|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09, 2.del
22.10.2010 22:46:11   
sine bine
OOOOOOO, kakšna lepa novica Nina. user posted image user posted image . Zdej pa samo še navijamo, da bi bla user posted image a ne' No tud če ne bo ok, sam da vse lepo štima.
Mi smo meli en dan vročino in ker se mi ni zdel, da bi lahko zbolel sem posumila zobke in res je. Pri zgornjih enkah ma že vidni beli lisi in vse zatečen. Lepo, vsaj ne bo vampirček ( dvojke so že ven pokukale ).
Aja, sm vas hotla neki prašat. A ma katera kej viška cunjc št 74/80user posted image ?? Mi smo čist na psu z dnarjemuser posted image , zdej pa sploh k je tamau že v varstvu ( 300 eurou), jst pa še vedno doma ( morm ta mesec koristit ves dopust ). Pa itak vse prou pride če katera nima kam dat, kar so prerasli.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 676
22.10.2010 22:49:06   
sine bine
Sm neki pozabla. Lenika83, Nina 68, Ninasiki, Majcy m, Majakla, upam da naslednji teden dobite slikce od srečanja. Vem da je že ful od tega sam zdej k mam vse slikce jih pa ne znam skrčit da bi jih lohk poslala. Morm koga vprašat kako se to nardi pol pa bo. Aja Ninasiki a nisi ti to nardila s slikami. Kako??? Pa sm pozabla ker fotič maš ti da mojmu povem. PLis sporoč.

(odgovor članu sine bine)
Neposredna povezava do sporočila: 677
22.10.2010 23:08:06   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Se strinjam z Leniko. Naša je varuško takoj vzljubila, določene ljudi takoj vzame za svoje, določenih pa sploh ne. MA že svojo voljo.
Ninasiki, prvo pravilo je, da ko pelješ otroka v vrtec, si dobre volje, ne pokažeš, da te skrbi, mu poveš, kam bo šel, da bodo tam otročki, s katerimi se bo lahko igral,... Otrok čuti kako se ti počutiš in če bo tebi hudo, bo sigurno jokal. No jaz ji še povem, da gre mami papa in da pride hitro nazaj. Nikoli ne grem brez slovesa, ker se mi zdi še večji šok, ko bo ugotovila, da me za nobenim vogalom ni. Tako malo pojokca, jo varuška zamoti in se potem veselo igrata.

no sej tega me je strah k bo feeling slab ker mi bo hudo pa vem da mu ne bo nč mankal ker bo meu use sam sej vete dokler se dejansko ne sprjaznš in navadš na to bo tko pol bomo pa že zlaufal upam da ne bo joka pa ne sam z njegove tud z moje user posted image sej mogoče zgledam tko močna oseba ampak sm na not definitivno čist kontra in se znam zlo hit zlomt user posted image mah bomo že mal treba pojamrat da dobiš eno podporo pa brco v rit da bo vse ok user posted image

za slikce daš pa v mapo in pol mapo zazipaš pol pa sam v gmail prlimaš ampak glej da ne presega 25kb mislm da to pride okol 8 slik neki tazga oz odvisno od kakovosti slike jst mam pa fotiča panasonic lumix tz7 je cena full padla tko da dobiš za ta denar k sm jst dala že ornk fotiča tud mal starejšga recimo d300 od nikona

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 678
23.10.2010 8:38:12   
tassika
Ninasiki, še vse so jokale, samo ne smeš pred otrokom, ti ga lepo oddaj z nasmehom, daj lupčka in papa. Potem pa v atu lahko jokaš ko dežuser posted image  Ni prepovedano, samo otrok te ne sme vidt. Vem, da je hudo, samo vbij si v glavo, vsaj jaz sem si, da tako pač mora biti, ni ne prva ne zadnja in jaz pač moram v službo, ker v teh časih pa res ne morem ostati doma, glede na to, da gre moja plača za položnice in hranouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 679
23.10.2010 20:50:30   
tassika
Malo za sline cedit user posted image

user posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 680
23.10.2010 21:03:37   
ninasiki
tassika kira lepotaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 681
23.10.2010 22:06:31   
Tiara123
tassika, lušna je tvoja Zoja!! user posted image No, pa tudi torta izgleda zeloo lepo!

A tistega levčka v ozadju je dobila za rojstni dan, al ga ima že od prej? Mi smo namreč naši punčki tega levčka kupili za rojstni dan in zdaj čaka v najini spalnici v kotu na četrtek, da ga dobi user posted image

No, zanima me, če je 'uporaben' in če ga ima Zoja rada...

ninasiki, čestitam ti za user posted image , sem te že nekaj časa imela na sumu, pa ne, da bi kaj takega napisala, ampak vedno, ko sem te brala, sem pomislila na to, da mogoče si pa že srečka user posted image No, želim ti mirno nosečnost, brez posebnosti in da se boste konec maja ckrljali že v 4 user posted image

hmm, le katera bo naslednja user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 682
23.10.2010 22:22:40   
tassika
Tiara obožuje ga in fino šiba z njim, samo potem se jezi, ker ne zna zaviti v ovinekuser posted image  Smo pa dobili rabljenega, že kakšen mesec nazaj in takoj se je postavila na noge in šibala. PRvič sem pokazala, od takrat obvlada. Zdaj se uči uporabljat ga kot poganjalčka in ji še kar gre.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 683
23.10.2010 22:24:24   
googica
waw ninasiki super :))) čestitke!!!
js sm pa tud bla dons doma... super je blo, smo že dons meli torto, jutri še eno pri štajercih :)) tale naš sonček je super. ga je mela babi zjutri, ker sm mela za it na očesno, in sta se mela ful fajn. jo je pol tolk objemu :)) zgleda mu je fajn bit z babi :)). men pa tud paše da mi ni treba skrbet kako preživljajo v muki skupne trenutke :))
grem nazaj pred tv, ker menda ne škodi mojemu učku... joj, če bi vidle kašno zenico mam... sploh se ne vidi modre barve, ker je zenica tolk široka zarad zdravil :))) grozn zgleda.. sam upam da se pozdravi vse skup.. dost mam tega letanja po dohtarjih.. sploh ko je večinoma sam čakanje in dokumentacija.sej dejanskega zdravljenja in raziskovanja je bolj mal... to bi človk v teh čakalnicah dušo zgubu :))

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 684
23.10.2010 22:29:09   
Tiara123
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Tiara obožuje ga in fino šiba z njim, samo potem se jezi, ker ne zna zaviti v ovinekuser posted image  Smo pa dobili rabljenega, že kakšen mesec nazaj in takoj se je postavila na noge in šibala. PRvič sem pokazala, od takrat obvlada. Zdaj se uči uporabljat ga kot poganjalčka in ji še kar gre.

user posted image Saj zato sem razmišljala, da bo najbrž ok, ker naša pred sabo tišči stol in se mi je zdelo bolj primerno, da ji kupimo kakšno bolj primerno igračo, kot pa da se spodnji sosedje ves čas držijo za ušesa, ker res nenormalno 'ruži' s stolom po stanovanju user posted image

No super za to informacijo, pol smo zadel z darilom. No, bomo vidli v četrtek, kako bi kaj vesela user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 685
24.10.2010 9:00:16   
pinky girll
Špela, Nejc, Juš, Timon, Nina VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 686
24.10.2010 12:41:58   
majakla
Kam le čas beži, kam se mu mudi, ...

Oj, slavljenčki:
Lea, Gea, Lina,
Špela, Nejc, Juš,
Timon

VSE NAj, NAj, NAjBOLjŠEEEEEEEEEE!

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 687
24.10.2010 13:10:09   
malaMravljica
Vse najboljse slavljencki od vceraj in danes!

Tiara, imas ti na bugaboojcku original zimsko vreco ali kaksno ovcko? Jaz sem mu kupila univerzalno ovcko, ki je super topla, sam se mi zdi, da mi nekako ne gre prav 100% na vozicek. Pri pasovih, ce so zgoraj poravnani mi pa spodaj tisti ne pride prav vn in pol je tako cudno spet notri. Ne vem, ali pa sem mal blesava in ne znam prav nastimat. Ne vem pa kaj naredit, ker tukaj je kamot pozimi cel mesec na -20 in v tem priemeru ne bova cel mesec notri, ovcka bi mi kar fajn prisla. Nekaj na prvi pogled sem videla original ovcko za bbb, sam prva opazena cena je bila 200 eur, ne vem ce se mi ravno splaca tok dajat. 

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 688
24.10.2010 13:46:18   
tassika
MM pri nas je 110 eur nova, rabljeno bi pa mogoče še ceneje našla.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=215323

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 689
24.10.2010 16:17:42   
malaMravljica
Tassika, to vreco novo dobim jaz za 98 eur, sam nekaj sem vidla kao ovcka prav za bogabooja. Sam morem se malo pregledat, ker ta vreca, ki jo imam je res tok topla, bi jo tok tezko stran dala. Nekaj sem brala en forum tukaj pri nas in so tudi punce sprasevale katero vreco, bom tam spegala kaj bodo naredile user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 690
24.10.2010 20:54:10   
Februarka08
Špela, Nejc, Juš, Timon, Nina VSE NAJBOLJŠE!!!

user posted image

No, mi smo še danes praznovali... zdaj pa res dost, ker sem že sita! In priprav in hrane v želodcuuser posted image to je to za danes, komaj še gledam, še mal tv pogledam, pol pa spat... jutri spet zgodi vstatuser posted image

Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 691
24.10.2010 21:00:08   
Tiara123
malaMravljica, tole si gledala, ne? Jaz tudi, ampak me je cena na rit vrgla. user posted image

http://www.mytoys.de/Kaiser-Lammfellfu%C3%9Fsack-beige-f%C3%BCr-Bugaboo-Cameleon/Zubeh%C3%B6r/Kinderwagen/KID/de-mt.ba.ca02.07.07.01/1768672

Jaz sem lansko zimo imela v košari zimsko vrečo od Stokke, ker mi je veliko lepše pasala v košaro kot pa original od Bb. Pa se takrat nisem odločila za nakup te original zimske vreče od Bb, zdaj pa mi je malo žal. Sem mislila počakat, koliko bi jo letošnjo zimo dejansko še rabili, če bi se naša punca še sploh hotla vozičkat. Jo bom pa zgleda da morala kupit, na mutti und ich sem jo že hotela naročit, pa mi je PayPal nekaj zaštrikal in me ne spusti čez user posted image

Trenutno jo pokrivam z dekco in jo fajn not zavijem, če je mraz. Ampak za orto zimo pa bom res rabila vrečo. Čeprav, nevem zakaj morajo biti tooook drage user posted image Sem že gledala rabljene, sam sem si pol kar malo premislila, ker ne bi vedela kakšno zgodovino ima ta vreča...

Veš, če bi jaz imela tako ovčko kot imaš ti, ne bi nič drugega kupovala. Najbrž je res zoprno, da se ne poravna lepo, ampak vseeno se mi zdi, da je boljše, da je fantičku toplo. Pač mogoče večkrat poravnaš, pa je...

Neposredna povezava do sporočila: 692
24.10.2010 21:01:28   
Tiara123
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica
Nekaj sem brala en forum tukaj pri nas in so tudi punce sprasevale katero vreco, bom tam spegala kaj bodo naredile user posted image

daj še meni poročaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 693
24.10.2010 21:07:14   
tassika
SAmo ovčka greje samo od spodaj, kaj pa zgoraj.? A govorimo o istih ovčkahuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 694
25.10.2010 11:12:47   
malaMravljica
Tassika, najprej tebi. Ne, govorim o zimski vreci, ki ima notri ovcko, poglej na link od Tiare, o tem govoriva. Je pa to tok toplo. Prejsnji teden mi je en dan zunaj zaspal v vozicku in sem ga pol kar na balkon dala naprej spat, pa v ovcki je bil, 2 uri mi je spal in se zbudil prav lepo topel.

Tiara ja, to sem videla. Na amazonu jo imajo tam nekje pri 170 eur, nizje nisem dobila, sam nisem kaj dosti gledala. Ce se odlocis za nakup pri ich, die beste  mutti alle zeiten und mein Super schatzi user posted image user posted image user posted image  ti lahko jaz kupim in preposljem. Jaz placam vnaprej in pol imam celo nek popust kolikor se spomnim od vozicka. Ko sem sedaj videla to vreco mi je tudi bilo tako zal, da je nisem lani kupla. Sam lani sem mu v kosaro sam spodaj dala eno ovcko, tko kot govori Tassika, zgoraj pa zadekcan. Ej, ce bos pa original vreco, rabljeno, jo dobis precej ugodno, pa saj jo operes, ne vem, pri meni recimo tudi kosara, niti enkrat ni kaj prislo cez plenico, niti enkrat bruhal notri, nic od nic. Vedet pa res ne mores vsega, se strinjam.
Tiara, sam ta vreca na linku, a ni lepa no user posted image

Nina, a danes pa ti pihas svecko. Bejbi zlata, vse najboljse!  

user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 695
25.10.2010 11:30:42   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

Februarka ... user posted image če karkol rabiš samo povej user posted image samo da ste ok

Se podpišem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 696
25.10.2010 11:38:59   
lenika83
Dober dan!

Najprej vse najboljše vsem še za nazaj user posted image

Potem čestitke ninasiki user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa spet bolančki. Mislim, da že 4. ta mesec, ali pa mogoče že več, ne uspem več šteti user posted image  Ni mi jasno zakaj pobere čisto vsak virus, ki se v vrtcu pojavi user posted image  Sploh ne vem kaj bomo naredili, ko grem jaz naslednji teden v službo user posted image  Vsak teden skoraj ne morem biti v bolniški. Edina sreča je, da ni nekje na spodnjem robu s težo, ker drugače bi imeli resne težave. Mislim, da se v zadnjem mesecu ni zredila čisto nič. Saj logično, če je pa vsak teden najmanj en takšen dan, da nič ne je.

Aha, da ne pozabim... Hočem že dolgo časa vprašati, pa vedno pozabim. Vidim, da imajo nekateri otroci tele "vozke", ki jih porivajo pred sabo, da hodijo. Me zanima, če s tem ne padajo? Recimo, da bi se jim naprej odpeljalo, pa niso zadaj dovolj hitri? Malo razmišljamo, da bi to kupili, oziroma bo dobila za darilo, pa me res zanima kako se obnese, ker ravno preveč poceni ni.

Neposredna povezava do sporočila: 697
25.10.2010 11:44:53   
malaMravljica
Lenika, sam moje mnenje. Moj tega nima, je pa prav tako zabavno pred sabo porivat recimo skatlo od pampersk, pa se igrace vn vrze in gre sam se notri skrit, ali pa zleze gor na skatlo in se smeji gor. Sem razmisljala, ce bi kupila, pa sem rekla, ze tko se tok vsega nabere in moj brat, ocka 3 otrok je tudi rekel, da ne rabim.

joj pozabla. Da je tok bolna pa ne vem. Glej, moj za pit vedno dobi caj in ze res razmisljam, da mu to pomaga, da se ga nic ne prime. Pa seveda vsak dan svez zrak, sam na zrak pa gresta zihr vidve tudi.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 25.10.2010 11:47:20 >

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 698
25.10.2010 12:25:03   
Anonimen
Samo na hitrico nimam časa...ali ima katera izkušnje s temle vozičkom ( marelo ) :

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=221146

Neposredna povezava do sporočila: 699
25.10.2010 13:38:03   
Februarka08
Veste da sem zmatrana, pa šele ponedeljek je!  Groza user posted image sem bla sama na šihtu in to z delom, ki sem ga 1. videla user posted image kdaj me je kakšen pacient gledal kot da sem z lune padla... ma katastrofa no! Od jutra pa do prej nisem mela časa niti mal vode spit, kaj šele jest... komaj sem še goflo vrtela user posted image dobr da je potem sodelavka prišla in me zamenjala, čeprav sva ble celo dop. na telefonu, sem ji skoz morila kako to, kako ono... ma ni da ni. Šefico bi najraj v rit brcnila, boli jo patak, bo že uštimala user posted image v sredo sem spet sama in bom spet delala nekaj kar še nisem, tako da sem danes šiht podaljšala da mi je mal pokazala... mislm, halo... sem slabe volje. Bo že, komaj čakam petek user posted image

Lenika čimprej ozdravite!!!user posted image user posted image

Grem dalje kuhat... 

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?