PERSIDA
|
Dober dan. Najprej bom začela s hujšanjem.Vsaka čast tistim suhicam ,ki za bogih 7 kg toliko jokajo in so pripravljene vse naredit . Jaz ne želim biti nikoli suha kakih 60 kg ,pa se tudi nebi branla.Na sezam se ne bom dajala bom ,pa z vašo pomočjo probala vstrajat in postopoma izgubit kaj kilogramov ,ki mi niso ravno všeč. Ker hujšanje je res za mene eno veliko odpovedovanje.Na dobeno dieto ne prisegam ,ker vsako telo je za sebe poglavje. Torej pri meni mora z jedilnika ogromno stvari. Veliko volje vam želim in s tem posledično jo dajete meni. Da , vam malo opišem dobrote ,če jih že jest ne morete. Za včerajšnji večer sem se potrudila z obloženo mizo na kateri se je nahajalo: - tatarski biftek,jajčke polnjene s porovim nadevom, testeninska solata prelita z majonezo in kisl.smetano,mehiška solata z jogurtovim prelivom,rukola z mozarelo,grisini s pršutom ali sirom - za sladico lešnikova rezina ,jagodno pecivo ter sadna solata Edino sem žalostna ,da nisem slikala ,da vam to dokažem.Posebej sem se potrudla ,ker sem pričakovala vegeterjanko na koncu,pa je ni bilo.Toliko o mojem trudu. Moram se zahvalit za vse vaše lepe besede ,ki so bile izrečene ob mojem prazniku.Lepo je vedet,da nisi sam. Da ,pa še povem včerajšnje jutro je bilo za sanjsko knjigo.Bavca sta pritekla k meni vsak s svojo rožico in mi dala lubčka.Za mene neprecenljivo. Še dobro ,da skoz rožice trgamo ,da sta tak navdušena nad njimi .Mami že ve kaj dela .V glavnem ganlo do solz itak (beri to se men ne zgodi kar tak ).Pol smo ,pa že mogli šibat na krst .Upam,da je to letos zadnjič .No zvečer ,pa šibali na svojo žurko . Cel dan ,pa mi je po glavi tak bobnalo kot,da me kličejo že na oni svet samo jaz se nisem dala.Zgledala sem res povožena samo ampak za tak dan se je blo vredno borit z glavobolom .Ja kaj naj rečem že spet sem bolj stara . Ampak ostajam mala ,debela,vesela ( beri ,ker 50 kg nikoli nebom imela ). dojenček - pri nas načrtujemo dvojčice Tak zdaj,pa berite
|