Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 12:43:19
|
|
|
|
Renesme**
|
kapestanta- ja , pri nas smo bili zadnjič brez vode, pa sem tudi ugotavljala kako naj kaj naredim pajac- sočustvujem...čeprav me je zgaga samo ene 2x mal pekla, se mi pa večkrat gor dvigne- a je to tudi zgaga...kava- joj, jaz sem jih že tolk na dan spila (med službo), da je bila tale prava odrešitev...sem probala na začetku, da bi jo ukinila..no go...sem imela tazga odtegnitvenega k ta hujš đankij , tako da 1 zjutraj....potem se ji pa res popoldne odpovem...težko
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 12:54:30
|
|
|
|
nejka000
|
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** IZVIRNO SPOROČILO: nejka000 IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** IZVIRNO SPOROČILO: nejka000 ojla! Bravo Peter , brihten fant! No pri nas je Žan prišo na idejo, ko smo mu povedali da dobi sestrico, da je ati naročil anglečkom dojenčka, ti pa so ga prinesli mamici v trebušček. Kje je to pobral nimam pojma, pravi da se je sam zmislo. No pri nas je danes žalost v hiši. Nam je mucka povozilo. Drugače pa grozna noč za mano. 6x sem bla na WC-ju. Sili me kakat pa nič ven ne pride, trebuh mi je otrdeval da me je že na momente pošteno bolelo. Zaj pa se mi je izcedek še dodatno povečal, pa tak je ko kaka sluz. Sem klicala G. je rekla da če danes nič ne bo naj se pridem jutri pokazat pa na CTG. Po kosilu spakiram malega pa grema na en dolgi sprehod, mogoče bo kaj pomagalo. Teh lažnih popadkov mam dovolj !!!! No takole se je moja prva porodna zgodba začela pajac....začetek imamo že , nadaljevanje sledi čez 4 dni Pol pa začnem odštevat..... countdown 4..... ne, čez 4 dni boš že doma iz P in boš dokončala zgodbo.... s tvojih ust v bogova uha grem zaj na sončka pol pa ateju traktor spizdim pa se grem po njivi malo vozit, ko katrce pa makedama nimam
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 12:58:08
|
|
|
|
nejka000
|
pajac jaz bi tudi kavo. Nisem je pila že več ko en mesec zarad zgage. drugače pa tudi spadam med odvisneže
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 12:59:54
|
|
|
|
pajac
|
klub kofetaric... saj nam bo šlo boljše.. če ne prej, pa ko do penzije pridemo
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 13:00:55
|
|
|
|
zori82
|
Pozdravljene čevekice phelps za sanjski porod...js bi tuddddd lottyka da se umiri (če si tako želiš) in da se tvoj hitro pocajta da lahko gresta potem v miru vajino štručko IZVIRNO SPOROČILO: november2010 Pa še nekaj me zanima: sej vem, da je bilo že veliko govora o tem, ampak sem zdj kr zmedena - v katerem primeru boste ve rešilca poklicale? A če ti voda na ful odteče al kako? js bom klicala v primeru da mi voda odteče (v litrih) , drugače me po moj pelu, če ga ne bo preveč panika pa se bom mogla sama IZVIRNO SPOROČILO: pajac Kaj je zdaj meni Peter prijavil :neutral: ... "Mami ti si kura".. Ga grdo pogledam in vprašam, "kaj sem????" "Mami ti si kokoška, ki je v bolnici znesla jajčko in iz jajčke se je rodil Peter..." "Peter kdo ti je to rekel?" "Ati".. no ati zanika to dejanje.. faca kapesanta vidim da si mela pestro jutro za vse preglede vidim da se pri večini neki dogaja...a bote vse šle čez vikend rodit...js bom pa sama tu gor čepela, kr pri men nič ne kaže na karkoli sem pa mela zjutraj kolegico na obisku (iz velenja ) in pravi da se je trebušček že spustil, ampak se men nič ne zdi no ja js sm se že sprijaznala s tem da bom čez rok del kosila je že tudi skoraj fertik...danes na meniju krompirjeva solata in čevapčiči njamiii
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 13:05:31
|
|
|
|
zori82
|
aja drugače pa ljubljano pogrešam...upam da že cartaš svojo pikico
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 13:18:57
|
|
|
|
philadelphia
|
Živjo Jaz imam pa občutek, da bo prva rodila ena, ki nič ne jamra, da jo kej matra. Pa upam, da ne bom to jaz Tak, da Zori nikoli ne veš, mogoče boš pa ti Jaz sem tud ena izmed strastnih kofetaric, ampak od kar sem noseča, se še nisem pregrešila in ne pijem kave sploh. Mi sploh ne paše. Razen zadnjič sem šla s kolegicami v Opera bar in skoraj naročila bela kavo, ker je tam toooook dobra, da se ji ne morem upret . Ampak sem se zadržala.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 13:27:08
|
|
|
|
nejka000
|
pomoje bo tudi tak, da tiste ki vas nič ne matra bote šle najprej. men se zdi da bom jaz še decembra noseča
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 13:30:25
|
|
|
|
zori82
|
library ko bi le pa na tak način kot phelps kava js sm jo tud nehala piti že na začetku zaradi pritiska mi ni pasala...pa sm si kupla brezkofeinsko, se pa vseeno tu pa tam pregrešim z kofeinsko...sem bla pa pridna in se na začetku nosečnosti odpovedla cigaretom oz je bla novoletna obljuba (sama sebi), tako da sem štartala ozdravljena čikov
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 13:33:33
|
|
|
|
philadelphia
|
Zori to pa je pohvalno, cigareti . Jaz bi tud na hitro rodila, prideš, potisneš in to je to, nič komplicirat . Iz mojih ust v ....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 13:38:37
|
|
|
|
zori82
|
jap iz tvojih ust v ušesa
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 13:43:12
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: library Živjo Jaz imam pa občutek, da bo prva rodila ena, ki nič ne jamra, da jo kej matra. Pa upam, da ne bom to jaz Tak, da Zori nikoli ne veš, mogoče boš pa ti Jaz sem tud ena izmed strastnih kofetaric, ampak od kar sem noseča, se še nisem pregrešila in ne pijem kave sploh. Mi sploh ne paše. Razen zadnjič sem šla s kolegicami v Opera bar in skoraj naročila bela kavo, ker je tam toooook dobra, da se ji ne morem upret . Ampak sem se zadržala. to bo ziher.. Sem ravno včeraj pravila kako sem brala poste iz prve nosečnosti.. od obveznega mirovanja v 34. tednu, pa konstantno neko otrdevanje pa to, pa ono.. no in pol sem rodila v 42. tednu... kot slonica... Za mene ni straha.. še gnale me boste rodit...
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 13:57:44
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: library Živjo Jaz imam pa občutek, da bo prva rodila ena, ki nič ne jamra, da jo kej matra. Pa upam, da ne bom to jaz Tak, da Zori nikoli ne veš, mogoče boš pa ti Jaz sem tud ena izmed strastnih kofetaric, ampak od kar sem noseča, se še nisem pregrešila in ne pijem kave sploh. Mi sploh ne paše. Razen zadnjič sem šla s kolegicami v Opera bar in skoraj naročila bela kavo, ker je tam toooook dobra, da se ji ne morem upret . Ampak sem se zadržala. to bo ziher.. Sem ravno včeraj pravila kako sem brala poste iz prve nosečnosti.. od obveznega mirovanja v 34. tednu, pa konstantno neko otrdevanje pa to, pa ono.. no in pol sem rodila v 42. tednu... kot slonica... Za mene ni straha.. še gnale me boste rodit... ne zanašaj se na to, da bo kot prvič, pri meni je že kontra
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 13:58:17
|
|
|
|
kapesanta
|
ja verjetno bo res rodila kakšna ku nč ne matra - pa jst tud upam da ne bom jst kava - jst sm na šiht skoz pila tisto iz avtomata (pravo) samo sem probala omejiti na 1-2 na dan, doma pa od začetka nosečnosti pijem brezkofeinsko, tako da, glede na to da sem doma zdej že več kot en mesec, sem že prebolela abstinenčno krizo ZORI82 - čestitke za cigarete - le glej da se tega držiš
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 14:30:59
|
|
|
|
pajac
|
No kar se kavice tiče... jaz jo pijem že celo nosečnost.. samo tako homeopatsko.... Še moj mož pravi kako naj ti naredim še bolj blago, kot jo piješ Namreč pijem le nescaffe (ok v službi tisto iz avtomata, v goslilni pa brezkofeinsko) in to 1 čajno žličko nezvrhano na cca 3 dcl mleka in vode in to spijem 2x dnevno, če je kriza ev. 3x.. No danes še nisem in se mi res pozna... Grem.. službene dolžnosti odpikala, Petra nahranila in bo kmalu spet buden in naspidiran, pol pa greva na obisk
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 14:31:45
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: library Živjo Jaz imam pa občutek, da bo prva rodila ena, ki nič ne jamra, da jo kej matra. Pa upam, da ne bom to jaz Tak, da Zori nikoli ne veš, mogoče boš pa ti Jaz sem tud ena izmed strastnih kofetaric, ampak od kar sem noseča, se še nisem pregrešila in ne pijem kave sploh. Mi sploh ne paše. Razen zadnjič sem šla s kolegicami v Opera bar in skoraj naročila bela kavo, ker je tam toooook dobra, da se ji ne morem upret . Ampak sem se zadržala. to bo ziher.. Sem ravno včeraj pravila kako sem brala poste iz prve nosečnosti.. od obveznega mirovanja v 34. tednu, pa konstantno neko otrdevanje pa to, pa ono.. no in pol sem rodila v 42. tednu... kot slonica... Za mene ni straha.. še gnale me boste rodit... ne zanašaj se na to, da bo kot prvič, pri meni je že kontra no, če bom na rok bom vesela
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 14:34:45
|
|
|
|
zori82
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta ZORI82 - čestitke za cigarete - le glej da se tega držiš sm pridna že od začetka...nisem postopoma odnehala ampak sm kr odložla odločla in to je to...mi je ratalo in ne morm vrjet da bo že leto okol in da me ni premamlo, čeprav kadijo okoli mene (zdj ne ker ne smejo pa ne zarad mene da bi me mikalo ampak zaradi )...tako da sem čist ponosna na sebe js
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 15:10:07
|
|
|
|
nejka000
|
Spet bo dojenček... ALEUNAM JE V BOLNICI , je dobila popadke in so jo peljali. Čakamo na vesele novičke.
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 15:11:57
|
|
|
|
miya84
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta punce za porod sprozit se obnesejo tud stari avti ala katrca in voznja z njo po makadamu. Sam kje hudica v zdjsnjem casu se najdit oboje... Sestra je tole prakticirala pri obeh in obakat isti dan rodila. kaj pa športni,znižani avti,k so trdi za znort,pa vsako jamo čutš na cesti (sploh po teh naših cestah) in te res premetava k jst in moj mava tak avto,in ko me voz se res počutm k vreča krompirja zarad tekih naših cest no poleg tega še sexat vsak dan pa velik po stopnicah hodt jst vse to že delam zadne 2-3 tedne pa nč ne zgleda da bi blo kej prej,tud G mi je v sredo rekla da se še ni nič spustil z glavico dol..tko da zgleda da ne bo prav nč prej...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 15:12:09
|
|
|
|
Mateja81
|
Zdravo punce. Tudi mi smo še v enem kosu, sicer sem si pa malo splanirala da grem jaz rodit 12.11. tak da še imam kr nekaj časa. Drugi teden bom še malo rd proslavljala in opravila še nekaj obiskov potem pa lahko grem... aja pa 6.11. še imam ene intenzivne pevske vaje pol pa lahko naša gdč. mirno in z občutkom seveda, ven prileze. Zori - za tebe pa tak veš da navijam za 2.11. - pa še uvidevna sem da boš pred rokom. Do torka torej nogice lepo prekrižaj . Sicer sem pa imela z odločbo za porodniški dopust celo pizd....v petek ampak sem vse super fajn zrihtala tak da juupiii za mene! Ker sem v prvo imela tisto socialno nadomestilo 200 pa nekaj €. Zdej pa bo taka bolj človeška. Pa čestitke vsem novim mamicam seveda!
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 15:12:44
|
|
|
|
philadelphia
|
Držim pesti!! go aleunam
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 15:18:09
|
|
|
|
zori82
|
go aleunam go...upam da nam čimprej javiš veselo novičko
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 15:51:04
|
|
|
|
november2010
|
go aleunam go!! čakamo na lepe novičke.... :) Pismo ej, če bomo/boste šle s tako hitrostjo naprej bom jaz sredi novembra že res sama tle ostala :)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 15:59:44
|
|
|
|
nejka000
|
to mi je mama zej s trgovine prnesla. Je rekla da to še pojem pol pa naj grem. Zgleda da še dolgo nem šla.
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 16:33:51
|
|
|
|
miya84
|
IZVIRNO SPOROČILO: november2010 go aleunam go!! čakamo na lepe novičke.... :) Pismo ej, če bomo/boste šle s tako hitrostjo naprej bom jaz sredi novembra že res sama tle ostala :) ne boš sama ostala,sm še jst tle
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?