Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:34:56
|
|
|
|
tasa_m
|
Saraya jaz prvo pečico full segrejem, pa pico malo prej ven dam - 10 min. prej, pol pa pred koncem dam na žar z vetilacijo in nimam nikoli trdega roba. Sgrejem pa prvo kar na normalni pečici, katera segreva zgoraj in doli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:43:01
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi tudi doma. Sicer kam bi pa te šli v takem vremenu. prej sta se ata in L igra z lego kockami, zdaj pa mali je po malem ( beri zdaj eno žlico pa malo pol eno žlico in čez čas eno žlico), pa po ateju plazi, vglavnem vse po starem. Tak da nimam pojma kaj je blo to včeraj. Samo da je zdaj dobro. Mogoče je mel pa to t.i. enodnevno virozo,glavno,da je zdaj ok
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:44:51
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:46:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi tudi doma. Sicer kam bi pa te šli v takem vremenu. prej sta se ata in L igra z lego kockami, zdaj pa mali je po malem ( beri zdaj eno žlico pa malo pol eno žlico in čez čas eno žlico), pa po ateju plazi, vglavnem vse po starem. Tak da nimam pojma kaj je blo to včeraj. Samo da je zdaj dobro. Mogoče je mel pa to t.i. enodnevno virozo,glavno,da je zdaj ok Če je bila je bila samo pol dnevna, ker dopoldan je bil ok. Se pa strinjam s tabo, samo da je zdaj ok.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:48:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Kontra!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:49:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Večer! Kontra!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:51:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m in nimam nikoli trdega roba. ma ne roba...spodaj testo je trdo kot kamen..skoraj vedno...ampak ne obupam, ker so dobre drugače....ma ne moreš niti prav jest, kaj šele da bi z nožem prerezala po sredini
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:52:07
|
|
|
|
ly117
|
Kaj zdaj bomo rekle kako na hitro preden jaz šiban na šiht?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:52:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Aja,pico pa jaz vedno sama delam,pa nimam problemov s trdimi robi-edino če jo predolgo pustim v pečici ja ti ko si pridna....ma preden bi jaz testo naredila....bi bila že od truda sita kcoj
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:52:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 glavno,da je zdaj ok podpis
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:53:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m in nimam nikoli trdega roba. ma ne roba...spodaj testo je trdo kot kamen..skoraj vedno...ampak ne obupam, ker so dobre drugače....ma ne moreš niti prav jest, kaj šele da bi z nožem prerezala po sredini aja? Mi nimamo teh težav. Mogoče pa jo premalo časa veni pustiš. Jaz jo pustim zunaj, preden jo dam pečt. Pokusi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:54:08
|
|
|
|
arabela*
|
ly..naj ti mine na šihtu....z L nimaš problemov ponoči ko te ni?...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:54:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Aja,pico pa jaz vedno sama delam,pa nimam problemov s trdimi robi-edino če jo predolgo pustim v pečici ja ti ko si pridna....ma preden bi jaz testo naredila....bi bila že od truda sita kcoj jaz pa sem našla na kulinariki FULL dobr recept in je res testo tak mehko da joj. In ko se spravim delat jo tud sama delam, drugače pa kuj v Hoferju testo kupim pa tud gre ven
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:54:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m in nimam nikoli trdega roba. ma ne roba...spodaj testo je trdo kot kamen..skoraj vedno...ampak ne obupam, ker so dobre drugače....ma ne moreš niti prav jest, kaj šele da bi z nožem prerezala po sredini aja? Mi nimamo teh težav. Mogoče pa jo premalo časa veni pustiš. Jaz jo pustim zunaj, preden jo dam pečt. Pokusi. jaz jo tudi pustim zunaj, kar lep čas.... ...kaj vem mogoče kaj nena vredi nastavim...bom probala tak kot si napisala...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:55:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj bomo rekle kako na hitro preden jaz šiban na šiht? nočno maš, naj ti hitro mine mačka!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:56:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz pa sem našla na kulinariki FULL dobr recept in je res testo tak mehko da joj. In ko se spravim delat jo tud sama delam, drugače pa kuj v Hoferju testo kupim pa tud gre ven ma jaz še v življenju nisem testa skup delala ..nisem za take hece Ja tisto kupljeno je tud okej...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:56:21
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Aja,pico pa jaz vedno sama delam,pa nimam problemov s trdimi robi-edino če jo predolgo pustim v pečici ja ti ko si pridna....ma preden bi jaz testo naredila....bi bila že od truda sita kcoj Eh,testo je pa ja tik-tak nareto...jaz sploh ne kompliciram-sestavine zmečem skup,to je nareto v minuti...fliknem v mikrovalovko,da bolj hitro vzhaja,namečem gor vse živo,kaj se mi pač valja po hladilniku,poknem v vrooočo pečico...to je to...simpl ko pasulj
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:56:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj bomo rekle kako na hitro preden jaz šiban na šiht? nočno maš, naj ti hitro mine mačka! podpis
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:57:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m in nimam nikoli trdega roba. ma ne roba...spodaj testo je trdo kot kamen..skoraj vedno...ampak ne obupam, ker so dobre drugače....ma ne moreš niti prav jest, kaj šele da bi z nožem prerezala po sredini aja? Mi nimamo teh težav. Mogoče pa jo premalo časa veni pustiš. Jaz jo pustim zunaj, preden jo dam pečt. Pokusi. Ja,to pa je res,moraš jo malo odtalit,preden daš v pečico.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:57:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ly..naj ti mine na šihtu....z L nimaš problemov ponoči ko te ni?... Hvala, saj bo hitro minlo sploh če imaš delo. Z L pa jaz nimam težav, če jih ima, jih ima moj. Ampak kolko pravi nimata nekih težav.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:57:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj bomo rekle kako na hitro preden jaz šiban na šiht? nočno maš, naj ti hitro mine mačka! Podpis!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?