portorož
|
No, tukaj so pa čvekice doma Sem se komaj prebila do sem in bom ziher kaj pozabila komentirat Sem zdaj hotla moje današnje kosilo sem gor pripet (slikico mislim ), pa nimam pojma kak se to nardi???? Kak ve slikice tukaj zraven date? Tista jutranja kava me je inspirirala, ampak jaz sem leva ko motka Ribica2007- za izpit! Hillmagic-jaz sem se kar razjokala... Bravo za pogum in srečen konec! Ne dajte se! Muca Živc- za nuhalno..., jao, jaz tudi komaj čakam, še malo... Punce, a je kateri jasno kaj bi naj to pomenilo: sem včeraj bila pri moji G (no, samo pri sestri) zaradi bolniške, pa mi je krvne izvide vpisala v materinsko. Sem jo vprašala, če je vse ok, je rekla, da so izvidi super, ko pa sem prišla domov pa sem videla, da za tokso piše: 1.toksopl. igh:pozitivno 26, 2.tokspl. igh: negativno. A to pomeni to, da sem toksoplazmo že imela? Jaz namreč nič ne vem o tem Moja prebava je odlična, itak vsak dan na tešče spijem 2dc donata zarad magnezija. Aja, no..., ena je dala predlog, da bi se srečale v Mcdonaldsu , khm..., eeeee, jaz bi bla takoj za to Pa da ne bomo na vse konce in kraje SLO hodile, se pač po regijah zmenimo, se malo pofotkamo in si slikce pol po majlu pošljemo..., pa kdaj bi se lahko vse skup dobile...., jah, jaz sem takoj za takšne akcije Se vidi, da sem na bolniškem in pogrešam folk okoli sebe , pa diploma mi tudi že malo preseda He he, trebuščki, jaz sem tudi mojega pravkar poslala, pa še slikco kosila sem kr tam pripopala, da se vam bodo lahko sline pocedile Vesna_b, ti je kosilo kaj znano? Tašče ja..., jaz sem prej tudi imela od babe Zdaj pa nimam ne tasta, ne tašče, žal oba že pokojna, a sem njegovo(partnerjevo) teto in strica "posvojila" in se kar veselo nasmeji, ko jo pokličem: taščica. Se dobro razumemo in sta oba ta pravi dobričini. Drugače pa nekatere vejo bit težke ja..., moja mama na srečo ni tip ženske, ki bi se vmešaval, tak da tukaj nimamo težav...,ampak bomo videli kaj bo, ko bo prišel..., mogoče je po kaj špikne Smo pridne, ker danes tak lepo sonček sije
|