|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 III.del
26.10.2010 16:49:28   
2ursae
ooo, nejkec, kako luštno detece user posted image user posted image user posted image user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 751
26.10.2010 16:51:23   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

user posted image a bi se me preselile na forum Dojenček? Da lahko nosečke v miru klepetajo o nosečnosti ...

to sem jst že predlagala pa ste me ignorirale user posted image  

< Sporočilo je popravil kpmk -- 26.10.2010 16:52:19 >

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 752
26.10.2010 16:52:00   
kpmk
nejkec - luštna Zala user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 753
26.10.2010 17:08:39   
missD
evo še moja 2. kršim pravila ker sem objavla...tko da pssst user posted image

user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 754
26.10.2010 17:11:42   
mamamajča
Joj, kak lepo, jaz bi tudi mela 2user posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 755
26.10.2010 17:15:03   
missD
kar pridi, ti enega posodim za 2 noči user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 756
26.10.2010 17:20:54   
anju
Roberta69 sporoča

Evo, tokrat sva mu ime že na poti izbralauser posted image
Najin sonček Liam je danes ob 14.25 dobil 3650g težkega in 53cm dolgega bratca IZAKA. En nasmejan pozdrav.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 757
26.10.2010 17:21:53   
anju
čestitke Robertauser posted image user posted image in da je tvojemu uspelo prituser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 758
26.10.2010 17:27:44   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: missD

evo še moja 2. kršim pravila ker sem objavla...tko da pssst user posted image

user posted image

mama se mora pohvalit, ma bom psssst:))
se mi zdi da sta takooo zraslauser posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 759
26.10.2010 17:30:09   
missD
ja dejansko zdej v cunjicah št56 ne zgledata več kot krompir v žaklu. :D

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 760
26.10.2010 17:33:30   
anju
kje si dobila te copatke?? sej nimam glih časa za štrikat... ma so zanimivi:)

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 761
26.10.2010 17:41:10   
missD
anju mislim da te pride cenej če jih kupiš - v leclercu

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 762
26.10.2010 17:52:06   
anju
kpmk obveščaj nas o tem kar boš dognala v zvezi z bolniškimi za očete in luknjami v zakonu.

filisa že med user posted image sem razmišljala o nosilkah. pa sem odločitev pustila za zdaj, če se bo pokazalo da bi jo res rabila.
ta trak je menda super, samo mene skrbi, da se mi ga ne bi dalo vezatuser posted image je pa fajn ker obremeni obe rami. štorklja in podobne zadeve se obesijo prek ene rame. bi bilo pa dobro poskusit, zate in za user posted image pomojem, da vidita, če obema ustreza.

nejkec tvoj ima 2 lušni punčki!!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: missD

anju mislim da te pride cenej če jih kupiš - v leclercu

ok, jeuser posted image veseljeuser posted image

2ursae da bi se selile na starši čvekamo je pred časom predlagala že 3x mami, pa so bila mnenja nekako da prej rodimo. lahko pa še 1x "glasujemo" zdaj ko nas je dosti rodilo in res klepetamo v čist drugo smeruser posted image
naj povejo nosečke, če jih motimo:) drugače sem pa mnenja, da smo na eni temi bolj informirane ena o drugi, da ne skačemo, tako da js bi počakala da rodijo vse, ki se nekako redno javljajo.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 763
26.10.2010 18:16:50   
3x mami
kpmk, ti kar najdi luknjo, ti bomo vse hvalezne user posted image

nov forum. jaz bi pocakala, da vse rodijo in se potem skupaj selimo. saj jih je sam se malo, konec meseca je tu... ne bo vec dolgo za cakat.

kaj imate kak link iz zda? (sem vprasala par strani nazaj) se niste nic oglasile, pa sem imela v spominu, da ste se pred meseci pogovarjale o tem.

mamamajca, ce nisi zadovoljen s svojim zgledom, ti verjamem, da ti je hudo. vec jej, pa bo. jaz imam se vedno +2kg, in to so oblogice na stegnih in bokih... drugace mi hlace - jeansi gredo gor, sam zapet jih ne morem. mi je spredaj zaradi diastaze ostal en tak trebuscek - zvecer ko baloncek, ko me cisto deprimira, ko ga vidim. in moja srednja me je ze parkrat vprasala, ce imam noter se kakega otroka user posted image bom vidla, kaj mi bo ginekolog rekel jutri na pregledu...

Pokora, hvala. zaenkrat mu ne tece vec toliko iz noska. ima pa parkrat na dan tak kaselj, ah, upam da hitro mine, revcek...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 764
26.10.2010 18:21:10   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: anju

naj povejo nosečke, če jih motimo:) drugače sem pa mnenja, da smo na eni temi bolj informirane ena o drugi, da ne skačemo, tako da js bi počakala da rodijo vse, ki se nekako redno javljajo.

saj bi, če se preselimo, hodila brat tud naše nosečke, jasno user posted image . Samo dozdeva se mi, da se nosečniški prispevki kar izgubijo med dojenčkastimi. Vem, da je bila selitev že predlagana, a sem bila sama takrat noseča in nisem komentirala.
Osebno sicer glasujem ZA SELITEV.

roberta, čestitam user posted image user posted image

missD, takoooo sladek prizor user posted image , prav zares dvojna sreča.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 765
26.10.2010 18:32:21   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

kaj imate kak link iz zda? (sem vprasala par strani nazaj) se niste nic oglasile, pa sem imela v spominu, da ste se pred meseci pogovarjale o tem.

spomnim se da smo smo govorile o ameriškem in kanadskem ebayu glede enih copatk ala robeez in carine in davkov. za drugo ne vem zato nisem komentirala.

eno user posted image sem Janu prej pozabla poslat.

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Samo dozdeva se mi, da se nosečniški prispevki kar izgubijo med dojenčkastimi.

to je pa čisto resuser posted image

ma res, naj povejo nosečke če jih motimo. naj jim ne bo nerodno nas nagnatuser posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 766
26.10.2010 18:43:43   
3x mami
tocno, ja, zdaj se spomnim, copati so bili. no, ce katera pozna se kaj, se priporocam, da mal prebrskam...

IZVIRNO SPOROČILO: anju
ma res, naj povejo nosečke če jih motimo. naj jim ne bo nerodno nas nagnatuser posted image

dobra ideja user posted image alo punce, povejte!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 767
26.10.2010 19:06:35   
anju
pa smo sam še me tleuser posted image nas nima kdo pregnatuser posted image dejmo alo hitro rodit šc šc!

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 768
26.10.2010 19:09:15   
luna_25
kako imate lušne otročičkeuser posted image  se čist raznežim ko jih gledam in komaj čakam, da bom tudi jaz imela svojo pikico pri sebi v naročju, sem že prav nestrpna.
sej ne vem katere še čakam, majabar, orhideja80....še kakšna al se počas konča. kaj je pa s tybysy se ni nič javila od pon ko naj bi ji sprožili porod...verjetno že carta.
mene drgač ne motite, da tukaj čvekate o svojih dojenčkih in o zadevah, ki sodijo zraven, je fajn prebrat kakšen nasvet ali problem, ki ga imate in kako to rešujete. to so nasveti za nas, ki nas to še čakauser posted image . no naj še druge povedo.
roberta čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 769
   [Brisano sporočilo]
26.10.2010 19:23:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anju)
  Neposredna povezava do sporočila: 770
26.10.2010 19:45:07   
polmaja
Mamice, ma mene ne moti nič, da se pogovarjate o pamžkih user posted image  - ravno obratno: vse si pridno preberem in si poskušam čimveč zapomnit, prava mala šola pred porodom.

Jaz bi, da nas počakate, lahko pa tudi greste na otročke, samo ime foruma nam javite, da vas bomo še naprej špijonirale! user posted image

Midva z možem se bova jutri preselila v novo stanovanjce, pojutrišnjem pa naj bi mi sprožili porod - tipiš jaz, vse v zadnji minutki! user posted image  Ne znam uporabljat ne pralnega stroja, ne pečice, ma nobenega aparata, ker imava vse novo. Torej me jutri čaka šnelkurs branja knjižic z navodili za uporabo. Bljak. Pa notranjih vrat še nimava, bo kao trajalo še kakih par tednov, preden nam jih dostavijo in montirajo, ker so po naročilu. Nama to sicer ni moteče, bo pa zabavno, ko bo npr. patronažna morala lulat, revčica uboga, hahaha user posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 771
26.10.2010 20:08:41   
mamamajča
Jaz sem za, da gremo na dojenčka...

(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 772
26.10.2010 20:17:34   
Najki
anju moj je dobil nego za sina, ko sem bila jaz ze na porodniski, pa nisem se rodila. gre pa porodniska iz CSDja, nega pa iz ZZZSja tko da ne bi smeli tezit a ne, poleg tega je mogoce treba peljat enega v bolnico s spremstvom in je logicno, da ga bo oce na negi spremljal, ne pa dojeca mama na porodniski z novorojenckom...

Danes CTG spet ni nic kazal, sem pa vec kot uro lezala tam, ker se je papir stekal in ni zapisoval, sestre so ble pa zaposlene s porodnicami. Potem me je gino pregledal in rekel, da nisem prav nic odprta in da se je ocitno babica vceraj zmotila, da sem 2cm odprta, ker ona je itak za porode ne za te preglede... Halo! Zdej naj pa komu verjamem? Pa da naj pridem najkasneje do petka na tesce pred osmo zjutraj na pregled, ce me bojo slucajno obdrzali not. Razen ce bojo popadki al pa voda odtekla. Da bo pa itak dete pozno, ker je blo ze prvo... Si lahko se bolj zmisljujejo?

uf 3x mami ti sprasujes za zabasan nosek pri dojencku... najin sicer ni bil smrkav do prvega leta, torej naslednje zime, sva mu pa vsak dan preventivno dajala fiziolosko po ampulcah v nos, imela sva tisto chicco pumpico, ma je bila ful bolj funkcionalna tista pumpica za povlect z usti, v bistvu ista kot baby vac samo nima za na sesalec prikljucka, naredi pa ful vakuum in posauga ven ful, samo pac na usta. najbrz pa je nerodna za dojencka... Zdej pucava tako, da malega nagneva nad umivalnik in spricava z injekcijo in se smrkelj usuje ven dobesedno, pritece skozi obe nosnici in se usta, tako da vse prepuca. pred tem sva mu pa leze natresla tudi do 30 ampulc v nos, dokler niso prosto stekle do grla. ker s pumpanjem lahko tisto iz globine se bolj v nos potegnes, ne pa cisto ven, je bolje da prebijes s fiziolosko da stece v grlo. pa ponavadi jim je fizioloska vsec, tako da ni problema. vazno da prepucas kanale okoli evstahijeve cevke, kar je ful globoko, zato moras kar precej fizioloske not strest, ce ostane zabasana, bojo usesa hitro vneta. aja pa se imas inhalator doma, tisti na hladno paro, das notri ampulco fizioloske in malemu masko gor, da zmehca sluz in se bo nos lazje odmasil.

2ursae meni je bolnico vedno krila zavarovalnica... parkrat sva sla zaradi testiranj na alergije in sva ostala cez noc, pa je slo meni vse preko zdravstvene. ne vem sicer kako je to s sezonskimi boleznimi sam je pa nekaj pogojeno s starostjo otroka. mali je imel nazadnje nekaj cez eno leto. je pa res, da si ne pisem dopustov, pa ne vem, ce bi se tam kompliciralo.

caroline1 dobrodosla nazaj user posted image . me firbca porod, ma ko se ti bo dalo opisat user posted image .

filisa midva sva imela pouch/sling.storklja, un tavecji iz BC ne iz Pikapolonice. mora bit pa nastavljiv, ce sta s partnerjem razlicno velika. je prakticen za uspavat doma, pa okoli nosit po hisi, je kar v komo padel, pa za iz avta skocit na hitro v stacuno in se ti ne da vozicka montirat, za ga prinest domov, ce imas polne roke vreck iz avta. zelo hitro se montira. trakovi se mi zdijo pa prevec komplicirani, bi bila ze v stacuno in nazaj, predno bi jih montirala. sicer pa jih mamice ful hvalijo in sem jih videla z dojencki po ikei hodit ipd, sam za daljse sprehode bi ga itak dala v vozicek stegnjenega, ne pa pokonci. aja pa v najin pouch ga se pri dveh letih in 14kg spraviva. pride prav, ce se na sprehodu zmatra in bi se malo nosil. pri nas je ena stacuna, ki prodaja trakove in storklje in kengurujcke, pa imajo opcijo izposoje, da lahko stvari stestiras in vidis, katera ti najbolj odgovarja. ne spomnim se stacune, jo bos pa zihr hitro nasla.

zala je pa res ena micena cotka!

iii dvojcka user posted image user posted image

roberta cestitke za Izaka user posted image user posted image user posted image

Meni je vseeno za selitev, ker bom itak sla na novo temo z vami, ce jo odprete, tudi ce se ne rodim. Dolg ne more vec bit, pa zelo malo nas je se user posted image .

ah polmaja ful neugoden timing za selitev. vazno da je za otrocka pristimano, ostalo bo ze sproti.

A mi ksna posodi ksne popadke?

Imamo domac jabolcnik, v nedeljo spresan, se ga bom nalivala bo vsaj zaprtost en problem manj user posted image . Grem zdej delat nic, da bom lahko spet noc prebedela od stirih naprej user posted image in tako do petka, ko bo spet pregled.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 773
26.10.2010 20:28:36   
filisa
missD - hvala za pomoč s slikami! Joj, kok sta Jakob in Sofia luškana!

to je pa naša Brina ...

user posted image

roberta69 - čestitke za Izaka user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 774
26.10.2010 21:27:41   
majabar
2ursaeuser posted image , zmenjeno, jutri, OK?
nejkec, cudovita je!
missD, dva zakladka:).
roberta, cestitke!!!!!!!!!!
filisa, se ena srckana:)!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?