|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
31.10.2010 8:09:37   
sara1986
Dobro jutro user posted image  .. Včeraj sem se malo potepala, bila v Palmanovi in v Ikei, kupila mišku beneton kavbojke 12€, fuuul lušne, pa v Ikei banjico, rjuhe, prevleko , kovter, pouštrek, tisto obrobo za posteeljico.. Ful majo lušne stvari pa poceni.
Drugače pa me je včeraj tko zvilo pred odhodom, držalo me kako minutko pol popustilo, pomoje je bil to ta lažni bRAxton hickskov popadek, ker naj bi se kao zdaj začeli ampak ne v rednih intervalih. Zato ker se maternica pripravlja na porod. Uglavnem zabolel me je ful, tko da sm kr u hrbtenici čutila user posted image  
Drugače je moj pikce zelo aktiven. Zjutraj ko sem ležala na hrbtu in je moj imel glavo na trebuščku, ga je 3x tako brcnil da mojmu ni blo nč jasn, se je sam smejat začel. user posted image  Kera ima namen začet materinsko šolo v decembru, v Lj? Jst sm rekla da bi takrat šla.. Da vidim če bomo skupaj user posted image  

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 351
31.10.2010 8:43:09   
ina5505
OJ DRAGE MOJE KLEPETULJE !
Dolgo se nisem javila -sploh ne uspem prebrat za nazaj...a si bom vzela čas. Vidim, da kar precej kupujete posteljice in previjalneuser posted image . Mogoče jo še katera nima pa pošiljam namig slovenskega proizvajalca, ki dela tako kot Lip masivno pohištvo, vendar se ga trenutno ne da kupit drugače kot pri njih ali po povzetju. Delajo za izvoz, je pa zelo kvalitetno pohištvo - precej modelov trenutno v akciji. To je Sadeko iz Rimskih Toplic -

www.otrosko-pohistvo.si

Mogoče sem kateri pomagala k odločitvi...

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 352
31.10.2010 8:54:37   
ina5505
Pred dnevi sem imela pregled - je vse ok - a vsakič ima naša user posted image drugačno lego. Naslednji pregled je 23.11.user posted image

Prej sem se razpisala o posteljicah - če boste kupovale pa posteljnino - zelo cartkano lahko naročite preko spletne strani www.galeb.eu
V primerjavi z otroškimi trgovinami je kar dosti ceneje - sem jo naročila,a mi je še niso poslali.

(odgovor članu ina5505)
Neposredna povezava do sporočila: 353
31.10.2010 10:15:03   
Teyla
Dobro jutro vsem skupaj user posted image

Kao ste kaj, nosečke? Jutro je malce turobno, ampak ker je bila ena ura spanja več, mi je prav pasalo.

Moja bebica tudi brca in to prav veselo. Je smešno, ko mi trebuh tak vzvalovi. user posted image Imam pa danes malce trši trebuh, kot da sem žogo pojedla.

ina5505 hvala za nasvet glede pohištva, meni je ena posteljica prav všeč, ampak mojemu ni. Sami kompromisi, zakaj ne more bit kaj čisto po moje? user posted image

sara1986 super za oblekice, daj malo poslikaj in vrzi v album. user posted image

Torej, če bi jaz danes rodila (26t 7/7), bi se mali nekako izvlekel. To me kar pomirja, ampak bi raje, da ostane notri toliko kolikor je potrebno. Sej ima all inclusive. user posted image

(odgovor članu ina5505)
Neposredna povezava do sporočila: 354
31.10.2010 10:19:26   
Teyla

user posted image
nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

user posted image

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: 26.11.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image  user posted image , P: 9.11.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.11.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.11.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.11.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kiara24, 26, Kranj, 2.user posted imageuser posted image , user posted imageuser posted image , P: 11.11.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image rebeka84, 26, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 1.12., RH-: 12.11.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 2.11.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.11., 10.11., 2.11.
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21, 33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 8.11., 3D: 11.11.
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 18.11.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P: 23.11, 3D: 2.11.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 24.11.
user posted image mamasita, __, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , 3D: 4.11.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 2.11.
user posted image marjetka, 28, ________, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image petrap, 26, Dolenjska, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 3.11.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.11.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 23.11.
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image Nina33, 33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.11.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 23.11.

14.2.
user posted image trsica, 33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 3.11.
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.11.

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.11., 2.11.
user posted image šebela, 28, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.11.

16.2.
user posted image Jane77, 32, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image mateyci, 28, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 2.11.
user posted image Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.11.

user posted image

19.2.

user posted image Registirana, 31, Štajerska, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.11.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3. user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.11.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.11.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.11.
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 8.11.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 10.11.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.11.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 16.11.

25.2.
user posted image pinwheel , __, ______, 2. user posted image , user posted image user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 18.11.
user posted image inia,30, _______, 2. user posted image , user posted image  user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image biljana l, 32, Novo mesto, 4. user posted imageuser posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.11.

Skupaj nosečk: 76 user posted image user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image user posted image

user posted image : 21
user posted image : 20
user posted image : 40

Z nami so bile:
 user posted image N.M user posted image
user posted image srečica17 user posted image
user posted image huda83 user posted image
user posted image abv1 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ :

user posted image Nosečnost po tednih:
1. tromesečje:
2. tromesečje:
3. tromesečje:

user posted image Materinska šola:
http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

user posted image Kaj vzeti s sabo v porodnišnico
user posted image Paket za novorojenčka
user posted image Porodniški dopust
user posted image Informativni izračun višine "porodniške

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
2. očetovski dopust:
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
4. priznanje očetovstva:
5. otroški dodatek:
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 355
31.10.2010 10:55:48   
tamy82
Živijo punce!

Mi smo že s sprehoda, čeprav je malo bolj deževno user posted image ma je vseeno pašalo se malo sprehodit pred kosilom user posted image
Zjutraj sem se pa jaz zbudila že okrog 7h (ker se ponavadi vedno okrog 8h) in potem sem le s težavo zaspala nazaj. Potem ko sem že vstala pa sem ugotovila, da se mi je ura na telefonu že sama zamenjala, zato sem se prej zbudila user posted image tako da sem bla točna tudi danes user posted image

sara super za nakupe! user posted image Se tudi jaz že nekaj časa odpravljam na nakupe čez mejo, ma ne vem kdaj bomo vse uskladili user posted image je pa dobro vedet, da je vsaj izbira dobra user posted image

No, vseeno uživajte danes, čeprav je vreme bolj kislo! user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 356
31.10.2010 11:16:07   
meta21
Hej hej!

Jaz sem pa danes do večera čisto sama doma in ne bom delala NIČ! Mož in sin sta šla k moževim sorodnikom in svečke prižgat, jaz pa bom raje doma. Itak me boli križ ko hudič, tašča me pa uspe še psihično utrudit in naj se danes naužije vnuka, ko ji ne bom jaz pod prste gledalauser posted image . Meni bo pa tudi pasalo malo tišine doma. Moram priznat, da mi je zelo utrujajoče, ker ima Lovro trenutno obdobje "ne ati, mami bo". Imata torej danes man-to-man bonding.

No, tako. Se še kaj javim...

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 357
31.10.2010 11:32:38   
trsica
Hoj,

Se pridružujem obema kluboma. user posted image Tudi midva imava že kak mesec nov pralni stroj in odkrivava toplo vodo. user posted image
Včeraj sem malce pretiravala in sem bila čisto izmučena zvečer. user posted image Mož je cel dan razbijal po kuhinji, da jo bova toliko obnovila, da bo stanovanje za prodat. Midva s tamalim sva se pa cel dan potepala. Jaz sem bila ob sedmih zvečer že na pol v spanju. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 358
31.10.2010 13:55:16   
meta21
In kam ste danes vse poniknile?

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 359
31.10.2010 14:01:51   
Teyla
meta21 to se tudi jaz sprašujem. Meni je v službi takooooooooooooooo dolgčas, da sploh verjet ne morem. Nič ni za delat in samo na netu visim. Upam, da bom šla lahko kej prej domov, mogoče "že" ob 16h.

Kaj ti počenjaš?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 360
31.10.2010 14:06:30   
meta21
Nič, lenarim. Malo TV, malo dremam, malo računalnik. Popolnoma neobičajen dan in prav paše! Kje pa ti delaš, da te še danes ne pustijo pri miru?

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 361
31.10.2010 14:10:21   
Teyla
O lepo jaz bi tudi lenarila. Sicer to tud tu delam, ampak doma je bolj luštno.user posted image
Na brniku delam, letalstvo na žalost nima praznikov pa vikendov.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 362
31.10.2010 14:18:36   
meta21
A tako? Morata s pilotgirl zamnjat nicka!user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 363
31.10.2010 14:24:11   
Teyla
Mogoče enkrat kasneje pa res. user posted image

Sem šla brat kaj me čaka v 27.tednu. Hitro pridobivanje teže, plodovnica, dodatna kri, teža plodu... madonca, jaz sem pa mislila, da je to že vključeno v tistih 8kg plusa, zdaj pa vidim, da ni. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 364
31.10.2010 16:24:02   
lil_
pa je res bolj dolgcas danes user posted image no pa se se mal jst oglasim in povem kaj pocnem na tak turoben dan. ta vikend me je mami cist prestrasila, da me bo porod in user posted image user posted image cist prehitelo in da mam samo se dober mesec casa, da nakupim vse stvari. tko da danes prebiram sezname in ugotavljam kaj zares potrebujem in cesa ne. seznam oblacil, ki smo ga dobili v soli je za moje pojme 3x preskop, seznami na RR ju pa 3x preobsezni. no pa sej cunjice bo se fletno nakupovat, ampak tiste stvari iz "lekarne" pa pravi dolgcas.

mam par vprasanj oz. rabim mnenje za tiste, ki se ze spoznate na to, ce sem si predstavljala prov...user posted image
zabice...pletene, debelejse zabe, tako kot tudi za vecje otroke s stopalci
zabice z naramnicami...bombazno in kot pajac s stopalci
hlacke...bombazne ali plisaste hlacke brez stopalc
hlacke z naraminicami...to je zame pajac brez stopalc

sploh ne locim vsega, kaj sele da bi vse to kupila user posted image

pajacek na splosno je iz celega in s stopalci...no to si jst predstavlam, pol pa so lahko plisasti ali bombazni.
kaj pa je pizama? to je zame spet pajac user posted image

ceprov sm misnla da so tiste hlacke k napravjo otroka v porodnisnici hlacke...sam majo stopalca...groza...nc vec mi ni jasno...vseh nasvetov bom ful vesela user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 365
31.10.2010 18:00:45   
meta21
lil, točno vem, kako se počutiš, ker sem se jaz v prvi nosečnosti enako.

Pa prav dobro ti gre ... Pajac je res iz celega in s stopalci le da je lahko z ali brez rokavov. Tisto kar oblečejo v porodnišnici spodaj so pač bombažne žabice ali pajac brez naramnic, če hočeš. Pižama je pa res pajac, le motivi so mogoče malo drugačni, čeprav sem jaz začela otroka oblačit v pižamo šele, ko je vsaj približno začel spat ponoči (to pomeni, da se je zbudil za obrok ali pa še to ne). Na začetku otrok tak al tak je in spi. Vse skupaj pa se ponovi na ca. 3 ure. Jaz sem ga vsako jutro umila in oblekla v sveže stvari. KO se je začel pa kopat pa vsak večer po kopanju in ga nisem nič v pižamo oblačila. To je bolj za lušte mamic. Otrok tak ne švica, ne skače po tleh ... še najbolj ga umažemo ljudje, ki ga pestujemo. Žabice oz. spodnje dele sem mu običajno pustila tudi 2 dni.

Drugače pa, lil, sploh ni važno, kako se kaj imenuje. Važno je, da veš, kaj obstaja. Otrok naj bi imel nekako 2 plasti na sebi (odvisno od temperature v prostoru). Potem pa lahko delaš razne kombinacije (in jih tudi boš, če ne prej, pa ko ti bodo obiski navlekli vse možno):
- majčka dolg rokav, bodi, bombažne žabice, nogavičke/copatki (moja najljubša) + odejica po potrebi npr. v ležalniku
- 2 majčki dolg rokav, žabice (take kot jih mamo tud mi), hlačke brez stopalc, copatki
- 2 bodija dolg rokav ali eden s kratkimi, žabice z naramnicami ali brez (pajac), copatki
- bodi, plišast pajac, copatki ...

Pa še bi lahko naštevala. Za začetek si kupi 5 kompletkov za preoblečt na otroka. Itak boš nonstop prala, ker se še en kup tetra plenic nabere (za kupček, pod glavo, na ramo oz. roko za pestovanje, v lupinici, vozičku ...) pol boš pa že moža ali mamo ali prijateljico poslala v trgovino, če bo kaj manjkalo. Važno, da maš za par dni, ko prideš iz porodnišnice. Verjemi mi, da je grozno, ko ugotoviš, koliko stvari imaš, ki jih nikoli ne uporabiš, ker šele potem ugotoviš, da so nepotrebne. Vse se da naknadno kupit.

Pliš je mogoče mal težji za vzdrževanje kot bombaž ampak tudi ni panike.

Za ven pa rabiš še mogoče kakšno jopco (ne kupuj s kapucami, ker so samo v napoto-otrok skoz leži) in kombinezon pa seveda kapo. Daš štruco not, zapneš in pok v voziček. Pol pa z dekami reguliraš.

Evo, mal nasvetov. Je zmerej tak fajn bit pametenuser posted image . Če pa še kaj rabiš, pa kar vprašaj. Itak nimam nobenega dela dokler se moja fanta ne vrneta.

< Sporočilo je popravil meta21 -- 31.10.2010 18:04:06 >

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 366
31.10.2010 18:18:46   
sara1986
Evo spet jst user posted image  
Ne vem če se kera spomni, ko sem pred parimi meseci omenjala Arganovo olje iz Maroka, ki preverjeno učinkuje proti strijam.. No, meni ga je mama prinesla iz Maroka lani in sem se v juniju začela mazat z njim. Lahko vam povem samo to, da sem takoj opazila veliko spremembo, ker so mi stare strije začele izginjati. Ker mi ga ja prejšni teden zmanjkalo, sem ga naročila na spletni strani, kjer imajo certifikat da je pravo, ga včeraj tudi dobila in res je.. Enako kot tisto, ki sta mi ga straša prinesla iz Maroka. Če katero zanima, si lahko pogleda, dostavijo pa v roku 3 dni. Evo link

http://www.internetnatrgovina.si/argan/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=9&Itemid=14

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 367
31.10.2010 18:24:22   
meta21
sara, pa res pomaga? Kaj pa stare strije? Jaz jih imam večinoma iz pubertete, od prve nosečnosti imam samo eno ali dve, od prej pa kjer jih češ. Sem se že kar malo sprijaznila z njimi.

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 368
31.10.2010 18:40:48   
Patrisha
ahjej tele strije... jaz sem se tak lepo pridno mazala, dokler nisem sla domov, vse kreme tukaj pustila in cez 4 dni sem mislila da me bo kap! pojavlo se mi je lepo na sredini trebuha user posted image jaz in to na gosto, take grde rdece... user posted image sem bla prav jezna!! in kaj naj! nic, mazem se dalje in bo kaj bo, se niti ne obremenjujem, vazno da so otroci ok.

Sicer pa ja, danes sem skuhala ceu pisker filanih paprik, tako da ce se kateri lusta kaj, vljudno vabljene, ker sem jih itaq nardila za 10 trotlov skupaj :/
Sprala in posusila sem glih ene 5 strojev ( sem prav hvalezna za susilni stroj, ne dam ga za noben denar)! pofockala sem spet malo cunjice ;) kot sem oblubla, ucila sem se glih ene 3 h, zdaj se me caka gora posode, moj giro the dnevna soba in nocni sprehod ( user posted image oblubu ), Vglavnem delam ko junc  in mi je prav super, dokler se bom lahko :)

pa ve punce? kaj novega :)

meta21 hvala se z moje strani za obrazlozitev! mene edino malo skrbi kako otroka oblect pozimi... eni nekaj pravijo, da mora met otrok spodaj 2 rokave itd, pa potem jopcko pa se nek pajac.. pri vseh informacijah ni cudno da se se nam novinkam ni zmesalo, al pa se nam se bo user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 369
31.10.2010 18:41:55   
sara1986
Glih pri starih sem opazila da so zginile, tu pa tam imam še kakšno ampak se res slabo vidi. Sem jih pa imela precej več, ker sem se skos redila pa hujšala in po notranji strani stegen in okoli bokov so bile.. No zdaj je koža zelo lepa. Saj pravijo da naj bi bilo zdravilno za razne kožne bolezni.. Ni pa poceni. Ampak vseeno je fenomenalno in se splača. Jaz sem si naročila 3 flaške po 125ml in upam da bo do konca dovolj user posted image  2 sem pa do zdej že porabila. Bom se v 9. tednu poslikala, pa da vidimo kako učinkovito bo user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 370
31.10.2010 18:42:17   
sara1986
Ups, u 9. mesecu sem mislila user posted image user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 371
31.10.2010 18:51:40   
lil_
meta najlepsa hvala za nasvete. mas prov da ni vazno kako se kej rece, sam k sm brala sezname je blo tko kot da rabim res nevem kok reci. no ze tko jih rabim kar nekaj, ker morm kupovat dvojno user posted image

drugac pa je men tut kombinacija teh bombaznih al pa plisastih zabic (ala une k so v porodnisnici), bodi in majcka najbolj vsec al pa samo dva bodija z dolgimi rokavi...mislm da bosta vecino casa kr v tem. no tut ksn plisast pajacek bo prsov zelo prov. so mi pa nekak najmanj vsec kompletki k so kot trenerkice...nevem zakaj. mogoce se mi se prikupjo. trenutno so mi bombazne zabice (porodnisnica) varianta najbolj vsec...take luskane so user posted image

ja to da bomo skos pral mi je jasno, sploh pr dveh. ja sej k bom sla po nakupih nebom kupovala samo majhnih cunjic. npr. ce hocem 8 bombaznih zabic jih bom kupila par 50, par 56 in par 62. da ne bo res tko, da cesa nebi oblekl user posted image

kako pa je s temi odejicami? k jih baje rabs kr neki? a to so dekice? mehke plisaste? a to so bolj majhne dimenzije? mislm prov otroske odejice? al to lahko kupim tut kje drugje in ne samo po otroskih trgovinah?

k si ravno omenila kombinezoncek...a ce kupim za 3 mesce bo vredu? manjsega se mi ne zdi smiselno kupovat. pri vecjem se bojim, da bi se izgubila noter. a so stevilke kombinezonckov tok vecje, da lahko otroka spodaj dobro oblecemo, al mu bo pr treh mescih tesno. sm razmislala kako kupujemo zase...npr. plasc ...kupm pac stevilko k jo mam, pa je se vedno dovolj velik da oblecem spodaj polover...tko da predvidevam, da je pr otroskih kombinezonckih tut rezerva.

kar se pa strij tice, pa morem potrkat, ker jih zaenkrat nimam. upam da tko tut ostane, si pa trebuscek obcasno namazem z eucerinovem oljem. sm pa se vedno mnenja da strije dobis ali pa ne in ni povezan s tem a mazes al ne. mislm da je dedno. upam da bom po svoji mamici, k med nosecnostjo ni dobila strij.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 372
31.10.2010 18:54:21   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Hej hej!

Jaz sem pa danes do večera čisto sama doma in ne bom delala NIČ! Mož in sin sta šla k moževim sorodnikom in svečke prižgat, jaz pa bom raje doma. Itak me boli križ ko hudič, tašča me pa uspe še psihično utrudit in naj se danes naužije vnuka, ko ji ne bom jaz pod prste gledalauser posted image . Meni bo pa tudi pasalo malo tišine doma. Moram priznat, da mi je zelo utrujajoče, ker ima Lovro trenutno obdobje "ne ati, mami bo". Imata torej danes man-to-man bonding.

No, tako. Se še kaj javim...

Poznam to: ne ati, mami!!!! Tko da res pomaga, da majo včasih kakšen "moški" dan. Sej sčasoma jih mine, ampak pr nas se še kr nikol ni nardilo da bi reku: ne mami, ati! Še čakam na to.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 373
31.10.2010 18:54:45   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

meta21 hvala se z moje strani za obrazlozitev! mene edino malo skrbi kako otroka oblect pozimi... eni nekaj pravijo, da mora met otrok spodaj 2 rokave itd, pa potem jopcko pa se nek pajac.. pri vseh informacijah ni cudno da se se nam novinkam ni zmesalo, al pa se nam se bo user posted image

Prve 14 dni se boš lovila pol boš pa začela samozavestno uporabljat svojo logiko in pamet pa bo. Obleci otroka za malenkost bolj kot bi se oblekla sama, če bi sedela pri miru. Jaz sem ena tistih, ki zašvicam že, če malo bolj globoko razmišljam in moj otrok je isti. Moja zmrzljiva tašča je pa itak prepričana, da bo imel revmo že pri 5 letih, ker po njenem ga skoz zebe. Hočem rečt, da so otroci različni in da se lahko zgodi da bodo enako stari otroci na isti temperaturi različno oblečeni. Pa upoštevaj, da je trenutno na stalnih 37 stopinjah (seveda nag), da mu nikjer ne piha in da bo zato kakšen teden malo bolj občutljiv, ker mu zdaj ni treba uravnavat telesne temperature. Raziskave pa kažejo, da so otroci v povprečju itak preveč oblečeni.

Pa če se ti zdi, da si zdaj zmedena, počakaj, da začneš uvajat gosto hrano nekje pri 6 mesecih. Kolk nasvetov šele takrat dobiš.

Brez panike! Čez nekaj mesecev bomo vse mame, starši! Spomnite se, kako se vam je vedno zdelo, da mami in ati vedno vesta, kaj je treba naredit, da se vedno nekak znajdeta, da se lahko bolj ali manj vedno zanesete nanju... To bomo zdaj me skupaj s partnerji (nekatere smo že) postale za naše štručke. Kar pogumno in samozavestno (napake pa itak vsi delamo, važno je, da se z njih kaj naučimouser posted image )

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 374
31.10.2010 19:05:27   
lil_
Moja zmrzljiva tašča je pa itak prepričana, da bo imel revmo že pri 5 letih, ker po njenem ga skoz zebe.

mal v hecu...sej pravjo da tasca je najbols mrzlauser posted image

aja se nekaj, kdaj pa se pol kupujejo igralne podloge? kaj pa lezalnik?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?