malaMravljica
|
Tassika, najprej tebi. Ne, govorim o zimski vreci, ki ima notri ovcko, poglej na link od Tiare, o tem govoriva. Je pa to tok toplo. Prejsnji teden mi je en dan zunaj zaspal v vozicku in sem ga pol kar na balkon dala naprej spat, pa v ovcki je bil, 2 uri mi je spal in se zbudil prav lepo topel. Tiara ja, to sem videla. Na amazonu jo imajo tam nekje pri 170 eur, nizje nisem dobila, sam nisem kaj dosti gledala. Ce se odlocis za nakup pri ich, die beste mutti alle zeiten und mein Super schatzi ti lahko jaz kupim in preposljem. Jaz placam vnaprej in pol imam celo nek popust kolikor se spomnim od vozicka. Ko sem sedaj videla to vreco mi je tudi bilo tako zal, da je nisem lani kupla. Sam lani sem mu v kosaro sam spodaj dala eno ovcko, tko kot govori Tassika, zgoraj pa zadekcan. Ej, ce bos pa original vreco, rabljeno, jo dobis precej ugodno, pa saj jo operes, ne vem, pri meni recimo tudi kosara, niti enkrat ni kaj prislo cez plenico, niti enkrat bruhal notri, nic od nic. Vedet pa res ne mores vsega, se strinjam. Tiara, sam ta vreca na linku, a ni lepa no Nina, a danes pa ti pihas svecko. Bejbi zlata, vse najboljse!
|