|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
1.11.2010 14:00:37   
D0aisy
EA-jaz si jo ful želim, ampak glede na to, da jo v MB izvajajo samo med tednom in med 7 in 15-h, dvomim da mi jo bo uspelo dobit.

Kar se pa celic tiče, sva se mi2 odločila za zasebno hrambo pri Neocelici, paketek pa so poslali takoj in že čaka doma na uporabo.

Srečno pot v Rim, vsem ki se odpravljate!!!!!!!!!!!!!
Jaz danes še ne bi šla (zaradi datuma), potem pa lahko.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
1.11.2010 14:40:29   
škorpijonček_
Simonmojca.............super. Ne vem sicer, če še pridejo datumi pregledov v poštev, pa vseeno 10.11.

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
1.11.2010 14:44:21   
phelps
oooo, ne morem verjet, saj nas je že kar nekaj rodilouser posted image

Jasno, nisem nič brala, samo pogledala sem seznam. Sporočam, da smo doma in se z očijem privajamo na drugačno življenje user posted image

Srečno še te zadnje dni! user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
1.11.2010 14:53:40   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: zori82

imam pa eno vprašanje za vse ki ste že mamice...ko rodiš ali ti babice pokažejo kako previti, oblečti otrokauser posted image Vrjetno one to delajo prvi dan po porodu al neuser posted image user posted image user posted image

V LJ so prvi dan vse delale one, drugi dan še pokazale jutranjo nego, previjale smo same, tretji dan vse same.

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
1.11.2010 15:10:41   
zori82
IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc

imam pa eno vprašanje za vse ki ste že mamice...ko rodiš ali ti babice pokažejo kako previti, oblečti otrokauser posted image Vrjetno one to delajo prvi dan po porodu al neuser posted image user posted image user posted image

V LJ so prvi dan vse delale one, drugi dan še pokazale jutranjo nego, previjale smo same, tretji dan vse same.

no super...hvala

evo pa sm dodala slikice v album (sobico za najino user posted image ) user posted image user posted image

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
1.11.2010 15:38:26   
sara pia
Prosim za pomoč. Glih štimam torbo za user posted image , pa sploh ne vem kok mora biti oblečen za iz porodnišnice?.V kaj ste vi oblekle user posted image  oz. v kaj boste?  

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
1.11.2010 15:51:33   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy

EA-jaz si jo ful želim, ampak glede na to, da jo v MB izvajajo samo med tednom in med 7 in 15-h, dvomim da mi jo bo uspelo dobit.

Kar se pa celic tiče, sva se mi2 odločila za zasebno hrambo pri Neocelici, paketek pa so poslali takoj in že čaka doma na uporabo.

Srečno pot v Rim, vsem ki se odpravljate!!!!!!!!!!!!!
Jaz danes še ne bi šla (zaradi datuma), potem pa lahko.

Verjetno nisi slišala, ampak prejšnji teden je sam direktor bolnice na Radiu City dal izjavo, da je EA vsekakor zagotovljena vsem, ki jo bodo želele, ne samo od 7h-15h user posted image

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
1.11.2010 15:59:32   
zori82
IZVIRNO SPOROČILO: sara pia

Prosim za pomoč. Glih štimam torbo za user posted image , pa sploh ne vem kok mora biti oblečen za iz porodnišnice?.V kaj ste vi oblekle user posted image  oz. v kaj boste?  

Js mam pripravljeno: body dolg rokav, žabice do pasu, majčko, kompletek hlačke + jopica (flis), copatke, bombažna kapica, flis kapica...zraven bom mela pa še dudico, pampersko, 3 tetra pleničke, povijalno plenico, deklico (če bi slučajno blo potrebno široko poviti)

(odgovor članu sara pia)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
1.11.2010 16:14:12   
philadelphia
Živjo user posted image  in mamice

Mi pa danes pospravljamo (moj pospravlja, jaz sem samo za moralno podporo in pa skuhala sem kosilo). Upam, da danes postavimo posteljico (čas bi že bil).

Zori midva tudi imava to previjalno komodo iste barve in pa enako previjalno blazino, ki je ful luškana user posted image . Lepo sobico sta uredila user posted image .
A spalnico že imata?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
1.11.2010 16:47:24   
zori82
Spalnica prispe v četrtek dopoldan user posted image user posted image

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
1.11.2010 16:48:36   
simonmojca
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Simonmojca.............super. Ne vem sicer, če še pridejo datumi pregledov v poštev, pa vseeno 10.11.

pride, pride v poštev bom popravila-dopisala kar je treba popravt.

aleunam pa če še ni rodila, bo pa kmalu in ko se bo navadila novega življenja z user posted image  (ko bosta utečena) in bo nazaj na forum prišla bo pa prevzela svoje delo nazaj user posted image . Do takrat jo pa lahko nadomeščam user posted image , verjetno se bova ravno izmenali user posted image  (teden ali dva bo rabila, takrat pa upam, da tudi jaz grem v Rim user posted image )

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
1.11.2010 16:49:34   
simonmojca

Spalnica prispe v četrtek dopoldan user posted image user posted image

Jejjjj user posted image user posted image user posted image  končno
upam, da bo res prišla

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
1.11.2010 17:40:52   
philadelphia
Jaz tud upam, da res pride. user posted image user posted image  Pa zjutraj bo prišla spalnica, potem pa te bo tvoj odpeljal še v porodnišnico in bosta dobila še novega člana user posted image . pa bo več muh na en mah user posted image .

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
1.11.2010 18:10:37   
zori82
hehe ja to je dober plan, sam uresničit se more...js sm takoj za, zdj je treba sam še user posted image prepričat user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4064
1.11.2010 18:10:40   
bik
Čao user posted image

Kako ste preživele 1.11.?
Meni danes že cel dan otrdeva trebuh, vsaj 3x na uro, rok sem imela pa včeraj? Nočem panike zganjat, ima kakšna izkušnje, da so to pravi popadki?

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4065
1.11.2010 18:17:20   
Renesme**
bik- popadki so boleči in redni...ni treba, da so fajn boleči, ampak če samo otrdeva potem to ni to...se pa lahko pripravljauser posted image

(odgovor članu bik)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
1.11.2010 18:19:38   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya
Kapesanta a ti maš CTG kljub prazniku?

Jap - sem se mal bala da bojo rekli "sori, smo se zmotl, danes je praznik, hvala in nasvidenje" no pa so me vseeno priklopil, edino do zdravnika nisem nč šla, je kar babica nesla izpisi in je blo vse OK - se vidimo naslednji teden...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
1.11.2010 18:22:12   
ječi12
ojla

Bik popadki,da bi bli redni je 3x na uro premalo. lahko da bo pogosteje,ampak to je premalo. more bit v približnih intervalih,pa ne sme se nehat,če se neha so samo lažni.pa pravi niso tko nedolžni zna že kej bolet ne samo trebuh otrdet....
meni se tole ne sliši kot popadki.

phelps super da ste doma,dobro se rihtajte.

a dons pa ni nobenega dojenčka,smo use noge skupi držale user posted image

js sm usta odprta držala sm spet jedla ful.zdj me pa zgaga peče-itak,tko da mleko pijem.

malo skopamo,pa večerja pa počasi ajat,js pa na kavča.
smo bli na sprehodu in je pasal zrak,pa obisk meli da smo malo čvekali.

tut dons slabo čutm gibe,sicer če požokam po trebuhu dobim nazaj odg,samo ni to to. prej sicer je blo neki poplesavanja,ampak zadnje dni precej manj kot ponavadi....bom mogla bit lepo pozorna in štet.

(odgovor članu bik)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
1.11.2010 18:23:22   
ječi12
renesme kaj še nisi šla? user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
1.11.2010 18:26:12   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca
kapesanta, 35, 3 , 1 , NP 20.10.10, Trbovlje  FB

pri meni ni več naslednjega pregleda, ostalo štima

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4070
1.11.2010 18:33:29   
D0aisy
Arwenko- ful hvala si mi polepšala dan in res je nisem slišala.

Jaz pa ravnokar iz tortice, zdaj pa film gledat.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
1.11.2010 18:39:30   
philadelphia
Mi imamo pa postavljeno posteljico, jupi user posted image user posted image
Sam noge pa bo treba še držat skupaj, imam še v četrtek izpit za službo (pa si še nisem nič kej ogledala, je pa kr zahteven), ne vem kako lahko od nosečke sploh kej pričakujejo user posted image user posted image .

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
1.11.2010 18:48:51   
simonmojca
ooo dober večer

sem se že bala, da ste vse odšle v RIM, sem kar samevala danes tukaj user posted image
zato sem pa zanazaj gledala pa seznam iskala user posted image .

No mi smo že včeraj šli po grobovih, danes sem šla samo še ob 15h na britof od pokojne tašče-maša.
Zdej pa kuham, ker je dragi prišel iz službe. Na jedilniku goveja juha, pohan sir in krompirjevi svalkci (domači) pa rdeča pesa - sem si pa naredila zalogaj za tok pozno uro user posted image , HB imam radensko v hladilniku mi vedno pomaga če je slučajno zgaga user posted image .

No ta teden, ko bom vse do konca pospravla in zlikala, si bom pa vzela čas in bom napisala recepte za tatarca in bakala - sem še dolžna od prvega srečanja ane renesme user posted image , nisem pozabila samo prelena sem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4073
1.11.2010 18:55:14   
zori82
library user posted image user posted image user posted image no ko bo opremljeno pa še kako slikco prilimi da vidimo

simonmojca pohvalno da se ti da takole pozno kuhat...mi2 bova pa kr klobase pa sirček za večerjo (same neredilne stvari jemo)user posted image user posted image user posted image
no za recept se pa js tud priporočam ko boš mela čas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4074
1.11.2010 18:57:05   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

renesme kaj še nisi šla? user posted image

ha ha
držim noge prekrižane....sej v naslednjih 3 tednih bo tko ali drugačeuser posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?