|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
26.10.2010 19:11:34   
lottyka
nadinne jaz sem dala v vrelo vodo in kuhala 5 minut. Na vseh škatlicah je pisalo da je potrebno prekuhavat 5 minut in sem se tega držala. Pazi pa, da se ti ne zgodi kot meni. Uporabi destilirano vodo ali prefiltrirano, ker če imate veliko kamna boš vse sivo ven dobila. 

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
26.10.2010 19:39:35   
ječi12
nadinne ubistvu je useen a daš že v vrelo vodo al mrzlo.js bi prej rekla da je bolje v mrzlo da tista plastika in silikon ne spremenita kšne oblike zarad tok hitre spremembe temperature ampak lepo postopoma s temperaturo ostaja duda v istem stanju. js bom tko. pa še pazit mi ni treba kdaj voda zavre user posted image

vidm da je špikanje na sporedu pri večih.zanimivo. očitno to nič ne pomeni.js itak nebi vedla. user posted image

evo mala je v pojstli zdj pa na kavč. mogoče še kej pojem.

aja renesme se ti pridružujem pri žretju usega skos in po mal....cel dan neki pa neki pa neki. čudn da sploh še loh prebavmuser posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
26.10.2010 19:53:02   
Majchi
Evo, sem bila sama s tamalo in je že pojedla, pa tud stuširana je že in risanke si je pogledala - vse brez težav. Manj kot 1 ura. Zdajle je pa moj prišel in je takoj njega zajahala, naj ji on zobke umije in jo da spat. Pa da vidimo, kok bo rabil k se ji vse pustiuser posted image .

Hrana: ne sprašujteuser posted image . Imam že +21 kg! Pri Lani sem imela +20. Jedla bi pa skoz... Če ne sladko, pa kaj konkretnega. ...in potem spet paše kaj sladkegauser posted image . Katastrofa sem, res! Jutri zjutraj se bo una suha prekla pri G spet usajalauser posted image .

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
26.10.2010 20:18:59   
ječi12
Majchi naša pa zdj k ve da izhoda iz pojstle ni,po pojstli skače pa pleše ipd. ampak jo pustiva,ker to ji nisva prepovedala da ne sme na pojstli govorit pa plesat user posted image  sama sva kriva. ampak je pa zdj že 10min tišina in pomoje da je kapitulirala. samo vprašanje je v čigavi pojstli ker se je prej na skrivaj v najino dala.amapk to spet ni problem,sj jo itak preneseva v njeno.

js sm prej jedla cookije,zdj sm si dala pa hrenovke kuhat,ker mi je zapasu hod dog. mah grdo no user posted image  ampak sm pridna jem 6x na dan sigurnouser posted image
drugače pa mam js +8 ampak s to razliko da sm štartala z tolk kilami da sploh niso za povedat. in potem je to preveč k maš tok kil in jih še tok dobiš.tko da več kot 10 ne bo do konca.ampak bom mogla po porodu jih 40 dol dat user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
26.10.2010 20:37:17   
novemberska
Živjo punce!

Vidim, da vas vse nekaj matra...da se vse počasi odpravljate v rimuser posted image user posted image user posted image . Upam, da boste vse čimprej caratale svoje user posted image in da boste imele vse čim hitrejši in čim manj boleči porod. Saj boste videle, ko ste enkrat tam ni časa za strah, tako da kar pogumno.

No midve z mojo Hano sve se že lepo navadle ena na drugo. Hana je res super...zelo lepo je ( je že skoraj na porodni teži ), pridno pančka, in se tudi zelo rada pocrklja pri mamici in očiju. No v album sem objavila nekaj slikc, da lahko vidite našo princesko.

Punce želim vam čim bolj mirno noč, božajte svoje trebuščke....lep pozdravček on najbolj srečne mamice na svetuuser posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
26.10.2010 20:40:40   
nadinne
Ja bom dala kar v mrzlo vodo pa se počasi "kuha" duda user posted image Vsekakor pa dam destilirano vodo! Itak je imam ogromno ker jo rabim za likanje. Naša voda tu je zelo trda, tak da sigurno ne bi bilo dobro z navadno vodo prekuhavat user posted image Bi jenčiju še škripalo med "zobmi" user posted image

Hvala vsem.

lottyka...jej kak lep buši. Maš pa že zelo nizko. Kdaj reš v Rim? user posted image

Mirno noč vsem. Jaz grem naprej gledat film na a kanalu user posted image Moj najljubši user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
26.10.2010 20:50:05   
november2010
Tole je pa moj buši na današnji dan, 36t5d...
user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
26.10.2010 20:50:59   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: nadinne

lottyka...jej kak lep buši. Maš pa že zelo nizko. Kdaj reš v Rim? user posted image

Hvala. Ne grem še nikamor, bom kar še doma mal user posted image . Mamo še 7 dni časa.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
26.10.2010 20:51:27   
simonmojca
novemberska joj kok je lušna. Mi je kar hudo ratalo, ker jaz še nimam svoje štručke - komaj čakam.

Ta teden res še nič po 02.11 pa lahko do 08.11 ali pa po 15.11 user posted image  - vse zmenjeno user posted image , no da ne bo pomote ta teden ima moj norišnico v službi in NE sme manjkat, ker šefa ni in ga nadomešča. 01.11 moram po britofih že zmenjena z mojimi starši, ker user posted image  DELA. Od 08.11 pa do 15.11 je pa moj dežuren v službi, kar pomeni da more biti dosegljiv na tel. 24ur na dan in iz tega razloga raje vidim da po 15.11 rodim, da si bo moj lahko vzel dopust user posted image  pa še plača je takat user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
26.10.2010 20:52:46   
aleunam
Novemberska, pravo carto user posted image  imaš. user posted image

November2010, lep buši. user posted image
Lottyka, tvoj pa je precej nizko. user posted image

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
26.10.2010 21:38:20   
lottyka
novemberska kako lepo da oglasiš. Je pa tok srčkana Hana user posted image .

november2010 lep trebušček user posted image .

Simonmojca si me prav nasmejala z razporedom, kdaj lahko bebika pride user posted image . No sam da ste se dobro zmenil z user posted image , da ve kdaj lahko pride.

No tale moja slikca je drugače stara 10 dni pa sem še vedno tu. Ampak sem prav primerjala slikce pa se mi zdajšnji ne zdi nič nižji sam večji user posted image .

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
26.10.2010 21:42:07   
zori82
lottyka jap tvoj buši gre pa res proti dol

novemberska jooooj kok je cortkana, sm ti kr mal fouš js bi tudddd

november2010 lepi bušek

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
26.10.2010 22:00:58   
nejka000
novembrska iiii kaka luskana pupikauser posted image

zej pa še jaz dam mojega bušija na razstavo.... upam da zadnjič user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil nejka000 -- 26.10.2010 22:05:27 >

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
26.10.2010 22:01:48   
pajac
Ojla! user posted image

Kako kaj? Kak nov novemberček/ka??? user posted image

Mene je sinoči navijalo redno na 3 minute kakšno uro, no pol se je začelo rečit in na koncu izzvenelo.. NI pa prav bolelo tako da vseeno mislim, da so lažni user posted image Ta pravi so prvič bili od user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hecno mi je pa da sem imela popoldan CTG in ni bilo niti enega otrdevanja, pravzaprav se je v zadnjem tednu otrdevanje kar umirilo, edino me sramna kost boli in dol tišči...

Tejči 1981 user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
26.10.2010 22:02:54   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: zori82

lottyka jap tvoj buši gre pa res proti dol

res... no le glej, da ne zamudiš v P....user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
26.10.2010 22:03:20   
pajac
nejka000 user posted image user posted image user posted image user posted image  

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
26.10.2010 22:11:12   
birdy
pajac, maš zs...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
26.10.2010 22:16:11   
lottyka
nejka lep buši user posted image

No če svojega primerjam s tvojim je pa moj res dol. user posted image zdej bom šla prav googlat kok prej se spusti, da vidim kok mam še časa user posted image .

pajac dobra si, če bi mene zvijal na 3 minute bi že letela v P user posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
26.10.2010 22:41:55   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka
pajac dobra si, če bi mene zvijal na 3 minute bi že letela v P user posted image .

mah saj pravim da ni bolelo.. samo otrdeval je trebuh, pa bilo je tako neprijetno.. dokler ne boli me v P ne vidijo.... mam doma preveč za delat user posted image user posted image user posted image Je pa res bilo na točno 3 minute, sem si kar uro zraven prinesla.. MOgoče se je hotel odkupit za raven CTG popoldan user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
27.10.2010 1:39:26   
ljubljana
Evo še moje poročilos pregleda:
CTG eno otrdevanje, ostalo ravno, odprta 3 cm zmehčan MV, bi me ginekologinja kar rodit poslala, pa sem rekla da še ne. In me je napisala za naslednji pregled 3.11. pa je rekla da se verjetno ne vidiva in da bom verjetno že prej rodila. Tako da upam da zdržimo do 3.11 kar pa skoraj ni verejtno, ker sem šla danes popoldne že 3x na WC ker me non stop nekaj šraufa.
Lepo bodite.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 27.10.2010 1:40:04 >

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
27.10.2010 5:21:43   
tejci1981
Jutro!

Zelo zgodnje in mrzlo jutro!
Zgaga mi ne da spati, pa se bom na sedežni namestila v pol ležeči položaj, pa še probala stisnit kako urco!

Danes pride patronažna na obisk (tisti predporodni user posted image ).
Me je klicala v ponedeljek, pa ji pravim da je malo prepozna, ker grem v torek v P na sprejem za CR,.....pa ker HB ni blo nič iz tega user posted image user posted image user posted image , sem jo včeraj klicala, da lahko vseeno pride user posted image !

novemberska - lepa pupika!!!!!

simonmojca - upam, da se ta tvoj "porodni načrt" uresniči user posted image user posted image user posted image

LEPI TREBUŠČKI!!!!!
Men se pa zdi da moj nič več ne raste.

Ljubljana - bo akcija????

No tako,...malo sem vas pokomentirala user posted image , zdaj pa na sedežno probat zadremat user posted image !

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
27.10.2010 7:50:32   
pajac
jutro! user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
27.10.2010 7:53:43   
pesjanarka
Živjo punce,

mene je pa včeraj kar malo psiha zvila, ko sem brala debate drugorodk o tem, kako vzgajate svoje otročke, kake zvijače in pravila je treba postavljat, skratka, kolk moraš bit premeten, da še vedno nudiš ljubezen, toplino in varnost, po drugi strani pa ne popuščaš preveč ....user posted image . Ne vem! Jaz dvomim, da bom temu kdaj kos. Se bojim da bom tiran, al pa preveč popustljiva, da bo moja tamala že pri 10ih kadila, pila in hodila po diskačih. No, s slednjim malo pretiravam, a me je res strah.

Pred leti, ko sem vzgajala svojo, sedaj sicer že pokojno, psičko, me je že ta ovijala okrog prsta in je bilo težko bit dosleden in pameten. kako težko je pa to z otrokom, si pa sploh ne predstavljam.

Pa še eno vprašanje za tiste, ki imate že otroke oziroma karšnokoli izkušnjo z otroci in psi. Pri kateri starosti so otroci dovolj stari, da k hiši pride kuža? Zanima me starost, ko se otroku lahko dopove, da ne sme 'maltretirat' kužka in da zna precenit kaj kužku paše in kaj ne.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
27.10.2010 7:59:12   
Renesme**
jutro

jaz se tudi odpravljam na CTG, pa potem vse pokomentiram in napišem...drugače vse mirnouser posted image

< Sporočilo je popravil Renesme** -- 27.10.2010 8:07:33 >

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
27.10.2010 8:10:53   
škorpijonček_
Dobro jutro,

takšna in drgačna vprašanja tudi naju z mojim težijo. Ali bova kos, ali se bova znala postavit ravno v pravšnji meri, da ne bova prehuda ali premila user posted image , pa mislim, da dokler nisi v tej situaciji, ne moreš vedet. Pri svojem potem vidiš kako in kaj, lahko si pameten za otroke ostalih, kako bi ti nardil, sam vsekakor ni isto.
Ko gledam današnjo mladino, me je kr groza, kam to pelje, sam mislim, da še vedno lahko starši nardimo nekaj na tem, da naš otrok ne postane takšen ali še hujši.
Ene vrsto izkušnjo že imam, doma imamo psa, še ni star leto in pol, pa je kr potrebna huda vzgoja in tu potem vidim, da ne znam bit tolk močna. Upam pa, da sem se vsaj nekaj naučila iz tega. Tudi upam, da se bosta z dojenčkom ¨spoprijateljila¨ takoj, ker psa si ne želim dat stran. Pač bo treba stik med njima vzpostavit, mu pustiti da ga bo povohal in bo blizu njega le takrat, ko bo tudi eden od naju blizu. Vsekakor pa ga ne smemo začet zapostavljat, ker bo čutil manj naklonjenosti in zna postat ljubosumen. In sčasoma verjamem, da bo pes postal tudi zelo zaščitniški do otročka, sem že tudi slišala, da so bebike s pomočjo psa postavile na noge in shodile (da jim je dovolil biti v oporo, ko se dvignejo).

No, včeraj smo pa mi začeli s prakso masiranja presredka. Kupila sem Weledino olje in je full čuden občutek, tko kot piše, da zna mal pečit in je bolečina ista kot pri iztisu babya. Sicer smo mal pozno začeli, pa vseeno, bolje pozno, kot nikoli.

Alenaum...če še greš kaj v kino, priporočam ogled filma Klepetalnica....fenomenalen film (žal tudi predstavljeno življenje najstnikov, ki se dandanes ne znajo več drgače pogovarjat kot preko neta).
Jst moram še izkoristiti kino do poroda in imam še par filmov nagledanih, da grem v roku enega tedna na ogled, ker pol neki časa ne bo možnosti.

Danes pa grem mal na šiht pogledat, mi je že dolgcajt po njem, pa jih grem mal pozdravt, pa še kej narest user posted image .

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?