Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 20:53:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m joj, nea mi s totim telemachom. Milomater ej, tak cene gor navijajo, da joj. Sem jezna na telemach. Iz 34€ so nam kuj na 39€ povečali, pa nič prej povedali. kr tak?....nevem, mi smo takrat zvišale nekaj.....niso mi sami dvignili cene.... Pa baje se še bo na analogno lahko lep čas gledalo sami ja, ker če bi takrat vzela paket za 39€ bi doplačala 3 € cuj pa bi mela še HBO. Zdaj pa ga nimama, plačujema pa ful dost. Tasa saj meni so tudi zvišali iz 25 na 28€. Saj so vsem ker je naročnina šla gor.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 20:53:40
|
|
|
|
tasa_m
|
http://www.youtube.com/watch?v=dmVxDZbYaYk IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Punce poslušajte to pesem prosim in povejte svoje mnenje. http://www.youtube.com/watch?v=dmVxDZbYaYk ti jutri javim, danes nemrem poslušat Mi pa videospot ni všeč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 20:55:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m http://www.youtube.com/watch?v=dmVxDZbYaYk IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Punce poslušajte to pesem prosim in povejte svoje mnenje. http://www.youtube.com/watch?v=dmVxDZbYaYk ti jutri javim, danes nemrem poslušat Mi pa videospot ni všeč ok
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 20:56:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Končno še nekdo z mano tu.Sem skoraj obupala,da še bo kera gor prišla. Tasa,kak je blo danes? Kje v službi? Vredi je blo, minlo 1,2,3 pa še z vso robo smo do 1hven spravle...no v bistvu sva jo midve z Andrejo sami, ker je bil spet inšpektor tam in je M. imela z njim delo, ena nova pa je bla itak 1.kasa. Je pa mi M. rekla dase dela seznam, kam bo katera kam šla. Ti veš kaj o tem??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 20:58:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa saj meni so tudi zvišali iz 25 na 28€. Saj so vsem ker je naročnina šla gor. vem ja, samo mi je blo glupo. Ma tebi so vsaj za 3€, nama so za 5€ kar pa v celem letu nanese 60€. Milomater
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:00:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa saj meni so tudi zvišali iz 25 na 28€. Saj so vsem ker je naročnina šla gor. vem ja, samo mi je blo glupo. Ma tebi so vsaj za 3€, nama so za 5€ kar pa v celem letu nanese 60€. Milomater Mata dlje kot midva.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:01:54
|
|
|
|
katy83
|
Ly, meni pa sploh ne poveže te povezave
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:02:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mata dlje kot midva.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:04:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Ly, meni pa sploh ne poveže te povezave Skopiraj si jo, ker ne znam naredit aktivnega linka. Ja, kaj češ sem lolek.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:11:54
|
|
|
|
katy83
|
http://www.youtube.com/watch?v=dmVxDZbYaYk IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Ly, meni pa sploh ne poveže te povezave Skopiraj si jo, ker ne znam naredit aktivnega linka. Ja, kaj češ sem lolek. sem pogledala...ma ni to moj stil glasbe...take pesmi me samo v slabo voljo spravijo zakaj pa te zanima?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:12:34
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Ly, meni pa sploh ne poveže te povezave Skopiraj si jo, ker ne znam naredit aktivnega linka. Ja, kaj češ sem lolek. če že...lolika
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:13:49
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:13:58
|
|
|
|
tasa_m
|
Ja ki te zdaj matcar je, prej bla tak glasna zdaj pa pobegnila?!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:14:40
|
|
|
|
katy83
|
čer Saraya
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:14:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 http://www.youtube.com/watch?v=dmVxDZbYaYk IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Ly, meni pa sploh ne poveže te povezave Skopiraj si jo, ker ne znam naredit aktivnega linka. Ja, kaj češ sem lolek. sem pogledala...ma ni to moj stil glasbe...take pesmi me samo v slabo voljo spravijo zakaj pa te zanima? Saj moj tudi ne preveč, sam mi je pa pesem všečna. Med drugim poznam izvajalca pesmi, ampak to je že nekaj druga zgodba. Bom pa zvezi z to pesmijo imela še eno prošnjo. Ampak vse ob svojem času.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:15:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vse gledate BB al kaj? itak
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:15:50
|
|
|
|
ly117
|
Nič babe jaz morem it. Sem že mal pozna. Čavči in nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:15:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 http://www.youtube.com/watch?v=dmVxDZbYaYk IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Ly, meni pa sploh ne poveže te povezave Skopiraj si jo, ker ne znam naredit aktivnega linka. Ja, kaj češ sem lolek. sem pogledala...ma ni to moj stil glasbe...take pesmi me samo v slabo voljo spravijo zakaj pa te zanima? Saj moj tudi ne preveč, sam mi je pa pesem všečna. Med drugim poznam izvajalca pesmi, ampak to je že nekaj druga zgodba. Bom pa zvezi z to pesmijo imela še eno prošnjo. Ampak vse ob svojem času. oki doki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:16:35
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič babe jaz morem it. Sem že mal pozna. Čavči in nočko. čavči
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:17:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka huh jaz plačujem 67 euronov.... ker more stari met najvišjo hitrost prenosa pri internetu, pa snemalnik ki ga še sploh sprobal ni če dela, pa še dodaten sprejemnik (za drugi TV v spalnici) vidva mata €, mi smo bolj bogi in nam je še 40 preveč moj je tud takrat šel povišat...da hitrreje dela...sedaj pa mene boli džoko....itak dela vse nekje približno in bom plačevala najmanj kar gre... ...Ma ne dam več kot 40 ojrov za tako veselico)
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:17:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m http://www.youtube.com/watch?v=dmVxDZbYaYk IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Punce poslušajte to pesem prosim in povejte svoje mnenje. http://www.youtube.com/watch?v=dmVxDZbYaYk ti jutri javim, danes nemrem poslušat Mi pa videospot ni všeč ne morem linka odpret sem zgruntala....bom kasneje poslušala
< Sporočilo je popravil Saraya -- 26.10.2010 21:21:33 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:19:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya moj je tud takrat šel povišat...da hitrreje dela...sedaj pa mene boli džoko....itak dela vse nekje približno in bom plačevala najmanj kar gre... ...Ma ne dam več kot 40 ojrov za tako veselico) Ma meni je še 40€ dosti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:19:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Končno še nekdo z mano tu.Sem skoraj obupala,da še bo kera gor prišla. Tasa,kak je blo danes? Kje v službi? Vredi je blo, minlo 1,2,3 pa še z vso robo smo do 1hven spravle...no v bistvu sva jo midve z Andrejo sami, ker je bil spet inšpektor tam in je M. imela z njim delo, ena nova pa je bla itak 1.kasa. Je pa mi M. rekla dase dela seznam, kam bo katera kam šla. Ti veš kaj o tem?? Jap,samo bomo mešano šli,nekaj novih nekaj starih.Kdo pa gre,pa ne vem.Te pa ste tak razturale.Katera Andreja? Švegl?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 26.10.2010 21:20:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Ly, meni pa sploh ne poveže te povezave Meni tudi ne gre pogledat!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?