felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....komaj sem našla tole našo stran-zdi, haha,, kako ste kokice, nisem vas pozabila, ne ne, tiste ki ste na FB itak veste da še živimo,dihamo, obstajamo... Drugače pa delavno, kuča posao, tk je, ni druge, otročki pa koker mata mama pa ata cajt za njih. Zdaj so končno počitnice, mi je res fajn, da smo spet veliko skupaj. Še očija imamo doma, do srede, ko ima en izpit, kar obsežen, upam da mu uspe, res... drugače pa , kako ste kaj ve? ..je kaj novega? ...sem samo tole stran , zadnjo preletela, pa vidim, da ste se nekaj v hujšanje dale,,pridne, no jaz bi rada dala še ene 3 kilce dol, to bi mi bilo ful fajn, samo, spravit se, pa ko mi oči kuha, pa je tako fajn,,,sej, mogoče se pa še jaz v tole dam, haha,,sej takrat sem se tudi, ko ste začele, pa sem dala dol ene slabe 3 kilce, pa sem jih polovico nazaj dobila ...samo se pa res ne spomnim, kolko časa sem sploh vztrajala,,pa sej, problem je samo v sladkarijah, vsaj pri meni, pa zdaj ko je tolk malo časa zaradi službe in to, še gibanja je manj, kaka aerobika me res že kliče, nujno ... sem prej gledala malo ponudbe, urnike po Ljubljanskih in okoliških fitnes klubih in šprotnih zadevah,,ne vem, kako naj napišem ... oooooooooo, glej glej, kdo je pršu na obisk a se ti ne zdi, da bi blo fajn prikazno sliko zamenjat? Timi si sploh ni več podoben a te dam na seznam? boš redna obiskovalka