Majchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 sicer pa zdele ko mala zaspi,bi blo čis fino it rodit,pol pa zjutri jo dedi sam v vrtec pelje in sploh ne bo vedla da je dobila družbo, ob 15h pa k men na obisk.ooo dober plan....sanja svinja Ječi, tkole bi tud jaz. Večkrat razmišljam o različnih scenarijih, pa mi je tale najbolj všeč . Sva šla pa že v prvo ponoči v P in je blo res super. Zjutraj so me klicali za kavo, pa sem povedala, da sem mami. So bli vsi paf, češ ja kako . Novembrska, jaz na tvojem mestu ne bi nič pumpala. Če je mala zadovoljna in če lepo pridobiva na teži, pomeni, da ima dovolj. S pumpanjem samo ustvarjaš lažno povpraševanje in mleko se bo še bolj delalo. Jaz bi si na tvojem mestu črpala samo v primeru, da me tišči, boli, oz. da se celo naredi vozel, mala pa ne bi toliko odjemala. Pa še v tem primeru bi si izčrpala samo toliko, da popusti pritisk in da se izognem mastitisu, pa nič več. V nasprotnem kmalu dobiš bumerang nazaj. Angel care: mi ga imamo. Pri ta prvi sem bila zaradi tega res pomirjena in tud tokrat ga bomo naštimali. Je enih parkrat zapiskal ponoči (zapiska, če 20 sekund ni vdiha) in naju je skor vrglo do plafona, ampak ko sva luč prižgala in iz postle skočila, je tamala že dihala. Pravijo, da če bi šlo za nenadno smrt v zibelki, da je dovolj da se otroka le dotakneš ali ga rukneš in spet lepo zadiha. Ne vem, kaj je bilo pri nas in zakaj je piskalo, ampak mogoče jo je že najino "skakanje iz postle" vzpodbudilo, da je zadihala. Lahko pa da je je bilo vse skupaj zaradi prehlada. Kadarkoli se je namreč to zgodilo, je bila Lana glih prehlajena. Lahko pa, da se je mašini utrgalo. Ampak potem bi se ji verjetno večkrat, ne pa parkart v 2 letih. Ne vem, mi smo bli zadovoljni v glavnem. Nejka, po mojem je to to! Drži se! Hitro in čim manj boleče!
|