Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 1.11.2010 14:00:37
|
|
|
|
D0aisy
|
EA-jaz si jo ful želim, ampak glede na to, da jo v MB izvajajo samo med tednom in med 7 in 15-h, dvomim da mi jo bo uspelo dobit. Kar se pa celic tiče, sva se mi2 odločila za zasebno hrambo pri Neocelici, paketek pa so poslali takoj in že čaka doma na uporabo. Srečno pot v Rim, vsem ki se odpravljate!!!!!!!!!!!!! Jaz danes še ne bi šla (zaradi datuma), potem pa lahko.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 1.11.2010 14:40:29
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Simonmojca.............super. Ne vem sicer, če še pridejo datumi pregledov v poštev, pa vseeno 10.11.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 1.11.2010 14:44:21
|
|
|
|
phelps
|
oooo, ne morem verjet, saj nas je že kar nekaj rodilo Jasno, nisem nič brala, samo pogledala sem seznam. Sporočam, da smo doma in se z očijem privajamo na drugačno življenje Srečno še te zadnje dni!
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 1.11.2010 14:53:40
|
|
|
|
pikizenc
|
IZVIRNO SPOROČILO: zori82 imam pa eno vprašanje za vse ki ste že mamice...ko rodiš ali ti babice pokažejo kako previti, oblečti otroka Vrjetno one to delajo prvi dan po porodu al ne V LJ so prvi dan vse delale one, drugi dan še pokazale jutranjo nego, previjale smo same, tretji dan vse same.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 1.11.2010 15:10:41
|
|
|
|
zori82
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc IZVIRNO SPOROČILO: zori82 imam pa eno vprašanje za vse ki ste že mamice...ko rodiš ali ti babice pokažejo kako previti, oblečti otroka Vrjetno one to delajo prvi dan po porodu al ne V LJ so prvi dan vse delale one, drugi dan še pokazale jutranjo nego, previjale smo same, tretji dan vse same. no super...hvala evo pa sm dodala slikice v album (sobico za najino )
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 1.11.2010 15:38:26
|
|
|
|
sara pia
|
Prosim za pomoč. Glih štimam torbo za , pa sploh ne vem kok mora biti oblečen za iz porodnišnice?.V kaj ste vi oblekle oz. v kaj boste?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 1.11.2010 15:51:33
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy EA-jaz si jo ful želim, ampak glede na to, da jo v MB izvajajo samo med tednom in med 7 in 15-h, dvomim da mi jo bo uspelo dobit. Kar se pa celic tiče, sva se mi2 odločila za zasebno hrambo pri Neocelici, paketek pa so poslali takoj in že čaka doma na uporabo. Srečno pot v Rim, vsem ki se odpravljate!!!!!!!!!!!!! Jaz danes še ne bi šla (zaradi datuma), potem pa lahko. Verjetno nisi slišala, ampak prejšnji teden je sam direktor bolnice na Radiu City dal izjavo, da je EA vsekakor zagotovljena vsem, ki jo bodo želele, ne samo od 7h-15h
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 1.11.2010 15:59:32
|
|
|
|
zori82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara pia Prosim za pomoč. Glih štimam torbo za , pa sploh ne vem kok mora biti oblečen za iz porodnišnice?.V kaj ste vi oblekle oz. v kaj boste? Js mam pripravljeno: body dolg rokav, žabice do pasu, majčko, kompletek hlačke + jopica (flis), copatke, bombažna kapica, flis kapica...zraven bom mela pa še dudico, pampersko, 3 tetra pleničke, povijalno plenico, deklico (če bi slučajno blo potrebno široko poviti)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 1.11.2010 16:14:12
|
|
|
|
philadelphia
|
Živjo in mamice Mi pa danes pospravljamo (moj pospravlja, jaz sem samo za moralno podporo in pa skuhala sem kosilo). Upam, da danes postavimo posteljico (čas bi že bil). Zori midva tudi imava to previjalno komodo iste barve in pa enako previjalno blazino, ki je ful luškana . Lepo sobico sta uredila . A spalnico že imata?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 1.11.2010 16:47:24
|
|
|
|
zori82
|
Spalnica prispe v četrtek dopoldan
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 1.11.2010 16:48:36
|
|
|
|
simonmojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Simonmojca.............super. Ne vem sicer, če še pridejo datumi pregledov v poštev, pa vseeno 10.11. pride, pride v poštev bom popravila-dopisala kar je treba popravt. aleunam pa če še ni rodila, bo pa kmalu in ko se bo navadila novega življenja z (ko bosta utečena) in bo nazaj na forum prišla bo pa prevzela svoje delo nazaj . Do takrat jo pa lahko nadomeščam , verjetno se bova ravno izmenali (teden ali dva bo rabila, takrat pa upam, da tudi jaz grem v Rim )
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 1.11.2010 16:49:34
|
|
|
|
simonmojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: zori82 Spalnica prispe v četrtek dopoldan Jejjjj končno upam, da bo res prišla
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 1.11.2010 18:10:37
|
|
|
|
zori82
|
hehe ja to je dober plan, sam uresničit se more...js sm takoj za, zdj je treba sam še prepričat
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 1.11.2010 18:10:40
|
|
|
|
bik
|
Čao Kako ste preživele 1.11.? Meni danes že cel dan otrdeva trebuh, vsaj 3x na uro, rok sem imela pa včeraj? Nočem panike zganjat, ima kakšna izkušnje, da so to pravi popadki?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 1.11.2010 18:17:20
|
|
|
|
Renesme**
|
bik- popadki so boleči in redni...ni treba, da so fajn boleči, ampak če samo otrdeva potem to ni to...se pa lahko pripravlja
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 1.11.2010 18:19:38
|
|
|
|
kapesanta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya Kapesanta a ti maš CTG kljub prazniku? Jap - sem se mal bala da bojo rekli "sori, smo se zmotl, danes je praznik, hvala in nasvidenje" no pa so me vseeno priklopil, edino do zdravnika nisem nč šla, je kar babica nesla izpisi in je blo vse OK - se vidimo naslednji teden...
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 1.11.2010 18:22:12
|
|
|
|
ječi12
|
ojla Bik popadki,da bi bli redni je 3x na uro premalo. lahko da bo pogosteje,ampak to je premalo. more bit v približnih intervalih,pa ne sme se nehat,če se neha so samo lažni.pa pravi niso tko nedolžni zna že kej bolet ne samo trebuh otrdet.... meni se tole ne sliši kot popadki. phelps super da ste doma,dobro se rihtajte. a dons pa ni nobenega dojenčka,smo use noge skupi držale js sm usta odprta držala sm spet jedla ful.zdj me pa zgaga peče-itak,tko da mleko pijem. malo skopamo,pa večerja pa počasi ajat,js pa na kavča. smo bli na sprehodu in je pasal zrak,pa obisk meli da smo malo čvekali. tut dons slabo čutm gibe,sicer če požokam po trebuhu dobim nazaj odg,samo ni to to. prej sicer je blo neki poplesavanja,ampak zadnje dni precej manj kot ponavadi....bom mogla bit lepo pozorna in štet.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 1.11.2010 18:23:22
|
|
|
|
ječi12
|
renesme kaj še nisi šla?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 1.11.2010 18:26:12
|
|
|
|
kapesanta
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca kapesanta, 35, 3 , 1 , NP 20.10.10, Trbovlje FB pri meni ni več naslednjega pregleda, ostalo štima
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 1.11.2010 18:33:29
|
|
|
|
D0aisy
|
Arwenko- ful hvala si mi polepšala dan in res je nisem slišala. Jaz pa ravnokar iz tortice, zdaj pa film gledat.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 1.11.2010 18:39:30
|
|
|
|
philadelphia
|
Mi imamo pa postavljeno posteljico, jupi Sam noge pa bo treba še držat skupaj, imam še v četrtek izpit za službo (pa si še nisem nič kej ogledala, je pa kr zahteven), ne vem kako lahko od nosečke sploh kej pričakujejo .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 1.11.2010 18:48:51
|
|
|
|
simonmojca
|
ooo dober večer sem se že bala, da ste vse odšle v RIM, sem kar samevala danes tukaj zato sem pa zanazaj gledala pa seznam iskala . No mi smo že včeraj šli po grobovih, danes sem šla samo še ob 15h na britof od pokojne tašče-maša. Zdej pa kuham, ker je dragi prišel iz službe. Na jedilniku goveja juha, pohan sir in krompirjevi svalkci (domači) pa rdeča pesa - sem si pa naredila zalogaj za tok pozno uro , HB imam radensko v hladilniku mi vedno pomaga če je slučajno zgaga . No ta teden, ko bom vse do konca pospravla in zlikala, si bom pa vzela čas in bom napisala recepte za tatarca in bakala - sem še dolžna od prvega srečanja ane renesme , nisem pozabila samo prelena sem
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 1.11.2010 18:55:14
|
|
|
|
zori82
|
library no ko bo opremljeno pa še kako slikco prilimi da vidimo simonmojca pohvalno da se ti da takole pozno kuhat...mi2 bova pa kr klobase pa sirček za večerjo (same neredilne stvari jemo) no za recept se pa js tud priporočam ko boš mela čas
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 1.11.2010 18:57:05
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 renesme kaj še nisi šla? ha ha držim noge prekrižane....sej v naslednjih 3 tednih bo tko ali drugače
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?