|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
28.10.2010 11:44:58   
mami 27
IZVIRNO SPOROČILO: Muca Živc

Evo tudi jaz z nuhalne. Zaenkrat vse ok, otroček živahen 100 na uro. Ojej, že enega živca imamo doma, kaj šele bo. Od septembra do zdaj sem se zredila 0,5 kg.user posted image  Če pa nič ne ostane v želodcu, razen škampov in ribuser posted image Sem narobe svetuser posted image  

superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

0,5kg?! Jaz nisem take sreče, imam že +1,5kg user posted image

(odgovor članu Muca Živc)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
28.10.2010 11:45:39   
RAKICA2007
...če katero zanima...
you got a new mail user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
28.10.2010 11:49:01   
vesna_b

Vesna B, vem kako je s taščami, ne obupat, samo vztrajat je treba pri svojem. Hillmagic, super, da vam je lučka v življenje posvetila. Samo tako naprej.

hvala user posted image
ma jaz sem mojmu rekla, da če bi blo po moje, bi šli zase. sam ok, tukaj mamo res vse ločeno, celotno gospodinjstvo. in ja, smo se pogovarjala o tem, ali rihtamo podstrešje ali delamo hišo. sva hitro prišla na skušno točko, HIŠKA, in sedaj se bo počasi začela realizirat.

Neposredna povezava do sporočila: 1378
28.10.2010 11:52:27   
vesna_b

Evo tudi jaz z nuhalne. Zaenkrat vse ok, otroček živahen 100 na uro. Ojej, že enega živca imamo doma, kaj šele bo. Od septembra do zdaj sem se zredila 0,5 kg.user posted image  Če pa nič ne ostane v želodcu, razen škampov in ribuser posted image Sem narobe svetuser posted image   

čestitke za lepe rezultate in za aktivnega bebija user posted image

pa saj prav, naj miga. naj uživa, dokler še ima veliko prostora user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1379
28.10.2010 11:53:02   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

...če katero zanima...
you got a new mail user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem vidla, sem že pofirbcala. hvalaaaaaa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1380
28.10.2010 12:09:33   
RAKICA2007
no punce, pa sem tudi jaz na 'zeleni' veji user posted image  z branjem seveda...

izpit narejen 100 % - več na mail user posted image user posted image  zaenkrat je mala skrivnost, ki pač ne more še biti razkrita (do konca imam še čisto malo) user posted image

Jah, jaz pa imam preglavice s tem izcedkom user posted image , sploh ne vem kaj naj naredim... vse me dol tišči, izcedka je veliko (beli tok) in na teden 2-3x zjutraj je čudne barve (danes že malo bolj roza in ne samo bel oz. sv. roza). Priznam, me je kar strah iti do G, ker čez dan ni nič - samo zjutraj. In vem, da ko bom šla, bom 1000% na bolniški - kar pa mi tudi najbolj ne odgovarja... ja vem, morala bi/bom iti pa četudi za brezveze user posted image  samo, da bo/je s pikico vse ok. Pa še vedno cincam, danes-jutri-po praznikih... kompliciram - ampak vseeno upam, da je samo kakšen blažji prehlad. Če je katera že imela kaj podobnega so vsake informacije dobrodošle.

Nisem vajena kaj takega - saj veste, vsaka user posted image  je drugačna in tudi 2 user posted image  nista ista user posted image

drugače sem pa ok... sedaj me pa spet neko manjše delo kliče in se vam še oglasim...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
28.10.2010 12:36:28   
Anonimen
dan klepetulje......

rakica2007 čestitke za izpit....

hillmagic lepa zgodba pa naj vam bo še naprej lepo :) :) :)

pol je ena spraševala glede prebave...zjutraj v navadni jogurt si daj laneno seme (namoči vsaj za pol ure) garantirano se boš spucala do večera :) :)....zmeraj imela težave s tem (ker imam pač ENDOM.)pa sem zrihtala samo s tem...drugače pa topel donat pij....pa baje ni dobro jesti čez dan kruh, samo zjutraj....

vesna_b ni panike...sej sem napisala, da bi poslala še kakšno ;)

drugače imate pa vse tko lepe slikce pa lepe busije, dojenčke :) :)

midva komaj čakava tole nuhalno...se pred pregledi kr malo dnevi vlečejo :)

no fajn bodite

(odgovor članu mami 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1382
28.10.2010 12:48:45   
RAKICA2007
Hillmagic; sem te že nekaj spremljala (toliko časa nazaj) user posted image user posted image user posted image  - seveda sem potočila solze sreče...
lepa zgodbica z najlepšim koncem... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
28.10.2010 12:52:26   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

no punce, pa sem tudi jaz na 'zeleni' veji user posted image  z branjem seveda...

izpit narejen 100 % - več na mail user posted image user posted image  zaenkrat je mala skrivnost, ki pač ne more še biti razkrita (do konca imam še čisto malo) user posted image

Jah, jaz pa imam preglavice s tem izcedkom user posted image , sploh ne vem kaj naj naredim... vse me dol tišči, izcedka je veliko (beli tok) in na teden 2-3x zjutraj je čudne barve (danes že malo bolj roza in ne samo bel oz. sv. roza). Priznam, me je kar strah iti do G, ker čez dan ni nič - samo zjutraj.

čestitke za izpit user posted image
izcedek pa - joj, pokliči vsaj. saj lahko da ni nič, ampak boš bolj mirna, če bo nekdo to potrdil. jaz sem imela na začetku full belega toka, ki ga nikoli drugače nimam, tako da skoraj ne vem, kaj so dnevni vložki. no, na srečo se je nehalo, tako da sem malo bolj sproščena...

Neposredna povezava do sporočila: 1384
28.10.2010 13:06:27   
vesna_b
he he he, sem šla mal čekiratuser posted image
saj ne da verjamem, sam vseen, delat se mi ne da, pa sem si pavzo vzela. pssst.
spol otroka po kitajski karti. ampak... mam dve karti, in ena mi zihr kaže prav user posted image user posted image user posted image
he he he
po eni bo sin, po drugi bo hčer...

tud za prvič je tako in če gledam po tisti, ki mi prav kaže za prvič, bo sedaj sinuser posted image

hudo. in pol se najde kakšna, ki v to sveto verjame. (moja kolegica npr)

evo, še vam malo sprostitve. ej, če kaže tako kot meni, bo ena zihr pravilna... user posted image
http://www.bambino.si/spol_otroka_po_kitajski_karti
http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Kitajski_lunin_koledar_dolocitve_spola_otroka.html

prvič kaže prav tale iz bamnino straniuser posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
28.10.2010 13:29:59   
bambika
Je kar zanimiv tale kitajski koledar,meni za prvič kaže fantka pa imamo punčko,zdaj mi pa spet pokaže fantka,mogoče bo pa spet punčka.user posted image  To bi bil moj tast razočaran, ker pravi na kmetih rabimo fante.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
28.10.2010 13:31:41   
vesna_b
a ti kaže na obeh isto???
ker men kaže različno. za prvič in za sedaj user posted image

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
28.10.2010 14:03:02   
hillmagic
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

hillmagic ojej, če ste to preživeli, bomo pa tudi mi user posted image saj jaz se tolažim s tem, da nisva v najslabši možni situaciji in da če je ostalim uspelo bo pa tudi nama user posted image mi bomo ena taka super družinca user posted image user posted image

sploh ni dvoma..itak da boste ena super duper familicauser posted image

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
28.10.2010 14:05:10   
hillmagic
IZVIRNO SPOROČILO: Nefretiti

Hillmagic: občudujem te. Sem kar nekaj solzic potočila, ko sem prebrala tvojo zgodbo.
Končno ste srečni in privoščim vam. Diploma pa tudi bo.....

Hvala Hvala...hhehe Še mene kdaj gane moja zgodba in včasih se mi zazdi kot da ni moja... Vse dobro tudi tebi

MUCA ZIVC tudi jaz se nisem nič zredila ker imam "tasitno"nosečnosot In full bruham in mi je non-stop slabo. Baje bo kmalu bolje user posted image

< Sporočilo je popravil hillmagic -- 28.10.2010 14:08:34 >

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
28.10.2010 14:10:46   
hillmagic
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

Vesna B, vem kako je s taščami, ne obupat, samo vztrajat je treba pri svojem. Hillmagic, super, da vam je lučka v življenje posvetila. Samo tako naprej.

hvala user posted image

ma jaz sem mojmu rekla, da če bi blo po moje, bi šli zase. sam ok, tukaj mamo res vse ločeno, celotno gospodinjstvo. in ja, smo se pogovarjala o tem, ali rihtamo podstrešje ali delamo hišo. sva hitro prišla na skušno točko, HIŠKA, in sedaj se bo počasi začela realizirat.

Kako gre še tisti rek VESNA B zrno na zrno - pogača, kamen na kamen palača... Vizija.. jasno določen cilj, volja volja volja in vse se zgodiuser posted image

RAKICA čestitk za izipt user posted image user posted image  fina novička a ne

< Sporočilo je popravil hillmagic -- 28.10.2010 14:15:38 >

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
28.10.2010 14:15:54   
vesna_b
ja user posted image , in ko berem tvojo zgodbo vidim, da se vse da, če se le hoče...
si pravi navdihuser posted image

izbran imava načrt, najin nadzorni se je podal v lov za papirji - znanec, ki bo za naju vse uredil in zbral, da nama ne bo treba letat od vrat do vrat...
do spomladi naj bi blo vse na kupu, potem pa... akcija...
je reku moj, če mislim, da bomo zmogl, pa sem rekla, da itak. da mamo dve tašče in da ni vrag, da ne bi malce skuhale user posted image , če ne jih pa en lep klinc gleda user posted image
se je sam nasmejal in reku prav imaš. zidat pa itak nisem mela namena, noseča al pa ne...

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
28.10.2010 14:25:28   
portorož

No, tukaj so pa čvekice doma user posted image

Sem se komaj prebila do sem in bom ziher kaj pozabila komentirat user posted image

Sem zdaj hotla moje današnje kosilo sem gor pripet (slikico mislim user posted image ), pa nimam pojma kak se to nardi???? Kak ve slikice tukaj zraven date? Tista jutranja kava me je inspirirala, ampak jaz sem leva ko motka user posted image

Ribica2007-user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit!
Hillmagic-jaz sem se kar razjokala... Bravo za pogum in srečen konec! Ne dajte se! user posted image user posted image user posted image
Muca Živc-user posted image user posted image user posted image user posted image za nuhalno..., jao, jaz tudi komaj čakam, še malo...

Punce, a je kateri jasno kaj bi naj to pomenilo: sem včeraj bila pri moji G (no, samo pri sestri) zaradi bolniške, pa mi je krvne izvide vpisala v materinsko. Sem jo vprašala, če je vse ok, je rekla, da so izvidi super, ko pa sem prišla domov pa sem videla, da za tokso piše: 1.toksopl. igh:pozitivno 26, 2.tokspl. igh: negativno.
A to pomeni to, da sem toksoplazmo že imela? Jaz namreč nič ne vem o tem user posted image

Moja prebava je odlična, itak vsak dan na tešče spijem 2dc donata zarad magnezija.

Aja, no..., ena je dala predlog, da bi se srečale v Mcdonaldsu user posted image , khm..., eeeee, jaz bi bla takoj za to user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa da ne bomo na vse konce in kraje SLO hodile, se pač po regijah zmenimo, se malo pofotkamo in si slikce pol po majlu pošljemo..., pa kdaj bi se lahko vse skup dobile...., jah, jaz sem takoj za takšne akcije user posted image user posted image user posted image
Se vidi, da sem na bolniškem in pogrešam folk okoli sebe user posted image , pa diploma mi tudi že malo presedauser posted image

He he, trebuščki, jaz sem tudi mojega pravkar poslala, pa še slikco kosila sem kr tam pripopala, da se vam bodo lahko sline pocedile user posted image
Vesna_b, ti je kosilo kaj znano? user posted image user posted image user posted image
Tašče ja..., jaz sem prej tudi imela user posted image od babe user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa nimam ne tasta, ne tašče, žal oba že pokojna, a sem njegovo(partnerjevo) teto in strica "posvojila" in se kar veselo nasmeji, ko jo pokličem: taščica. Se dobro razumemo in sta oba ta pravi dobričini.
Drugače pa nekatere vejo bit težke ja..., moja mama na srečo ni tip ženske, ki bi se vmešaval, tak da tukaj nimamo težav...,ampak bomo videli kaj bo, ko bo user posted image prišel..., mogoče je po kaj špikne user posted image

Smo pridne, ker danes tak lepo sonček sije user posted image

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
28.10.2010 14:30:14   
vesna_b
ola
lep buši user posted image  joj, al že kar komaj čakam, da ga bo še malo več... user posted image

in baraba si, da veš. delaš skomine. ja, znano, znano. sicer jaz kar v voku zmešam skup, se mi zdi, da gre lažje, sam saj je čisto vseeno, a ne. sam da je dobr... joj, kako so se mi pocedile sline... barabca...

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
28.10.2010 15:11:50   
portorož

vesna_b: nanana na na na nanana  na

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
28.10.2010 15:16:34   
RAKICA2007
jaz lačnaaaaaa ve pa takole user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
packe...user posted image

MC jaz v 1user posted image  nisem prestopila praga, do večera pred porodom. Zato me je moj kar čudno pogledal, ko sem mu omenila, da pa jaz bi nekaj 'nezdravega' in mi rekel; čaki, pa saj še ne greš rodit user posted image  in potem veste, kdo od naju je bolj čudno gledal user posted image  drugače pa sem zaaaaa - srečanja in seveda MC user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
28.10.2010 15:26:28   
mami 27
AAAAAAAAAAAAA, povedala šefu! user posted image

Reku neki v stilu, ja kdaj pa boš, če ne zdej ko si mlada, ne se skekirat (verjetno zarad mojega napol tresočega glasu) user posted image pa kao čestitke in smeh...

hmmmm, sej ne da se mi ni odvalil kamen od srca, ampak kdo bo delal?! user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
28.10.2010 15:42:22   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: mami 27

AAAAAAAAAAAAA, povedala šefu! user posted image

Reku neki v stilu, ja kdaj pa boš, če ne zdej ko si mlada, ne se skekirat (verjetno zarad mojega napol tresočega glasu) user posted image pa kao čestitke in smeh...

hmmmm, sej ne da se mi ni odvalil kamen od srca, ampak kdo bo delal?! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za šefaaaa - oz. da si povedala in njegov smeeeh... kdo bo delal pa žal tebe čez par mesecev ne bo zanimalo - zato imajo posebaj zaposlene, da bodo zoorganizirali...in bo zanimalo njih - oz. že kakšen mesec dva prej user posted image user posted image user posted image user posted image
tudi mene je na začetku to skrbelo - sedaj pa nič več...

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
28.10.2010 16:00:08   
portorož
mami 27- user posted image user posted image user posted image user posted image   bravo! Očitno je blo šefu v trenutku jasno: kaj pa naj naredi sedaj, ko se tvoj bebi že veselo premetava po buščiju? user posted image
Ti se kr skuliraj in uživaj v delu še ta čas, ki ti ostane, za ostalo pa:
nisi ti pristojna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1398
28.10.2010 17:14:31   
kokapoka
 Hillmagic tud js sm že prej brala tvojo zgodbo in me je ganila res...sem jo šla zdej še enkrat brat in me je spet ganila do solzuser posted image user posted image user posted image ampak supr in bravo da sta skupaj in da bo deklica dubla še bratca al pa sestrco!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image enkratnouser posted image user posted image Take zgodbe so za vzpodbudo!!!!!!!!!!!!!

Tko da punce vse se da-če se hočeuser posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
28.10.2010 17:44:47   
Anonimen
dan punce....

mislim, da anchika pričakuje dvojčke, če se ne motim a ne pa še ena...oglas če vaju zanima
http://www.bolha.com/jane-vozicki/jane-twin-two-oglas1272596353

je kar poceni :) :) :)

jaz sem vas pa začela mal mešat, si gledam slikce na gmailu pol pa vas kle berem pa ne vem kam bi vas dala user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače se mi pa danes tko dan vleče...še sekunde mi grejo počasi....

lep dan anonimnauser posted image

(odgovor članu mami 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?