|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
28.10.2010 18:29:36   
coris
hej punceuser posted image

jah tele kitajske tabele vsem po naši strani kaže prav, samo je pa res da sta 2 različni in mislim da ta na ringaraji ni ok.

evo tu je link ki ni prav preveden: http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Kitajski_lunin_koledar_dolocitve_spola_otroka.html

in tu ta ki je pravi: http://inretrospectblog.com/2009/02/chinese-birth-calendar.html  in še http://www.chinesebirthcalendar.org/chinese-birth-calendar.html

če boste podrobno pogledale in se osredotočile na čas spočetja pričakovanegauser posted image boste videle da se tabeli razlikujeta user posted image

jaz sem sicer ok. v 3 mesecih sem shujšala skoraj 6 kg, samo pa že 3 dni sedaj pridno in dobro jem tako, da mislim da bom kmalu nadoknadila izgubljeno user posted image

9.novembra imam nuhalno in komaj čakam da vidim našegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
28.10.2010 19:06:58   
Nitkica11
madona ste se danes razpisale kra nekaj strani vam je ratalo zapolniti user posted image jaz enostavno cel dan nimam casa pisati berem vas pa se nekako.

bravo za slikce lustne user posted image

Hillmagic se spomnim tvoje zgodbe user posted image samo da se je vse uredilo in da ste skupaj!

RAKICA2007 bravo za izpituser posted image kar tako napej

tale kitajski koledar mi kaze user posted image katerega koli gledam in tudi sama imam obcutek da bo user posted image pustimo se presenetiti user posted image

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
28.10.2010 19:55:29   
Nitkica11
user posted image

PDP, NICK, ŠT. user posted image , ŠT.user posted image DOMA, STAROST, KRAJ, SPOLuser posted image user posted image user posted image
PP(prvi pregled), NP(NASLEDNJI PREGLED), NS(nuhalna svetlina), user posted image

30.04.2011
user posted image Nitkica11 , 25let, 2 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
01.05.2011
user posted image kajbosbil 29 let, 3 user posted image , 1 user posted image
user posted image Njeli , 23 let 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image - MB
02.05.2011
user posted image Anonimna3
user posted image mami411 , 4user posted image , 3 user posted image , user posted image
user posted image amoruccio 2 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
user posted image snežinka7
user posted image najkica, 30let, 3 user posted image , 1 user posted image , user posted image -LJ
03.05.2011
user posted image Anonimna2 , 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image pajkica2 , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image Tanja K , 26let 1 user posted image
04.05.2011
user posted image mami27 , 2 user posted image , 1 user posted image ,user posted image
user posted image jana79 , 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Dali*, 30let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image netgirl, 30let, 1 user posted image , user posted image
05.05.2011
user posted image jagoda4, 6 user posted image , 3 user posted image , user posted image
user posted image mojatvoja, 4user posted image , 2 user posted image , user posted image
06.05.2011
user posted image anonimna user posted image , 31 let, 5 user posted image , 0 user posted image
07.05.2011
user posted image sagos
user posted image RAKICA2007, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image - LJ
user posted image Anitka, 31let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
08.05.2011
user posted image Titkaa, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image Baby 2011, 26let, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
10.05.2011
user posted image hillmagic , 29let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
09.05.2011
user posted image maami11, 27 let, 1 user posted image ,user posted image
user posted image ninikamami , 4 user posted image , 3 user posted image
user posted image bobica, 24let, 1user posted image ,user posted image - Ajdovščina
11.05.2011
user posted image titkaa, 35 let, 1 user posted image
user posted image BeliMedo, 35 let, 2 user posted image , 1 user posted image - okolica Maribora
12.05.2011
13.05.2011
14.05.2011
user posted image didi74, 1user posted image , 0 user posted image ,user posted image user posted image
user posted image kengurujček, 1user posted image , 0 user posted image ,user posted image
user posted image Luskica, 28let, 1user posted image , 0 user posted image ,user posted image - LJ
user posted image Vesella, 3 user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image Elizabeth
user posted image TreeGirl, 29let, 1user posted image user posted image - okolica Nove Gorice
15.05.2011
user posted image Mishika , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image anchika 3 user posted image , 3 user posted image , user posted image user posted image
user posted image Ikelc, 3 user posted image , 2 user posted image , user posted image
16.05.2011
user posted image portorož, 30let, 3 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
user posted image Mina83, 1user posted image , user posted image
user posted image coris, 26let, 1 user posted image , user posted image
17.05.2011
user posted image rakica 2, 36 let, 5 user posted image , 3user posted image ,user posted image
user posted image jagda# , 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Muca Živc , 4 user posted image , 1 user posted image , user posted image
18.05.2011
user posted image hanna80, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , user posted image
user posted image jasmina in tadej , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
19.05.2011
20.05.2011
user posted image Sortis,28 let 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image lisicamica, 30 let, 1user posted image , user posted image - Gorenjska
21.05.2011
user posted image melitkica, 30 let, 3 user posted image , 1 user posted image
user posted image ružy
user posted image rokstar, 28let, 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image kokapoka, 23let, 2user posted image , 1 user posted image
user posted image maid, 27 let, 3user posted image , 0user posted image , user posted image
22.05.2011
user posted image Kaya88, 2 user posted image , 0 user posted image
user posted image lily32 , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image Ninasiki , 2 user posted image , 1 user posted image - Litija
user posted image Lidii 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
23.05.2011
user posted image anonimna , 3user posted image , 2user posted image
user posted image Nefretiti , 31 let, 6user posted image , 1user posted image
user posted image Anonimna, 26 let, 1user posted image ,user posted image
24.05.2011
user posted image bellii, user posted image
25.05.2011
user posted image vesna_b, 30let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image - Novo mesto
user posted image skrzot , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image cowgirl ,32let 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image zvezdica1980, 29let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
26.05.2011
user posted image Osala 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
27.05.2011
user posted image Pikca , user posted image
28.05.2011
29.05.2011
user posted image bambika , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image - Mežica (koroška)
30.05.2011
user posted image Klaraklara30 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image Anonimnauser posted image , 2user posted image , 1user posted image
user posted image perp, 2user posted image , 1user posted image
user posted image hijenca, 2user posted image , 1user posted image
31.05.2011
user posted image bella_isabella , 3user posted image , 1user posted image , user posted image
xx.05.2011
user posted image pampers
user posted image borovnicica 1 user posted image , 0 user posted image - okolica Gorice
user posted image Sneguljcica 2 user posted image , 1 user posted image ,user posted image
user posted image husa 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Mala Lučka
user posted image fluf, user posted image
user posted image Mishika,user posted image
user posted image Aprilski majček,user posted image

SKUPAJ NAS JE: ----81----

Z NAMI SO BILE:

user posted image Isabellabina user posted image
user posted image sobrate user posted image
user posted image Anonimna *p* user posted image
user posted image spely25 user posted image
user posted image Veronika11 user posted image
user posted image aap user posted image
user posted image majagrega user posted image

user posted image user posted image user posted image

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/

user posted image

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image
    PREGLEDI           user posted image NUHALNA SVETLINA  
    user posted image
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           user posted image OTROČARIJE.NET  
    user posted image
    ŠOLA ZA STARŠE           user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image
    VSE O NOSEČNOSTI           user posted image MAMA.SI  
    user posted image
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           user posted image BABY BOOK   

• DODATNE INFORMACIJE ZA BODOČE STARŠE
    user posted image
    Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    user posted image
    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
    user posted image
    nosečnost in delo (1)
    user posted image
    nosečnost in delo (2)

user posted image
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
  • vloga S-1/1
  • priloga S-1

user posted image
    Urejanje očetovskega dopusta
  • vloga S-1/2
  • Apriloga S-1

user posted image
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    user posted image
    Priznanje očetovstva
    user posted image
    Kako do otroškega dodatka?

user posted image
    Paket za novorojenčka
    user posted image
    Zavitki A,B,C za novorojenčka
    user posted image
    Recinko - oprema za dojenčka

user posted image

user posted image user posted image
  •  

(odgovor članu Nitkica11)
    Neposredna povezava do sporočila: 1403
    28.10.2010 19:55:52   
    Nitkica11
    user posted image

user posted image

OKTOBER
    28.10.
    user posted image  Dali*
    user posted image  Klaraklara30-PP
    user posted image  Mina83

NOVEMBER
    2.11.
    user posted image  kengurujček
    user posted image  bambika
    3.11.
    user posted image  fluf
    4.11.
    user posted image  coris
    6.11.
    user posted image  Njeli
    8.11.
    user posted image  hijenca - PP
    user posted image  zvezdica1980
    9.11.
    user posted image  mami411
    user posted image  bobica
    user posted image  Njeli
    user posted image  Tanja K
    12.11.
    user posted image  hanna80
    user posted image  Anitka
    17.11.
    user posted image  hillmagic
    18.11.
    user posted image  vesna_b
    user posted image  najkica
    19.11.
    user posted image  mami 27
    23.11.
    user posted image  portorož
    user posted image  Vesella
    user posted image  Anonimnauser posted image
    user posted image  rockstar
    24.11.
    user posted image  borovnicica
    user posted image  TreeGirl
    25.11.
    user posted image  Osala
    user posted image  RAKICA2007

DECEMBER
    3..12.
    user posted image Luskica
    6.11.
    user posted image  Lidii

user posted image

OKTOBER
    30.10.
    user posted image  TreeGirl

NOVEMBER
    2.11.
    user posted image  Vesella
    user posted image  Anonimnauser posted image
    3.11.
    user posted image  bobica
    user posted image  kengurujček
    user posted image  Luskica
    4.11.
    user posted image  Mina83
    5.11.
    user posted image  Ikec
    8.11.
    user posted image  portorož
    user posted image  Mishika
    user posted image  zvezdica1980
    user posted image  maid
    9.11.
    user posted image  coris
    user posted image  kokapoka
    user posted image  lisicamica
    10..11.
    user posted image Ninasiki  
    user posted image lily32
    11..11.
    user posted image Osala
    12.11.
    user posted image  vesna_b
    15.11.
    user posted image  maid
    user posted image  rockstar
    17.11.
    user posted image  borovnicica

user posted image

NOVEMBER
    16.11.
    user posted image  mami411

< Sporočilo je popravil Nitkica11 -- 28.10.2010 19:57:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 1404
    28.10.2010 20:48:25   
    ninasiki
    no men je za prvo rundo punčko kazal pa smo fantka dobil zdej mi pa fantka kaže tko da upam da punko dobimo user posted image

punce men se tud tipkat ne da me zgleda utrujenost daje kr 200/h user posted image kooomi prpelm do doma pol pa še naša štruca skače k da bi ga kdo naviu user posted image in se ne ustau dokler ne zaspi tko da grem zdele samo še nini nani

vsem čestitke za uspešne rezultate od izpitou do NS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mam pa problem zgleda sm unetje fasala in sploh nevem kaj pa še k eno ureznino mam umes in mi kri tee sploh se mi ne sanja kako je do tega pršl ker mam boksarce in tangic sploh ne konzumiram med nosečnostjo uglaunem peče k hudič + srbi nevem neki bo treba nardit

nč grem ajat

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
    22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu coris)
    Neposredna povezava do sporočila: 1405
    28.10.2010 22:24:17   
    Klaraklara30
    Dober večer čveke user posted image

Za mano je 1. pregled user posted image user posted image user posted image user posted image Vse super, bebica raste, ustreza trenutnim tednom nosečnosti, ima že čisto majhne rokice in nogice, srček bije, malo se je tudi premaknila. Super je bilo videti bitjece v mojem trebuščku. Ful sem srečna in komaj čakam nuhalno, ko bom lahko dlje časa občudovala mojega sončka.

Tele tabele spolov...jaz pa ne morem vedeti točno, v katerem mesecu sem zanosila, ker je bilo vedno nekje vmes med enim in drugim. Bolj kot gledam, bolj sem zmedena. user posted image Bo treba počakat, da ven pride in bomo videli ali je punčka ali fantek. user posted image

hillmagic Bravo za pogum in vse dobro vam želim. Res je to ena težka preizkušnja, ki ste jo dali skozi in verjamem, da ste sedaj 100% močnejši. Bodite srečni! Zaslužite si!

McDonalds...jao mi lušte delate. Bom res mogla malo tja skočit. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa počasi spat...no nekaj bo treba še pojesti prej. Sploh ne morem spat, če imam prazen želodec. Sem vedela, da bom vse nadoknadila, kar sem v prvih tednih zamudila zaradi slabosti. user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
    Neposredna povezava do sporočila: 1406
    29.10.2010 6:52:13   
    RAKICA2007
    Jutrooo punce...
    sem že uro pokonci user posted image , jah imam svoj ritual zjutraj in se ne dam motiti - moj čas, ko še tamala 'skokica' spi in ima mami samo čas zase, kavico in urejanje (misli) seveda user posted image

Jah tele kitajski koledarji... v prvo so mi napovedovali fantka, in tudi vedeževalka mi ga je napovedala... jaz pa ko sem rodila sem rekla, evo pa imamo fanta z luknjo user posted image čeprav se včasih tako tale naša frkolinka obnaša kot en pravi fant... Sedaj mi spet napoveduje fanta... meni je pa čisto vseeno kaj je (živ pa zdrav pa mora bit), naša 2 pa navijata za punčko, sicer ne vem od kdaj si frkolinka želi punčke (vedno si je želela OBA user posted image user posted image ) a sedaj kar vztraja, da bo punčka... jo vprašaš; kaj pa če bo fantek, pa pravi; mami ne bo,ne bo...če pa bo, bo ga pa ati v trgovini/bolnici zamenjal OMG user posted image user posted image
    iiii meni je tako všeč, da kar sama od sebe pride in boža bušija, pa ljubčka mu daje, zadnjič je še pravljico dojenčku brala, da je lahko zaspal user posted image user posted image user posted image pa je mami skoraj prej zaspala, kot dojenček user posted image Jah, tale naša spužvica si zelooo želi dojenčka in mislim (močno upam) da ga bo lepo sprejela.

Uuuuf sem naložila - malo jutranjega branja za ob kavi user posted image

lep dan še naprej,
    se beremo PA PA

(odgovor članu Klaraklara30)
    Neposredna povezava do sporočila: 1407
    29.10.2010 6:53:43   
    RAKICA2007
    IZVIRNO SPOROČILO: Klaraklara30

Dober večer čveke user posted image

Za mano je 1. pregled user posted image user posted image user posted image user posted image Vse super, bebica raste, ustreza trenutnim tednom nosečnosti, ima že čisto majhne rokice in nogice, srček bije, malo se je tudi premaknila. Super je bilo videti bitjece v mojem trebuščku. Ful sem srečna in komaj čakam nuhalno, ko bom lahko dlje časa občudovala mojega sončka.

Tele tabele spolov...jaz pa ne morem vedeti točno, v katerem mesecu sem zanosila, ker je bilo vedno nekje vmes med enim in drugim. Bolj kot gledam, bolj sem zmedena. user posted image Bo treba počakat, da ven pride in bomo videli ali je punčka ali fantek. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled in premikanje bejbija... le tako naprej...
    na koncu res ugotoviš, kaj vse nisi počel, jedel,... in nato vse nadoknadiš user posted image
    user posted image user posted image user posted image za konec slabosti

Crkljajte svoje bušije

(odgovor članu Klaraklara30)
    Neposredna povezava do sporočila: 1408
    29.10.2010 7:37:50   
    Nefretiti
    IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

mam pa problem zgleda sm unetje fasala in sploh nevem kaj pa še k eno ureznino mam umes in mi kri tee sploh se mi ne sanja kako je do tega pršl ker mam boksarce in tangic sploh ne konzumiram med nosečnostjo uglaunem peče k hudič + srbi nevem neki bo treba nardit

nč grem ajat

Ninasiki: po moje imaš kandidiazo in tisto ni ureznina, ampak ker so tkivo napadle glivice postane boj neprožna in poči. Brazda, ki nastane seveda ful boli in v rano lahko pridejo bakterije. Je pa žal to eden izmed pogostih spremljevalcev nosečnosti.
    Lahko narediš več stvari:
    1. greš h g. in ti napiše Canesten ali kaj podobnega
    2. totalno črtaš sladkor in OH iz prehrane in se mažeš z LCa jogurtom in ga ogromno tudi poješ. Poskrbiš za kisel pH nožnice. Izogibaj se kvasa in kvašenih izdelkov.
    3. Lahko grep v lekarno in kupiš vaginelete borax in še kaj za uravnavanje nožnične flore (sem napisala v debati pod Nosečnost in porod in se nikdar ne spomnin imena).

To je nekako, kar jaz vem. Je pa dejstvo da glivice plodu ne škodujejo, vendar se jih moraš do poroda znebiti.
    Očitno se je porušila nožnična flora.
    V bistvu ni hude panike, je pa nadležno.

Uspešno zdravljenje ti želim.

Mene pa še vedno skrbi, ker sem imela klopa..... in imam kar precej rdeče okoli.

(\_(\
    (=' :')
    (,('')('')

(odgovor članu ninasiki)
    Neposredna povezava do sporočila: 1409
    29.10.2010 7:38:14   
    mami 27
    IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

IZVIRNO SPOROČILO: mami 27

AAAAAAAAAAAAA, povedala šefu! user posted image

Reku neki v stilu, ja kdaj pa boš, če ne zdej ko si mlada, ne se skekirat (verjetno zarad mojega napol tresočega glasu) user posted image pa kao čestitke in smeh...

hmmmm, sej ne da se mi ni odvalil kamen od srca, ampak kdo bo delal?! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za šefaaaa - oz. da si povedala in njegov smeeeh... kdo bo delal pa žal tebe čez par mesecev ne bo zanimalo - zato imajo posebaj zaposlene, da bodo zoorganizirali...in bo zanimalo njih - oz. že kakšen mesec dva prej user posted image user posted image user posted image user posted image
    tudi mene je na začetku to skrbelo - sedaj pa nič več...

V tem je problem, me s sodelavko (obe noseče) sva za vse, torej od financ, kadrovske, marketinga, prodaje...skratka vodiva celo firmo! Nad nama je samo direktor, pa ostali sodelavci v firmi-gradbeniki!

Tko da, ja, res ugodno... user posted image

ninasiki, ti pa le pejt h G po Canesten, če imaš vnetje! Čimprej, naj se to ne vleče, ker ni dobro!

klaraklara30, super za pregled user posted image

rakica2007, kok je pa tvoja frkolinka že stara? More bit tm ene tok kt naš,a, da take strelja.
    Naš fantina ima 3 leta. Cukr mali, "bo ata v bolnici zamenja"l user posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
    Neposredna povezava do sporočila: 1410
    29.10.2010 8:06:00   
    vesna_b
    IZVIRNO SPOROČILO: portorož

vesna_b: nanana na na na nanana  na

user posted image user posted image user posted image

le počak se... bom tud jaz tebe še kdaj razdražila, da boš vsa "slinasta" user posted image

(odgovor članu portorož)
    Neposredna povezava do sporočila: 1411
    29.10.2010 8:08:37   
    vesna_b

AAAAAAAAAAAAA, povedala šefu! user posted image

Reku neki v stilu, ja kdaj pa boš, če ne zdej ko si mlada, ne se skekirat (verjetno zarad mojega napol tresočega glasu) user posted image pa kao čestitke in smeh...

hmmmm, sej ne da se mi ni odvalil kamen od srca, ampak kdo bo delal?! user posted image

superuser posted image user posted image user posted image
    sem ti rekla, da bo vesel. kako ne, ko pa smo vse me vesele!!!

ej, kdo bo delal? poglej, koliko jih je brezposelnih, bodo že nekoga najdl. če bi na to mislile... ne bi nikol zanosile. pri meni je še to, da sem v firmi praktično in dejansko edina, ki zna delat v tem programu user posted image
    ok, in če zbolim? pač če prej na to ne mislijo... se bodo že znajdl.

(odgovor članu mami 27)
    Neposredna povezava do sporočila: 1412
    29.10.2010 8:12:49   
    Mishika

... meni je pa čisto vseeno kaj je (živ pa zdrav pa mora bit), naša 2 pa navijata za punčko, sicer ne vem od kdaj si frkolinka želi punčke (vedno si je želela OBA user posted image user posted image ) a sedaj kar vztraja, da bo punčka... jo vprašaš; kaj pa če bo fantek, pa pravi; mami ne bo,ne bo...če pa bo, bo ga pa ati v trgovini/bolnici zamenjal OMG user posted image user posted image
    iiii meni je tako všeč, da kar sama od sebe pride in boža bušija, pa ljubčka mu daje, zadnjič je še pravljico dojenčku brala, da je lahko zaspal user posted image user posted image user posted image pa je mami skoraj prej zaspala, kot dojenček user posted image Jah, tale naša spužvica si zelooo želi dojenčka in mislim (močno upam) da ga bo lepo sprejela.

Kot bi brala opis našega fanta - samo, da naš pravi, da bo bratec in bo Filip user posted image , se je že kr odločil, pa rečem kaj pa če bo sestrica, pa pravi, ne bratec bo user posted image . Prav tako pride, pa reče, a lahko dam dojenčku lubčka user posted image , pa začne lubčkat trebuh, pa reče a tuki je - na trebuh , pa jaz ja, pol pa pokaže na bedro - a tudi je tudi user posted image user posted image . Pol pa začne svoja trebuščka božat, mam jenčija noter......
    Bo pa naš fante čez slaba 2 tedna star 3 leta, pa sma ga ravno včeraj z mojim gledala kako velik fant je postal, pravi dečko.

Jaz sem pa mislila, da sem edina, ki ne prebavlja mesa v nobeni obliki, verjetno to mineuser posted image  ? Prvič mi ni bilo niti slabo, jest mi je pasal vse,....tko da je to dokaj novo zame user posted image

Aja še nekaj - včerja sem prvič začutla eno "miganje", čeprav se mi je zdelo skoraj nemogoče pri še ne 12 t, ampak sem skoraj 100% da je to to. A še katera drugorodka kej čuti???

Neposredna povezava do sporočila: 1413
    29.10.2010 8:31:12   
    Nefretiti
    Mishka......jaz tudi moram reči, da se mi zdi, kot da nekaj miga.....mislim bolj vibrira, pa tudi pri prvi nosečnosti sem čutila že v 16T pa mi nihč ni verjel.
    AMpak se tudi zdaj zdi malo neverjetno, verjetno je res, da se kje globoko po črevesju pretaka in potem pripišem to plodu.
    Po logiki še ni verjetno.

(\_(\
    (,('')('')

(odgovor članu Mishika)
    Neposredna povezava do sporočila: 1414
    29.10.2010 8:37:23   
    vesna_b

IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 drugače pa sem zaaaaa - srečanja in seveda MC user posted image

jaz tudi, sam... kako bomo speljale, je pa druga. enkrat v veselem decembru? da bomo mele že kaj bušita za pokazat? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: coris

http://www.chinesebirthcalendar.org/chinese-birth-calendar.html

po tejle mi za prvič kaže prav in za drugo sina. ker ne bova vprašala, bomo preverili točnost šele maja user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: coris

jaz sem sicer ok. v 3 mesecih sem shujšala skoraj 6 kg, samo pa že 3 dni sedaj pridno in dobro jem tako, da mislim da bom kmalu nadoknadila izgubljeno user posted image

9.novembra imam nuhalno in komaj čakam da vidim našegauser posted image

joj, si pa res boga. no, sam da je minilo, in da ti paše jest. hitro bo tukaj tvoja nuhalna, boš videla. kako vem? ker mora tud moja bit kmalu, 12.11.2011 he he he, mal za tabo.

IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

joj, hudo. upam, da bo čimprej boljše. pojdi se pokazat, ali pa res progaj jogurt, kot  ti je že Nefretiti svetovala. baje da res pomaga.

IZVIRNO SPOROČILO: Klaraklara30

super za pregled in za bebico. kako sem vesela vsake lepe novičke

a sedaj kar vztraja, da bo punčka... jo vprašaš; kaj pa če bo fantek, pa pravi; mami ne bo,ne bo...če pa bo, bo ga pa ati v trgovini/bolnici zamenjal OMG user posted image user posted image

joj, kako lepo. upam, da bo tudi naša lepo sprejela novičko. se kar raztopim, ko tole berem... koliko je pa stara?

IZVIRNO SPOROČILO: Mishika

Kot bi brala opis našega fanta - samo, da naš pravi, da bo bratec in bo Filip user posted image , se je že kr odločil, pa rečem kaj pa če bo sestrica, pa pravi, ne bratec bo user posted image . Prav tako pride, pa reče, a lahko dam dojenčku lubčka user posted image , pa začne lubčkat trebuh, pa reče a tuki je - na trebuh , pa jaz ja, pol pa pokaže na bedro - a tudi je tudi user posted image user posted image . Pol pa začne svoja trebuščka božat, mam jenčija noter......
    Bo pa naš fante čez slaba 2 tedna star 3 leta, pa sma ga ravno včeraj z mojim gledala kako velik fant je postal, pravi dečko.

Aja še nekaj - včerja sem prvič začutla eno "miganje", čeprav se mi je zdelo skoraj nemogoče pri še ne 12 t, ampak sem skoraj 100% da je to to. A še katera drugorodka kej čuti???

joj, kako lepo. tud fantki so pol taki cukri, a? user posted image
    naša bo za 3. RD dobila bratca ali sestrico.
    se mi pa zdi, da zna včasih precej okolica vplivat na otroke. vem, da sodelavka je mela že izbrano ime, ki je bilo tudi hčerki všeč, pol je pa njena tašča pregovorila tamalo, da to ni lepo ime in da mu morajo dat neko drugo ime, in tamala je čist zagrabla. joj, stok, kreg... tko da če bo kdo našo pregovarjal, bom kar rekla, naj nehajo. ime bomo pa ja sami izbral.
    joj, metuljčki... komaj čakam. prvič sploh nisem pogruntala, da je to to in sem bila zihr šele ob brcah, ki so prišle v 20 tednu. sam sem pa prej kar kake 3 tedne čutila te metuljčke, sam nisem vedla, kaj bi me to žgečkalo po trebuščku.

IZVIRNO SPOROČILO: Nefretiti
    AMpak se tudi zdaj zdi malo neverjetno, verjetno je res, da se kje globoko po črevesju pretaka in potem pripišem to plodu.
    Po logiki še ni verjetno.

ampak zakaj ne? eni prej, eni kasneje. tud to sem že slišala. saj ok, za brce je prezgodaj, za kake metujčke pa ne. pikica se premika, kako se to čuti, je pa tudi odvisno od lege maternice (in posteljice) se mi zdi.

punce, uživajte, če kaj čutite. me,ki še ne, smo vam mal fovš, in tud same nestrpno čakamo... user posted image

joj, sem šele sedaj vidla, da sem hudo dolga. za dobro jutro... user posted image

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 29.10.2010 8:38:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 1415
    29.10.2010 8:52:07   
    fluf
    haha dejmo temo spremenit v ... majske čveke ... jest sm se mal poglobila o M in O in nanjine aktivnosti... pa glede na prvi UZ... bomo mi mel rok 30.05. Mamo pa v sredo spet UZ, pa bo pomoje več povedala, pol bo pa hitro še NS... Midva imava imela za fantak zbrano že od prej. Je za slovenijo rahlo nenavadno, nisem ga še zasledila, ma pa za naju poseben pomen... za punčko pa... uffff... pojma... bomo še malo googlal, itak mamo 9 mescov časa. Al pa bo itak fantk. Čeprov teli kitajčki men vsi napovedujejo punčko user posted image

(odgovor članu vesna_b)
    Neposredna povezava do sporočila: 1416
    29.10.2010 8:54:19   
    vesna_b
    ne se preveč na kitajčke zanašat. men so za prvo skoraj vsi napovedoval sina, pa ga nimam user posted image

za čveke se pa kar strinjam user posted image

ej, punce, pa dobila sem že majčko, I'm the big sister. jo ob priliki slikam in pošljem na naš mail. joooj, sem v službi (delam blizu doma pa mi poštar kar sem prinese pakete user posted image user posted image )

(odgovor članu fluf)
    Neposredna povezava do sporočila: 1417
    29.10.2010 9:11:42   
    Nitkica11
    da se vam na hitro oglasim user posted image potem pa veselo na delo.

Vidim da ste ene ze na vse zgodaj cveke ko jaz komaj se vem zase. Midva sva se pa z imeni za oba spola ze kar nekaj odlocila ampak bomo videli koliko se bmo vmes se premislili user posted image sem prevec zbircna kar se imen tice... Ja me prav zanima koliko imajo kitajcki prav bomo videli aprila/maja ce seveda prej slucajno ne vprasamo za spol ker se zmeraj ne vem koliko bom firbcna ob morfologiji.

vesna_b bravo za majckouser posted image zdaj pa tamlo postavi za fotomodel user posted image

joj men se zmeraj ni ratalo spraviti na mail slikco od user posted image nekaj me hece tale mobitel upam da mi danes uspe.

pa ne prevec cvekat da ne bom imela popoldan prevec dela user posted image

(odgovor članu vesna_b)
    Neposredna povezava do sporočila: 1418
    29.10.2010 9:12:14   
    mami 27
    Jaz mojo pikico že dober teden čutim, pa glih ne razglašam okrog,
    da me ne bo kdo mel za medicinski čudež user posted image

Danes zjutraj me je tako lepoooo in konkretno že pobožala!
    Ne moreš nikakor sfalit, to je ziher to!

Sem danes točno 13t in 2d noseča, prvič sem ga pa tudi že kar hitro čutila (okrog 16t).
    Mogoče spet nosim spredaj (po trebuhu sodeč čist možno) user posted image

(odgovor članu vesna_b)
    Neposredna povezava do sporočila: 1419
    29.10.2010 9:16:18   
    vesna_b
    IZVIRNO SPOROČILO: Nitkica11
    vesna_b bravo za majckouser posted image zdaj pa tamlo postavi za fotomodel user posted image

ej, majčko na moji princeski pa boste videle po nedelji. ker prej je tud ona ne bo vidla... user posted image  he he he
    ker če jo prej oblečem, bo zihr tist moment tašča dol uletela...

v nedeljo jo bomo pa kar oblekli, ko bomo povedali...

Mogoče spet nosim spredaj (po trebuhu sodeč čist možno) user posted image

nekak isto sem jaz razmišljala, ker prvič sem mela spredaj in nizko, pa se mi zdi, da bo podobno, ker srček poslušam čiiiist spodaj

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 29.10.2010 9:17:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 1420
    29.10.2010 9:21:31   
    RAKICA2007
    Naša frkolinka je stara 3,4 leta... in obvlada (sploh ne vem, kje takšne pobirauser posted image )

Se mi zdi, da tam okoli 3-h let full dozoreli postanejo tile naši skakački in so kot gobice (vsaj naša) srka vase vse kar leze in gre user posted image user posted image user posted image  vse besede kar požira. Prav vidi se ji, ko se kaj pogovarjamo postane kot en veliiik slonček Dumbo

Ja za tole srečanje v MCju se bomo pa že uskladile, ane...
    Full imate lepe bušije... sem tudi na mail napisala...
    meni je pa še ostalo malo zaloge iz 1.user posted image  ki se je sedaj že lepo napolnila user posted image

(odgovor članu vesna_b)
    Neposredna povezava do sporočila: 1421
    29.10.2010 9:23:02   
    Anonimen
    dober dan čveke :) :)

kolk klepetate...me zanima kako bi to zgledal v živo, bi skupaj sedele do večera :P....

ninasiki tko kot ti je rekla nefretiti...po moje imaš tudi kandido (http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=12871)...baje jo ima vsak, tako kot herpes pol je pa odvisno kako se ti sproži...pojdi do gin, da ti da močnejše svečke ker tale canesten ti ne bo prijel..vsaj meni ni...jaz sem jo dobila od kt (zgodba je pa itak že na gmailu), odpornost sem imela pa na nuli :(...pa probaj z mlečnimi izdelki samo zjutraj, kruh samo zjutraj, sadje tud ne...upam, da bo meni prinešeno zdaj, ker to je grozno in nevzdržno...pa nosi samo bombažne hlačke, pa večkrat na dan si jih menjaj....jaz upam, da se rešiš tega sranja....

klaraklara super za pregled user posted image user posted image user posted image

ma vaši fronckoti so take face (rakica2007, vesna-b, mishika pa upam da nisem vmes še katere pozabla :))...ful dobre izjave :) :) :)

vesna_b super za majčko...je blo pa hitro narejeno :) :) :)

tale kitajski koledarček mene mal bega...ker itak ne vemo kdaj je bil točno narejen,med prehodom iz meseca v mesec, pa pdp nimam še točnega...okrog 18.5, bomo vidli na nuhalni...drugače bova pa midva imela težave pri imenih za punčke,si vsak dan neki zmišljujeva...pa sej mamo še čas :)

vmes pa pozabla kaj sem hotla še komentirat....a se vam tud to dogaja...jaz sem čist sklerozna...hodim okrog samo še z blokcem in svinčnikom, kar ni gor napisano ni nič narejenouser posted image

lep dan pa uživajte pa spet natipkajte 5 strani :P

lp anonimnauser posted image

(odgovor članu vesna_b)
      Neposredna povezava do sporočila: 1422
    29.10.2010 10:22:21   
    mami 27

Naša frkolinka je stara 3,4 leta... in obvlada (sploh ne vem, kje takšne pobirauser posted image )

Se mi zdi, da tam okoli 3-h let full dozoreli postanejo tile naši skakački in so kot gobice (vsaj naša) srka vase vse kar leze in gre user posted image user posted image user posted image  vse besede kar požira. Prav vidi se ji, ko se kaj pogovarjamo postane kot en veliiik slonček Dumbo

Bo držalo tole.

Naš je imel zdej 3 leta je zadnjič skoču iz avta, pa se udaru v špegu sosednjega avta.
    Pa zajamra; jaz mu rečem "Mišek, moreš malo bol pazit!"
    Pa on meni "Mama, avto se je grdo sparkiral!!!" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1423
    29.10.2010 11:52:52   
    RAKICA2007

Bo držalo tole.

Naš je imel zdej 3 leta je zadnjič skoču iz avta, pa se udaru v špegu sosednjega avta.
    Pa zajamra; jaz mu rečem "Mišek, moreš malo bol pazit!"
    Pa on meni "Mama, avto se je grdo sparkiral!!!" user posted image

user posted image user posted image user posted image  dobeeeer user posted image  
    ja res so sončki

(odgovor članu mami 27)
    Neposredna povezava do sporočila: 1424
    29.10.2010 11:53:12   
    Nefretiti
    Tudi mi imamo eno zanimivo 3 letnico doma. Me revica vsako jutro vpraša, če mi je dojenček ven padel, ker se je že trikrat zgodilo.
    Naša pa skoz govori, da njen bratec pa to naredi tako in on je tak velik in ..... sploh ne vem od kod ji ideja, da bo bratec. Ko jo vprašamo katerega bratca misli pa zelo samozavestno odgovori da tistega, ki je pri štorklici.

Poleti smo ji velikokrat govorili o štorklici, da ne more prit, ker gre ona prepozno spat in štorklice pridejo samo ponoči, ko majhni otroci spijo. Potem pa je vsako jutro spraševala, če je štorklica že prišla. Smo ji razložili, da tu in tam pride in pove, da je naša deklica že zeloooo velika in da se spomni, ko je prinesla njo. Sama ušesa so je bila. Ampak spat je posledično hodila prej.user posted image

(\_(\
    (,('')('')

(odgovor članu mami 27)
    Neposredna povezava do sporočila: 1425
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
    photo
    Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?