vesna_b
|
jaz bodi sem preoblačila vsak dan, nogavičke oz žabice tud kar redno, hlače pa res ne. še sedaj, ko je v vrtcu, ima okomot oblečeno 2 dni isto. sicer to mi ni jasno, ker doma se zihr zapaca, ko je, v vrtcu pa... hm no, jaz sem kljub ogromnemu trebuhu nosila hlače nosečniške do konca. sem pa imela bolj ko ne vse z visokim pasom, tako da mi je prišlo čez trebuh in mi je bilo zakon. šele sedaj imam ene nosečniške hlače (kavbojke) z nizkim pasom - za začetek, pa sem se komaj navadila na začetku sem non stop gor vlekla podaljški pa - verjamem, da so fajn, sam... jaz imam same ozke majice, torej se po moje vidi, če imaš popeto majico čez. resda nosim nosečniške hlače, majic pa še ne, ker tolk trebuha pa spet nimam mi je pa zeloooo všeč, ker mi gre spet očitno sam v trebuh . boki, rit, obraz - vse je isto, trebušček se pa že dela. me moj zjutraj ni mogu iz postelje spravit, pa je miška mal po ritki, ha ha ha (tako je reku), ker je vedu, da moram na wc, in da bom takoj vstala. utrujenost? ja, popoldne sem bolj ko ne kot megla, zvečer pa kljub najljubši nadaljevanki zaspim ko top. npr včeraj House komaj čakam, da začutim brcike.
|