anju
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora Anju, ni nič novičk, al kaj? Sem mislila da bojo vsaj 3 nova sporočilca, ni pa nobeneg nič sem šla ekstra čekirat telefon, nič. 2ursae sem ti poslala mail na zs, da vidim:) drugače pa hvala za trud, predvsem kpmk, si nam zelo lepo servirala info! pred dobrima 2 letoma sem bila v bolnici z mulčkom gratis kot doječa mama. tudi nekatera nezgodna zavarovanja so krila stroške sobivanja. a nege pa se ne dobi?! ja pa saj to so ene hujših stvari, lahko bi bilo malo bolj "obzirno" uštimano. pa še osebju se mi zdi da starši s svojo prisotnostjo precej pomagamo. mojega sestram ni blo treba ne mirit ne futrat ne previjat ne umivat nič, pa bi znale imet kar dosti dela z njim... in bravo za Niin napredek našmu je šele v nedeljo odpadu popek (danes ima 2 tedna, v tem času sem se odpravljala v porodno:)) zdaj še ni suh. bo še nekaj časa preden se bomo kopali. 3x mami ob navalih mleka sploh nisem hotela stiskat, ker se mi je v prvo uskladilo brez stiskanja in najhitreje se tako uskladi, točno po tistem kar porabi dojenček. tole zdaj pa je nekaj drugega kot pritisk. me je pomorilo kar si zapisala, da boli še nekaj časa, saj tako kot je bilo v nedeljo res ni... nimam pa nobene pumpice, še flaške nisem kupla tokrat. samo dudo, ker je ob močnem sesalnem refleksu celo koristna prve mesece. hm, nisem pomislila da bi si včasih načrpala mleko, da bi mu kdo dal po flaški, če bi rabila kam it. nisem, ker pri prvemu to ni uspelo... za zamašen nosek bi mogoče prišla prav še zaparjena kopalnica, ala inhalacije drugače od teh pumpic pohvalijo baby vac. jaz je nimam in ne bi vedela. imamo nekaj na baterije ki vleče ven, ma ni ravno učinkovito, sploh ne za tisto kar je globje v nosku. Pokora pomojem bi mogu antibiotik vozel sprostit a si jih kej nazaj poklicala? Bina ne bi tolko spala če bi bila lačna. sploh če veš da te drugače jasno vpraša za jest:) se mi zdi se včasih ti dojenčki malo razdražijo, ali jim mi zmotimo ritem s kakšnim previjanjem ali čim drugim, da se potem ne znajo umirit in skozi iščejo tolažbo pri prsih, pa niso več lačni. je blo tudi z mojim tako včeraj popoldne. ni se mi ravno zdelo da so dojke prazne, samo skozi je iskal se tja obračal in lovil, ko sem ga pristavila, se je pa kregal in stokal in spuščal spet prijel... sem ga dala v voziček in začela guncat pa je zaspal. tudi zdaj je skozi neki sitnaru v vozičku, bi že 3x rekla da se bo zbudu... kdo bi vedu. caroline sem čakala da se oglasiš vsak porod je glede na rezultat pravzaprav lep, zato upam da nam boš enkrat zaupala svojo izkušnjo. kako si pa ti? tvoje težave?
|