|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
1.11.2010 12:43:22   
zvezdica1980

madona, pa kok G ti imaš, da se ne zedinijo user posted image
kaj majo za komplicirat, po Uz nej ocenijo pa mir, kaj te sekirajo brez potrebe!

[/quote]

user posted image Kr sam enga G, v začetku okt. sem imela prvi pregled, po mojih izračunih noseča takrat 6 t, po UZ pa 7t.  Verjetno mal prej zanosila, kratki ciklusi....naslednji pregled drug teden ko naj bi bila noseča 11t.
Zdej pa sem bila za vikend na urgenci ker sem imela težave (izcedki) in me tam vpraša kok ste rekla da ste noseča? In povem da dobrih 10 t, in se  G začudi in reče da njej se zdi da sem več.....po vseh merivah ploda ji je izračunal med 11t6d-12t4d
No sicer se ne obremenjujem s tem ker ko sem vidla pikico in da je z njo vse OK sem bila pomirjena, sicer pa tko k sem rekla enkat maja bom tud jaz rodila!!!user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
1.11.2010 15:54:38   
mami411
O lepo da niste zdej za vikend tolk zlo klepetale user posted image , sem vas lepo prebrala.

Fluf le pejt pogledat voziček v Mb, pa povej kakšni so. Jaz sem prav iz drugega konca, samo če bo le prilika bi šla pogledat tudi sama. Gledam pa viperja.

Zvezdica1980 no sej razlika pa ni tako velika v tednih user posted image

Kokapoka čestitke za 12T, jaz sem pa začela že s 15T user posted image

Lisicamica žal mi je za tvojo izgubo user posted image Upam da boš res čimprej srečna user posted image

Uživajte v dnevu, jaz grem pečt piškote.

(odgovor članu zvezdica1980)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
1.11.2010 16:20:11   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: mami 27

ninasiki, mal gledam, pa nikjer nič izven UK ne pošiljajo!

Hmmmm, zdej sem pa še gledala ebay, če ga kaj uporabljaš...
http://www.bizrate.co.uk/pushchairsstrollers_prams/stores--ebay.co.uk/products__att296935--104482-__keyword--babystyle+oyster+pushchair.html

mislim da bi tu moglo it naročit, ker ebay načeloma pošilja v vse države...

mami 27 jst ne morm naročit v tujini ker nimam kreditne z paypal pa nimam pojma kako se dela sm misnla če je kej tazga v slo ker že pr prejšnji rundi mi je ena in te strani naročila na njen račun dostavo pa je naredila na moj naslou z poštnino vred k sm pa dobila sm ji pa nakazala tko da tuki jst odpadm user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
1.11.2010 19:21:04   
zvezdica1980
Heeeeejjjjjjjjjjjjjjjj!!!!

Punce kje dobim geslo za mail????

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
1.11.2010 19:33:19   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica1980

Heeeeejjjjjjjjjjjjjjjj!!!!

Punce kje dobim geslo za mail????

na mail MAJCICE2011@GMAIL.COM pošlješ mail in se ti bo poslalo geslo

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 1480
1.11.2010 20:13:17   
fluf
mami411 bom poročala ko najdem kaj pametnega... zenkart sufam po netu pa si mal delam seznam kaj bi rada od vozička... tudi meni je MB od rok, ampak bomo naredl en road trip... sam voziček bova itak kupovala šele v februarju/marcu/ali celo aprilu.... do tja je pa še daleeeeeč... mamo še ful časa za take stvari. Bom pogledala še po bolhi, če kaj pametnega najdem... pač mamica študentka nimamo kej user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
1.11.2010 20:57:55   
Anonimen
čer punce.....

jutri pa končno nuhalna....pa bo mogoče tud tako kot pri tebi zvezdica1980...meni pa plod za 1 teden zaostaja glede na menstro,pa je tud moja gin rekla da naj un gin pove na nuhalni kaj se njemu zdi.....enkrat bo že ven prišel :)

lisicamaca...user posted image user posted image user posted image user posted image drži se in tudi jaz ti držim pestke,da bo čimprej uspelo,ko si bosta zaželela...jaz imam ponoči,ko ne morem spat take divje ideje,da nam tud ni sreča naklonjena...moj se pa sam križa kako sem lohk tak pesimist.....

fluf jaz gledam tudi po bolhi...sem navdušena nad jane in je rabljen pol cenejši kot novi...drugače je pa tale, ki si prilepila link odličen,lep....mi je zelo všečen....

lep večer pa uzivajte se naprej :)

Neposredna povezava do sporočila: 1482
1.11.2010 21:05:21   
fluf
jest sm šele zdej dojela, da imam izredno srečo, ker moja G dela tudi nuhalno, pa porodničar je... in ubistvu se celo nosečnost ne bom srečala z drugim kot z njo user posted image moj plodek pa glede na M zaostaja za 14 dni... bi mogla vztopiti v 13t, sem pa šele v 11t :) pa nič hudega, sej vemo kje smo ga naredl user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
1.11.2010 23:37:34   
K_a_t_j_a
Da se vam razkrijem, sem bila anonimna user posted image .

Vendar bom raje klepetala pri junijkah, ker imam kar krepko v juniju PDP in sicer 13.6., tako da je prišlo do zanostive kar 14 dni pozneje. Upam, da ne zamerite, spremljala in brala vas bom pa še vedno, mogoče kdaj tudi kaj napisala. Se mi zdi, da se nekako po tednih nosečnostih bolje vklopim v čvek med junijke.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
2.11.2010 6:56:57   
Nefretiti
Jutro!

Pa smo preživeli včerajšnji dan.
Anonimna......uživajte na NS.
Jaz imam pregled v četrtek in verjetno bo tudi NS naredila takrat.
Fluf: Tudi moja g. je porodničarka in NS dela, res pa je v MB in mi je malo daleč, ampak tako imam večkrat priložnost videt mojo sestro in nečakinjo.

Včeraj smo eno uro stali na pokopališču in, ko sem odhajala domov me je tako bolelo v maternici, da kar ne morem vejret. Prav dol mi je tiščalo. Se mi zdi sicer nelogično, da bi tistih par gramov lahko sploh kam tiščalo. Ampak jaz sem potem cel preostanek dneva ležala in spala. Sploh si ne predstavljam, kako bi hodila v službo in teklala po vseh tistih stopnicah, cel dan stala, pa še stalno moram biti urejena, vse hlače me pa v pasu tiščijo, če pa si jih potisnem pod trebuh pa mi skoraj padejo dol.
Tudi jaz sem si naročila tiste pasove, ker niti niso tako dragi v primerjavi z nosečniškimi, ki v HM stanejo 30 EUR.

Voziček: jaz imam Peg perego UNO, vendar ga prodajam. Če katero zanima je cena 120 EUR, je rdeče barve.
Prodajam pa ga zato, ker imam doma 4 vozičke. Pri hčerki so mi vsi dali vozičke, da sem imela na vsakem koncu enega.

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
2.11.2010 8:24:29   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Da se vam razkrijem, sem bila anonimna user posted image .

Vendar bom raje klepetala pri junijkah, ker imam kar krepko v juniju PDP in sicer 13.6., tako da je prišlo do zanostive kar 14 dni pozneje. Upam, da ne zamerite, spremljala in brala vas bom pa še vedno, mogoče kdaj tudi kaj napisala. Se mi zdi, da se nekako po tednih nosečnostih bolje vklopim v čvek med junijke.

no, tudi če si junijka, še vedno pridi na klepet z nami user posted image  ne bomo nič jezne

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
2.11.2010 8:25:03   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica1980

A mi lahko katera pošlje geslo za naš mail, da bi naložila še jaz kako slikico mojga bušija?!!!!

so ti že napisale user posted image
le pohiti, da čimprej še ti pokažeš kako slikico

Neposredna povezava do sporočila: 1487
2.11.2010 8:27:17   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: lisicamica

Živjo punce moje..

Nisem vedela, ali naj delim tole z vami ali ne.. Nekak mi je težko pri srcu..user posted image
V sredo sem imela 2. pregled (10t noseča), ki pa se žal ni končal lepih besed in lepih spominov.. Gin mi je po 2 UZ skozi trebuh in 1 vaginalnem povedal, da je plod odmrl že pred enim tednom.. Tako, da sem bila v dveh dneh v bolnici na splavu.. Ne morem opisati bolečine, pa ne tolikšne v trebuhu ob krvavitvi ob splavljenju, kot je bila v mojem srcu..user posted image  

ojla, lisicamica user posted image user posted image user posted image  pridem po dolgem času na net in ne morem verjet, da se še ena pikica poslavlja iz naše družbe. zelo mi je hudo zate, za vaju. če bi ti le lahko kako pomagala...
upam, da bosta čimprej naredila korak naprej in da nam čimprej sporočiš veselo novico, da sta spet v pričakovanju. verjemi, vse bomo čakale s tabo...

(odgovor članu lisicamica)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
2.11.2010 8:31:37   
vesna_b
no, evo, sem mogla prvo prebrat.

lepo pozdravljene po podaljšanem vikendu.
no, midva sva v soboto povedala domačim, včeraj žlahti, danes pa v službi. madonca, je bilo v službi še največ veselja. user posted image
no, saj ne, da doma niso bili veseli, ampak me je zmotilo to, da sem večkrat slišala saj sem vedla, saj sem slutila, že cel mesec si mi sumljiva, kot pa ČESTITAM.
sem občutljiva? no, še par mesecev mi pripada...user posted image
danes pošljem še mail prijateljem, najboljši prijatelji pa so bili tudi že obveščeni.
in tako danes ponosno nosim tale nosečniški pas, under cover, in razkazujem moj trebušček user posted image
se pa še kaj tipkamo

čau

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
2.11.2010 8:44:42   
TreeGirl
Dobro jutro Majčice!

Danes se oglašam z namenom, da potolažim tiste (če sploh je še katera poleg mene), ki vas skrbi, da nimate nosečniških znakov. Sama nimam prav nobenega in trebuh se mi tudi nič ne pozna (najbrž tudi zato ker nikoli ni bil raven ampak ni važno), pred par dnevi pa sva bila na nuhalni in se mi je prav oddahnilo, ker vse poteka normalno! Je moral pa dr. Pušenjak tamalega zbudit, da ga je lahko izmeril user posted image Sva pa ta vikend povedala mojim in njegovim, za oboje prvi vnuk (vnukinja?) in so vsi veseli.

Kako je kaj z vami? Prebrala sem zgodbo lisicemice, pogumna je ker sprejema življenje tako, kot ji je namenjeno. Takšni ljudje se nadpovprečno hitro poberejo in verjamem, da boš, draga deklica, kmalu spet med srečkami user posted image z zdravim user posted image !

Objem vsem!

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
2.11.2010 9:27:28   
RAKICA2007
lisicamica; user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne vem kaj naj rečem... vsaka beseda bi bila zaman... vedi, da smo še vedno tukaj, lahko ti ponudimo toplo ramo (čeprav virtualno) in veeeeeliiiiik objem, tako hudo mi je... težko je in bo, ampak glavo gor, ne obupaj in vedi, da smo vedno tukaj zate in za kakšno vzpodbudno besedo... kakor je že vesna_b rekla; z veseljem pričakujemo novičko o vajinem ponovnem pričakovanju - držita se user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil RAKICA2007 -- 2.11.2010 9:40:28 >

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
2.11.2010 9:35:26   
RAKICA2007
jutrooo punce...

po podaljšanem vikendu je tale dan kar precej naporen v službi...
nekam čudno se počutim in nič kaj nisem dobre volje user posted image ... jah tudi mene mečejo malo hormoni...
zadnjič sem jokala kot dež, pa ne me vprašat zakaj user posted image user posted image  še sama ne vem... ah ja, še par mesecev nam pripadajo tile hormončki, potlej pridejo pa drugi na vrsto - kajne user posted image

Nefretiti: tudi mene vse dol tišči in me včasih prav ''''špikne'''' ko vstanem... tako, da se moram prav potruditi vstati z nogami in ne s težo na hrbtu... je pa res, da imam 80% sedečega dela in 20% se samo malo sprehodim na svež zrak ali wc user posted image  ko me bo pa enkrat začelo tiščati v sedečem položaju, potlej pa ne vem - najbolj je iti v ležeči položaj (čeprav v službi, težko izvedljivo) user posted image

Vozički; midva sva že pri prvi dobila 2 vozička s košarami... tako, da enega še imava in ga bova še v drugo izkoristila (je tak majhen, lahek in lahko vodljiv), nič posebnega - ena x y italijanska firma, ampak je bil že v prvo zakooon... pri 4 mesecih je pa naša frkolinka že imela športni voziček, saj ni več zdržala v ležečem položaju user posted image user posted image user posted image  tako, da ne bova nič kupovala... če bo kdo kakšnega posodil se ne bova branila... ampak drugače pa imava vse user posted image

< Sporočilo je popravil RAKICA2007 -- 2.11.2010 9:41:30 >

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
2.11.2010 9:44:27   
RAKICA2007
hmmm imam pa drug problem... user posted image user posted image  če temu lahko tako rečemo

imam 4 polne škatle cotk za punčke... mene pa skrbi kaj pa če bo fantek user posted image  vglavnem punce, če bo fantak bo sledila množična menjava cotk... če je katera za user posted image user posted image user posted image

mah ja... dovolj je še časa... mene pa že vleče biti malo domauser posted image user posted image  nekako bi bila rada malo manj prisotna in ja zelooo sem neučakana... pa tolikooo dela imam doma za narest, da sem ves čas v službi z mislimi doma, ko pa sem doma sem pa takoooo utrujena, da se mi nič ne da user posted image  tako pač je...

hmmm zdele sem pa naložila... bom še kaj prostora pustila, da boste še druge kaj napisale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1493
2.11.2010 9:45:13   
vesna_b
ma midva bova res ponucala voziček od prvič, in to brez košare... (joj, kakšna mama sem user posted image )
kaj, konec maja rodim, se pravi, da pred sredino junija ne grem ven. pol pa dekico mal, pa je.
poleže se čisto vodoravno, ima prevleko za nogice, se pa tale športni del cel sname in otroka lahk tud v tem prestaviš, če je sila. v glavnem, bila sem zadovoljna, pa bom tud sedaj, ni vrag. pa še obrača se sedež, tako da je lahko obrnjen sedež nazaj ali naprej.
edino ker nima velikih koles in zavor, ampak po lepi makadam poti smo tud tekl že, pa je blo vse ok. oz naša je najhitreje zaspala, če smo vozil po makadamu da je rukalo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1494
2.11.2010 9:47:08   
nadka30
nefretiti tole je zate in upa da uživaš kar se da

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1495
2.11.2010 9:48:16   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

hmmm imam pa drug problem... user posted image user posted image  če temu lahko tako rečemo

imam 4 polne škatle cotk za punčke... mene pa skrbi kaj pa če bo fantek user posted image  vglavnem punce, če bo fantak bo sledila množična menjava cotk... če je katera za user posted image user posted image user posted image

he he he, mamo isti problem...user posted image
edin za začetek imamo nevtralno, ker nisva vedela spola, potem pa vse reeees punčkasto. čeprav tašča bi tud fanta tako oblekla, ker saj je vseeno, jaz pa ga ne bom. če bo fant seveda. vemo ne, vprašal ne bomo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1496
2.11.2010 9:48:17   
RAKICA2007
user posted image user posted image user posted image
tudi naša je prav uživala po makedamu... tako, da kljub majhnim kolesom je voziček deloval...
pa še za krčke je bilo super... dopoldan po makedamu, popoldan brez enega krčka (se je revica mogla na veliko dopoldan 'sprdat' še za popoldan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
2.11.2010 9:53:16   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

he he he, mamo isti problem...user posted image
edin za začetek imamo nevtralno, ker nisva vedela spola, potem pa vse reeees punčkasto. čeprav tašča bi tud fanta tako oblekla, ker saj je vseeno, jaz pa ga ne bom. če bo fant seveda. vemo ne, vprašal ne bomo. user posted image

tudi pri nas je od začetka vse bolj nevtralno... ampak vseeno... bomo za spol vprašali, jaz JA, za naše ne vem user posted image  
čeprav, naša frkolinka nosi tudi modre, črne,... hlače - če bi pa fantka takole v roza, vijolično, metuljčkasto z rožicami oblekla bi bilo pa malo huje user posted image  a si predstavljate, fanta v roza žabicah (pa ne se smejat, mi je ena rekla; pa kaj, saj se pod hlačam itak ne vidi kaj ima oblečeno user posted image user posted image )

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
2.11.2010 10:06:46   
Klaraklara30
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

ma midva bova res ponucala voziček od prvič, in to brez košare... (joj, kakšna mama sem user posted image )

Kakšna sem šele jaz! user posted image Prvo dete je zimsko in sem bila tudi brez košare. Groza! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak sem ga tako zadekala notri, da niti sapica ni do njega prišla. Tega bom pa tudi, če bo maja slučajno mraz user posted image user posted image user posted image user posted image

cotke Jaz si tudi nekako lažje predstavljam punčko v modrem kot fantka v roza. user posted image Sicer sem pa tudi od tašče dobila kakšno stvar malo bolj "punčkasto", ker pač ni bilo druge barve in mu je vseeno kupila. Tudi ona pravi, da pri tako majhnih ni pomebna barva. Kaj pa oni vedo. user posted image   In mu vseeno oblečem, ker res ni tako tipično za punčke. Pa mu čist paše, ko ima tak mili obrazek. user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
2.11.2010 10:09:28   
vesna_b

tudi pri nas je od začetka vse bolj nevtralno... ampak vseeno... bomo za spol vprašali, jaz JA, za naše ne vem user posted image  
čeprav, naša frkolinka nosi tudi modre, črne,... hlače - če bi pa fantka takole v roza, vijolično, metuljčkasto z rožicami oblekla bi bilo pa malo huje user posted image  a si predstavljate, fanta v roza žabicah (pa ne se smejat, mi je ena rekla; pa kaj, saj se pod hlačam itak ne vidi kaj ima oblečeno user posted image user posted image )

ok, naša tud ma par fantovskih stvari. sam je vseen drugače. ker za bejbo mam pa res totalno punčkasto. VSE. volančki, rožice, punčke...
pač če bo fant, bomo porabili par bodijev, in pa nevtralne stvari - tud npr rdeče športne kratke hlačke, oranžne majčke, sam tega res ni veliko. večina pa je načičkana. user posted image
še dobr, da mamo kik blizu user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?