womanpolice
|
ah, smotkice... mi pa res ne verjamete ane... sam je res... res so bli dooooooooooolgi krempljiiiiiiiiiiiiiiiii. Za cerkveno poroko sigurn ne bom imela takšnih dooooooooolgih.... Hvala za izrečene čestitke. Ja zdaj pa je že en mesec, kar smo poročeni... je kr mal drugače... No, ne vem... občutek je drug. In tak se je lepo navajat na besedi mož in žena Vidim, da ste ene že pridno lepile gor fotkice trebuščkov. Sm kr mal jezna nase, ker se nism še nič fotkala s trebuščkom. Mislim, da bom kr dans mojega pooblastila, da nardi nekaj fotk ... Pa kakšno podelim z vami... Men je mami včeraj povedala, da je prišla pošta iz MB (za umetno oploditev) na moj prejšnji naslov (sem jim v postopku rekla, če mi lahko pošto pošiljajo na začasni naslov, pa so rekli, ca ne, ker jim avtomatsko vrže stalnega, in da tud ročno ne more vpisat začasnega). Potem pa mi je danes prebrala, da je bil na ovojnici datum 19.10. pošta pa je prišla ob koncu prejšnjega tedna, da sva vabljena na razgovor za nov postopek OBMP za dne 25.10., kjer se bomo dogovorili za terapijo, itd. In ne vem kako je to mogoče, da so mi to poslali. Očitno je prišlo do napake... Kaj pa najin zamrznjenček, ki pridno raste v meni? Morm jih poklicat v torek, da vprašam zakaj so mi že poslali pošto.... Je moj rekel: "Kaj pa, če so se zmotili in ti vstavili drug (ne najin) zarodek..." Ajajaj... Kakšne ima... Seveda je najin. To je morala biti administrativna pomota. Bom pa rekla s. Mariji, če me lahk da kr na čakalno listo, da bi šla v nov postopek nekje oktobra, novembra 2011. Vem, hitro, ampak ker nikjer "ne piše", da bo nama takoj uspelo, se nama zdi to ok, pa še zaradi službe si res želim, da bi drugega imeli "takoj" za prvim... Bomo pa videli kako bo. Zdaj nama je itak glavno, da je tale borček ostal pri nama in da pridno raste. Ga poslušava prek AS in je tak prijetno slišat gibe, bitje srčka, itd. Komaj čakam prve brce. Sicer vsake tolk časa nekaj čutim, ampak se mi zdi, da to še ne more biti to... Komaj čakava april 2011, ko bova končnoooooooooooo videla ta najin čudež, in ko bova končno prvič v življenju držala v rokah NAJINO dete. p.s. včeraj je bilo 16. tednov.
|