|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
28.10.2010 19:59:01   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

šibam mali dat jest, če bo pol še za igranje sama s sabo oz. z igračkami in če še bova sami, še pridem kajuser posted image
Naša pa že spi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
28.10.2010 20:02:16   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz sem že čisto depresivna, res user posted image user posted image user posted image user posted image Moj tudi danes še vedno delauser posted image Počasi bom res začela razmišljat o selitvi, čeprav sem si full želela ostati v MB user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
Mačkica vem da je hudo, moraš pa vseeno razumet da preživlja družino in da mora delat.
T. je doma že 3.teden, zdaj pa si predstavljaj kaka bo plača? In če bi bila še jaz brez službe, ne vem kako bi :(

Vem, jaz to vse razumem, samo je pa vseeno hudo. Glede plače pa ne bi tu javno pisala, ker lahko kdo taki prebere, da ne bi blo dobro.. samo rekla bom, da je ni dobo že par mesecev in mu tu pa tam da kakih 100 eur. mislim, no commentuser posted image
ne rečem, če dela npr. do 16h, kot naj bi. glej, kolko je ura, pa ga še ni. ko pa pride, pa samo prepir na prepiruser posted image

aja, pa še to - še v sob delajo do 14h. vem, da pretiravam, ampak meni se že res meša od vsega.

res se probajta pogovorit kako in kaj....bo lažje, ko boš imela varsto za tamalo in boš imela svoje opravke in poti.verjemi.Ker sedaj pa sta same...ti se vedno bolj sekiraš in te razjeda.....tvoj je produktiven le v službi....doma počiva....kruto ampak resnično.Tako kot je tasa napisala, trenutno on preživlja družino....malo ga tud razumi....je pa fajn neko srednjo varjanto uzbrta, katera bo osrečila oba.
Jaz zase vem, da imam raje nekaj ojrov manj in deda malo več doma,ker mi pač to več pomeni....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
28.10.2010 20:03:48   
arabela*
grem bb gledat...male sem spokala kar spat, da bo malo miruuser posted image
pa lačna sem....pa nič pametnega ne v hladilniku, ne v škriji....user posted image

pridem,ko bo fertikuser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
28.10.2010 20:03:57   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

marta, na kako operacijo greš, če ni skrivnost? upam in držim pesti,da boš hitro okrevala user posted image user posted image

Žolčni kamni.user posted image

Jaz sem pa ledvične imela in so mi jih odstranili na Bledu pred letiuser posted image
pošiljam ti pikapoke in da se jih čimprej znebišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni bodo verjetno morali kar celi žolč odstranit, ker je preveč drobnih. Grem pa v Kirurški sanatorij Rožna dolina.

Hvala vsem za dobre želje in pikapoke.

Včeraj me je pa začela še dlesen bolet al zob al kaj jaz vem kaj. Grem jutri zjutraj k zobarju.user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
28.10.2010 20:06:55   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jaz sem že čisto depresivna, res user posted image user posted image user posted image user posted image Moj tudi danes še vedno delauser posted image Počasi bom res začela razmišljat o selitvi, čeprav sem si full želela ostati v MB user posted image
Mačkica vem da je hudo, moraš pa vseeno razumet da preživlja družino in da mora delat.
T. je doma že 3.teden, zdaj pa si predstavljaj kaka bo plača? In če bi bila še jaz brez službe, ne vem kako bi :(

Vem, jaz to vse razumem, samo je pa vseeno hudo. Glede plače pa ne bi tu javno pisala, ker lahko kdo taki prebere, da ne bi blo dobro.. samo rekla bom, da je ni dobo že par mesecev in mu tu pa tam da kakih 100 eur. mislim, no commentuser posted image
ne rečem, če dela npr. do 16h, kot naj bi. glej, kolko je ura, pa ga še ni. ko pa pride, pa samo prepir na prepiruser posted image

aja, pa še to - še v sob delajo do 14h. vem, da pretiravam, ampak meni se že res meša od vsega.

res se probajta pogovorit kako in kaj....bo lažje, ko boš imela varsto za tamalo in boš imela svoje opravke in poti.verjemi.Ker sedaj pa sta same...ti se vedno bolj sekiraš in te razjeda.....tvoj je produktiven le v službi....doma počiva....kruto ampak resnično.Tako kot je tasa napisala, trenutno on preživlja družino....malo ga tud razumi....je pa fajn neko srednjo varjanto uzbrta, katera bo osrečila oba.
Jaz zase vem, da imam raje nekaj ojrov manj in deda malo več doma,ker mi pač to več pomeni....user posted image

Rina ti sama veš kako je. Naredi tako, da bo za vaju s hčerkico najbolje. Je pa res, da boš vso stvar videla čisto drugače, ko bo mala v vrtcu in boš imela ti čas zase ali pa boš dobila službo. Ne prenagli se. Hitre odločitve ponavadi niso najboljše. Ampak kakorkoli se boš odločila smo tukaj zate. user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
28.10.2010 20:16:22   
tasa_m
Marta upam, da boš čmprej okrevala user posted image A to zdaj nebo lasersko al kako, če ti morajo vse odstranit? Kako je Tinej? Hodi v vrtec?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
28.10.2010 20:38:53   
elevitka
ČER!

rina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vem da ti ni lahko... stisni še malo, če je lepo pojdita vsaj na kak sprehod in ne zapiraj se vase vsaj tukaj poišči tolažbo...

marta user posted image user posted image user posted image user posted image za operacijo

tasa... te bom jaz uročila

sami.... user posted image za knjigo...

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
28.10.2010 20:45:08   
elevitka
tak čist mimogrede.... kaj špila auerci danes user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
28.10.2010 20:51:38   
tasa_m
elevitka glede na to kolko se midve vidima, pa me boš res lahko ja user posted image  user posted image  user posted image Razn če boš me skozi okno? user posted image  user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
28.10.2010 20:51:57   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

ne gledam. Gledamo film na kanalu a user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
28.10.2010 20:52:20   
Lenči_

user posted image user posted image user posted image Upam, da se bo tvoj malo spametoval in ti prisluhnil!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
28.10.2010 20:52:54   
Lenči_

auerca ima pomoje PMS user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
28.10.2010 20:55:34   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

mater se je razpizdla... sem mislila da jo bo raztrgalo... kuj se ne more vstavit bla bla bla bla bla....

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
28.10.2010 20:56:55   
tasa_m
In drugače kaj novega??

Jaz sem zgubila včeraj ves šop ključev. Vem, da sem ih imela v avtu ampak jih nikjer ne najdemo. Bemomilomater user posted image user posted image user posted image
Da pa ni blo to dovolj, pa sem danes v službi mela še nagradnega na urniku-v soboto delam user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
28.10.2010 20:57:25   
Lenči_

mater se je razpizdla... sem mislila da jo bo raztrgalo... kuj se ne more vstavit bla bla bla bla bla....

malo pretirava. Najboljše bo šele to, ko se ji gre pol opravičit (sem gledala po netu)

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
28.10.2010 20:58:18   
tasa_m
Lenci_ in na koga navijaš ti??
Elevitka kaj pa ti?
V BB mislim, da nebo kake pomote user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
28.10.2010 20:59:31   
Lenči_

In drugače kaj novega??

Jaz sem zgubila včeraj ves šop ključev. Vem, da sem ih imela v avtu ampak jih nikjer ne najdemo. Bemomilomater user posted image user posted image user posted image
Da pa ni blo to dovolj, pa sem danes v službi mela še nagradnega na urniku-v soboto delam user posted image

ojej.. upam, da jih boš našla!

marta čim lažjo operacijo in hitro okrevanje! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
28.10.2010 20:59:58   
tasa_m
Men gre na živce ta Nena, ma se mi zdi da samo sranje dela user posted image , ta Gena pa je čist drugačn. Ne vem, se mi zdi bolj na realnih tleh user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
28.10.2010 21:00:13   
elevitka

In drugače kaj novega??

u pismo kaj če pa so ti kje zunaj padli? user posted image user posted image za soboto
user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
28.10.2010 21:00:38   
Lenči_

Elevitka kaj pa ti?

eh... nimam favorita. Noben mi ni tak vredu. Mogoče Zlatko še najbolj! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
28.10.2010 21:01:50   
elevitka

malo pretirava. Najboljše bo šele to, ko se ji gre pol opravičit (sem gledala po netu)

KOJA OPICA... KAJ TE TULI V NJO ČE SE V NASLEDNJI MINUTI V RIT LIŽE.... KO KURA user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
28.10.2010 21:01:50   
Lenči_

Men gre na živce ta Nena, ma se mi zdi da samo sranje dela user posted image , ta Gena pa je čist drugačn. Ne vem, se mi zdi bolj na realnih tleh user posted image  user posted image  user posted image  

Eh, Gena spletkari na lep način. Če tako obadva delata s toto Auerco. Sučeta jo, ona pa pleše tak kot hočeta

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
28.10.2010 21:02:11   
elevitka

Elevitka kaj pa ti?

činč

eh... nimam favorita. Noben mi ni tak vredu. Mogoče Zlatko še najbolj! user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
28.10.2010 21:03:36   
elevitka
točno da je ovca !!!!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
28.10.2010 21:04:24   
tasa_m

u pismo kaj če pa so ti kje zunaj padli? user posted image user posted image za soboto
user posted image user posted image
ma skoraj nemogoče, ker sem jih dla Liji, ko smo v Lj v koloni stali. Vstavlali se nismo nič, zdaj je edina možnost da so padli pr Ani pr hiši kje dol. Je rekla, da jih bo šla poiskat če so kje.
Ma sem jezna kot ris.

Hvaa za objemčke, sem bla zjutraj jezna ko mi je rekla da delam od 10-18 kerenostavno nebom mela čisto nič od dneva. Ampak okej, bom vsaj 15ega mela normalno plačo  tak da bove z Lijo max. uživali ko imam od 15 dopust user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?