|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 III.del
31.10.2010 18:56:39   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: lija30

mene pa zanima koliko časa po prihodu domov ste pričeli sprejemati obiske?

isti dan, ker sta dedi in babi čuvala malega user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
31.10.2010 21:39:04   
anju
:) še naša polmaja

Ups! Pozabila povedat, da je Borček od Polmajeuser posted image - ni bil Godzila: 3660 g, 53 cm in glavica 35 cm, pridkan, zaenkrat in, seveda, najlepši na svetu!
Pozdrav vsem Oktobrkam!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
31.10.2010 21:41:08   
anju
user posted image čestitke polmaja! Borček ti pa priden ostani:)user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
31.10.2010 21:59:20   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Mene tudi daje utrujenost sto na uro. Danes že cel dan kričim na malega, ker ne uboga.user posted image

js tuduser posted image najhuje mi je ker vem da se tega ne da oddolžit... ta bolezen ni bla v našem planu, res je prišla v zelo nepravem trenutku...

Roberta user posted image a ti nisem rekla da bo lepouser posted image še vedno me zanima kako sta po poti dorekla ime? user posted image pa za Liama pa zate v vezi z njim.

mi smo imeli danes obiske. vsi pravijo da je Vitan velik za 3 tedne. ja, meni pa vse bolj "hudo" za nosečnostjo, rojstvom, prvimi dnevi... ne vem kaj mi je. nikoli si nisem mislila da bom pogrešala brce v trebuhu. zdaj mi je pa tako milo. po prvem porodu ni bilo tega... najbrž to pomeni da sem opravila s takimi doživetji:(

Vitan široko gleda, včasih se zazre, včasih res deluje da mene posluša, vodo vedno sliši to pa... 5 ur v kosu pa ne spi. filisa kaj narediš za tak luksuz?

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
1.11.2010 7:56:13   
missD
za spanje malčkov...mogoče mal šnopsa al pa kej podobnega? čist tko za okususer posted image mogoče bi pa pomagalo?

brce in nosečnost...ne pogrešam...ampak bi bla pa takoj spet nosečauser posted image

kar se tiče opazovanja...sofia rada pogleduje naokoli vse živo medtem ko jakob ima zelo rad okna, sedežno v dnevni sobi in pa sonček na stropu(lučka v njuni sobi, sploh zvečer ko ga hranimo in je lučka prižgana)

eno vprašanje, mulčka vedno dam spat na bok ampak mala vragca se med spanjem zrineta na hrbet, za hrbet jima spodvijam dekico ampak se jima nekako uspe odmaknit toliko, da se data na hrbet. je to kaj narobe?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
1.11.2010 9:28:32   
nika1
MAJABAR iskrene čestitke za rojstvo malega sineka, upam, da ni bilo
prehudo in da se zdaj že lepo cartaš in navajaš na najlepšo vlogo v življenju BITI MAMICA !
Seveda čestitke tudi še ostalim novopečinam mamicam, ste bile kar pridne in nas
je večinoma uspelo roditi do konec oktobrka...

Mi se imamo tudi fajn, Nal je zaenkrat zelo priden dojenček, kar preveč, se bo
mami čisto razvadila na tako pridnega fanta ker sigurno bodo prišli dnevi ko ne bo tako...
aja pa vnetje učka sva že fasala, sva dobila kapljice in po dveh dneh je bilo dobro...user posted image  

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
1.11.2010 10:49:26   
luna_25
Hej vsem skupaj.
Najprej hvala za čestitke in čestitke vsem tistim, ki ste še rodile. Sem vas samo na hitro preletela, ko bo več časa pa se poglobim.
Včeraj smo z našo Evo prispele domov in smo ok. Porodno zgodbo pa vam zaupam v prihodnjih dneh in za zaraven prilepim še kakšno slikcouser posted image .
Tiste ki še čakate na svoje zakladke pa držim pesti da jih čimprej dobite.

(odgovor članu nika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
1.11.2010 13:27:08   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: anju

Vitan široko gleda, včasih se zazre, včasih res deluje da mene posluša, vodo vedno sliši to pa... 5 ur v kosu pa ne spi. filisa kaj narediš za tak luksuz?

Vedno bolj, ko vas berem in se pogovarjam z drugimi starši, vidim, da imamo (zaenkrat vsajin UPAM, da tako ostane!) precej neproblematičnega user posted image ; ponoči lepo spi, doji se brez težav... Saj res, da pa zato čez dan malo spi in zahteva precej pozornosti, a ti je to najmanjši problem, ko vidiš, kako lepo se  user posted image  razvija in napreduje ter je zadovoljen, pa še naspan si! Tus s krči imamo srečo v nesreči, da ko so prisotni so ponavadi čez dan in svež zrak ter pestovanje tu delata čudeže (no pa tud kapljice verjetno malo pomagajo user posted image )! Pa tolažimo se s tem, da 1x minejo user posted image .

polmaja - čestitke za Bora  user posted image

missD - tud moja se večkrat obrne na hrbet in mi je patronažna rekla, da ni nič narobe. V bistvu eni celo bolj priporočajo ležanje na hrbtu user posted image . Mnenja tu so si precej različna...  Sicer pa ne bo minilo dost časa, pa se bodo lahko naši malčki obrnili tud že na trebuh user posted image .

Lepo se je spomnit na user posted image , sploh če je bila neproblematična in lepa!Je pa ne pogrešam - mogoče tud ne zato, ker imam namen še 2. ali celo 3. postat mama user posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
1.11.2010 15:20:06   
Pokora
Polmaja čestitke za Bora!user posted image  Pa fino da ni bil tako ogromen kot so napovedovali!

Najki kaj dogaja pri vas? Ste že štirje?

Jaz sem pa danes spala do enajstihuser posted image  Sem bila ob 7h, ko je mala jedla tako zaspana da sem še malo potegnila. Je takooo pasalo!

MissD, priporočajo da naj bi dojenčki ležali na boku zaradi bruhanja - da steče ven iz ust če bruhnejo. Pa da si ne bi zaležali glavice. Vem da obstaja celo neka blazina ki podpira dojenčke tako, da ostanejo na boku. Ne vem pa kako se ji reče.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
1.11.2010 15:29:48   
nejkec
To je ta blazina. Men se zdi ful priročna.
http://www.ultra-med.si/Default.asp?IDM={44CDCE5A-C4DE-42EB-92DB-BFEE08E516F6}&N=2

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
1.11.2010 18:30:30   
daya
Živjo!

Spet malo k vam kukam, sem bila med novemberkami, vendar smo že 25.10 dobili fantka Leona. Zdaj pa glede na to da vas je že dosti rodilo me zanima, v kolikšem času ste dobila rojstni list po pošti domov. Oz. ali so poslali na dojenčkov stalni naslov ali na vas, če je slučajno naslov drug. Aja sem pa iz LJ, oz. mali ima stalni naslov v Škofljici.

Zelo se vam zahvaljujem za pomoč.

Lp,

Daya

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
1.11.2010 18:42:32   
Roberta69
Evo, spet za računalnikom, imam časa na pretek user posted image . Izak je tok priden dojenček, da je veselje... zaenkrat skoraj ves čas spi in na par ur popapca malce mleka... ponoči se mi skoraj vedno pokaka, potem pa kot čukec kakšnih 15 minut pogleduje naokrog in kmalu zaspi nazaj... nič ne joka, ampak kar nekaj gode user posted image . Sem pa tko srečna, bolj kot sem pričakovala... sem mislila, da mi ne bo toliko za dojenčka (pa ne narobe razumet, sem samo bolj za večje otročke zagreta), zdaj mi pa čist dogaja user posted image .

Obiski: pri nas je bil danes moj brat z družino, pa mami vsak dan pride, da mal starejšega sina naokrog pelje, drugi bi pa tudi lahko prišli... nič ne kompliciramo in jaz sem čisto kul, danes smo šli spet čisto normalno na sprehod, skratka pri nas izgleda tako, kot da imamo vsaj mesec in ne par dni starega dojenčkauser posted image , ampak se mi zdi, da ko imaš starejšega otroka, je vse vsaj malo drugače...

Moje dojke so se malo umirile, so pa še vedno ogromne kot melone, niso pa skoraj nič več boleče na dotik in postajajo mehke user posted image . Aja, a polivanje je, če otroček malo bruhne user posted image , ker to Izak počne; skoraj po vsakem dojenju naredi majhno "lužico". Na podiranje kupčka sem pa jaz kar pozabila - najbrž avtomatsko, ker ga starejši sin ni podiral... pa zaenkrat ni težav - sem prebrala, da nekateri otroci sploh ne rabijo podirat kupčka. Ko ste debatirale o krčkih, a ste prišle do kakđšnega zaključka, kdaj se začnejo pojavljat, pa ne da si jih želimo user posted image , samo ker sem kar posegla po sadju...

Anju, se kar težko spravim pisat, kako je Liam reagiral na dojenčka, ker potem vse podoživim... burno, z veseljem, jokom, odklanjanjem... skratka, bilo je/je kar pestro, ampak se umirja.

Meni pa ni nič hudo za nosečnostjo. Mi je prov fino, da ni več trebuha, da se lažje ptremikam, sem se pa včeraj v trgovini avtomatsko odmaknila enemu gospodu, ker sem mislila, da imam pred sabo trebuh user posted image .

Pokora, najbrž user posted image je žal, ker ni bil zraven (rojstvo je le rojstvo), ampak tako je žal pač bilo, je pa vesel, da ga nisem potrebovala...

Blazina za dojenje: katera je fajn, ste enkrat nekaj pisale, da ima ena oznako Sehr Gut (a so jo imeli v Sparu?): Za dojenje v naročju bi bila kar priročna... sicer si nekaj podlagam blazine, ampak mi ne rata vedno.

MissD, mislim, da če sta tako močna, da se sama tako premikata, ni take bojazni, da bi se zadušila... je pa na boku bolj varno.

Aja, pa meni je moj škratek tako lep user posted image , mi je tako všeč njegov pogled, pa čisto me spominja na starejšega sina, je na določenih fotkah skoraj identičen, le da je imel malce več lask - Izak ima na vrhu glavice tako smešno redkejše laske user posted image .

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
1.11.2010 19:50:59   
anju
daya čestitke za Leona!

rojstni list smo dobili po približno enem tednu od rojstva, smo pa vsi na istem naslovu. pozabila sem ali je bil na ovojnici napisan sin ali en od naju dveh s partnerjem.

Pokora si spraševala o prekuhavanju in čiščenju stekleničk. 1x na dan prekuhat je dovolj. kako stekleničke pereš ne vem, verjetno res malo detergenta in dosti vode, ostalo (dude, nastavki za dojenje, cuclji) pa splakneš.

Roberta uživaj! mali je pravkar tako krčevito jokal, da sem zategnila še jazuser posted image . danes sem prvič pojedla 2 mini sveži jabolki. ampak ni kaj. rabim, dlesni so že občutljive. bom videla kako bo jutri...
naš tavečji je bil tako vznemirjen ko je videl dojenčka. res pa smo mu povedali, ga malo "pripravili" in še vedno reče da ga ima jej jej ma res jej jej rad. krega im trmo ustvarja pa z nama. ta teden je bil še bolan doma (bruhal, driskal) in je bilo malo preveč. plan je bil drugačen... tako sem pa dojenčka držala bolj stran... brez tega se mi zdi da bi nam naravnost odlično šlo. tako pa postane izrazito bolj siten, ko pride domov, če je spodaj pri mojih starših je ok, tu ga pa kar vse sorte daje...

trebuha pa tud js ne pogrešam, ampak tisto zaradi česar trebuh je. pričakovanje, tiste prve trenutke... pa niti ne tako zelo pogrešam, ampak hudo mi je ker so vse dlje.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
1.11.2010 19:55:41   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: filisa

Lepo se je spomnit na user posted image , sploh če je bila neproblematična in lepa!Je pa ne pogrešam - mogoče tud ne zato, ker imam namen še 2. ali celo 3. postat mama user posted image .

user posted image

filisa katere kapljice imate za blažit krčke?

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
1.11.2010 21:07:00   
caroline1
majabar, polmaja, roberta69, daya in ostale- čestitke! user posted image user posted image user posted image

Jaz vas samo na hitrco pozdravim. Z mojo lubico sva ok. Je kar pridna. Včasih mi zbruha cel obrok, kar mi ni všeč user posted image Danes sem jo zjutraj umivala. Ker se zelo lušči, sem dala v vodo nekaj kapljic olja brez vonja za nego otročka in ji cela glava smrdi oziroma je zelo neprijetnega ostrega vonja!!! user posted image a se je kateri zgodilo kaj podobnega? Ostalo telo pa normalno diši. kot da bi lasje in olje naredili svoje!

Kapljice proti krčem imamo koroške, pa jih še nismo uporabili...krčki in jok ponavadi dopoldne. No tudi ponoči sva se že urco nosile user posted image . Sej ne joka, ampak gode po svoje in stoka, pa mi je hudo jo gledat. Ko pa jo stisnem  k sebi, je pa videt veliko bolj zadovoljna. Prejšnji večer je spala od 9ih do 2eh zjutraj..user posted image user posted image
Vidim, da imate težave s starejšimi otročki... verjetno je res manjši šok za njih! Ampak se bodo privadili!

Hrana, jaz ne vem na kak način naj pazim user posted image

Upam, da se bom v bodoče kaj bolj pogosto vključila v debato...trenutno mi kar zmanjka časa. Imam sicer taščo, ki mi kuha, lika in čisti, jaz pa probam izkoristit in čimveč počivat. Počasi sem že boljša, včasih se slabo počutim, ker imam nizko železo. Pijem sirup in upam, da bo kmalu boljše. user posted image

Najki- čakamo te, pa stiskamo pesti! Ob priliki pa napišem še svojo zgodbo, ker se mi zdi, da smo počasi zaključile!

Lahko noč.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
1.11.2010 21:30:27   
anju
caroline lask mu nisem še umivala, samo z malo olja namažem. mu pa enako laski nekako ne dišijo, medtem ko drugače tako lepo diši po mleku... še malo, čakamo da se popek zaceli, pa gremo na kopanje, pa bomo tud laske zmočiliuser posted image

koroške kapljiceuser posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
1.11.2010 22:49:26   
2ursae

samo z malo olja namažem.

meni je pa patronažna rekla, da je bila pred kratkim na seminarju, kjer je dermatolog zelo poudaril, naj se otročkov ne bi mazalo z oljem, ker ta zapaca kožo, ampak le s hladilnim mazilom. Ta ima namreč 30% vode in je bolj prijazno suhi dojenčkovi koži. Olje pa se uporablja le po kopanju in sicer se namaže, ko je otrok še moker.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
1.11.2010 22:51:19   
2ursae
uf, sori, anju, šele zdajle sem videla, da govoriš o laskih user posted image . No, vseeno, za kožo velja, kot sem napisala.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
2.11.2010 6:58:01   
anju
s čim mažete laske?
gubice in ritko namažem z ribjim. z oljem sem ta večjega samo 1x, pa sem takoj videla da se nič ne vpije in ne nahrani kože.

Vitan je danes lepo spal. od pol polnoči do treh in poluser posted image potem ena etapa dojenja in previjanja. ob 6.30 sta ga velika fanta zbudila, sem ga podojila in ga že slišim, zgleda da ne bo pustil mame še malo na off:))

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
2.11.2010 7:56:51   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Obiski: pri nas je bil danes moj brat z družino, pa mami vsak dan pride, da mal starejšega sina naokrog pelje, drugi bi pa tudi lahko prišli... nič ne kompliciramo in jaz sem čisto kul, danes smo šli spet čisto normalno na sprehod, skratka pri nas izgleda tako, kot da imamo vsaj mesec in ne par dni starega dojenčkauser posted image , ampak se mi zdi, da ko imaš starejšega otroka, je vse vsaj malo drugače... se čist strinjam, ker rabi več pozornosti starejši in se mu vsaj mi dosti prilagajamo. Ven je treba tako ali drugače, že zaradi malega, tako da nič ne kompliciramo (10 min na balkon...itd nismo prakticirali)

Meni pa ni nič hudo za nosečnostjo. Mi je prov fino, da ni več trebuha, da se lažje ptremikam, sem se pa včeraj v trgovini avtomatsko odmaknila enemu gospodu, ker sem mislila, da imam pred sabo trebuh user posted image .
he he jst tudi čisto NIČ ne pogrešam nušija, mi je prav fajn da ga nimam več in da nisem več noseča....

MissD, mislim, da če sta tako močna, da se sama tako premikata, ni take bojazni, da bi se zadušila... je pa na boku bolj varno.  moji včasih prav paše da jo dam na hrbet user posted image  in če slučajno bruha, sem itak zraven in sem vidla da da glavico avtomatsko na stran

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
2.11.2010 7:59:35   
kpmk
koroške kapljiceuser posted image

mah nam ne pomagajo user posted image
mislim da moji pužiki najbolj pomaga da malo pije in bebi čaj, da se potem sprdka....

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
2.11.2010 8:00:30   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

samo z malo olja namažem.

meni je pa patronažna rekla, da je bila pred kratkim na seminarju, kjer je dermatolog zelo poudaril, naj se otročkov ne bi mazalo z oljem, ker ta zapaca kožo, ampak le s hladilnim mazilom. Ta ima namreč 30% vode in je bolj prijazno suhi dojenčkovi koži. Olje pa se uporablja le po kopanju in sicer se namaže, ko je otrok še moker.

meni tudi to rekla

pa sej če smo se za strije mazale z oljem smo se tudi morale ko je bila koža še mokra, ne na suho kožo, ker jo še bolj izsuši

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
2.11.2010 9:00:39   
M&A
Jutro!

Danes nam menjajo okna - ja, nepravi tajming, je bilo planirano sredi oktobra, pa so oni bili prepozni, naša pupa pa prezgodnja user posted image  Sem spodaj pri tašči, ki je ni doma, mala spančka, jaz pa nimam kaj počet (bi morala urejat fotke za razvit, ma jih imam gor na mojem PCju).

Se bom probala spomnit, kaj vse sem mislila komentirat.

Najprej čestitke polmaja za Bora! user posted image  

Roberta69 - odlično si opravila! user posted image  

čišča - meni se je nehala že po 10 dneh, zdaj imam kak teden le še mal obarvan izcedek, po količini normalen - glih tolko, da packam hlačke in rabim dnevne vložke (grr, jih sovražim user posted image ). anju, ne vem, če je dobro, da 3 tedne po porodu še močno krvaviš user posted image  Mogoče pokliči v P?  

prehrana - nikoli nisem komplicirala glede svežega sadja in zelenjave pa tudi zdaj ne, nobeden ni imel kakih posebnih krčev. Itak sem zaradi mojih dveh alergikov preventivno na dieti brez jajc, mleka in drugih potencialnih alergenov (oreščki, čokolada, svinjina, ribe, paradižnik ,paprika, jagode, breskve, kivi, citrusi, umetni dodatki, ...). No, glih fižola in podobnih stvari ne jem - kar napihuje mene, bo verjetno tudi user posted image . Saj smo ljudje po naravi presnojedci, hrano si kuhamo mogoče 3 tisoč let (?), kar je premalo, da bi se genski zapis spremenil. Bolj zna biti problematično kravje mleko, ker smo slabo prilagojeni na presnovo mleka drugih sesalcev. No, večina se s tem ne bo strinjala, ma jst sem bolj alter mama user posted image  
In še en mit, da mora dojilja popit veliko mleka, da bo imela dost svojega - tadrugega sem dojila 18 mesecev, mleka nisem niti poskušala, mali je bil praktično polno dojen 11 mesecev, ker ni hotel skor nič na žlico, pa je bil po teži in velikosti skoz na 95 centili, o anemiji ni bilo ne duha ne sluha.
Ne vem, mogoče imam le srečo, da nobenega od 3 pretirano ne zvija, sam kje pa dobita mama in otrok vitamine, če ješ vse kuhano user posted image  

starejši otroci - pri nas sta čist navdušena nad sestrco, jo še preveč cartata in ljubčkata user posted image  Je pa res drugače, če je user posted image  drugi ali pa tretji otrok, tastarejši je že pozabil, kako je bit edinec, tasrednji pa tega sploh ne ve user posted image  Ko se je rodil drugi, pa je imel tastarejši take prefinjene izpade - ko sem dojila (in bila sama z obema), je bil lačen, ga je prijelo kakat, jaz pa z malim na joški hodila po okrog in reševala zadeve... Ali pa se je spuntal na sprehodu, ko se je mali že drl od lakote in se mi je mudilo domov... No, po par mesecih, ko ga je mali začel občudujoče gledat, je prevzel vlogo starejšega zaščitniškega brata (na žalost je ta faza minila, ko je mali pokazal preveč zanimanja za njegove igrače). Zdaj sta pa itak oba gavnarja user posted image          

Moj user posted image  je pa že čist napaljen, pa bo moral počakat še 3 tedne na user posted image  Sva se pa včeraj že mal mečkala user posted image  Sam spodaj pa še ni tapravih občutkov, se moram še mal sestavit in še naprej pridno vadit strica Kegla user posted image   

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
2.11.2010 9:19:20   
nejkec
Za laske pa tudi mene zanima. Vem, da so ji v porodnišnici z nečim mazali pa nevem s čim. Kaj pa obrazek? Je ok hladilno mazilo? Pogosto mažete ali le po potrebi?

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
2.11.2010 9:54:14   
mamamajča
Jutro!

Čestitke vsem novopečenim mamicam!!!user posted image

In majabar, kakšna štručka mala, zdaj razumem tvoj mičken trebuščekuser posted image

Punce, ste opazile, da javljamo same lepe novičke, vsi naši otročki so zdravi? Tako sem vesela zaradi tega!

olje- moj taprvi je imel strašno občutljivo kožo, pa mi je rekel P, naj ga mažem samo z mandljevim oljem, ki se dobi v lekarni, ne pa s temi odišavljenimi. Ritke pa nismo mazali z ničimer, razem ko je pordela, potem z bepanthenom. Ker mu kremice enostavno niso odgovarjale.
Glavico pa umivanju tud z oljem, počesat in kapico gor, enako ob morebitnih temencah, čeprav vam bojo v lekarni probali prosat vse živo. Npr. od mustele šamponi, pene, kreme, pregrešno drago vse skupaj, lasišču pa samo škoduje.

Mi smo šli pa v ned. prvič k mojim pa mali kar ni mogel nehat jokat, ga je čisto zmedlo. potem se je le umiril, sinoči, ko smo prišli domov, pa je spet histerično jokal in se kar ni mogel potolažit, kot da ne bi vedel, kaj se dogaja. Verjetno so pri dveh tednih te poti še preveč zanj...

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?