škorpijonček_
|
Dobro jutro, takšna in drgačna vprašanja tudi naju z mojim težijo. Ali bova kos, ali se bova znala postavit ravno v pravšnji meri, da ne bova prehuda ali premila , pa mislim, da dokler nisi v tej situaciji, ne moreš vedet. Pri svojem potem vidiš kako in kaj, lahko si pameten za otroke ostalih, kako bi ti nardil, sam vsekakor ni isto. Ko gledam današnjo mladino, me je kr groza, kam to pelje, sam mislim, da še vedno lahko starši nardimo nekaj na tem, da naš otrok ne postane takšen ali še hujši. Ene vrsto izkušnjo že imam, doma imamo psa, še ni star leto in pol, pa je kr potrebna huda vzgoja in tu potem vidim, da ne znam bit tolk močna. Upam pa, da sem se vsaj nekaj naučila iz tega. Tudi upam, da se bosta z dojenčkom ¨spoprijateljila¨ takoj, ker psa si ne želim dat stran. Pač bo treba stik med njima vzpostavit, mu pustiti da ga bo povohal in bo blizu njega le takrat, ko bo tudi eden od naju blizu. Vsekakor pa ga ne smemo začet zapostavljat, ker bo čutil manj naklonjenosti in zna postat ljubosumen. In sčasoma verjamem, da bo pes postal tudi zelo zaščitniški do otročka, sem že tudi slišala, da so bebike s pomočjo psa postavile na noge in shodile (da jim je dovolil biti v oporo, ko se dvignejo). No, včeraj smo pa mi začeli s prakso masiranja presredka. Kupila sem Weledino olje in je full čuden občutek, tko kot piše, da zna mal pečit in je bolečina ista kot pri iztisu babya. Sicer smo mal pozno začeli, pa vseeno, bolje pozno, kot nikoli. Alenaum...če še greš kaj v kino, priporočam ogled filma Klepetalnica....fenomenalen film (žal tudi predstavljeno življenje najstnikov, ki se dandanes ne znajo več drgače pogovarjat kot preko neta). Jst moram še izkoristiti kino do poroda in imam še par filmov nagledanih, da grem v roku enega tedna na ogled, ker pol neki časa ne bo možnosti. Danes pa grem mal na šiht pogledat, mi je že dolgcajt po njem, pa jih grem mal pozdravt, pa še kej narest .
|