hel32
|
HVALA ZA LEPE ŽELJE, IN SLIKICE . SMO SE IMELI SUP ER . Torta je bila dobra, je še malo ostalo , sicer pa bojo itak otroci pojedli, mam ne sme več. Imam namreč jutri pregled v bolnici za NS. Da še malo pokomentiram, glede oblačenja otroka pozimi in ležalnikov, jajčke in igralne podloge: Oblačenje: Lukas je bil rojen septemra, in je bilo še zlo toplo, sem ga na začetku oblačla v body, bombašne hlačke, za v hiši, za ven pa čez to, še kak plišast pajac, jopico in bombažno kapo, če je bilo bolj hladno sem ga pokrila s deko, če pa je bilo toplo, pa sam pregrinjalo od vozička, pozimi, ko pa je bilo napr.-10, pa sem mu dala, že omenjeno+ zimski pajac+debelejšo kapo+kapuca od pajaca+deka+pregrinjalo od vozička, nikoli, res nikoli mu nisem dajala plenice čez voziček, sem nekja zasledila, da se nabere preveč manoksida v zraku, in se celo, lahko zaduši, zato jaz ne dajem plenice čez-NIKOLI, sem mu dala šal čez usteca in nos, čist narahlo, da ni vdihaval tistega mrzlega zraka, in to je vse, če je pa snežilo, sem mu pa dala še dežni prevleko čez in sva šla,... Ležalniki, ja mi smo ga imeli, zelo praktična stvar, sam do enega 4 meseca, potem smo ga dali stran, ker je mulčič tako skakal, da je z ležalnikom vred poletel iz mize, pa je bil pripasan, k sreči sem ga pravi čas ujela, in mu ni bilo nič, ampak, praktičen je samo, če je na tleh, ali na kavču. Jajčka, oz. lupinica, mi smo jo uporabljali samo in izključno za prevoz v avtu, in, ko smo šli v trgovino, da ga nismo tolk prjkladali, pa še košara od vozučka je tako velika, ni priporočljivo, da je otrok več kot 2 uri v skručenem položaju, zaradi hrbtenice. Igalna podlaga, super stvar, varna, dokler se ne začne sam plazit po prostoru, potem pač moraš nadzorovat vsak gib, sicer jaz nikoli ne puščam otrok samih, ker sem prevelik paničar, da bi lahko, še ko spi se ne maknem kam . Takole, to bo za danes dovolj, jutri grem v bolnico na pregled za NS, poročam zvečer, lep dan, kljub groznemu vetru, pa še na pokopališče moramo.