Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 10:27:03
|
|
|
|
črticaa
|
naše jutro,... 7ih udnica in drzanje avta , potem pa pot v vrtec,... ob 8ih sem doma in grem spat za 2 ure jupi zdj pa tuš, k asistentu za matematiko nekaj vprašat (sploh ne znam risat grafov), potem pa veselo na delo (od 13 do 22) Dominik je danes del noči prspal na tleh ne vem zakaj,.. ata je Adrianu pomagal na pograd zlesti ko je šel ponoč lulat in je najdu dominika spat na tleh na kolenih , glavo je imel pa na jogiju vrjetno je hotel k meni pa se je premislil pa mu je zmanjkalo energije za vzpon na posteljo svaka čast
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 10:34:47
|
|
|
|
Čebel@
|
dan
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 10:48:22
|
|
|
|
tanci29
|
hej kako ste kaj? nisem vas čist nč prebrala. moja Hana je tooooook boga. pikice ma čist povsod. še na podplatu in dlaneh, pa pravjo da se tam ne nardijo.po obrazu je taka da jo sploh ne spoznaš. . možek je za en drek. sploh ne more zaspat. spal nim tud minute ponoči. vse ga srbi.cel je pikast. ma dost jambranja.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 10:53:01
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej kako ste kaj? nisem vas čist nč prebrala. moja Hana je tooooook boga. pikice ma čist povsod. še na podplatu in dlaneh, pa pravjo da se tam ne nardijo.po obrazu je taka da jo sploh ne spoznaš. . možek je za en drek. sploh ne more zaspat. spal nim tud minute ponoči. vse ga srbi.cel je pikast. ma dost jambranja. ..revčki....sej bo minilo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 10:53:13
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša....dobro opravi ajvy..... za GH....pošta je šla včeraj naprej-2 nalepki sta za mercator(ko jih bo spet več,ti jih pošljem ) sjmm...... za pogovore-a ne kok gre teden hitro mimo? urša.....na polno uživaj s sončkoma črticaa....jaz se bom vzdržala komentarja,ker vsaka medalja ima 2 plati-upam,da zastopiš pikica......vav lepa tortica ......sigurno tudi dobra petrušk.....srečno pot v Benetke po atija salt.......kako je uspel zmenek z atijem? mene je tale sonček malo nafilal z energijo-moram pospravit našo bombo .....danes dobimo domov Maško-lutko iz vrtca(pri vsakem otroku bo en vikend)...in ker je Hana včeraj pokazala zanimanje za to lutko(jo je posadila na stolček in ji kazala revijo) se je vzgojiteljica odločila,da jo mi prvi odnesemo domov...bom pa njeno punčko pospravila,tko da se bo ukvarjala s to Maško,pa na grob jo bomo nesli s sabo in v naravi-bomo malo poslikali in dali slikice v njen zvezek,ki ga ima v vrtcu no tok zaenkrat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 10:53:24
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dan ooo, kak lep pozdrav!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 10:54:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej kako ste kaj? nisem vas čist nč prebrala. moja Hana je tooooook boga. pikice ma čist povsod. še na podplatu in dlaneh, pa pravjo da se tam ne nardijo.po obrazu je taka da jo sploh ne spoznaš. . možek je za en drek. sploh ne more zaspat. spal nim tud minute ponoči. vse ga srbi.cel je pikast. ma dost jambranja. se mi smilite...full ....milijon za vas
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 10:57:14
|
|
|
|
sjmm
|
tko...vsi so pokonc stanvanje...bomba...jih bom zdele vn napodila na sončka....joj, Maj je toook živ in navihan k so vsi doma...skoz neke bedarije špiči bom mau posesala...bo prec bolš..okna še zmeri čakajo dons bo hitro kosilo...juhca od včeri, sam morm eno zakuho zrihat, pa tortilje bomo nardil z 2 nadevčkoma....koruza in tune...pa umešana jajčka s sirčkom...upam d bo majči tud to jedel, drgač bo pa kako ribico kuhano u mleko dobil...k to maše zmeri fuuul rad moj je zdej pa spet neki čudne volje k ma pa dost dela...ma ti deci jim tud nkol ni prov v glavnem...se grem mau dela lotit
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 10:58:19
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej kako ste kaj? nisem vas čist nč prebrala. moja Hana je tooooook boga. pikice ma čist povsod. še na podplatu in dlaneh, pa pravjo da se tam ne nardijo.po obrazu je taka da jo sploh ne spoznaš. . možek je za en drek. sploh ne more zaspat. spal nim tud minute ponoči. vse ga srbi.cel je pikast. ma dost jambranja. Tanci ojej boga tvoja čmrla , očitno ma hudo obliko. Tanci zdrži samo še malo, pa bo šlo na boljše za tvojedva bolančka in en milijon zate. Drugač se pa spomnim da je Ajvy imela tud pri eni hudo obliko - pa neki iz lekarne je omililo. Dršte se
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 11:00:14
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm.....sem toooooook vesela za vas,da gre z biznisom na gor jaz sem pa danes bolj volje-je za mano prišlo par stvari....s svojimi starši se nisem videla in slišala že skoraj 3 mesece ....spet bom pa jaz na koncu grda izpadla.....neki časa sem jezna in bi vsem svoje povedala,neki časa serm pa taka,da se bom glihkar zlomila.....ah komplicirano vse skupaj...vas ne bom morila-samo mogla sem dat ven
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 11:04:37
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm kake lušte si mi nardila s tortiljami . Upam, da nama uspe ta vikend en dan it v LJ. - no to morva tko al tko ikebano na grob odnest, pa da spotoma šibneva še v mehiško na kosilo - še zadnjič pred porodom. Mi je ravnokar poštar ruzak od kinder team prinesel
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 11:07:00
|
|
|
|
Urša08
|
čebela si tud predstavljati ne morem kako to zgleda da se tri mesece ne vidiš s starši . Mislim sploh ne zastopim kako jima ni do tega da te prideta pogledat, pa seveda še svojo princesko vnukinjo. Mah sej ne vem kaj nej ti rečem, želim ti da te srček preveč ne boli
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 11:08:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela si tud predstavljati ne morem kako to zgleda da se tri mesece ne vidiš s starši . Mislim sploh ne zastopim kako jima ni do tega da te prideta pogledat, pa seveda še svojo princesko vnukinjo. Mah sej ne vem kaj nej ti rečem, želim ti da te srček preveč ne boli najhujš od vsega mi je to,da ne pokličeta,kako je Hana in kako je v trebuščku ...jaz sem pa tudi tok trmasta,da ne bom klicala in jima kar sama od sebe poročala stvari kako smo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 11:08:32
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm tale tvoj možek je čista kopija mojga fotra. Nikol ni prav, če ni tok dela (da je ravno za sproti) , če ga ma pa preveč pa tud ni prov oh tile desci. Jaz sem vesela da ma tolk dela Bosta pa mal rezervice za kake "čudne" cajte nardila. Itak pa upam, da teh cajtov ne bo.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 11:10:50
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela si tud predstavljati ne morem kako to zgleda da se tri mesece ne vidiš s starši . Mislim sploh ne zastopim kako jima ni do tega da te prideta pogledat, pa seveda še svojo princesko vnukinjo. Mah sej ne vem kaj nej ti rečem, želim ti da te srček preveč ne boli najhujš od vsega mi je to,da ne pokličeta,kako je Hana in kako je v trebuščku ...jaz sem pa tudi tok trmasta,da ne bom klicala in jima kar sama od sebe poročala stvari kako smo Tega tud jaz ne zastopim . Maš pa prav naj kr onedva poklileta pa povprašata po . A na tem praznovanju se boste srečali?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 11:12:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela si tud predstavljati ne morem kako to zgleda da se tri mesece ne vidiš s starši . Mislim sploh ne zastopim kako jima ni do tega da te prideta pogledat, pa seveda še svojo princesko vnukinjo. Mah sej ne vem kaj nej ti rečem, želim ti da te srček preveč ne boli najhujš od vsega mi je to,da ne pokličeta,kako je Hana in kako je v trebuščku ...jaz sem pa tudi tok trmasta,da ne bom klicala in jima kar sama od sebe poročala stvari kako smo Tega tud jaz ne zastopim . Maš pa prav naj kr onedva poklileta pa povprašata po . A na tem praznovanju se boste srečali? sej veš kakšni smo ovni .....mami je pa rakica in ima tudi svoje fore .....ne,na praznovanje gremo k moževemu stricu
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 11:20:49
|
|
|
|
boma2
|
a katero kakšno pozna,ki bi kupila otroško posteljico... prodam zelo ugodno 40 evrov.. :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 11:21:54
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej kako ste kaj? nisem vas čist nč prebrala. moja Hana je tooooook boga. pikice ma čist povsod. še na podplatu in dlaneh, pa pravjo da se tam ne nardijo.po obrazu je taka da jo sploh ne spoznaš. . možek je za en drek. sploh ne more zaspat. spal nim tud minute ponoči. vse ga srbi.cel je pikast. ma dost jambranja. Tanci ojej boga tvoja čmrla , očitno ma hudo obliko. Tanci zdrži samo še malo, pa bo šlo na boljše za tvojedva bolančka in en milijon zate. Drugač se pa spomnim da je Ajvy imela tud pri eni hudo obliko - pa neki iz lekarne je omililo. Dršte se ja pena iz lekarne je full draga pa fulll pomaga.. preverjeno... manj srbi oziroma sploh ne.. :) boga........
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 11:22:19
|
|
|
|
Urša08
|
čebela vem kakšni smo ovni ja Poskusi se čim manj sekirati in uživaj s svojo princesko, možek in bitjecem pod srčkom. Sedaj boš mela kmalu morfologijo ane? Joj komi čakam da nam poročaš
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 11:24:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela vem kakšni smo ovni ja Poskusi se čim manj sekirati in uživaj s svojo princesko, možek in bitjecem pod srčkom. Sedaj boš mela kmalu morfologijo ane? Joj komi čakam da nam poročaš veš na čase mi je čist ravno ....morfologijo imam pa 10.11. .....imam filing da se ta ne bo pokazal in da bo do konca
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 11:25:05
|
|
|
|
boma2
|
Kolumbo zdaj pa si vesela in srečna... kuštni ste.. :) Sjmm .... se imate pa lepo... :) Ajvy super za prvi obrok Birdy lepo za lepo noč...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 11:25:33
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Dobro jutro..... Otročka imam doma ker morem it v bolnico na kirurgijo roke sa povedo kaj bomo nardil..... in bom otročka peljala v dramlje v varstvo ker imam tako uro, da ne vem če bom do konca vrtca konec..... sta poa začuda ful pridna:)))) Držte pesti me je strah operacije ampak verjetno mi ne uide...... upam, da dobm pameten datum.... držimo pesti
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 11:25:49
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Katjuša Ej, sam da te pošlihtajo! Evo tortico. Nije baš nešto, pa ok. Za prvič bo ok. full lepa torta... :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 11:26:43
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz se pa trudim da bomo meli čim prej kosilo - tko k v vrtcu. Potem pa Žiga via spanje - prej mi je koj prišel nazaj iz postelce ves nasmejan . No sej bo pasalo da bo šel počivat, da bom jaz mal pospravla - vsaj kuhinjo. Drug teden mam pa pregled. Pa za Nejca sestanek v vrtcu - sem prosila vzgojiteljico da me kr sama napiše ker bo dons listek obesila. Morm mal poklepetat predno grem rodit. grem pokukat če je krompirček že skuhan
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 29.10.2010 11:27:44
|
|
|
|
boma2
|
urša.....uživaj kakor moreš.. :) petrušk.....srečno pot salt.......kako je bilo?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?