|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
31.10.2010 11:16:02   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Jutro!

Wessna, tule si lahko pogledaš pakete http://www.multimedija.eu/pdf/Recinko/pomoc_pri_rojstvu_otroka/
če res nimaš ničesar se vseeno splača malo pogledat. Ali pa vzameš denar kot je predlagala Tincy in morda kakšne izdelke ki so ti v paketih všeč kupiš preko http://www.recinko.si/dojencke-otroke-c-791.php posamezno.
Ker imajo zelo ugodne cene proti pikapolonici, babycentru...

Priznam pa da sem jaz pred 3mi leti vzela denar, takrat je bilo 250€ in z njim nisem dobila veliko, mislim, da je šel kar za pleničke... ker ta denar ali paket dobiš šele po rojstvu jaz pa sem želela imet že vse prej pripravljeno (še dobro da sem imela ko sem 3 tedne prezgodaj rodila). Pa še paketi so bili takrat drugačni...

Danes gremo pa mi najprej dopoldne na gasilsko vajo, za kosilo bo segedin, po kosilu pa pičimo v Strunjan user posted image
mal na morski luft.

lepo nedeljo!!

še bolj "pametno" pa je, da vzameš denar, in greš v nabavo v Avstrijo, saj boš za ta denar v Avstriji dobila kar dost več.... Midva bova tko nardila in bova šla v Toys-a

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
31.10.2010 12:02:06   
sreckica
drage dame,

lep pozdrav še od mene in moje pikice. pri nas se vse postavlja na glavo - v petek je tast dobil diagnozo maligni melanom na jetrih oz. v prevodu rak na jetrih. user posted image user posted image user posted image   ko sem guglala po netu, kaj to sploh pomeni, ne piše nič dobrega, ampak počakajmo na "uradno" medicino. lepo al pa grdo, celjskim dohtarjem že dolgo ne zaupamo več...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
31.10.2010 12:26:09   
Tincy90
Ojojoj, sreckica.user posted image drži se in držim pesti za tasta, da se popravi.user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
31.10.2010 12:46:30   
sesil
Dan user posted image

moja mala noče spat, zato ji dam še 5 minut, pol pa jo zbacam v poslo...
Sreckica, misli pozitivno še za tasta, čeprav vem da je težko.
wessna, recinko ima poceni stvari in če nimaš še nič in se ti ne da okoli letat, je to dobra varjanta. lahko pa si izbereš tisti paket ki si ga sama sestaviš - je tudi dobra varjanta.
zdej pa grem našo nagajivko spravit spat, ker je pokonci že od 6h...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
31.10.2010 14:46:32   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

drage dame,

lep pozdrav še od mene in moje pikice. pri nas se vse postavlja na glavo - v petek je tast dobil diagnozo maligni melanom na jetrih oz. v prevodu rak na jetrih. user posted image user posted image user posted image   ko sem guglala po netu, kaj to sploh pomeni, ne piše nič dobrega, ampak počakajmo na "uradno" medicino. lepo al pa grdo, celjskim dohtarjem že dolgo ne zaupamo več...

Upam res, da bo vse ok. Držim pesti.

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
31.10.2010 14:49:43   
womanpolice

Neposredna povezava do sporočila: 2681
31.10.2010 14:54:12   
womanpolice
http://www.shrani.si/f/Q/Nk/m7WLL5N/1/img6096.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 2682
31.10.2010 14:58:04   
womanpolice
edin tkole znam fotko gor dat... a mi ktera zaupa še drugačen način? Kliknite gor na povezavo in boste lahk videle mojega bušija pri polnih 16 tednih :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2683
31.10.2010 14:58:24   
womanpolice
[img]file:///C:/DOCUME%7E1/RM/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/img]

Neposredna povezava do sporočila: 2684
31.10.2010 15:23:34   
Peli
Pozdravljene!
Mi smo se končno pozdravl, danes smo rezali buče, vn še nismo šli, k je tako vreme. Trenutno najmlajši še spi, ta večji pa se nekej trud delat da spi. Zvečer gremo tašči "rofirat" za god, ta večjega sina skrbi če bo lahko dolg časa pokonc, da bo gledal skozi okno, če bo vidu kakšno čarovnico user posted image .

sesil - a mate probleme z opoldanskim spancem - ti mala tud uhaja iz postelje? Mene včasih to čist ob živce sprav.

womanpolice - kok maš že fletn trebušček! Mislm da bi mogla kopirat kodo za forum, itak pa se da pogledat. Ampak tole za umetno je pa mal mim, a nič ne spremlajo user posted image .

wessna - si staršem sporočila novičko? Reakcija?

sreckica - upam da dohtarjem uspe porihtat tasta.

Za vse čarovnice:) (klikni)

Neposredna povezava do sporočila: 2685
31.10.2010 15:34:56   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Pozdravljene!
Mi smo se končno pozdravl, danes smo rezali buče, vn še nismo šli, k je tako vreme. Trenutno najmlajši še spi, ta večji pa se nekej trud delat da spi. Zvečer gremo tašči "rofirat" za god, ta večjega sina skrbi če bo lahko dolg časa pokonc, da bo gledal skozi okno, če bo vidu kakšno čarovnico user posted image .

sesil - a mate probleme z opoldanskim spancem - ti mala tud uhaja iz postelje? Mene včasih to čist ob živce sprav.

womanpolice - kok maš že fletn trebušček! Mislm da bi mogla kopirat kodo za forum, itak pa se da pogledat. Ampak tole za umetno je pa mal mim, a nič ne spremlajo user posted image .

sreckica - upam da dohtarjem uspe porihtat tasta.

Za vse čarovnice:) (klikni)

Hvala hvala.. :-) 
Kar se tiče MB nimam slabih besed, ker imam res naj naj najboljše izkušnje do sedaj (trikrat prej sva bila v LJ in res... NI PRIMERJAVE - MB STOKRAT BOLJŠI!!!) Po mojem je prišlo do administrativne napake.... tko je v svetu računalništva :-)

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
31.10.2010 16:31:11   
Tincy90
Uaau, wp ti maš tud lepzga velizga bušija že.user posted image user posted image user posted image lepi je.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

Neposredna povezava do sporočila: 2687
31.10.2010 16:41:46   
Lara28
Pozdravkjene mmoje drage souser posted image !

Mi pa danes malo uživamo v tem prazničnem dnevu. Dopoldan je bil pri nas sonček in smo bili na sprehodu. Sem bila po kosilu tako zmučena, da sem zdaj 2 uri spala ko top. Možek in sine pa sta jo medtem nekam odkurila in to brez telefona. Zdaj, ko bo tema pa gremo delat buče in čarovnice. Smo spekli take čarovniške kekse in naredili čarovniške palice. Zdaj pa sledi mala haloween party s sosedi.
Drugače pa naj se pohvalim, da mi je mami v začetku tedna prinesla AS od neke svoje prijateljice in ga je hčerka imela. Sem bila ful vesela, ker si nisem imla namena sama kupovat, moje prijateljice pa tudi nobena nima. No zdaj pa veselo poslušam srčka in sem res vesela, da je takouser posted image .
Zdaj pa se grem na hitro stuširat, ker sem od spanja čisto zalepljena, da ne bodo mene zamenjalis kako čarovnico!user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
31.10.2010 17:04:54   
jacki
Hej!
Sem ravnokar nehala poslušat AS, je pikica čist naspidirana dons...komi sem ujela srček, sem ga mogla že iskat na novo in jupi, vedno mi je uspelo...zgleda, da zdej od 16 tedna naprej ne bo več težav najdt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugač sva si pa z možem na izi po kosilu vzela, sva gledala film Stepfather...sem gal zadnič dol zlovdala...in je bil tolk skeri, da sem bla čist živčna proti konc...pol me je pa srček prek AS umiril user posted image user posted image user posted image
Wiii, še jutri imam frej. Bravo, bravo.
Bodite lepo, pa lepo praznujte user posted image user posted image user posted image Vsaj dons zvečer se ne rabte skrivat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
1.11.2010 8:48:58   
enkratna
Dobro jutro, dober dan user posted image

Vsem, ki ste me pogrešale sporočam, da sem OK. No, nisem. Imam PMS!
(poslovno matematiko s statistiko na faksu, in se mi mešaaaaaaaaaaaaa zravn, a mi je tega treba bilo?! user posted image )

Tudi odločitev je padla: ne grem na amniocintezo. Po tej odločitvi občutim le eno veliko olajšanje in pomirjenost. Poleg analize mojih številk (večja verjetnost za splav po AC kot pa DS) mi je k odločitvi pomagal odgovor dr. Pušenjaka na MON ter jasno pogovor s partnerjem.
Hvala vsem, k ste mi pisale na ZS ali tukaj, z besedami vzpodbude in izkušnjami iz prve, druge roke. Srečna sem - pod srčkom nosim najino čisto ljubezen. Toliko ljubezni že zdaj prejema to detece - in jo bo vedno.

user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem nam, ker smo krasne aprilske nosečke!

< Sporočilo je popravil enkratna -- 1.11.2010 8:50:02 >

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
1.11.2010 12:20:12   
ajtak
Enkratna to si tako lepo napisala! Seveda da bo vse ok!! user posted image user posted image

Možek daje mulčka spat, jaz sem pršla mal vas pozdravit pol se grem pa malo uležt (če mi bo moj dal mir).

Za kosilo: Puran v omaki iz gob in brokolija ter krompirjevi svaljki user posted image

A ni fino k smo danes še doma user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
1.11.2010 17:23:51   
maja89
ojla vidim ,da tudi med prazniki ne  pozabite priti na forum tako se še jaz oglasim malo!!!
Jaz tudi študiram da bi vzela kar denara namesto paket saj stvari dobim od kolegic in se mi zdi brezveze kupovat novo razn malo za dušouser posted image Tako mi smo danes v 19 tednu in jutri imam pregled upam , da mi bo naredila uz, da vidimo kaj skriva in da ,če je vse vredu!!!Nič zdaj pa čakam možeka ,da grema k tašči in tastu mal na obisk!! uživajte še preostanek dneva

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
1.11.2010 17:30:59   
sreckica
helou bejbe,

sitna sm ko drek. tale 1. november me ubija, doma smo se že skregal, ker nism hotla na britof takrat, ko je glavna "fešta" - se mi zdi butast hodit tja, da te drugi vidjo. na britof se za moje pojme hodi zaradi mrtvih, ne zarad živih. groza.
drugi razlog da sm sitna je ta, da mam že dva dni skos ene bolečine v spodnjem delu trebuha in spet juhuhu izcedek. če se dotaknem trebuščka, je enkrat bolj, drugič manj trd, skor vedn pa boli spodi. kr neki. skos sm na trnih, ker nimam pojma kaj je to. še en tedn do pregleda.
tretji razlog slabe volje - rak na jetrih ni ozdravljiv user posted image niti se ne izvaja kemoterapija, ker so to pač jetra. sedaj si oba samo še želiva, da bi naš tast doživel prvo vnučko...
blah. bedn dan. se opravičujem vsem skup, ker zadnje čase samo še sitnarim tu gor, ampak se mi zdi, da res ni nič lepega za povedat...

enkratna user posted image user posted image user posted image si ena redkih, ki jim je uspelo danes na moj obraz prikrast nasmešek! res sem vesela zate!user posted image

(odgovor članu maja89)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
1.11.2010 18:55:51   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

saj novičko so že vedeli, sam so ta vikend drugače reagirali..čeprav se je čutla napetost..nič nisem spala, tečna sem pa tud bla..sem komaj čakala danes,da grem..zasliševal so me 100 na uro glede dragega..ubija me to..pol pa še mama bla jezna ker nisem babici povedala za nosečnost..ja se mi pač ne da z njo še ukvarjat, je še hujša..mi je očitala zakaj moraam delat v avstriji in ne tu..tok sem bla napeta da še beba čuti to..

saj zdaj ene 2 mesca me ne vidijo..dragega sem pa tud za eno uro na hiter vidla user posted image komaj čakam drug vikend, da šibam dol k njemu..ga že noro pogrešam..

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
1.11.2010 19:10:53   
maja89
wessna kaj se te sekiraš zradi njih!!!Najbolj ste važni vitije ne pa kaj si ostali mislijo ti živiš tak in ti si se odločla tak za druga pa se ne sekiraj!!!!Vsak ma svoje živlenje pa magari so to starši , ki bi naj bli do svojih otrok bol razumavajoči če ne bojo oni prekrajšani ne ti!!!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
1.11.2010 19:48:47   
iskrca
hej,hej souser posted image

pri nas se skoz noro dogaja, čas mi tako leti, da ne dohajam mojih tednov nosečnostiuser posted image user posted image ,... Sem ugotovila, da sploh nimam časa bit nosečka user posted image No tiste, ki ste že mamice me sigurno razumeteuser posted image Tejli naši user posted image se toook dogaja, da je sploh ne dohajava več. Smo bili v soboto na bazenu, po dveh mesecih in sva bila oba v šoku, ko sva opazovala najino user posted image kako se ji je dogajalo po bazenu. Je sploh nisva prepoznalauser posted image user posted image Oh zakaj mora čas tako hitro minevat? No ja sej zdej me boste prvouser posted image napadle, da mora še hitrejuser posted image Vam bo kmalu jasno zakaj jokcamuser posted image .

Enkratna prav vesela sem nad vajino odločitvijouser posted image user posted image user posted image Če bi razmišljali kakšna je vsak dan možnost da imamo npr. prometno nesrečo, sploh ne bi šli v avto... Tako da, pustimo procente, vedno in povsod so in bodo, nima veze, samo pozitivno naprej, ker življenje je prečudovito in ogromno lepega nas še čaka, edino to naj nas drži pokonci!
Z vajinim user posted image bo vse uredu, ker že zdaj uživa v max. ljubezni staršev in to je bistvo!

Srečkica user posted image user posted image user posted image user posted image nimam besed, v življenju sem izgubila že čisto preveč ljubljenih oseb zaradi rakauser posted image Le user posted image user posted image user posted image za vaju!

Jutr pa službauser posted image , bo pa vsaj teden malo krajšiuser posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu maja89)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
1.11.2010 20:55:02   
wessna
maja saj se ne sekiram tok glede družine..mam druge skrbi k so bolj pomembne..jao..ampak stari pač morjo met svojo naravo..

evo mene, čekiram pakete in kaj se mi splača..k mi2 res nič ne dobiva,moram pa  pretehtat možnosti..

mogla bit it na socialno, pa ni časa..dopust rabim..nwm al je bolje da sem pod statusom študenta al da greem na zavod za zaposlovanje..tile dodatki messečni za matere mi niso nič jasni..grrrr...

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
1.11.2010 21:27:03   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

http://www.shrani.si/f/Q/Nk/m7WLL5N/1/img6096.jpg

Lepauser posted image Punce, imate že buhije, jaz kar ne morem verjet, ko sem bila v prvo nos. sem očitno spredaj nosila ker sem imela pri teh tednih tudi že velicga buhija, sedaj sem pa še kar brez (z izjemo šlaufa no)..pa pravijo da se drugorodkam prej poznauser posted image

srečkica - držite se, mislite pozitivnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2698
1.11.2010 21:33:23   
fragola
enkratna boš vidla, da bo vse ok!!!!user posted image user posted image user posted image  

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
2.11.2010 7:55:32   
rolkica
Enkratna: čestitam za korajžno odločitev!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa napisala da greva z user posted image v toplice za praznike, no nisva šla nikamor, ker sem dobila vročino med pakiranjem in vnetje iz mehurja se je preselilo na ledvice, tako da imam nove antibiotikeuser posted image
Zdaj imam pa še pleskarje doma, tko da niti uživam ne na bolniški tko kot se zagreuser posted image Zdaj barvajo otroško sobico, v rumeno in oranžno.user posted image

Lep začetek tedna želim vsem souser posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.