|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
28.10.2010 17:28:47   
rina22
marta, na kako operacijo greš, če ni skrivnost? upam in držim pesti,da boš hitro okrevala user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
28.10.2010 17:29:59   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

marta, na kako operacijo greš, če ni skrivnost? upam in držim pesti,da boš hitro okrevala user posted image user posted image

Žolčni kamni.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
28.10.2010 17:31:58   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

ojoj, samo da se jih rešišuser posted image jaz jih HB še nisem mela, samo sem pa slišala, da boli kouser posted image user posted image preden greš na operacjo, da ne bo pomote..

< Sporočilo je popravil rina22 -- 28.10.2010 17:35:24 >

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
28.10.2010 17:41:20   
Sacherca

Jaz sem že čisto depresivna, res user posted image user posted image user posted image user posted image Moj tudi danes še vedno delauser posted image Počasi bom res začela razmišljat o selitvi, čeprav sem si full želela ostati v MB user posted image

Pa si mu povedala svoje misli,custva,vse kar ti roji po glavi?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
28.10.2010 17:45:32   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Jaz sem že čisto depresivna, res user posted image user posted image user posted image user posted image Moj tudi danes še vedno delauser posted image Počasi bom res začela razmišljat o selitvi, čeprav sem si full želela ostati v MB user posted image

ja, ampak pač obljublja, da bo bolje, pa vidim, da ni.. pa še včeraj zvečer sva se full skregala, pa so padle tudi težke besede.. ma ne vem več kaj naj naredim, resuser posted image če sem pa skozi samauser posted image saj vem, da imam otroka, in nisem čist sama, ampak to ni isto, saj veš, kaj mislim.. meni bi tudi ugajalo, da on malo malo popazi, pa tudi če sem jaz zraven. vem, da je še mala, samo vseeno rabi atija, tudi če je še malauser posted image
res mi je full hudo.. saj bi še več napisala, samo moram vseeno pazit, ker je forum javenuser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
28.10.2010 18:17:44   
sami0804

Evo,da se ne bomo samo norca delali iz blondinkuser posted image
(pa brez zamereuser posted image )
>

> Pametna blondinka in krupjeja
>
> Dva zdolgočasena krupjeja čakata pri mizi s kockami. Prikaže se zelo
> privlačna blondinka in stavi 20.000 dolarjev na en sam met. Reče jima:
> Upam, da nimata nič proti, ampak veliko več sreče imam, če sem
> popolnoma gola." Nato se sleče, vrže kocke in zavpije: "Dajmo,
> ljubice, mama rabi novo obleko!" Ko se kocke ustavijo, poskoči in
> zavpije: "JA! JA! DOBILA SEM, DOBILA!!!" Objame oba krupjeja, pobere
> zaslužek in obleko in hitro odide. Krupjeja nejeverno strmita drug v
> drugega. Končno eden vpraša: "Koliko je pa vrgla?" Drugi odvrne: "Kaj
> pa vem - sem mislil, da ti gledaš." Nauk: vse blondinke niso neumne,
> vsi moški pa so moški.

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
28.10.2010 18:23:26   
Sacherca

ja, ampak pač obljublja, da bo bolje, pa vidim, da ni.. pa še včeraj zvečer sva se full skregala, pa so padle tudi težke besede.. ma ne vem več kaj naj naredim, resuser posted image če sem pa skozi samauser posted image saj vem, da imam otroka, in nisem čist sama, ampak to ni isto, saj veš, kaj mislim.. meni bi tudi ugajalo, da on malo malo popazi, pa tudi če sem jaz zraven. vem, da je še mala, samo vseeno rabi atija, tudi če je še malauser posted image
res mi je full hudo.. saj bi še več napisala, samo moram vseeno pazit, ker je forum javenuser posted image

Ce se prav spomnim,nimata nobenih sorodnikov blizu a ne??

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
28.10.2010 18:23:56   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Evo,da se ne bomo samo norca delali iz blondinkuser posted image
(pa brez zamereuser posted image )
>

> Pametna blondinka in krupjeja
>
> Dva zdolgočasena krupjeja čakata pri mizi s kockami. Prikaže se zelo
> privlačna blondinka in stavi 20.000 dolarjev na en sam met. Reče jima:
> Upam, da nimata nič proti, ampak veliko več sreče imam, če sem
> popolnoma gola." Nato se sleče, vrže kocke in zavpije: "Dajmo,
> ljubice, mama rabi novo obleko!" Ko se kocke ustavijo, poskoči in
> zavpije: "JA! JA! DOBILA SEM, DOBILA!!!" Objame oba krupjeja, pobere
> zaslužek in obleko in hitro odide. Krupjeja nejeverno strmita drug v
> drugega. Končno eden vpraša: "Koliko je pa vrgla?" Drugi odvrne: "Kaj
> pa vem - sem mislil, da ti gledaš." Nauk: vse blondinke niso neumne,
> vsi moški pa so moški.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
28.10.2010 18:27:48   
sami0804

si pa dobra, da bereš take knjigeuser posted image če bi se jaz k temu spravla po naši današnji temi, pol ne vem, kdaj bi spet mirno spalauser posted image

Niso tak grozne kot se čujeuser posted image
Sem pa vzela eno,ki te res pusti brez sape,je pa taka čisto življenjskauser posted image -naslov je Pomen naključij v vašem življenju.
S spanjem po takih temah pa imam tudi ja težaveuser posted image ,sem samo zaradi tega nehala gledat te zadeve po tv,je potem ponoči preveč razburljivouser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
28.10.2010 18:30:18   
sami0804

user posted image user posted image user posted image user posted image Naj bo uspešna...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
28.10.2010 18:32:07   
Sacherca

user posted image user posted image user posted image user posted image Naj bo uspešna...

Podpis user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
28.10.2010 18:44:16   
rina22

Ce se prav spomnim,nimata nobenih sorodnikov blizu a ne??

ne, zato pa sem res čisto sama z malo non stopuser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
28.10.2010 18:45:22   
rina22

si pa dobra, da bereš take knjigeuser posted image če bi se jaz k temu spravla po naši današnji temi, pol ne vem, kdaj bi spet mirno spalauser posted image

Sem pa vzela eno,ki te res pusti brez sape,je pa taka čisto življenjskauser posted image -naslov je Pomen naključij v vašem življenju.
S spanjem po takih temah pa imam tudi ja težaveuser posted image ,sem samo zaradi tega nehala gledat te zadeve po tv,je potem ponoči preveč razburljivouser posted image

saj ta naslov se pa ne čuje tak slabouser posted image ko boš jo prebrala, obvezno poročajuser posted image če je vredu, bi jo tudi sama prebralauser posted image samo, da ni strašljiva user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
28.10.2010 19:44:29   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
28.10.2010 19:47:34   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image
Mačkica vem da je hudo, moraš pa vseeno razumet da preživlja družino in da mora delat.
T. je doma že 3.teden, zdaj pa si predstavljaj kaka bo plača? In če bi bila še jaz brez službe, ne vem kako bi :(

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 28.10.2010 19:48:39 >

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
28.10.2010 19:51:52   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
28.10.2010 19:53:30   
arabela*

Jaz sem pa ledvične imela in so mi jih odstranili na Bledu pred letiuser posted image
pošiljam ti pikapoke in da se jih čimprej znebišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
28.10.2010 19:54:59   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image
Mačkica vem da je hudo, moraš pa vseeno razumet da preživlja družino in da mora delat.
T. je doma že 3.teden, zdaj pa si predstavljaj kaka bo plača? In če bi bila še jaz brez službe, ne vem kako bi :(

Vem, jaz to vse razumem, samo je pa vseeno hudo. Glede plače pa ne bi tu javno pisala, ker lahko kdo taki prebere, da ne bi blo dobro.. samo rekla bom, da je ni dobo že par mesecev in mu tu pa tam da kakih 100 eur. mislim, no commentuser posted image
ne rečem, če dela npr. do 16h, kot naj bi. glej, kolko je ura, pa ga še ni. ko pa pride, pa samo prepir na prepiruser posted image

aja, pa še to - še v sob delajo do 14h. vem, da pretiravam, ampak meni se že res meša od vsega.

< Sporočilo je popravil rina22 -- 28.10.2010 19:56:00 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
28.10.2010 19:55:02   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

aja, babike, naslednji teden - kateri dan vam paše, da se dobimo na pijači? Jaz častim. user posted image rd pa to. user posted image

bom probala uskoćit..nič ne obljubim...

mi pa najbolj paše sreda al pa četrtekuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
28.10.2010 19:56:17   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

čeruser posted image

čer user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
28.10.2010 19:56:48   
tasa_m

Vem, jaz to vse razumem, samo je pa vseeno hudo. Glede plače pa ne bi tu javno pisala, ker lahko kdo taki prebere, da ne bi blo dobro.. samo rekla bom, da je ni dobo že par mesecev in mu tu pa tam da kakih 100 eur. mislim, no commentuser posted image
ne rečem, če dela npr. do 16h, kot naj bi. glej, kolko je ura, pa ga še ni. ko pa pride, pa samo prepir na prepiruser posted image
eh, saj te razumem. Brezveze vse skup,res.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
28.10.2010 19:56:50   
arabela*

ojoj..ti si šele v nezavidljivi situaciji..Verjame in vem da ti ni lahko, jaz bi tud znorela, da bi tolk delal......upam, da uspeta najt skupno rešitevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
28.10.2010 19:56:56   
rina22
šibam mali dat jest, če bo pol še za igranje sama s sabo oz. z igračkami in če še bova sami, še pridem kajuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
28.10.2010 19:58:14   
arabela*

jaz tud tega veliko berem.....pa na discovery sem ponavadi rada gledala ponoči o duhovih....user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
28.10.2010 19:58:21   
tasa_m
Aja, pa dober večer vsem skupaj.
Kako ste?
Jaz tak pač, blo že boljše.

Verjetno sem uročena user posted image user posted image user posted image (hec)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?