2ursae
|
spanje: moja tud večino časa spi, ravno včeraj je začela malo več kukat (fanta sta doma in sta se preganjala okoli nje z nekimi marsovci ), je kakšnikrat budna tudi po urco ali dve v kosu, to je pa maximalno. Pa ponoči, seveda - ne da je res budna, ampak ima tudi po 2 uri trajajoče etape hranjenja. Ful se naceja, pol pa kdaj polije in jo je treba preoblečt, pa tud previjem jo, če se mi pokaka ob 2h ponoči in se mi smili, da bi bila pokakana do jutra ... in tako plešemo, kot sem rekla tudi po 2 uri, ves čas pa prevladuje hranjenje, hoče na joško, pa čeprav je že tako sita, da samo dvekrat potegne. trebušček: tudi mene je moj tamal vprašal, če imam še enega dojenčka v trebuhu . Ampak hej, ugotavljam, da jo med dojenjem tako lepo lahko namestim med moji dve trebušni gubi, da se ne sekiram . kako jih imate oblečene? Jaz imam namreč stilski problem: imam lepe bodije in grde majčke , pa ji dam najprej bodi čez pa majčko in bi ful lepše izgledalo, če bi bil bodi za povrh ... in še kako kaj zračite stanovanja v mrzlih dneh (sprašujem tudi za pozimi): a večkrat dnevno, ali odprete okno na ful za malo časa ali raje priprete za dalj ... skratka, zanima me, kako je optimalno, da se prostor res dobro prezrači in se hkrati ne shladi preveč.