Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 30.10.2010 16:59:17
|
|
|
|
Wolfina
|
Jaz sem na podobnem kot smeška83.. špika, tišči, prsi bolijo in spet se bojim, da ne bo nič.. Nobenim znakom več ne zaupam. V tem letu in pol sem imela že VSE, za katere sem ali nisem slišala . Tako si želim, da bi končno bilo... in strah me je tiste žalosti, če ne bo. Hecno, kako se naučiš živeti v nekakih ciklih... začnejo se z žalostjo in obupom, nadaljujejo z načrtovanjem, kaj vse bom/ne bom storila ta mesec, veselje in ob ovulaciji, nato pričakovanje in optimizem do nekaj dni pred rezultatom.. POtem pa strah, žalost in jovo na novo. Ampak presneto, da bomo prekinile to, a je prav?! Konec tega cikla želim takoj za strahom občutiti veselje in jokati od sreče... Katera je z mano?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 30.10.2010 17:01:44
|
|
|
|
Udb
|
Držim pesti za vse vas!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 30.10.2010 17:03:08
|
|
|
|
Wolfina
|
Hvala, Udb, pomaga!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 30.10.2010 17:06:11
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wolfina Hvala, Udb, pomaga! Brez skrbi, da pomaga!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 30.10.2010 17:17:41
|
|
|
|
anity_1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika IZVIRNO SPOROČILO: anity_1 mladika , kakšne znake si že imela, da si šla do G? pa kaj ti je delal G, da ste odkrili endometriozo? Sem malo pogooglala, in to lahko vidi samo z UZ, magnetno resonanco in CT, 100% se jo pa ugotovi pri laparoskopiji (to pa ne vem, kaj je.samo prebrala sem).. Pa dedna je.. Je tvoja mama tudi imela to? Nič kaj preveč mi ni všeč.. Očitno je treba biti pozornem res na vse znake in še več.. Menstruacije so postale vse bolj in bolj boleče,pa pol me je začel tut po spolnih odnosih bolet v maternici oz. sm dobila full hude krči in pol sem rekla zdej pa ni več heca zdej pa morem h G!!Ja ona me je pa pregledala pa dala na UZ in našla cisto na d jajčniku in ni nujno da je dedna,moja mami tega ni mela. Hmm... Mladika.. Kaj to so takšne bolečine v predelu maternice/jajčnikov, kot nekakšni krči in ko kar težko hodiš? Vsaj pač nekaj korakov? Ker takšne bolečine imam jaz odkar sem nehala jemat KT, nekje najverjetneje med ovulacijo (boli me recimo ful, če je penis pregloboko pri ). Enkrat pa sem imela celo takšne bolečine po spolnem odnosu, da nisem mogla niti vstat, pa slabo mi je bilo.. Res pa je, da menstruacij načeloma nimam bolečih.. Sem se tolažila, da so te bolečine (ki pa niso čisto vedno vsaki cikel) posledica ovulacije.. Se kar malo zamislim..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 30.10.2010 17:55:53
|
|
|
|
witch
|
Aloha uh kak čvekate vas je nemogoče dohajati grem zdaj nazaj preberem in malo pokomentiram Glede mene pa.... moja M zamuja že 5 dni in to poemni, da se bom kar pod deceember selila Sem pa ful jezna na svoje telo... en mesec sem sama pa ni M, ko pa bi naj dragi prišel domov pa ona kar zaujma in si nekaj zmišljuje Ful imam izcedka in se bojem da imam komaj zdaj 36. dan O čeprav je bilo ogromno sluzi že enkrat prej... No BT se mi pa ni dvignila ne takrat ne zdaj mah nimam pojma kaj se to dogaja z mano
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 30.10.2010 18:10:16
|
|
|
|
witch
|
jeanitte in pikica jaz seveda držim pesti za vaju Sestavine za uroke in zvarke imam že doma, jutri pa potem začnem Upam, da nas bom vse začarala, da bo cel november ROZA anonimna hmmm 14 dni pa ni kar tako.... A si šla k dežurnemu? Upam, da se bo vse dobro končalo mladika moja saj sem ti že pisala.... Tudi nama bo uspelo! ooo cori glede O testov... mogoče pa je O nastopila pozneje kot si delala test, ali pa prej.... Saj veš kako so ti testi jaz pa..... na trenutke ful dobro, na trenutke pa za upam, verjame, sem optimistična, po drugi strani pa čisto brez volje, obupana, pesimistična... Ta mesec se je mojemu telesu spet zmešalo, ni ne O, BT se ne dvigne, ni M, zvija me že 4 dni... ah.... anonimna mogoče pa tebi ta tvoj občutek laže držim pesti da je nebo in nalulaš velik plus Wolfina....pod tvoje besede se pa res lahko samo pospišem... Še kako nam vsem privoščim da pa ta mesec jočemo od veselja! Da bodo naprej tekle samo še solze sreče
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 30.10.2010 19:43:47
|
|
|
|
Katte
|
Kar nekaj vas čaka na ta podaljšan vikend. Punce, ne kar obupati. Znaki nosečnosti so lahko identični PMS-u. Tako da, dokler ne pride v vsej svoji veličini, je še vedno upanje, kot pogosto slišimo tukaj na forumu. In to je čisto res. Wolfina, lepo si opisala, kako doživljamo vsak krog v borbi za . Še dobro, da so tudi obdobja optimizma in upanja, drugače bi se vsem že zdavnaj zmešalo . Pa tudi to je super, da vsak mesec res hitro mine. Tudi jaz ne bom zaupala nobenim znakom več. Čeprav se vedno pojavi kak novi . Ampak isti znaki, ki nas ponavadi zavajajo, nam bodo ta mesec mogoče prinesli . Witch, verjamem, da je malo verjetno, ampak, si pomislila, da si mogoče imela zgodnjo O, ko je bil tvoj dragi še doma? Si delala test?
< Sporočilo je popravil Katte -- 30.10.2010 19:44:46 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 30.10.2010 21:42:44
|
|
|
|
lipi
|
žal moram sporočiti, da je prišla v vsej svoji veličini. solit se naj gre. ampak ne me še obarvati modro, ker me lahko sedaj napišete na konec meseca okoli 26.11. mogoče bo pa v drugo roza.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 30.10.2010 22:05:24
|
|
|
|
urša28
|
LIPI ,,želim ti en veeeeeelik plusek v novembru
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 31.10.2010 9:48:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja M je prišla. Barvajte me modro. Se bom selila v december. a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 31.10.2010 9:52:24
|
|
|
|
tejchy*
|
wolfina, tako kot smeška- jaz imam iste znake in je res obupno, ker neveš kam bi spadali (jaz sem ravno kakšen teden po O in kakšen teden ali več pred M .. znaki pa taki, neveš potem kaj si misliti witch - test si delala? ker na koncu koncev je res, kaj pa če imela tako zgodnjo O .. vse je mogoče želim ti da če se ta mesec ne bo posrečilo, potem naj M pride čimprej da bosta lahko dočakala O in vama miklavž prinese . lipi - in v novembru
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 31.10.2010 10:05:47
|
|
|
|
Wolfina
|
Witch, danes pa copraj, copraj! Vsem nam nacopraj pluske,tud Lipi in anonimni... Juhuhuuu! (sem še v optimističnem obdobju - še kak dan ali dva, potem pa jokat od sreče )
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 31.10.2010 10:13:59
|
|
|
|
witch
|
hmmm Katte na to pa sploh nisem pomislila... sva pa v tem ciklu samo enkrat in to takoj prvi dan po M.... Tak da je po mojem bolj malo verjetno... ampak bom vseeno pozorna. lipi in pa kup da bo konec meseca roza anonimna in tejchy hvala za dobre želje Wolfina bom bom coprala danes bom dala slikico gor kako delam pa jaaaa držim pesti, da boš res od sreče jokala Pa veliko začaranih pluskov vam želim
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 31.10.2010 10:48:51
|
|
|
|
Luna*
|
witch ... hvala ker ti danes delaš ...upam, da ti plačajo nadure, čene bomo pa mi tuki zbrale sredstva čeprav verjamem, da ti noben dinarček ne bo pomenil tlko kot naša sreča ob ugledanih ( s tem mislim tudi tvoj ). Lep deževen dan vem želim...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 31.10.2010 13:16:02
|
|
|
|
mladika
|
Wichi moja glavo gor punca tut me bomo enkat dočakale.Pismo mogle bi se midve enkat dobit da bi ena drugi mal po tarnale pa se "spihale" mau,to učas zlo pomaga.Drgač pa lahko pa da sta lih zadela ta pravi dan s tvojim,kaj pa veš... sej veš da naše telo vsak dan isto ne funkcionira,kaj šele da bi usak mesec!!! anity_1 točno take bolečine sem tut jst mela kot jih ti opisuješ,zato sem se pa tut naročila na pregled!!In tut če sva bla pri v takem položaju da je biu penis pregloboko, sem umirala od bolečin in pol me je blo posledično tut strah no in zdej vem vsaj kaj je krivo.Ker spolni odnosi ne smejo bit boleči!!Sam glede na to da si ti jemala KT pol ne bi mogla rečt, da bi lahko imela endometriozo,sam če maš res take težave kot si napisala bi blo pametno obiskat G,pa da ji še poveš da sta začela delat na !!
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 31.10.2010 15:35:22
|
|
|
|
Anonimen
|
sem še enkrat seštevala in odštevala...zgleda, da so čarovnice na delu... pričakujem 3.11. Dobro kaže a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 31.10.2010 15:37:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wolfina Juhuhuuu! (sem še v optimističnem obdobju - še kak dan ali dva, potem pa jokat od sreče ) še ena a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 31.10.2010 15:50:45
|
|
|
|
nati29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: nati29 Anonimna, ja, jaz mislim da sem prejšnjič začela jemati 20. dan ciklusa, pa potem 10 dni, ker sem jih tudi pozno dobila. Sedaj pa imam tudi samo dve škatlici, mi jih bo kmalu zmanjkalo, pa še ne vem, kako jih bom dobila. Kje pa jih boš ti kupila? Najraje bi videla, če bi mi jih iz kakšne lekarne poslali . meni jih bo prinesla ena prijateljica ki živi ob meji z Italijo in redno hodi v moj konec slovenije, sem se nekaj dogovarjala v lekarni v fernetičah, pa potem ni bilo nič iz tega. če se uspem dogovoriti z prijateljico ji lahko naročim še zate pa ti potem pošljem. ti sporočim kako se bova dogovorile pa mi boš povedala koliko jih rabiš. sej res, koliko jih rabim pa jaz? Anonimna, a že kaj veš za Prometrium? Meni že počasi zmanjkuje zalog, tako da jemljem samo enega na dan. Sporoči in hvala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 31.10.2010 17:36:46
|
|
|
|
Katte
|
lipi, anonimna - Ni najlepši začetek meseca, pa se še začel ni . jeanitte, pikicaa25, zdaj držim pesti za vaju, vidve sta na vrsti. Dajmo malo roza. Potem pa še vse ostale.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 31.10.2010 18:29:30
|
|
|
|
thanchyka
|
Copraj, Witch, copraj, namešaj nam zvarke jeanitte in pikicaa25, dajta, otvorita našo dieto, ostale pa vama bomo sledile!!! Moj dan D se tud bliža, sam se mi zdi, da se bo zdaj zdaj vlilo - kr hodim na wc gledat hlačke ampak zaenkrat so še take, kot morajo biti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 31.10.2010 19:21:01
|
|
|
|
witch
|
Punce moje jaz v dobro vseh nas Evo mene s kotlom med delom Upam, da bom jeanitte in pikici pričarala jutri velik plusek Itak vam pa rečem, da bo november ROZAAAAAAA mladika saj veš da grem z veseljem na ko boš imela čas in malo manj obremenitev na faksu mi piši da se potožive ena drugi in poklepetave
< Sporočilo je popravil witch -- 31.10.2010 19:23:36 >
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 31.10.2010 19:29:21
|
|
|
|
mladika
|
wichi ti sam copraj...ti bomo vse nadure plačale... bomo se zmenle za kavo,upam da zdej u novembru bom mela cajt usaj en dan da najdem čas zate in pa zase seveda...ti javim ko bom vedla kdaj bom frej!!! Lep in ROZA začetek tedna vam želim!!!!!!!
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 31.10.2010 21:48:24
|
|
|
|
Anonimen
|
moja se je prikazala včeraj zvečer. odločila sem se, da bom ta mesec pridno v času O, pa mogoče uspe. naslednje ne pričakujem okrog 26.novembra. držim pestke za vse, ki ne pričakujete v prihodnjih dneh. naj se že pokaže prva . lep večer, anonimna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?