|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
31.10.2010 9:05:52   
mami 27
IZVIRNO SPOROČILO: lily32

mami27, popravi sicer lahko, a potem razkrije svojo anonimnost. user posted image

a če si anonimen ne moreš popravit svojega posta? user posted image ups...

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
31.10.2010 9:11:05   
mami 27
Kako ste babe? Na ta praznični, zaspani dan user posted image

Mene že 2 dni tko glava boli user posted image
Nimam rada tablet, tko da nimam Lekadola doma, pa niti ne upam nič jemat.
Ma mi je že tko hudo, da sm skor tamalemu s.p.i.z.d.l.a Calpol user posted image (pogledala in je tut sam paracetamol-isto kot Lekadol)

Zdej se pa nalivam z vodo, pijem Centramed mami, prej sem si celo turško kavo skuhala user posted image

A ima še katera leče!? Jst bom čist znorela, ne vem al se mi po novem oči manj solzijo al se mi je spremenila oblika očesa al kaj user posted image Čist motno vidim (menjala leče, oz. so frišne direkt iz škatlice)- sem že menjala dvoje, ker sem misnla da so pač umazane user posted image meni se bo zrolalo, če ne bom mogla leč nosit celo nosečnost!? Se morem spravit k optiku. Po nova očala, s temi ne vidim nič, tut zato me mogoče glava boli user posted image tko da si zdej šopam fiziološko v oke, da se mi mal čistijo...

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
31.10.2010 9:14:48   
Klaraklara30
mami27 Morda te res od tega boli glavauser posted image To je dosti pogosto, če z očmi kaj ne štima. Čimprej do optika, da poštima. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
31.10.2010 9:50:49   
fluf
mami27.... jest sm "lečkar" in opažam zadnjih par dni, da so leče no go... v četrtk so mi kr vn padele, k sm jih zjutrej hotla dat noter user posted image pa sem med lečkarji že cca. 7 let in očal skoraj ne nosim... sem kupila zdej enodnevne, kar nekako gre user posted image sam bom bankrot doživela (30 leč 30€.... waaaaw)... sem mal spraševala, pa so rekl, da zna bit kakšen dan k jih ne bom mogla nosit, nej pa vestno uporabljam umetne solze.

Jest se potrdim, tkole ko sem doma mal potrpet, pa uporabljam leče, da se navadim spet user posted image ne vem, očitno se tok telo spreminja, da motijo tudi leče user posted image ... me mal skrbi, da bom mogla med "špeglarje" nazaj.  In ja tudi mene boli glava če sem brez očal ali leč (za doma imam očala, ampak z njimi ne upam pomolit nosa iz stanovanja).

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
31.10.2010 10:28:21   
lily32
mami27, jaz nosim leče in že enih 14 dni imam tudi sama težave: ne vidim več tako čisto, še posebej na računalniku in zvečer me začnejo prej motit, imam bolj suhe oči in od poznega popoldneva dokler grem spat po novem nosim kar očala. user posted image Sem brala, da je poslabšanje vida v user posted image pogosto in da se večinoma stvar sama uredi po porodu, zato zdaj ne nameravam hodit k optiku.

Čeprav je pravzaprav malo odvisno od dneva do dneva, včasih me bolj motijo včasih manj, bomo malo potrpeli 

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
31.10.2010 12:25:54   
mami 27
fluf, meni se je tudi par dni nazaj zgodilo, das em očitno mela tko suho uč, da mi je kr vn padla tu pred računalnikom user posted image me je kr šokiralo!

Zgleda bom res mogla po umetne solze...

jaz imam že tko očala z nižjo dioptrijo, pa ne vidim nič user posted image zato se jih izogibam, ker me tko uke matrajo pol!

Ampak zdej menjavat špegle, ko se mi lahko z vidom še marsikaj spremeni user posted image
Sploh ne vem kaj bi... A si bom pol čez 6m spet nove kupovala!?

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
31.10.2010 12:32:47   
fluf
jaz ustrajam na deoptriji, ki sem jo imela pred zanositvijo. Opažam, da se mi je na eno oko poslabšala (na tisto, kjer je že tako slabša)... ampak zaenkrat ustrajam pri znani deoptriji, ker baje je to lahko samo začasno v času nosečnosti.

Bomo mogle oče ornk šprat pri porodu in po njem.

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
31.10.2010 13:27:27   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1458
31.10.2010 13:31:52   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: lily32

mami27, popravi sicer lahko, a potem razkrije svojo anonimnost. user posted image

lili ne da se ker sm bla jst anonimna in sm se parkrat tko zatipkala pa sploh ni ikonce uredi tko da se da smo z novim sporočilom sicer pa sej se zgodi mal se gremo uganke pol ugotovimo pa zmer tko da se mi zdi da bi se vsakič opravičevale brezveze sej nismo pri slovenščini user posted image

mi smo pa povedal učer in sploh ni nobenmu potegnl k smo mel majčke oblečene sm mogla vsem z lajtnge dol stopt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
31.10.2010 13:41:07   
mami 27
user posted image ninasiki

pr nas je tut kr trajalo, ko je imel tamali napis na majčki
kmalu bom starejši bratec user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
31.10.2010 17:16:47   
fluf
user posted image mene to čaka naslednji vikend... bova dala majčke delat: 100% babi, 100% dedek user posted image komi čakam, da vidm face, ker mislm da tega nihče ne pričakuje... sem pa slaba... spala bi... oz. nimam energije a ma za nič in sem popolnoma preč samo da 5 min kaj počnem...

cel dopoldan sem kuhala super kosilo, zraven sem delala za šolo... pojedla, pospravla, zdej bi pa sam spala... pa jedla seveda. Boh pomagi, jest morm skoz jest, k drugač sm vsa zelena in tečna... če sem fejst lačna mi je pa še slabo user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
31.10.2010 18:42:55   
lisicamica
Živjo punce moje..

Nisem vedela, ali naj delim tole z vami ali ne.. Nekak mi je težko pri srcu..user posted image
V sredo sem imela 2. pregled (10t noseča), ki pa se žal ni končal lepih besed in lepih spominov.. Gin mi je po 2 UZ skozi trebuh in 1 vaginalnem povedal, da je plod odmrl že pred enim tednom.. Tako, da sem bila v dveh dneh v bolnici na splavu.. Ne morem opisati bolečine, pa ne tolikšne v trebuhu ob krvavitvi ob splavljenju, kot je bila v mojem srcu..user posted image
V tem času, ko je plod zaostal za 1 teden v rasti in ko je srce nehalo biti, nisem imela nikakršnih bolečin ali krvavitve..
Vendar ne bom obupala! Mislim, da je vsaka stvar za nekaj dobra in sigurno ni bilo z babyem vse OK, da se je to moralo zgoditi..
Bolečina je huda, ki pa naju je z možem še bolj povezala.. Tako, da takoj ko bo možno, začneva na novo.

Za vse vas držim  pesti da boste imele prečudovito nosečnost in še bolj prečudovite malčke user posted image .. Pazite na svoje trebuščke! user posted image

Jaz pa se bom, upam da čimprej, pridružila kakšni kasnejši skupini nosečk user posted image

Uživajte življenje!

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
31.10.2010 20:00:46   
Nefretiti
Ojoj Lisicamica......resnično mi je žal, da vaju je tole doletelo. Sama prav dobro vem, kako je iti skozi vse to. Nazadnje, ko je mene to doletelo mi je to, da sem ves gnev izlila na forum zelo pomagalo. Ginekolog mi je takrat povedal, da gre ženska skozi proces žalovanja, ki je dolg 6 mesecev, tudi če sama sebi tega ne prizna.

Drži se punca, resnično mi je žal.
En topel objem!

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

(odgovor članu lisicamica)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
31.10.2010 20:15:04   
fluf
lisicamica mene kar trese, ko preberem tako zgodbo in tega ne privoščim nobeni user posted image nimam drugega za rečt... kot pa drži se. mi bomo pa pestke in tačke doma stiskal, da bo čimprej mimo žalovanje.

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
31.10.2010 22:05:27   
mami 27
user posted image user posted image user posted image user posted image takele zadeve me pa kr zmrazijo! In to ko najmanj pričakuješ, brez krvavitve itd.

lisicamica, vzemi si čas za žalovanje, pa pozitivno naprej!!!user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
1.11.2010 7:05:28   
hillmagic
IZVIRNO SPOROČILO: lisicamica

Živjo punce moje..

Nisem vedela, ali naj delim tole z vami ali ne.. Nekak mi je težko pri srcu..user posted image
V sredo sem imela 2. pregled (10t noseča), ki pa se žal ni končal lepih besed in lepih spominov.. Gin mi je po 2 UZ skozi trebuh in 1 vaginalnem povedal, da je plod odmrl že pred enim tednom.. Tako, da sem bila v dveh dneh v bolnici na splavu.. Ne morem opisati bolečine, pa ne tolikšne v trebuhu ob krvavitvi ob splavljenju, kot je bila v mojem srcu..user posted image
V tem času, ko je plod zaostal za 1 teden v rasti in ko je srce nehalo biti, nisem imela nikakršnih bolečin ali krvavitve..
Vendar ne bom obupala! Mislim, da je vsaka stvar za nekaj dobra in sigurno ni bilo z babyem vse OK, da se je to moralo zgoditi..
Bolečina je huda, ki pa naju je z možem še bolj povezala.. Tako, da takoj ko bo možno, začneva na novo.

Za vse vas držim  pesti da boste imele prečudovito nosečnost in še bolj prečudovite malčke user posted image .. Pazite na svoje trebuščke! user posted image

Jaz pa se bom, upam da čimprej, pridružila kakšni kasnejši skupini nosečk user posted image

Uživajte življenje!

user posted image user posted image user posted image  Prav je da si to napisala in delila z Majčicami. Pomoje je to tak šok da se ga ne da opisati. Všeč mi je da si pozitivna in kot si napisala Vse je za nekaj dobro, tudi če ta hip boli...In na nebo te bo zvezdica spomnjala na lučko ki je bila..naredila veselje in žal odšla. Drži se in vse dobro še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu lisicamica)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
1.11.2010 8:11:19   
mami 27
jutro babe, da ne bomo ostale predolgo pri teh žalostnih zgodbah user posted image

včeraj moj skos neki išče po hladilniku (ko smo pršli s kosila od moje mame),
pa izjavi "hmmm, ne vem kdo je noseč, jaz al ti" in napade kos kruha z Nutello user posted image

Jst res hvala bogu nimam nekih groznih želja po hrani sploh!

Včeri smo jedli joto, danes bom nardila zelenjavno juho, pol pa kar si bo moj zmislu za "čez",
ziher bo šel po kako pico user posted image Meni pa sploh ni za jest... Pozabla da je danes praznik, hladilnik pa prazen,
dieta! user posted image

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
1.11.2010 9:33:22   
kokapoka
user posted image ojla punce!!

Kako kaj??js sm prov vesela saj pikica v men raste že celih 12tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image še en tedn pa bom tud nuhalno dočakala!!!!!!!!!!!user posted image se že veselim pogleda na našo pikico.
Drugače pa na trenutke res kar pozabm da sem user posted image ,ker slabosti ni več,edino to me spomne ko morm ponoč hodt na wc k drgač ne in da sem skos žejna!!V prvi user posted image  sem si vsak večer k postli prpravla liter in pol vode...skor vso sem apila vsako noč!!!!!!!!!!!!da pol ne govorim kok sem lulalauser posted image ampak pravjo da je fajn dost pit...in tud mleka je blo pol na toneuser posted image user posted image user posted image user posted image
Čas mi gre res tko hitro naprej sploh ko mi tamal skos krajša ure...user posted image
Lepo bodite

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
1.11.2010 10:09:40   
coris
LISICAMICA.....če ti po pravici povem je to že celo nosečnost moj največji strah in vsakič ko se vležem na mizo za pregled komaj diham dokler ne slišim besed za enkrat je vse ok....čisto trda sem vedno preden ne vidim živegauser posted image .

hudo mi je ob tvoji izgubi in upam da ne bom nikoli vedela kakšni so to občutki...je pa res, da je to naravna selekcija in najverjetneje s plodkom ni bilo vse ok. ponavadi odmrejo ko so njihove napake tako velike da niso združljive z življenjem. želim ti da si vzameta s partnerjem čas in jokajta in se tolažita, hkrati pa vedita da je narava sama poskrbela čeprab se zdijo te besede le kot neka tolažba. tako dejansko je. in sploh vama želim da bi hmalu uspelo ugedati user posted image in da bo nosečnost potekala ok in mirnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
1.11.2010 11:18:18   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: mami 27

user posted image ninasiki

pr nas je tut kr trajalo, ko je imel tamali napis na majčki
kmalu bom starejši bratec user posted image

mami 27 pol je blo pa še to A BO FANTEK SPET user posted image am sej aleksej ne more bit 100% sestrca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LISICAMICA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim ti čimprejšnje okrevanje v srčku in zopet + in veselje v hiši drži se

utrujenost je moja najbolša prjatlca user posted image ns lump je pa še od 5.40 pokonc sploh nevem kaj mu je da se mi zadnje čase tko zbuja

hrana ja sladko je definitivno na spisku medtem ko v orejšnji rundi pa ni blo nič user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
1.11.2010 11:24:32   
ninasiki
pozabla punce jst sm pa najdla vozičk k bi ga fuuuuull mela pa nevem kako do njega user posted image a je keri kej bol znano k men
http://www.babystyle.co.uk/Oyster%20SUCP.html

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
1.11.2010 12:23:01   
zvezdica1980
Hej majčice!!!!

kako ste kaj danes??? Jaz precej leno, nič se mi ne da bolj ko ne cel dan v postelji user posted image .

A mi lahko katera pošlje geslo za naš mail, da bi naložila še jaz kako slikico mojga bušija?!!!!

Aja pa še to da se G nikakor ne morejo odločt kok časa sem nosečauser posted image , no ja enkat bom že rodila, not ni še noben ostaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

lep dan!!!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
1.11.2010 12:27:28   
mami 27
ninasiki, mal gledam, pa nikjer nič izven UK ne pošiljajo!

Hmmmm, zdej sem pa še gledala ebay, če ga kaj uporabljaš...
http://www.bizrate.co.uk/pushchairsstrollers_prams/stores--ebay.co.uk/products__att296935--104482-__keyword--babystyle+oyster+pushchair.html

mislim da bi tu moglo it naročit, ker ebay načeloma pošilja v vse države...

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
1.11.2010 12:28:39   
mami 27
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica1980

Aja pa še to da se G nikakor ne morejo odločt kok časa sem nosečauser posted image , no ja enkat bom že rodila, not ni še noben ostaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

lep dan!!!

madona, pa kok G ti imaš, da se ne zedinijo user posted image
kaj majo za komplicirat, po Uz nej ocenijo pa mir, kaj te sekirajo brez potrebe!

(odgovor članu zvezdica1980)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
1.11.2010 12:39:05   
fluf
jest bom slapa pomoje pogledat lux4kids v MB... mene ful moti če ga ne morš pogledat... defintivno se pa zapeljeva še k sosedom... A, IT, mogoče celo HR user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?