|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 27.10.2010 13:33:24
|
|
|
|
Rižkoo
|
Hej punce, mi smo pa doooooma, domaaa, dooooomaaaa in je tko lepo. Tko lepo, lepooo, lepooo.... Kakor sm bla na tleh, sem zdaj prenovljena. V nedeljo smo se vselili in pančkali, se lovili, igralii.... , noro je in dom je nekaterim samoumeven, meni več ne. Najbolj na svetu sm hvaležna, da ga imam, svoj domek..pa ćeprav mam taščo pod sabo. Pa kaj...!! Sam, da mam vrata in se zaklenem... juuupiii.... Sicer še nimamo en kup stvari..., kuhinja, otroška soba, garderobna omara...... ampak tud brez tega se da. Ne pogrešam ničesar.... sam da smo skupaj in pod svojo strehco. :-) Delamo še kr velik... po stanovanju same škatle.. ampak ma Liam tok bolj razgiban teren No.. poleg noro lepe novice in noooro lepga počutja.... spet neki slabga od nas. S pondeljkom smo začeli z vrtcem. Je vzgojiteljica rekla, da sm podrla rekord. Že prvih 5 minut sm jokala ko dež..., ni se me dalo ustavit. Liam pa raziskoval, spoznaval.. , niti solze. V torek sm bla že bolj močna... bla z njim 1h, potem pa on sam 1h. Ko sm šla vn...sm se spet tok cmerala, da ni blo nobenmu nič jasno. Sm šla pa po nakupih.... s solzami. Liam jokal nič. Danes... sm se super odrezala, niti solze, niti žalostnih občutkov...., Liam jokal. Jutri naj bi poskusli da bi tam že spal...., bomo vidli. Je pa fajn, ker ga pripeljem kadar hočem.... kar pomeni, da se še kr naprej do 8:00 valjava po pojstli.., pojeva, se u easy zrihtava in greva...in sva 9:30 tam. Idealno zame. To je pa tko, če si nosečka mamica in ne greš več v službooo... juuupii. Skratka...vse otročke spoznala, vsi me objemajo....se smejejo, ko me zagledajo, mi mahajo ko grem... ena punča Maja je danes celo zajokala. Skratka, mi je sefica vrtca ponudla službo ampak zares. Je rekla, da znam in se vidi, da z malčki uživam in jaaa, to je res. Ampak sm službo zavrnila . Si dovolim, hm... v takih cajtih??!! Vsa imena že poznam.... , vsakmu sm že smrkla obrisala..., ker to pa n emorem vidt.... in smo celi frendi. Vsi mi.... No po vsem tem..., mislim, da bom počasi že bolš.... , se bova oba navadla. Ga pa pogrešam z aznoret, ko ni ob meni. Mislim, da je v 14 mescih bil ene 5h stran od mene.... Skratka...ja, se bo treba navadit. Drugač je pa tud skoz bolanček..., skoz poln nos, kašlja.... tud v vrtcu vsi skor...., očitno to tko zdej je. Tako obdobje. Sam, da mine..., ker komi spi kok kašlja. Skratka, drage punce...Rižkoo iz back in Rižkoo je happy!!! Bodite tudi ve... Lupčka pa za vse bolane dušice.
|