|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki2009
27.10.2010 22:55:54   
lean
Kaj kej vi dajete zdaj jesti otročkom - v bistvu vse, kar pa ne more še prežvečit pa ji prilagodim

naša pa ne meče, ampak najdem dalinca enkrat v eni omari nekje med cunjami, drugič pri hrani, tretjič mi telefon zvoni na polici pri čevljah...jo je treba kar spremlat če hočeš imet stvari ko jih rabiš, vse pospraviuser posted image

Nevino najbolj priljubljeno odlagališče pa je koš za smeti user posted image  user posted image  včasih ne vem ali naj se smejim ali naj sem jezna 

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 126
28.10.2010 6:17:14   
Klarilu
user posted image
Lean ne omenji glih včeraj sem našla položnico za zavarovanje v smetehuser posted image za skrivanje je pa tamavči strokovnjakuser posted image

glede hrane naša je že vse,ker nima nobenih alergij in tud nisem kej čakala pri kaki novi stvari,pač me spremlja še od tamavčija strah da ne bo hotela jest ampak je tko pridna in že tko lepo sama je da jo glede tega pa res lahko pohvalimuser posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 127
28.10.2010 8:02:21   
baby blue
user posted image

Sploh ne bom govorila kje vse smo mi iskali daljinca pa telefone in podobno... Pa o tem da zna na telefon pritiskat in da pritisne ravno tisto tipko na katero pritisneš za zadnjo klicano številko in da je že žnjkrat potem klicala k mojim staršem domov user posted image user posted image

Drugače smo super... Hribi lepo pobeljeni hladno pa tudi že... Imamo že kar bundico pa trak in rokavičke gor... zadnje tri noči mi je lepo prespala od 20 do 7ih zjutraj s tem da sem jo šla vmes popravit ker se je nekako med tiste pposteljne dilce zagozdila user posted image user posted image Pa flašo ali dudo sem ji dala... Tako da je mami lepo naspana in ima svoj lepotni spanec user posted image user posted image

Je bolj ali manj že kar vse kar jemo mi... K sreči ni na nobeno hrano nobenih reakcij... user posted image Pa vse ji gre v slast brez problema... Mi je pa včeraj pojedla cel kos mandarince, kar pogoltnila ga je k sreči je bila majhna mandarinauser posted image Drugače pa meso, pire, krompir v kosih, riž, juha v glavnem ni da ni... Pa kruh in salama ji gresta tud v slast... Mi je všeč da ni izbirčna in da ima apetit...

Grem zdej delat da ne bom samo nalagala...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 128
28.10.2010 8:21:06   
lean
Dobro jutro

user posted image  mi smo imeli tudi boljšo noč, se je manj zbujala 3x, tako da sem kar fit za danes.

Glede zbirčnosti, ima še svoje svetle momente, sam se ne dam in ji spet dam za poskusit čez eno uro, če še zmer noče pa spet čez dva tedna.

Se je pa spomnila nove telovadbe in skače iz sedežne user posted image , stoji na robu in me prav kliče naj jo ulovim, če me pa ni pa kar skoči, zraven pa se na glas smeji. Kaj vse se ne spomni, idej ji pa res ne zmanjka.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 129
28.10.2010 17:38:10   
Klarilu
user posted image
i'm watching youuser posted image user posted image grem naprej delatuser posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 130
28.10.2010 17:58:24   
Mož*
Dober dan!
Včeraj je tretji postal pravi teenager (izgleda jih pa 17) in smo imeli velik žuruser posted image
Mali bo izgleda spet bolan, tečnaril je celo noč  in nekaj cmevkal, se metal, priklapljal, tulil,.. Ne spominjam se, kdaj je zadnjič spal 2 uri v kosu; zdaj bo pa že več mesecev.
... v vrtcu je bil zelo čuden, se skoraj ni odzival...
No, sedajle dirka okoli, podi poganjalca in iam 37,5 st. Bomo videli, kaj spet pripravlja. Tudi najstarejša spet kašlja...
(Jaz sem tudi še vsa zabasana).

Hrana
: hnja, je pretežno v vrtcu, doma pa user posted image pretežno na priklopu. V vrtcu menda je vse.
Doma ima najraje čokoladne torte in zelenjavne juhe, pa kruh. Je tudi skuto in jogurte. Ne je več mlečnih kašic, salam in mesnin pa mu še nisem dala.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 131
29.10.2010 7:41:35   
lean
Dobro jutro

danes pa sem zgodnja, mala je šla k drugi babici, sem popustila po večih mesecih, nazadnje je prišla domov ožgana od cigarete na roki, katera brazgotina bo izginla šele z leti user posted image user posted image . Že zdaj sem živčna, namesto da bi se pozanimala glede pomembnih stvari, je mojemu samo naročila, da naj ja ne pozabi vozička. To je očitno vse kar zna. Kolikor jo poznam, jo bo verjetno samo sprehajala od sosedov do sosedov, da se bo hvalila kakšno vnukinjo ima in da zabije čas, da mali ne bo dolgčas, namesto da bi se zdaj lahko v miru z njo igrala in se ji posvečala. In pol se sprašujem, kako to da moj nima potrplenja z malo oziroma če jo mora čuvat, bi z njo samo hodil okrog, on seveda z avtom. Saj drugega ne pozna. Ti prekleti družinski vzorci naju bodo enkrat uničili, če si jih enkrat ne bo hotel priznati. Jaz se svojih še kako dobro zavedam in se moram včasih vsak dan opominjat pa mi vseeno kdaj ne uspe, ampak on še priznat si noče. user posted image

Danes ne bom glih najboljša družba, sem še zdaj nataknjena.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 132
29.10.2010 11:33:57   
sasek79
Pozdravljene!

Mi smo pa bolni in doma. Tudi jaz sem z njim doma. Pojavili so se mu pikice po celem telesu. Zdravnik pravi, da je to virusno in povsem običajno in da bo izginilo. Vročino je imel samo v sredo popoldne in zvečer. Izpuščaje smo opazili že pred vročino, vendar jih je bilo malo. Danes jih je največ, čeprav vročine ni že drugi dni. Ali je  imela katera že podobno situacijo. Mogoče MOŽ ti veš kaj več o virusnem izpuščaju. Kako hitro izginejo izpuščaji? Ali lahko gre za kratek čas ven?

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 133
29.10.2010 12:47:05   
Klarilu
user posted image
dan!
jaz sem mal piškotov spekla
takole prstki so bili vsi lepo v vrsto postavljeni (recimo )
user posted image
mnjami
user posted image

zdele morm it pa še omakco za špagetke delat,pa kavico skuhat  pa tko
aja
sasek če nima vročine potem se mi zdi da gre komot lahko ven vendar za kratek čas,je pa res da so eni izpuščaji tudi kako naj rečem odvisni od sonca to mislim v tej smeri da ji lahko nastane še več pikic,no sej kej več ti bo pa že mož povedala
lean o družinskem vzorcu glih ne bi res ne,k sam da pomislim mam pulz 200user posted image

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 134
29.10.2010 20:00:25   
Mož*
Sašek, izpuščaj z vročino lahko povzročajo mnogi virusi, entero, adeno, pa infekcijske mononukleoze, trenutno najbolj krožita entero in adenovirus. Izgine pa v cca tednu dni.
Naš ni bolan, ves dan že šiba okoli, se crklja na user posted image user posted image user posted image in je tortice. Se poznajo tile rojstni dnevi. Ponoči se iz Zermatta vrača še naša tekmovalka, tako da bomo morda celo kakšen dan vsi skupaj.
Lariilu, mega, mega piškotiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mož* -- 29.10.2010 20:01:12 >

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 135
29.10.2010 20:18:48   
lean
Večer

mala je zaspala, no bomo vidli kdaj bo prvo bujenje.
Sem pa tud jaz cel dan pekla, zdaj zvečer je prišla še mami pomagat, si bove letos kar podelile.
larilu ampak tvoji piškoti zgledajo fenomenalno, se moji lahko samo skrijejo, se bomo z njimi tudi me pozabavale, ko bo Neva še malo zrasla. Upam, da jo bom lahko navdušla za peko peciva in tort, kot je mene moja mama. 

Jutri bo lepo vreme user posted image , bomo šli čarovnice pogledat. Vsem lepe praznike pa uživajte v podaljšanem vikendu.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 136
30.10.2010 20:55:05   
lean
Danes pa nobene, so vas čarovnice vse začarale user posted image

No, mi včeraj nismo nič spali, vzrok zabasan nos. Danes že grejo prave zelene sveče, smo vsaj dva tedna zdržali zdravi, tudi to je nekaj. Sicer je nekoliko tudi vroča, samo prave vročine še nima.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 137
30.10.2010 22:59:29   
Mož*
Našemu se je pa danes toliko dogajalo. Je s ta-najstarejšo plesal, pa na metli jahal, pa mož je harmoniko igral... Pa železnico so zlagali, no, zvečer sem pa še jaz saherco pekla. Jutri imamo drugo rundo obiskov za rojstni dan ta tretjega...

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 138
31.10.2010 7:40:41   
lean
Dobro jutro

mož zgleda, da uživate user posted image , upam da tudi ostali

mi smo danes že kar nekaj časa pokonci, po novi uri nas je Neva vrgla pokonci že ob 6 in 15 min, je nisem mogla prepričat da je še zeloo zgodaj.

Lepo se imejte

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 139
31.10.2010 8:37:13   
Rosca79
Dobro jutro vsem,
o lean hvala...sem te prebrala pa šibala prestavit ureuser posted image sem mislila kako sva z malo zgodnje ker sva vstale ob pol 9h, poj sem pa vidla da sva kar ob pol osmihuser posted image postopoma jo dajem spat prej, ker tisti prejšnji ritem ni bil več to to...včeraj sva šle v posteljo ob pol 22 in nama je uspelo, sicer v stilu mož in njenega klemnauser posted image user posted image user posted image celo noč
Larilu: ti imaš pa res hudeuser posted image mislim hudo, hudo...user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 140
31.10.2010 11:07:10   
Mož*
Hej, zdaj so pa še piškoti pečeni, pa jabolčna pita tudi. Ne vem, kdaj bo po novem mali vstajala, kar ob 5.-tih, al kaj?? Naš zizkoman celo nočuser posted image user posted image user posted image , bognegaj, da mu ponudiš kakšno mleko, včeraj smo spet poskusili, pa je letela steklenička čez celo sobo, tako je bil huduser posted image ; po moje bo metalec kopja, ko bo večjiuser posted image

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 141
31.10.2010 11:59:30   
Rosca79
Tudi jaz bi moji dala poskusit mleko, pa ne vem a štartat z adaptiranim ali kar s ta kravjim domačim?

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 142
31.10.2010 15:14:17   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: Rosca79

Tudi jaz bi moji dala poskusit mleko, pa ne vem a štartat z adaptiranim ali kar s ta kravjim domačim?

Rozca, v primeru takih alergij, kot jih je imela L, bi osebno dala le na alergike prilagojeno A.M; domačega pa šele po dopolnjenem 3. letu, oz. izzvenenju alergij.

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 143
31.10.2010 15:29:37   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Hej, zdaj so pa še piškoti pečeni, pa jabolčna pita tudi. Ne vem, kdaj bo po novem mali vstajala, kar ob 5.-tih, al kaj?? Naš zizkoman celo nočuser posted image user posted image user posted image , bognegaj, da mu ponudiš kakšno mleko, včeraj smo spet poskusili, pa je letela steklenička čez celo sobo, tako je bil huduser posted image ; po moje bo metalec kopja, ko bo večjiuser posted image

mu bo moja delala ta hudo konkurencouser posted image user posted image user posted image
včeri smo bile zvečer na dežurni k je bila tok boga tko da zgleda da je pred nami bronhiolitis,v torek jo moram še k njeni dohtarci pokazat tko da pojma nimam kako bom tole skupi spravila z razgovoromuser posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 144
31.10.2010 18:01:21   
čili
OOO same pridne mamice,ki  pečete...Meni to ne gre,raje kako dobro kosilo pripravin in to je to. Kar se sladkarij tiče si pa potem vsak svojo v trgovini izbere user posted image user posted image Ampak ,dokler se nihče ne pritožuje.

Moji 3je so šli k babici in dediju na obisk že 2 uri nazaj...pa sem jih že klicala kdaj se kaj vračajo user posted image Človek se odvadi biti sam doma.
Danes je Ažbe padel direkt na usta ,ko je plezal na poganjalčka  user posted image user posted image user posted image   Bogi je imel eno stran ustnice čisto zatačeno. Sem ga gledala pri manevru user posted image pa nisem mogla padca preprečit user posted image user posted image user posted image .
Drugač je pa Ažbe že 4  tedne zdrav. Sej to se ne hvalim user posted image   ,da ne bo že jutr kaj narobe!!!
Larilu prstki so  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 145
31.10.2010 22:38:49   
lean
rosca ni zakej user posted image

Neva je dobila še vročino, tudi pikasta je po telesu. Na momente je kar boga, sva jo kar skopala tudi enkrat čez dan, pol je še malo zadremala in je bla prec boljša. Zdaj se ji spet nabira, bom morala kar s sabo vzet toplomer, svečko in flaško s čajem, obvezno. Sem mislila, da mi bodo prejšno noč bradavice odpadle, tolk so me bolele od intenzivnega dojenja. Si je pa danes po ne vem kako dolgem času kar 3x sfehtala mlekca tudi čez dan, zdaj zvečer pa noče user posted image Se prisloni k zizi, ampak pol pa ne vleče in se obrne stran. Bomo vidli kaj bo še iz tega, upam sam da to ne pomeni kakšen dodatni zob, ker jo potem mora zlo bolet, da se ne more prisesat, se nama je to zgodila pri izraščanju prvega zgornjega zoba. 

Upam, da bo jutri normalno vstala, glede na to da je šla spat ob osmih. Je pa blo prav čudno danes, ko je bla že ob petih tema kljub pomiku uri. Očitno se je res začela zima.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 146
1.11.2010 13:02:11   
sasek79
Dober dan!

Tole vreme je za po..user posted image .

Ažbe je tečen kot driska. Od včeraj se hoče samo po rokah crkljat  in to samo pri meni, včasih je vredu tudi ati. To mu sploh ni podobno, ker drugače se sploh noče crkljati. Se bojim kako bo to izgledalo, ko ga bom peljala v vrtec, ker ne bo hotel iz rok. Se bojim, da je to posledica sprememb ponoči. Zadnje dni ga je nekajkrat dvignil ati in ga nosil, da je zaspal. Malo je protestiral in iskal mene, nato pa zaspal. Danes ponoči enkrat sploh ni hotel iz mojih rok. Ko sem ga odložila je takoj protestiral in jokal. Tudi poleg mene ni hotel spati. Je hotel, da ga nosim in hodim. Če sem se usedla, je takoj protestiral. Po eni uri nošenja nisem mogla več (ima že skoraj 12 kg) in sem ga dala atiju. Kakšno minutko je protestiral (mogoče še manj), nato pa zaspal, vendar se je zbujal na 10-15 min. Ga je dvigoval ati. Okrog 6. zjutraj sem ga spet jaz vzela in priklopila, pa se spet ni pustil odložit.

Danes bi se pa samo stiskal k meni. Drugače ni to nič narobe, vendar bo treba jutri v službo in bo spet žalosten. Verjetno jutri še ne bo šel v vrtec, ker še malo smrka in kašlja. Pikice pa tudi izginjajo. Veliko lažje bi nam bilo vsem, če bi bilo lepo vreme in bi bili zunaj. Ažbe je tako vesel, ko je zunaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolane.

Čili: Upam, da bom jaz tudi lahko kmalu napisala kaj podobnega za našega Ažbeta - kar se zdravja tiče. Buško na spodnji ustnici ima pa naš Ažbe že drugič.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 147
1.11.2010 18:46:41   
Mož*
Hej!
naš je pa doma naravnost ustvarjalen. Naučil se je sesati, pa pomivati, tudi krpo hoče ožemati. Ves čas dirka kot navit. Kravice, poganjalčka, nič več ne poganja, temveč ga nese v eni roki pred sabo, pa teče...
Spanje, kot običajno, večinoma na priklopu: včeraj je šel spat strašansko pozno, skoraj opolnoči (ker je bila že nova ura, bi bilo po starem celo okoli 1.00), no, sem ga pa uspela zjutraj zamotitiuser posted image user posted image user posted image čez 8.00, kar pa tudi nekaj šteje, a ne...
Siten pa ni, je pravzaprav izjemno prijazen: da poljubčka, pa še enega, pa še enega, pa poboža; no ja, če mu kaj ni povšeči, se pač vrže ob tla, ampak večinoma je pa pravi šarmeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 148
1.11.2010 19:21:46   
čili
Res si že želim Klemčija vidit  !!! 

Mož spet imam eno user posted image   Mali odkar smo spet poskusili KM nima nekih hudih težav s kožo. Ima pa zelo svetlo blato s čudnim vonjem. Poje relativno veliko ,kaka vsaj 3x na dan . Sva pomislila tudi že na alergijo na gluten,sploh ker jo imam jaz.Pa ne da sva panična ampak človek pomisli na različne možnosti. ...Ali imajo otroci pri tej starosti že normalno temno barvo blata??

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 149
1.11.2010 19:49:33   
Mož*
Barva blata je sicer odvisna od vrste hrane, ampak izrazito svetlo blato je običajno povezano s slabim (slabšim) presnavljanjem maščob, penasto-smrdeče z nevsrkavanjme sladkorjev, ... Skratka, če bi se takole blato še nadaljevalo, je ob priliki za opozoriti pediatra. Celiakija ima več-gensko dedovanje, bi se pa pri tej starosti kazala z nenapredovanjem, pogostimi driskami ali zaprtostjo, zelenim, penastim blatom; skratka - v ospredju bi bilo slabše napredovanje. Ker jo imate v družini, mora otrokov pediater zanjo prav tako vedeti.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?