Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 12:36:42
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sma šle z M v Mullerja po nove dude....se odvaja od prstka.... Jaz pa Saš-a od dude. in kak ti uspeva? jaz razmišljam, da bi T začela odvajat, po drugi strani si pa mislim, ja pa kaj, naj jo ima. Bo drugo leto božičku dal v zameno za darilo. Zaenkrat super.Moram še v vrtcu rečt,da mu je ne dajo,razen ko gre spat,ker jaz mu zdaj že 2 dni popoldan nisem dala,sem jo pospravla in ni blo problema.Sem pa začela s tem iz razloga,ker še vedno nič ne govori,ko jo ima.Zdaj pa,ko je ni imel,pa je čebljal pa se meno 100/h,seveda v njegovi šprahi.Edino mama je skozi govoro,ko še tega prej ni reko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 12:36:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan babike. Nam so danes prišli priklopit ario, tak da imamo zdaj končno več kot 2 tv programa. S T. sva spet spala do 10-ih. kak je pasalo. Drugače pa mi včeraj nekak ni dalo mira glede vrtcev in sem malo poguglala, ker mi ni šlo v glavo kak lahko gledajo samo za nazaj in ne upoštevajo da si na socialnem...no in ko se pač na csd prijaviš, neseš dokazilo tja in ti naslednji mesec že normalčno obračunajo oz. nič. Saj verjetno ste ve to tudi vedele, ampak sem jaz tak čudno spraševala včeraj. Se mi pa zdaj pojavi novo vprašanje: To bo Tasa vedela - kaj jaz napišem samo svoje prihodke in preživnino, ne? al njegove prihodke tudi? Drugače pa Petea, hvala. Lenči_, tebi pa priporočam, da se greš pozanimat v vrtec kak je s tem, ker v veliko vrtcih imajo tak, da ljudje že ob rojstvu lahko prijavijo otroka in kao rezervirajo mesto. Pri nas sicer ni tako, meni so rekli da moram nekje februarja prit. u, pa 2 zobeka že mate? Mi še kr prvega čakamo, pa tak se že vidi, ampak predrl pa še ni. Zdaj sem dala grah kuhat, da bom malemu tako juhico naredila, jaz pa bom...kaj te vem, zdaj sem jajce jedla, pol pa bom že kaj. Glej,če si ti kot mama samohranilka,pišeš samo svoje dohodke in preživnino.Ko pa bosta skupaj prijavljena ali poročena,pa pišeš tudi njegovo.Enako je,kot če vlagaš za DSP. hvala sem nova na vseh teh področjih Zato pa smo tu,da nas vprašaš in ti,če le vemo in znamo,pomagamo!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 12:39:19
|
|
|
|
elevitka
|
naš pa v eno nekaj žvergla... zato je fajn če mu dudo vtaknem in je malo tišine zadnjič je bil hecn... ga moj vpraša fantek, kak je pa tebi ime... pa ga mali pogleda pa reče TAI pa smajlija navuče
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 12:39:33
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zato pa smo tu,da nas vprašaš in ti,če le vemo in znamo,pomagamo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 12:40:04
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka naš pa v eno nekaj žvergla... zato je fajn če mu dudo vtaknem in je malo tišine zadnjič je bil hecn... ga moj vpraša fantek, kak je pa tebi ime... pa ga mali pogleda pa reče TAI pa smajlija navuče
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 12:40:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka naš pa v eno nekaj žvergla... zato je fajn če mu dudo vtaknem in je malo tišine zadnjič je bil hecn... ga moj vpraša fantek, kak je pa tebi ime... pa ga mali pogleda pa reče TAI pa smajlija navuče Iiii,sladko.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 12:43:35
|
|
|
|
elevitka
|
mali je šel spat komaj ob 12.20, mama pa takoj izkoristla in se nažrla ko pujsa... sem skor celo skledo solate (kitajsko zelje in krompir) sama požrla
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 13:00:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mali je šel spat komaj ob 12.20, mama pa takoj izkoristla in se nažrla ko pujsa... sem skor celo skledo solate (kitajsko zelje in krompir) sama požrla
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 13:01:01
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sploh nimam apetita,jem pač ker morem,lačna pa nič nisem,niti mi nič ne diši.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 13:01:26
|
|
|
|
matcar
|
Se grem malo k otroku dol poknit,se še pol kaj tipkamo.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 14:06:58
|
|
|
|
Sacherca
|
Botrca,upam,da J operacija danes, mine brez problemov in,da bo mali skrat hitro doma Vse ostale pridete na vrsto zvecer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 16:18:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Botrca,upam,da J operacija danes, mine brez problemov in,da bo mali skrat hitro doma hvala za pozitivne želje, operiran bo pa jutri, danes sva imela samo prejem, prišla nazaj domov in zvečer greva nazaj okrog 20h.
< Sporočilo je popravil botrca -- 27.10.2010 16:19:17 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 16:20:02
|
|
|
|
botrca
|
Dan, brala vas nisem ker nimam časa. Še par stvari imam za pripravit, eno perilo še obesit pa likat grem. Se tipkamo kasneje.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 17:23:04
|
|
|
|
botrca
|
Tak zlikano imam in vse porihtano, zdaj pa odhajava via SBM. Jutri zjutraj mislite kaj na naju, ko bo na operaciji. Bova pa en teden noter . papa
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 17:46:19
|
|
|
|
petea
|
Lenči, čim prej daj vlogo za vrtec. Kdor prej pride z vlogo, prej dobi mesto v vrtcu - če je še kaj fraj. Tisti 14-dnevni rok velja, da moraš dati vlogo za znižano plačilo, preden začne otrok dejansko obiskovati vrtec. Katy83, ja, če si prejemnica DSP, si oproščena plačila vrtca, na vlogo pa ne rabiš pisati dohodkov, jih sami pridobijo od DURS-a. Le odločbo centra o DSP priložiš in odločbo o preživnini.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 19:26:15
|
|
|
|
rina22
|
čer ki se skrivate danes? midve sva spet še vedno sami pa sem vas malo prišla pogledat, pa nobene ni gor
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 19:26:58
|
|
|
|
rina22
|
botrca, seveda bomo mislile na Jana Samo naj hitro mine in naj se čimprej vrne zdrav domov
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 19:35:53
|
|
|
|
katy83
|
da vas malo pozdravim. Danes mi nekak ni diplome za pisat, jutri pa res moram, ker v petek pride nečak na počitnice. Dragi je v službi, pa komaj čakam, da pride, mi prinese kislo repo pa rebrce. Mnjami. To bi naj bilo za jutri, ampak...moram malo probat. Jutri pa grem s kolegico v mesto, T gre zraven. Moram it po tablete h ginekologinji, pa na banko, da mi na novo dajo net bančništvo, ker ko se mi je računalnik zrušo, mi je to tud vse šlo k vragu. no, potem pa greva s kolegico malo po trgovinah, mi bi rada darilo za rd kupla, pa je rekla naj si sama zberem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 19:37:28
|
|
|
|
katy83
|
Botrca, tudi jaz mislim na vaju, upam, da se vse porihta, da ne bo hudo , držim pesti za vaju, pa pošiljam vama en velik koš in še za srečo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 19:53:03
|
|
|
|
rina22
|
katy, ti si tudi sama še? samo tebi bo vsaj večerjo prineso
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 19:53:11
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 19:54:33
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 19:54:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca . Jutri zjutraj mislite kaj na naju, ko bo na operaciji. bom in naj bo čimprej vse za vami
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 19:55:23
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 katy, ti si tudi sama še? samo tebi bo vsaj večerjo prineso ja, do devetih, tak da bo to pozna večerja.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?