|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
28.10.2010 23:10:54   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

laufanje ,štemanje ,pa plezanje po drogu so edini športi ,ki so mi vedno smrdeli.
Sem živela za šport sploh smučanje,odbojka, košarka, pa nogomet -dečke faulirala ko pri norcahuser posted image ,tenis, neko laufanje ko se nič ne dogaja je user posted image user posted image . Vem,pa ,da kg ne bi blo ,če bi to blo rednouser posted image .Ampak za mene mora bit zraven žoga ,da se sploh spustim v tek user posted image .Samo zadnje čase se še temu izogibam ,ker me joški gor treskajo pa mi gre na živceuser posted image .

kaj je to štemanje? pri nas je štemanje, če razbijaš z mašino kak cegu al pa beton user posted image  Štemarca je pa udarni vrtalnik user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
28.10.2010 23:10:59   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Okej, Feliša je prišla z aerobike, zdaj pa naj pride sem napisat kaj je njen mož rekel, na včerajšni džumbus doma, ko je domov prišo. Ker dvomim, da je tist raztur lahko takoj pospravla user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  sem mogla prej vse prebrat, preden lahko odgovarjam user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
28.10.2010 23:14:19   
felix7
zdaj sem pa koma... Cel dan na sadju, pol aerobika, pa še premalo spim, ker vedno šele ob večerih oživim user posted image  jutri pa spet zgodaj vstat, tako da grem zdaj v horizontalo.

Lepe sanje! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
28.10.2010 23:18:43   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

laufanje ,štemanje ,pa plezanje po drogu so edini športi ,ki so mi vedno smrdeli.
Sem živela za šport sploh smučanje,odbojka, košarka, pa nogomet -dečke faulirala ko pri norcahuser posted image ,tenis, neko laufanje ko se nič ne dogaja je user posted image user posted image . Vem,pa ,da kg ne bi blo ,če bi to blo rednouser posted image .Ampak za mene mora bit zraven žoga ,da se sploh spustim v tek user posted image .Samo zadnje čase se še temu izogibam ,ker me joški gor treskajo pa mi gre na živceuser posted image .

kaj je to štemanje? pri nas je štemanje, če razbijaš z mašino kak cegu al pa beton user posted image  Štemarca je pa udarni vrtalnik user posted image

V mb je to drog ,ki je na višini in pol se z rokami primeš za njega in gor potegneš celo telo tako ,da maš brado nad drogomuser posted image .
Drugač je ,pa štemanje v gradbeništvu pri nas tudi razbijanje.Ok sem že rekla ,da se moram prave slovenščine naučit.user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
29.10.2010 8:29:39   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK

OOOOOOOO MOJE MARČEVKE 2009!!!!

Že leto in pol se nismo nič brale in čvekale. Vidim, da uspešno čvekate še naprej o naših mulčkih user posted image user posted image
Sej vem da se me ne spomnite.

Rodila sem 31.03.2009 ob 17.44 uri fantka po imenu MAJ!!!
In sem fulllll vesela, da ste še vedno na kupu in bom lahko z vami počvekala o naših malčkih user posted image user posted image user posted image

dobrodošla...ampak jaz se te po pravici povedano res ne spomnim user posted image

Jaz se pa spomnim, ampak že takrat nisi bila pridna čveka! user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
29.10.2010 8:29:49   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Maruša ima novo foro: ko greva po stopnicah, ponavadi jaz stopnice na glas štejem in ji je ful smešno... ampak mislim da jih bo od danes naprej kar Maruša štela: an, da, di (prevod: ena, dva, tri) user posted image user posted image user posted image user posted image saj stopnic je več, ampak še ni osvojila vseh številkuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Tako se je Tija pri dveh letih naučila štet do 17. Ker ima tašča do stanovanja 17 stopnic. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
29.10.2010 8:29:53   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

To,pa moram delit z vami.

Medtem ko je Tomaž spal v svoji postelji jaz ,pa počivala z zaprtimi očmi na sedežni je Anže zlagal čevlje ,evo dokaz.
Očitno me je zmes zmanjkalo, ker ko sem vidla čevlje tak v vrsto postavljene sem začela po kljukah prijemat ,če nam je kdo noter prišo user posted image user posted image user posted image .Pa še rečte ,da moj otrok ni pravi asuser posted image .

user posted image

Faca! Muca copatarica nima dela pri vas!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Sem misla čist isto napisat!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
29.10.2010 8:31:03   
Tulipan12

.Samo zadnje čase se še temu izogibam ,ker me joški gor treskajo pa mi gre na živceuser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image
pa daj ti si opica jedna. Kak se smejim ko norka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
29.10.2010 8:32:08   
Tulipan12

tulipan- zdaj ti moram povedat ,da tiste tvoje slike sem jaz samo od daleč malo obrise vidla tak,da drugič boš mi ti listala ob kavi,da bom te jaz tudi vidla kak si se naštelavalauser posted image

Aja? Zmenjeno!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
29.10.2010 8:32:29   
Najaa
Dobro jutro.
Punce jaz kar lebdim, ker sem za dobro jutro izvedela prelepo novičko. user posted image To me bo držalo pokonci, ker ne smem jest vsaj do 12h. No, imam zdravniški pregled in seveda moram biti tešča pol pa kdo ve, kako dolgo bo trajalo. Računam, da bom ob 12h pojedla neki... Po včerajšnjem sadnem dnevu je tole prav grozno. user posted image
Smo pa včeraj tudi mi migali. S Tijino skupino + starši smo šli na izlet in se mal nahodili. Pol smo počakali, da je bila tema in otroci so imeli baterije in so svetili po poti nazaj.user posted image Prav fajn je bilo, sam za Niko malo premrzlo, ker se je vozila v vozičku. Tak da je imela nogice tak mrzle, da mi je kar na jok šlo. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
29.10.2010 8:38:26   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobro jutro.
Punce jaz kar lebdim, ker sem za dobro jutro izvedela prelepo novičko. user posted image To me bo držalo pokonci, ker ne smem jest vsaj do 12h. No, imam zdravniški pregled in seveda moram biti tešča pol pa kdo ve, kako dolgo bo trajalo. Računam, da bom ob 12h pojedla neki... Po včerajšnjem sadnem dnevu je tole prav grozno. user posted image
Smo pa včeraj tudi mi migali. S Tijino skupino + starši smo šli na izlet in se mal nahodili. Pol smo počakali, da je bila tema in otroci so imeli baterije in so svetili po poti nazaj.user posted image Prav fajn je bilo, sam za Niko malo premrzlo, ker se je vozila v vozičku. Tak da je imela nogice tak mrzle, da mi je kar na jok šlo. user posted image

Dobro jutro!
Kaj samo jaz ne vem al pač ne vem, ker res ne vem - dobra novička?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
29.10.2010 8:40:01   
Najaa
Ne, sej noben ne ve. Mislim, naše sorodstvo se bo povečalo za še enega člana sam ve sam ožji krog. user posted image
Pa nisem jaz!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1837
29.10.2010 8:58:43   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ne, sej noben ne ve. Mislim, naše sorodstvo se bo povečalo za še enega člana sam ve sam ožji krog. user posted image
Pa nisem jaz!!!! user posted image

user posted image user posted image
Kak te nisi ti, zakaj pa maš pregled?user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  čestitke za novi naraščaj!!! Ji je ime na P.? Ker njo poznam iz tvoje familijeuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
29.10.2010 9:02:05   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

PETEEEEK JEEEEEEEEEEEEE!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1839
29.10.2010 9:07:26   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutro!user posted image

PETEEEEK JEEEEEEEEEEEEE!!! user posted image

Dobro jutro!
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
29.10.2010 9:10:51   
KOKICA32

Dober večer!user posted image

Je katera tu?

LAČNAAAAA!!!!

Jaz pa ne, ker mi eni kluči apetit jemljejo user posted image

kaki kluči?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
29.10.2010 9:10:53   
KOKICA32

Kokica je zaspala od lakote!user posted image

Pa še res je bilo...je imel Valentin vročino popoldan (38.2), pa je žeob 18h zaspal, potem pa še jaz kmalu za njim. Zjutraj je bil pa že okej in sem ga peljala v vrtec!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1842
29.10.2010 9:33:12   
Tulipan12

Pa še res je bilo...je imel Valentin vročino popoldan (38.2), pa je žeob 18h zaspal, potem pa še jaz kmalu za njim. Zjutraj je bil pa že okej in sem ga peljala v vrtec!user posted image

Upam, da si že potešila lakoto!user posted image
Valentin pa je itak pravi borec!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
29.10.2010 9:44:58   
Tulipan12
Pa daj, celi roman sem spisala in se potožila, pa me je ven vrglouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1844
29.10.2010 9:46:45   
KOKICA32

Do sedaj sem le en čaj spila...pospravljam pa ne čutim lakote...Sem pa prej stopiloa na vago in mi kaže 1,9 kg minusa! Saj vem, da gre na začetku hitro dol, ker izgubljam vodo ampak je pa fajn videti.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1845
29.10.2010 9:47:57   
Tulipan12

Do sedaj sem le en čaj spila...pospravljam pa ne čutim lakote...Sem pa prej stopiloa na vago in mi kaže 1,9 kg minusa! Saj vem, da gre na začetku hitro dol, ker izgubljam vodo ampak je pa fajn videti.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za -1,9!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
29.10.2010 11:03:18   
KOKICA32
Kosilo- popečena govedina s koruzo in radič solata pa juha brez zakuhe zame, za moja dva pa palačinke. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1847
29.10.2010 11:31:02   
Tulipan12

Kosilo- popečena govedina s koruzo in radič solata pa juha brez zakuhe zame, za moja dva pa palačinke. user posted image

Če ne gremo v zooland kaneloni in francoska solata, če gremo... hmmm... mcdonalds?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
29.10.2010 12:21:38   
KOKICA32
Joj, ne vem kako bom zdržala te dni s to dieto, ker imamo danes eno čago, pa jutri piknik, v ponedeljek in torek pa RD! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1849
29.10.2010 12:29:53   
trezika

Joj, ne vem kako bom zdržala te dni s to dieto, ker imamo danes eno čago, pa jutri piknik, v ponedeljek in torek pa RD! user posted image user posted image user posted image

eh...nič se ne sekiraj... jaz sem se med to dieto tudi večkrat pregrešila pa sem ravno tako izgubila željene kilograme.... tako da se ne rabiš nekaj ful nazaj držat...nekaj preveč nažirat pa tudi ne user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?