|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
28.10.2010 14:52:37   
andreja310
Ojla punce, naj se še drugič javim, čeprav opažam, da kar ne bo časa tu gor viset user posted image  
Včeraj sem bila na 1. pregledu, vse je super, videla pikico! Ampak sem bila pa tako razočarana nad G., ker ni dovolila, da bi moj bil zraven na UZ, čeprav sem prej poklicala sestro in jo vprašala, če lahko pride. Pa še čez pol Slovenije se je peljal user posted image . Potem še pa pribije: pa saj ni nič videt. Jooooj. Meni pa kar na jok, ko sem po zdravljenju neplodnosti, laparoskopiji, histeroskopiji in po SS zagledala malo pikico, ki je uspela čisto spontano. Kako lahko reče, da to ni nič. user posted image  V glavnem smo happyuser posted image , PDP je ocenjen na 12. 6. 2011. Slabo čisto nič, user posted image  redna, hodim v službo, no, jem pa za tri user posted image . Edino, kar me muči, ker moram na hitro v Ljubljani poiskat ginekologinjo, ker sem se preselila sem.

Joj, zdaj sem pa nadolgovezila user posted image  

Uživajte vse user posted image

(odgovor članu kraljičnica)
Neposredna povezava do sporočila: 376
28.10.2010 19:22:12   
Chebellca
Ojla bodoče mamice!
kako ste kaj? Jaz nimam že dva dni rjavega izcedka in sem taaako srečna, vendar kljub temu poskušam čim več počivati...Slabost pa pride in gre, zdajle mi je spet zelooo slabo...saj bo minilo, še kak mesec user posted image

Andreja310 hb da boš menjala gin., ker tole je bilo pa res brezsrčno! Drugače pa user posted image user posted image user posted image , držim pesti da bo vse ok!

Vse ki ste ostale brez svojih pikic, pa upam da vam čimprej uspe...držim pesti in vam želim vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja310)
Neposredna povezava do sporočila: 377
28.10.2010 21:13:01   
melanija
Jaz pa sem pristala na bolniški zaradi krvavega izcedka, naj bi bila noseča 6 t, tako da bomo videli pregled imam 18.11. in upam na najboljše.

Bo pa to moj 5. otrok, če bo šlo vse po sreči.

Držim pesti za vse in da bi vam slabosti čimprej minile (jaz k sreči ne vem kaj to pomeni, ker je še nikoli nisem izkusila kljub peti nosečnosti in upam da je tudi sedaj ne bom).

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 378
29.10.2010 6:41:11   
Anonimen
oj,

zakorala sem v 8.teden...slabosti so, ampak obvladljive:)

zanima me, če ste ve tudi tako napihnjene kot jaz...jaz mam takšen trebuh, da ga komaj še skrivam...vse hlače me že tiščijo in prav vse razvlečene majice sem mogla potegniti na dan, že tako me ljudje postrani gledajo...težko bom tole prikrila do tretjega mesca.
pregled imam šele 9.11., sem že vsa na trnih...

čestitke vsem za videne srčke in pikiceuser posted image user posted image

vsem, ki pa ste svoje otročke izgubile...user posted image user posted image le pogumno naprej in z upanjem da boste tudi ve kmalu mamice

lep vikend.

anonimnauser posted image

(odgovor članu melanija)
  Neposredna povezava do sporočila: 379
29.10.2010 8:23:46   
fluf
andreja310 zakaj oa ni smel zraven??????????? sicer pa jaz sploh vprašala nisem, sem mojega samo s sabo vlekla user posted image sej je pol nejgovega in ma vso pravico da gre z mano user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 380
29.10.2010 10:29:55   
kraljičnica
Hojla ,

"anonimna" - jaz sem tudi že zelo napihnjena (sem v 9.tednu), tako, da bom po mojem mogla kmalu nosečniške hlače nosit.
A si prvič user posted image ?
Ker sem slišala in tudi moja svakinja je imela isto, da se ti v drugo hitrejš pozna ozirma vidi!

Kar naj se vidi, da smo srečke user posted image ! A ne!

Lep dan,
Kraljičnica

Korak za korakom ustvarja življenje nove lepote in išče rešitve v nepričakovanem in na videz nerešljivem. Združuje nas z ljudmi, po katerih smo hrepeneli. Nerazdružljivo in trajno. Za vse življenje.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 381
29.10.2010 12:42:38   
andreja310
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

andreja310 zakaj oa ni smel zraven??????????? sicer pa jaz sploh vprašala nisem, sem mojega samo s sabo vlekla user posted image sej je pol nejgovega in ma vso pravico da gre z mano user posted image

Jaz sem raje vprašala, ker imam G na drugem koncu Slovenije, da ne bi brez veze vozil tako daleč. No, na koncu je vseeno user posted image  Skozi je ponavljala, da to ni v praksi, da so partnerji prisotni na vaginalnih UZ, da ona tega pač ne dovoli... Kot da je ni že prej videl user posted image  Res sem bila jezna, žalostna in razočarana obenem. Sem prišla iz ordinacije čisto objokana, da je moj najprej mislil, da je kaj narobe s user posted image   Ehhh, bo že, vsekakor moram najti drugo G, že zaradi oddaljenosti.

Srečno user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 382
29.10.2010 13:51:45   
fluf
sej berem po dorumih da pri vaginalnih niso zraven... jest sm mojga kar odvlekla, rekle ni nobeden nič. pa je najprej probala čez trenuščka, pa se seveda ni nič videlo, ker je blo ful kmal, pa je rekla bomo pa vaginalnega nardili. Je blo mojmu mal nerodn, sam k je vidu da men ni... pa še k je enkrat vidu pikico je čist pozabil user posted image pol k smo srčka iskal je bil čist preč. Mi je pa rekel, ko sva šla domov: pa kaj maš ti vesoljce notr k so bli taki glasovi user posted image user posted image uglavnem veselim se UZja v sredo, bom že krepko v 11t... juhuhu....

Neposredna povezava do sporočila: 383
29.10.2010 19:10:58   
pikica1980
Tudi jaz se lahko pridružim junijkam 2011.user posted image user posted image user posted image
Sem sicer nova, po 8 letih truda, po izgubi dvojčkovuser posted image user posted image , gremo naprejuser posted image . Nikoli ne obupamo, ker za dežjem posije sonceuser posted image user posted image user posted image . Sedaj se z dragim že veselima saj sva spet ugledalauser posted image .Prvi uz bo v začetku novembra in takrat izvema ali jeuser posted image ali user posted image user posted image .
Vsem user posted image čimbolj uživajte v nosečnosti in čimveč seuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 384
29.10.2010 19:29:43   
Udb
Ojla junijke!
Ja, kakorkoli se mi že zdi neverjetno, se vam pridružujem! Uffff, od prvega šoka si še nisem opomogla, ker tole ni bilo ravno planirano, in še čakam da prav dojamem. Po mojih izračunih imam rok okoli 18.6., drug teden se moram naročit na pregled.

< Sporočilo je popravil Udb -- 29.10.2010 19:33:48 >

(odgovor članu pikica1980)
Neposredna povezava do sporočila: 385
29.10.2010 22:05:28   
Tiara123

IZVIRNO SPOROČILO: kraljičnica

"anonimna" - jaz sem tudi že zelo napihnjena (sem v 9.tednu), tako, da bom po mojem mogla kmalu nosečniške hlače nosit.
A si prvič user posted image ?
Ker sem slišala in tudi moja svakinja je imela isto, da se ti v drugo hitrejš pozna ozirma vidi!

Ja, pravijo, da gre v 2. ful hitreje trebuh narazen, so mišice maternice že bolj prožne.

< Sporočilo je popravil Tiara123 -- 29.10.2010 22:09:57 >

(odgovor članu kraljičnica)
Neposredna povezava do sporočila: 386
   [Brisano sporočilo]
29.10.2010 22:28:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tiara123)
  Neposredna povezava do sporočila: 387
29.10.2010 23:34:56   
sovila
Pozdravljene!

Tudi jaz se pridružujem Junijkam. Rok imam 11.6. Bila sem na prvem G pregledu. Vidla srčka. G me je vprašala, če imamo v družini dvojčke in se je hudomušno smejala. Ne vemo še, če je en srček ali dva. Je rekla, da ne bo nič še rekla.

Slabosti imam zvečer. Zaspana sem popoldne in zgodaj zvečer. Zelo zgodaj se zbujam. Dalam normalno. To je moja prva nosečnost. Lahkote ne morem prenašati, to so taki navali, da moram s sabo nositi vedno neke manjše prigrizke.

A še katero blazno motijo vonjave?

Vesela bom, če me boste sprejele v pogovor v forumu. Hvala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 388
30.10.2010 8:29:31   
mayalottie
Po dolgem času se vam še jaz oglašam..
Prejšnji teden so se začele bolečine v spodnjem delu trebuha in ker je bilo to nekaj novega, sem se prestrašila in šla na urgentni pregled...Ginekolog me je potolažil, rekel, da je plod zaenkrat zdrav, srček bije, jupiiii!
Zakorakala bom v 10.teden...Ne morem verjet kako hitro gre..
Če ne pa so slabosti še vedno prisotne, le malo bolj blage so...Vsa hrana mi ima enak okus in tudi mene vonji blazno motijo.
Glede tiščanja v hlačah, mene tudi, mene tudiuser posted image ...Trebušček mi je že zrasel...Drugače sem med bolj drobnimi, tako da se mi trebušček že prav izrazito pozna in že moram razmislit kaj obleči.

Zanima me, ali ima še katera bolečine v spodnjem delu trebuha? Prva dva meseca me je samo občasno špikalo, zdaj pa boli skoraj ves čas. Kot med M. Zato me malo skrbi. Ginekolog je svetoval, naj več počivam oziroma se izogibam športu. Čeprav sprehajam se še vedno, ker mi pomaga zaradi slabosti in utrujenosti.

Fluf, ti si pa že skoraj pri koncu skrbi:) (3 mesece). user posted image Kdaj pa imaš PDP?

Uživajte nosečkice

Neposredna povezava do sporočila: 389
30.10.2010 9:11:25   
kakteja39
čao vse Junijke! Junij je tako lep mesec user posted image

joj, mene tudi boli v spodnjem delu trehuha enako kot med M. Tako da, moram priznati, v strahu hodim na stranišče.  Hvala Bogu da jemljen ta Utrogestan. Mi pomaga zelo, vsaj psihično. Pa še neko vnetje sem fasala user posted image user posted image user posted image . Mislim da celo kombinacijo glivic in bakterij. Grem danes takoj h G.

Sem pa tudi blazno napihnjane in zdi se mi, da se mi pozna že minimalni trebušček. Pa vse hlače me tiščijouser posted image  Bo treba najti neko rešitev predvsem zaradi službe, ker ne morem vedno v enih in istih malo širših hlačah hodit.

Slišala sem da obstaja neka pogruntavščina, ki se prištima na normalne hlače in so v pasu bolj komot. Ste že slišale za to ?

Lep podaljšan vikend vsem user posted image

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 390
30.10.2010 10:43:39   
sovila
Slišala sem za te hlače, mislim, da je mogoče to narediti s kakimi tvojimi hlačami, ki se jih prereže in se vstavi raztegljivi material.

A je možno, da ni čisto sigurno, če se vidita 2 srčka ali pa 1 srček pri prvem UZ?

(odgovor članu pikica1980)
Neposredna povezava do sporočila: 391
30.10.2010 15:33:20   
mayalottie
Danes se javljam že drugič- potrebujem vzpodbudo:)
Kakšen je ta rjavi izcedek, katerega se vsi bojijo? Sama imam namreč že dalj časa probleme z izcedki, vendar pa ni bil nikoli krvav. Danes je pa tak, oker barve...Ne temno rjav, temveč temno okeruser posted image ...Skrbi me itak. Zaradi bolečin v sp.delu trebuha še bolj.
Meni se tudi zdi, da imam kakšno  vnetje...Ali kaj...Samo srbi me pa zaenkrat ne...
Nasveti?
Joj, kaj vse nas še čaka..Jaz sem mislila, da bo to eno najlepših obdobij življenja...Je pa zaenkrat le polno skrbi in slabega počutja...Ampak če zmagamo, bo prišlo iz tega nekaj najlepšega! Mamam medalje!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 392
30.10.2010 15:35:46   
fluf
mayalottie zdej bl k računam bom majčica, pa glede na UZ... oz. sem na prehodu iz maja v junij, tako da sodelujem v obeh temah... bom v srdo več poročala...

sicer sem si pa kupila podaljše za hlače v pasu v spletni drgovini da-da.si in sem kr fino zadovoljna user posted image  ne uporabljam še na vseh hlačah.... 

sem pa... skoz lačna. pa nocem skoz jest, ampak če ne mi je pa malo slabo (kakšnih hudih slabosti nimam), tako da jem pol bučke, pa jabuka... pač tok da neki skoz jem... 1x-2x na dan pa fest :D

(odgovor članu sovila)
Neposredna povezava do sporočila: 393
30.10.2010 16:13:02   
ajč.
Čau!
Evo jaz se spet javljam...
Slabosti-cel dan.dopoudne je groza, popoldne malo manj...dobro da se lahko zmenim da delam popoldne, drugače bi umrla user posted image
Sem mislila da bom težje nehala kadit...user posted image pa mi zdaj tako smrdijo cigareti ...user posted image user posted image
Spim tudi bolj malo..ponoči še nekako, proti jutru se pa zbujam vsakih 15minut..
Počasi tudi zbiram pogum, da domačim povem veselo novico...user posted image user posted image [sem "bolj mlada" še, zato nevem kako bo mama sprejela to novico]
Me pa še zanima če je slučajno kera iz NM? user posted image

Lep dan še naprej usem souser posted image !!!user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 394
30.10.2010 16:16:44   
Udb
Meni proti slabosti pomagajo zapestnice Sea band - ampak res pomagajo.

ajč, tudi jaz sem iz Nm. user posted image

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 395
30.10.2010 17:06:15   
ajč.
Udb, kje se lahko dobi ta zapestnica?user posted image user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 396
30.10.2010 17:07:21   
Udb

IZVIRNO SPOROČILO: ajč.

Baje da so jih zdaj dobili tudi v lekari na Novem trgu (jaz sem jo kupila v Lj). Lahko pa naročiš tudi na spletu.

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 397
30.10.2010 17:36:29   
ajč.
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

IZVIRNO SPOROČILO: ajč.

Baje da so jih zdaj dobili tudi v lekari na Novem trgu (jaz sem jo kupila v Lj). Lahko pa naročiš tudi na spletu.

Grem tkoj u tork pogledat ;))
Hvala! user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 398
30.10.2010 17:56:16   
kakteja39
Fluf, najlepša HVALA. Najdla zadevo na spletni strani in tudi naročila. Upam da bo kmalu pri meni.  Imaš tudi ti tole?
http://www.da-da.si/node/22

Kje na spletu se dobijo te omenjene zapestnice in koliko stanejo?

Moje vnetje je malo boljše, obilno uporabljam multi gyn gel.

mayalottie Ginekolog ve za izcedek? Ponavadi dajo tale progesteron ki ja jemljem tudi jaz. Ja, nosečnost je res polna tudi skrbi in težav, ampak moramo misliti pozitivno. Jaz štejem dneve in sem hvaležna za vsak nov dan, kajti pikica je vsak dan močnejša. user posted image

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 399
30.10.2010 18:03:11   
Udb
npr tukaj http://www.moja-lekarna.com/p-8542-sea-band-zapestnica-proti-slabosti-za-odrasle.aspx

(odgovor članu kakteja39)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......