Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 13:34:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa samo za tebe! lepo, lepo. Ti je le uspelo?! Vidiš, ni noben bao bao to blo pa še nobene dodatne pomoči nisi rabla. Bravo, bravo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 13:34:44
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa res sem dobra, sem že prva
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 13:35:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, smo šli v soboto...Ful, ful se splača... Je, pa res fajn, da je suho vreme, ker je kaj nekaj živali na prostem...prosto se lahko giblješ pri kozah in zajčkih, božaš oslička, ponija, jahaš ponija, vidiš krokodila, pitona, ribice, are, ki so prav tako na prostem..dobiš posodico z semeni in jih lahko hraniš. Videli smo tri kenguruje. Res se splača...Aja, vstopnina za odrasle je 4,00 EUR, za otroke do 2 let pa je zastonj. Za malo večje otroke pa je 2,00 EUR. Bom prilepila kako slikico! jaz ga večkrat doma božam pa še zastojn je.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 13:36:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
Šibam po mojega pikeca v vrtec!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 13:36:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, smo šli v soboto...Ful, ful se splača... Je, pa res fajn, da je suho vreme, ker je kaj nekaj živali na prostem...prosto se lahko giblješ pri kozah in zajčkih, božaš oslička, ponija, jahaš ponija, vidiš krokodila, pitona, ribice, are, ki so prav tako na prostem..dobiš posodico z semeni in jih lahko hraniš. Videli smo tri kenguruje. Res se splača...Aja, vstopnina za odrasle je 4,00 EUR, za otroke do 2 let pa je zastonj. Za malo večje otroke pa je 2,00 EUR. Bom prilepila kako slikico! jaz ga večkrat doma božam pa še zastojn je. a se temu osličku ime začne na T.?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 13:37:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Evo, sem pojedla svoje kosilo in sem se napokala fullll! Jaz tudi, samo bi še lahko kaj No, sicer pa si nisem mislila, da je solata lahko taaak dobra če vse to skup zmešaš. Pa malo jogurta sem si preko vlila pa je res bla ful dobra. Felix, meni napiši -10 kg na seznam. Samo jaz bom mela malo več kot 90 dni časa, ker mi z tako dieto kaj dost nebo šlo dol.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 13:37:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, smo šli v soboto...Ful, ful se splača... Je, pa res fajn, da je suho vreme, ker je kaj nekaj živali na prostem...prosto se lahko giblješ pri kozah in zajčkih, božaš oslička, ponija, jahaš ponija, vidiš krokodila, pitona, ribice, are, ki so prav tako na prostem..dobiš posodico z semeni in jih lahko hraniš. Videli smo tri kenguruje. Res se splača...Aja, vstopnina za odrasle je 4,00 EUR, za otroke do 2 let pa je zastonj. Za malo večje otroke pa je 2,00 EUR. Bom prilepila kako slikico! jaz ga večkrat doma božam pa še zastojn je. a se temu osličku ime začne na T.? DA !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 13:39:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, smo šli v soboto...Ful, ful se splača... Je, pa res fajn, da je suho vreme, ker je kaj nekaj živali na prostem...prosto se lahko giblješ pri kozah in zajčkih, božaš oslička, ponija, jahaš ponija, vidiš krokodila, pitona, ribice, are, ki so prav tako na prostem..dobiš posodico z semeni in jih lahko hraniš. Videli smo tri kenguruje. Res se splača...Aja, vstopnina za odrasle je 4,00 EUR, za otroke do 2 let pa je zastonj. Za malo večje otroke pa je 2,00 EUR. Bom prilepila kako slikico! jaz ga večkrat doma božam pa še zastojn je. a se temu osličku ime začne na T.? DA ! sem si mislila, ja!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 13:40:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Evo, sem pojedla svoje kosilo in sem se napokala fullll! Jaz tudi, samo bi še lahko kaj No, sicer pa si nisem mislila, da je solata lahko taaak dobra če vse to skup zmešaš. Pa malo jogurta sem si preko vlila pa je res bla ful dobra. Felix, meni napiši -10 kg na seznam. Samo jaz bom mela malo več kot 90 dni časa, ker mi z tako dieto kaj dost nebo šlo dol. a ne da? Samo mlečnih izdelkov kao po tej dieti ne smeš na ta dan ali? Kdaj pa jih lahko?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 13:41:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa res sem dobra, sem že prva BRAVO!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 13:45:31
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Evo, sem pojedla svoje kosilo in sem se napokala fullll! edino kar je pri teh ločevalnih tečno, je to, da si full hitro lačen!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 13:46:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Evo, sem pojedla svoje kosilo in sem se napokala fullll! edino kar je pri teh ločevalnih tečno, je to, da si full hitro lačen! ja, jaz sem že zdaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 13:47:00
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa res sem dobra, sem že prva BRAVO!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 13:47:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 a ne da? Samo mlečnih izdelkov kao po tej dieti ne smeš na ta dan ali? Kdaj pa jih lahko? dol mi visi, jaz bom jogurte pila. Sem našla dieto z jogurtom in mi je kul tak da bom verjetno malo tega pa malo manj žri oz. jej v meji normale pa bo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 13:47:17
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Evo, sem pojedla svoje kosilo in sem se napokala fullll! edino kar je pri teh ločevalnih tečno, je to, da si full hitro lačen! ja, jaz sem že zdaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 13:47:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa res sem dobra, sem že prva BRAVO! Hvala, Hvala, hvala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 13:49:26
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, smo šli v soboto...Ful, ful se splača... Je, pa res fajn, da je suho vreme, ker je kaj nekaj živali na prostem...prosto se lahko giblješ pri kozah in zajčkih, božaš oslička, ponija, jahaš ponija, vidiš krokodila, pitona, ribice, are, ki so prav tako na prostem..dobiš posodico z semeni in jih lahko hraniš. Videli smo tri kenguruje. Res se splača...Aja, vstopnina za odrasle je 4,00 EUR, za otroke do 2 let pa je zastonj. Za malo večje otroke pa je 2,00 EUR. Bom prilepila kako slikico! jaz ga večkrat doma božam pa še zastojn je. Tasa Kokica, bomo se podali v to pustolovščino, upam, no! Če ne bom pa cel vikend jaz doma IAAA delala, pa bomo morali it! Dvomim, da se upajo zaj****** z besnečo nosečnico!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 13:51:38
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Evo, sem pojedla svoje kosilo in sem se napokala fullll! Jaz tudi, samo bi še lahko kaj No, sicer pa si nisem mislila, da je solata lahko taaak dobra če vse to skup zmešaš. Pa malo jogurta sem si preko vlila pa je res bla ful dobra. Felix, meni napiši -10 kg na seznam. Samo jaz bom mela malo več kot 90 dni časa, ker mi z tako dieto kaj dost nebo šlo dol. Pa glih ste si v teh 90 dni božične praznike zajele, jao, jao! Ne mi jamrat potem, ko vam bom razlagala, kaj sem jedla med prazniki no, edino, če ne bom na bolnišnični prehrani
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 14:45:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kaj pa Operil? Ste že dajale? Zdaj se je tista prozorna voda iz nosa spremenila v rumeno sluz. jo naj peljem pokazat k P? operil je pri nas vedno na zalogi. tudi P mi ga večkrat priporoči. Imamo doma operil za odrasle in za otroke, oboje v spreju. Sama ga uporabljam, kadar imam zabasan nos in v dveh minutah lahko normalno diham čez nos. Priporočam. Samo če se prav spomnim, v navodilih piše, da ga smeš dnevno uporabiti 2-3 krat. Juretu pa dam operil po tem, ko mu nos že fino sperem s fiziološko in očistim s sesalcem.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 14:45:51
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa In kaj kuhate danes? Aja, tiste ki ste na dieti. Kako boste to uskladile s kosilom za ostalo družino? Pri nas ponavadi pol vsi jemo po dnevih sam da jaz ne jem mesa ko ga ne smem in tako... z Juretom bova spet sama do večera in Jure se ne bo bunil piščanec bo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 14:45:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tulipan, dokler je moker kašelj, nimaš kaj. To se sam dobro. Tud P nima kaj. Rekla ti bo, čistit nosek pa mogoče operil. Ponoči pa kašlja zato, ker ji gre ta sluz gor in jo moti. Dvigni ji vzglavje pa če imaš vlažilec zraka, je tud fajn- KOKICA hvala. Ok. Bom šla po te Operilke, jih sploh še nimam doma, ostalo pa tak delam. Vlažilca zraka nima, si ga bom morala počasi omislit Tulipan, lepa prikazna slikca, btw glede vlažilca zraka si pa prej dobro preberi kakšne forume. Jaz sem ga imela namen kupiti, pa sem si po informacijah s forumov premislila, ker sem brala, da se notri nabirajo alge in bakterije in pol te bakterije pošilja v zrak se raje poslužujem iste metode kot kokica, jaz kar vodo zavrem in notri vržem žlico soli, včas pa še kamilice.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 14:46:02
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kosilo....pri nas ni variante, da jemo isto, že pri mesu se zatakne, ker moj ne je purana in belega mesa ...tako, da moram kuhati dvojno , jaz bom njemu naredila vratovino v omaki, mlince in zeleno solato, sebi pa pečen puranji zrezek in z. solato. pridna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 14:46:03
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Persida nas rajca s hrano. Pa vse najboljše še tukaj, draga Persida. Ostani takšna kot si, ker takšna si najboljša. se kar podpišem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 14:46:11
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Na orbitreku sem zdržala 16 minut! pridna! Zvečer pa 1000 trebušnjakov, pa bo! Če jih dolgo nisi delal, začni s 500! ti pa si za fore zame bi blo že 100 optimistično. Ne vem no, samo na aerobiki delamo neke zaj... trebušnjake, ki jih nardim glih 20, pa dol padem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 14:46:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, smo šli v soboto...Ful, ful se splača... Je, pa res fajn, da je suho vreme, ker je kaj nekaj živali na prostem...prosto se lahko giblješ pri kozah in zajčkih, božaš oslička, ponija, jahaš ponija, vidiš krokodila, pitona, ribice, are, ki so prav tako na prostem..dobiš posodico z semeni in jih lahko hraniš. Videli smo tri kenguruje. Res se splača...Aja, vstopnina za odrasle je 4,00 EUR, za otroke do 2 let pa je zastonj. Za malo večje otroke pa je 2,00 EUR. Bom prilepila kako slikico! jaz ga večkrat doma božam pa še zastojn je.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?