Krysia
|
Evo, spet jst ... Daja28, čestitke za ! Zoja Miša in Kaja Lina, upam, da je blo uspešno! K_a_t_j_a, za Strahovo sem slišala že ful dobrih kritik, nekaj pa tud slabih, tko da ne vem ... Pri njej pa nisem bla, tko da osebne izkušnje nimam ... Erin, tale tvoja G je pa čist mim ... Pripada ti UZ za potrditev nosečnosti in morfologija ... njen problem, če ti prvič ni mogla potrdit nosečnosti, a ne? Joj, kr neki ... men je prejšnjič moja G rekla, da naj pridem še 1x čez 10 dni, ker se ji je zdel zarodek premajhen ... in mi je spet nardila UZ. Sej veste, kako se je pol končalo, ampak mi je ponudla, da pridem še enkrat čez 2 dni, če ji ne verjamem ... in bi mi nardila še 3. UZ za potrditev nosečnosti (pa je že pri prvem vidla pikico in utrip ...) tko da ... se men zdi, da so to sam izgovori ... In Erin, če nisi zadovoljna, jo res rajši zamenjaj, ker jo boš pogosto videvala ... Kar se pa Tilnovega sluha tiče, pa upam, da je vse OK in da je pač med manj zgovornimi ... gajka, ja, tkole je to v javnih službah ... jst ne vem, kje folk pol najde tiste ogormne plače oz. kdo jih dobi ... Drugač pa upam, da se tole tvoje zdravje poštima in da bo mleko v prihodnje brez krvi! Pa brez terenov, če si na porodniški! Drugač pri nas vse po starem ... Rok poln energije, jst mam ful testov za popravit, drug teden so pa na srečo počitnice, da si mal oddahnem ... Ampak kljub počitnicam bo Rok v vrtcu, pa če me vse ozmerjate s slabo mamo ... Aja, sem vam dolžna še poročilo s pregleda pri G - mamo dovoljenje, da začnemo delat na novem članu ... tko da upam, da Rok ne bo edinček ... No, testi kličejo ... se tipkamo ...
|