Jada82
|
Evo, tud jest spet bluzim na računalniku ... pa sem se že spet odločila, da ne bom tolk gor, sam tamala spi, jest sem šla pa gledat za hotele, ker gremo 18.11. v Bratislavo Hotel izbran, jest pa še kar na netu No ja, sem pa rekla, nekaj malega napišem. Kile ... jest mam še vedno 3 več kot pred nosečnostjo. Pa ni krize no, lahko oblečem vse od prej Ampak rada bi zgubila še te tri. Pri hrani se ne pazim več tolk, kot na začetku, k sem začela hujšat (konec avgusta), samo po 6. probam ne jest. Pa 2krat na teden probam it na aerobiko ali pilates. Vedno ne uspe, ker nimam non stop varstva. No ja, dons grem, ob 6h. Tamalo pa tašči Bo že .... Frizerji ... naša tud še nima tolk laskov, da bi razmišljali o striženju. Šele zdaj so ji malo pognali Avtosedeži .... mi smo tudi že v sedežku, mamo Maxi Cosi Priori - kar dva, za vsak avto enega. Smo pa poceni prišli skozi - ta nov je bil 120 € - akcija Spar, za v moj avto pa je rabljen, je bil pa 80 € Je rabljen skor boljši Sicer veste, da je naša mala suhec, sam je pa kar dolga, tako da je bila v lupinici že čist stlačena, pa jaz sem bila že tako naveličana skoz pripasovat tisto lupinico .... evo, zdaj smo jo opokojili - ravno, ko je dopolnila 8 mesecev. Dskubin ... za tamalčka. A zobki tolk matrajo? Joj joj joj Pri nas je bla pri dveh zobkih mal bolj tečna čez dan, pa precej jokava čez noč. Hm, upam, da hujšega pri naslednjih ne bo ... Lily86 ... a poročiš se? Bravo bravo!!! Midva se bova pomoje drugo leto Evo, to je to, zdaj pa bom, odvisnež od interneta, le tega ugasnila in šla peglat in upam, da dokončam, doker še spi Pa pa!
|