivaš...glede komentarjev na mirnost...blablabla...dokler okol skačejo, so veseli in zdravi....kar je največji zaklad k si ga lahk zamisli starš birdy...ful fajn d gre uvajanje ko lepo...naj se tko še nadaljuje petrušk...glede vlažilcev jz slišim samo pohvale ajvy...super d gre na bolš, pa lepo so tvoji včeri nardili k so šli svečko prižgat baki...pri nas vedno užge sudocream...hrastovo lubje pa kupiš v lekarni
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 11:39:49
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk, Birdy, Ajvy hvala vam za te besede Ajvy maš prav nisem sama , se tele v trebuščku več ne da zatajit, me tok dol pritiska da komi hodim. Sedaj sem pa res k en nasedu kit Baki za Nika da se pozdravi. Glede kosila se čufti odlično slišijo, jaz mam še od včerej obarco tko da samo namesto krompirja knedelčke zakuham. Birdy uvau super za prvi vrtčevski dan A maš vsako v drugem vrtcu?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 11:40:02
|
|
|
|
TAMIKA3
|
za vneto rito vsebuje cink, ki zelo pomaga ... preverjeno
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 11:40:09
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 REMEMBER ME dan fantje na delovnih mestih ... končno kosilo: juha + faširano meso + pire + rdeča pesa je že končano in v enem želodčku ... imamo keramičarja v kleti zdaj me pa hot lover kliče ... bo očitno kar dolg zmenek, ker sem ga malo zanemarila za vse bolančke in njihove negovalce lep dan velkam nazaj...sej je že cajt d si se na nas spomnila
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 11:40:56
|
|
|
|
Ajvy
|
petrušk...po-ho kapljice so ala mentoklar...če se ga spomniš...zavreš vodo, par kapljic daš v njo in potem z inhalatorjem- tak plastičen dihaš....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 11:42:11
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm hvala si se kej odpočila? Tamika ste mel počitnice tko da ti je oproščeno da si nas malce zanemarila
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 11:42:39
|
|
|
|
sjmm
|
pri nas kosilo.....juha od včeraj...pa včer so se otroci spomnili d bi krompirjev golaž in kruhke z romžmarinom...tko d mamo dons predvideni včerajšnji meni....gratiniran krompir s porom in melancani na žaru sem prej pozabila...simonakr....za tvojo angino.. jz sm tud dons čist vremenska.... ..pa še Maju neki nosek pušča...upam da ne bo hujšega
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 11:43:32
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm hvala si se kej odpočila? hmmmmm...kdaj že??..dons je Maj neki nejevoljen...morm bit skoz u pozoru Tamika ste mel počitnice tko da ti je oproščeno da si nas malce zanemarila
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 11:43:50
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: baki o midva sva bla pr zdravniku.nik ima živo rdeče grlo-angino.za pop...dit.riko vneto,sva dobla še eno kremo za ritko,so jo zmešali v lekarni.dobla sva pa ospen.eno leto ni mel AB. pr nas za ritko najbolj deluje penaten...stara krema v okrogli kovinski škatlici....in pa sudocrem....če je pa res hudo pa samo kopeli iz hrastovega lubja pomagajo...to pa res poceli ranice po ritki že po 1-2 kopanjih.....kr v loncu za čaj skuham ene 2 litra....pa zlijem v lavor, pa ritko notr za ene 5 minutk pa super pomaga..... a hrastovo lubje morem it nabrat pa skuhat? kupi se v lekarni....pol pa 10 minut kuhaš in je ready res pomaga....ful hitro zaceli...prav vidno se posušijo ranice na ritki....je pa nagravšno temno rjave barve da se ne boš ustrašila
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?