|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
21.10.2010 12:12:24   
gajka
user posted image A katera ve, kakšne so kaj plače za višjega svetovalca III v naši javni upravi (konkretno MOP, Arso)? Mogoče buhtlčk?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 601
21.10.2010 12:25:27   
anita goitan
še na wc ne morem v miru, ko nekam grem Ula v tak jok in takoj zašibne za menoj, potem pa še Zoja zraven in se začnejo lumparijeuser posted image , ok, naj ji bo, danes jo mal razvajam, sem ji dobro uro risank pustila, še jutri..potem pa vrtec, šola,...

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 602
21.10.2010 13:03:17   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

user posted image A katera ve, kakšne so kaj plače za višjega svetovalca III v naši javni upravi (konkretno MOP, Arso)? Mogoče buhtlčk?

oj

cca med jurja in jurja sto neto (lah ti točno zračunam če hočeš)

zraven maš še dodatek na delovno dobo

če maš za določen čas maš opcijo da ti dajo 20% še gor (pol kasneje)

pa vprašanje, ponekod izplačujejo nadure (jih še nisem vidla izplačanih)...tko nekak

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 603
21.10.2010 13:03:51   
buhtlčk
aja gajka pa plača je vezana na naziv, ni veze kje delaš
(no sej se mi zdi da veš, ampak vseen user posted image )

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 21.10.2010 13:04:30 >

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 604
21.10.2010 13:38:41   
gajka
buhtlčk - hvala! Sem nekaj podobnega zvohala na forumih na netu. Nekam nizka plača torej, vsaj kar se moje izobrazbe tiče... user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 605
21.10.2010 14:04:22   
Krysia
Evo, spet jst ...

Daja28, čestitke za user posted image ! user posted image user posted image

Zoja Miša in Kaja Lina, upam, da je blo uspešno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

K_a_t_j_a, za Strahovo sem slišala že ful dobrih kritik, nekaj pa tud slabih, tko da ne vem ... Pri njej pa nisem bla, tko da osebne izkušnje nimam ...

Erin, tale tvoja G je pa čist mim ... user posted image Pripada ti UZ za potrditev nosečnosti in morfologija ... njen problem, če ti prvič ni mogla potrdit nosečnosti, a ne? Joj, kr neki ... men je prejšnjič moja G rekla, da naj pridem še 1x čez 10 dni, ker se ji je zdel zarodek premajhen ... in mi je spet nardila UZ. Sej veste, kako se je pol končalo, ampak mi je ponudla, da pridem še enkrat čez 2 dni, če ji ne verjamem ... in bi mi nardila še 3. UZ za potrditev nosečnosti (pa je že pri prvem vidla pikico in utrip ...) tko da ... se men zdi, da so to sam izgovori ... In Erin, če nisi zadovoljna, jo res rajši zamenjaj, ker jo boš pogosto videvala ... Kar se pa Tilnovega sluha tiče, pa upam, da je vse OK in da je pač med manj zgovornimi ... user posted image

gajka, ja, tkole je to v javnih službah ... jst ne vem, kje folk pol najde tiste ogormne plače oz. kdo jih dobi ... user posted image Drugač pa upam, da se tole tvoje zdravje poštima in da bo mleko v prihodnje brez krvi! Pa brez terenov, če si na porodniški!

Drugač pri nas vse po starem ... Rok poln energije, jst mam ful testov za popravit, drug teden so pa na srečo počitnice, da si mal oddahnem ... Ampak kljub počitnicam bo Rok v vrtcu, pa če me vse ozmerjate s slabo mamo ...
Aja, sem vam dolžna še poročilo s pregleda pri G - mamo dovoljenje, da začnemo delat na novem članu ... user posted image tko da upam, da Rok ne bo edinček ...

No, testi kličejo ... se tipkamo ...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 606
21.10.2010 15:57:37   
buhtlčk
Krysia super za zeleno luč! user posted image

Pa zmer več nosečk mamo spet med nami, čestitke vsem user posted image

Erin poskus zamenjat G, čeprav je menda kar težko med nosečnostjo. Pa držim pesti, da je s Tilnom vse ok. Čeprav sem jaz tud že za veliko fantkov slišala, da so zelo pozno spregovoril, pa ni blo čist nč narobe.

Zoja Miša upam, da je že vse za vama user posted image

Katja jaz sem za Strahovo tud različne stvari brala, tko da sem se takrat raje odločila za Calyste al kaj je že bilo.

Joj Neža a kar eno leto bo že star mali? Ne morem verjet. Pa Ula že skoraj hodi, pa...matr, čas mi bo ušel user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 607
21.10.2010 19:34:12   
tejkaz
Kaja Lina je prestala operacijo. Zdaj je pred njo hujši del - okrevanje. Vse jo moti in boli. Zoja Miša pravi, da ni fajn da ji mora skoz roke lovit in ji poskušati razložiti da je infuzija obvezna da je tampon v  ustih nuja in bolečina nekaj normalnega. Je boščica in Zoja Miša bi dala  vse da bi bolelo njo a ne gre. Ampak skupaj jim bo uspelo. Hkrati se zahvaljuje vsem, ki mislimo na njih.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 608
21.10.2010 19:42:10   
anita goitan
Punci mi spita in sem ravno hotela napisati kako je Kaja Lina, pa me je tejka prehitela.

Čim hitrejše okrevanje Kaji Lini!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 609
21.10.2010 20:34:57   
Krysia
En kup user posted image user posted image user posted image za Kajo Lino in za našo Zojo Mišo .. naj bolečina čim hitreje mine!

tejkaz, hvala, da nas obveščaš, kako je z njima. A je v službi že kaj boljša situacija al se še naprej komplicira? Upam, da porihtate tole ... mi je tvoja sodelavka pravla, kakšno mate ... katastrofa ... pa res sta pridne, sam upam, da bodo enkrat to tud ostali opazili ...

neža, sem skoraj dol padla, ko si napisala, da bo Aljaž star že eno leto ... Joj, kam gre čas ... sploh ne dohajam ...

Nič, sej veste, kaj bom napisala - da grem teste popravljat - mogoče mi uspe en razred popravit do jutri (da jih osrečim še pred počitnicami ...), za drugega pa definitivno ne bo časa ...

Lepo se (s)mejte ...

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 610
22.10.2010 8:38:23   
anita goitan
jutro

zoja miša piše: Noč je bila mirna, je dobivala protibolečinske svečke, je trmasta in jezava, ko je budna. mna živce ji gre tampon in infuzija, jo bo še kar imela ker nič ne pije in ne je. vse pozdravlja.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 611
22.10.2010 9:24:35   
gajka
Super, da je operacija pri Kaji Lini minila brez zapletov! user posted image Zdaj pa čim hitrejše okrevanje! user posted image user posted image user posted image

Pa še stanje pri nas. Zdaj si mleko črpam in se sproti odločam, a je "primerno" za Zaro, ali ne. Takega, ki je pač preveč roza (preveč krvi), vržem stran in v tem primeru dobi AM. Se je npr. včeraj zvečer zgodilo, da sem ji mogla AM dat. Sem ga najprej pripravila na 180 ml vode, je vse požlampala, sem naredila še dodatno na 60 ml vode in je tudi to popila. Več ji nisem hotela dat. Sem se pa veselila, kako bo potem najbrž dolgo spala ponoči, če se je dobro najedla... Ja, vraga! Ob 1h že prva budnica, ob 5h druga... user posted image

Danes je še Rok bil zjutraj, ko sem ga oddala v vrtcu, ves slabe volje. Je tako grdo gledal, da je joj. user posted image Ga je prišla vzgojiteljica iskat v garderobo, da bi ga pocrtljala, je pa totalno v jok planil in govoril, da gre kar z mamico nazaj domov... user posted image Eh, ja, očitno kakšna kriza tu in tam pač mora bit. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 22.10.2010 9:25:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 612
22.10.2010 14:18:59   
anita goitan
zoja miša piše, da Kaja Lina noče pit, noče jest..
Daj no Kaja LIna, da boš čimprej doma!user posted image user posted image

gajka pa saj kri ji nima kaj škodovatuser posted image al se motim, jaz bi raje dojila da ne bi padlo povpraševanje, tudi lažje je kot pa samo črpanje. Vrtec: Rok ima pravico trmarit, ja, to vse nas še čaka...user posted image

Z&U spita! Moj pride kmalu domov, potem gremo v center na klovna..pač en kandidat za župana prireja mal zabave, pa bomo izkoristili lep dan za tako zabavo.

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 22.10.2010 14:19:41 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 613
22.10.2010 16:26:04   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
gajka pa saj kri ji nima kaj škodovatuser posted image al se motim, jaz bi raje dojila da ne bi padlo povpraševanje, tudi lažje je kot pa samo črpanje. Vrtec: Rok ima pravico trmarit, ja, to vse nas še čaka...user posted image

Škodovat menda nima kaj, čeprav kot sem prebrala, je pogosto, da zaradi večje količine krvi user posted image pogosteje polivajo oz. kri izbruhajo. Ampak je prav grdo videt, ko je na momente sredi dojenja tako krvava okrog ust kot da je en vampir. user posted image Pa včeraj je kar dosti polivala, rjavo ali pa svežo kri in tudi take koščke koagulirane krvi, pa ni bilo lepo za videt. Zdaj mleko črpam in po barvi ocenim, a se mi zdi v njem preveč krvi ali pač ne. Je pa sitno tole črpanje, pa črpanje niti ne, ampak tisto umivanje flašk in pumpice je pa za user posted image . Pumpam pa ravno zaradi tega, da bi proizvodnja ostala...

Neposredna povezava do sporočila: 614
22.10.2010 20:33:43   
Neža7
Res je hitro minelo... Danes sem se pogovarjala z eno bivšo cimro iz porodnišnice. Cel mesec sva bile skupaj in tudi ona je rekla, da kako je počas šlo v porodnišnici, ker nisva smele veliko iz postelje in kako bo saj naš Aljaž kmalu 1 leto star.

Danes sem je popoldne zbudil z vročino user posted image  fuuuuuuuuuul je bil utrujen, da mi je kar 2x name zaspal. Bošček mu verjetno spet zob daja problemov (6. zob prihaja user posted image ) Naš šiba cel dan razen, ko spi po stanovanju. Ta teden je tudi začel hodit ob opore user posted image  hodi kot račka user posted image

Iskrene čestitke vsem novim user posted image  user posted image user posted image user posted image  

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 615
22.10.2010 20:41:30   
Neža7
Evo danes pred spanjem user posted image  Nič ni bolan zgledal user posted image
Malo sem se zabavala z ruto user posted image  

Naša punčka... opa! fantek user posted image
user posted image

Ljubim od Neže puzzle
user posted image

in seveda njene knjige
user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 616
22.10.2010 20:43:59   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

zoja miša piše, da Kaja Lina noče pit, noče jest..
Daj no Kaja LIna, da boš čimprej doma!user posted image user posted image

O bošček user posted image  Kaj pa je bilo narobe?

Neposredna povezava do sporočila: 617
23.10.2010 12:43:28   
nell
Čaw punce.

Samo da se na hitro javim, da sem še tu... sicer bolj odsotna kot prisotna.

Na hitro preletela in se ne bom ravno spuščala v podrobnosti. Sem pa zasledila da je Kaja Lina na opreaciji tako da ji pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem pa tud js bla na operaciji - nč hujšega, čeprav zdej to celjenje traja v nedogled. So mi neko bulo odstranili - kao brazgotinjeno tkivo iz dimelj in to darvno v pregubu noge - tko da sm doktorirala v odkrivanju kako si namontirat obliž - še posebej k dlake začnejo rastiuser posted image user posted image user posted image user posted image - jao brazilka vsak dan. Me je pa vprašal doktor, po operaciji, da je tkivo čudno in če sem se mogoče kdaj zaskalila na tem predelu - sej nisem vedla nej se smejem al jočem. Nimam namreč navade se drajsat po hlodih, še noge ne vem če bi lahk tolk narazen potisnalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
V ponedeljek grem po treh tednih v službo - ma komi čakam, čeprav mi doma ni nč manjkalo, bi se lahk tud privadla user posted image .

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 618
24.10.2010 6:18:43   
anita goitan
jutro

včeraj bil krasen dan, šli na Sv.Primoža & Petra, Zoja gor sama hodila, na vruhu za nagrado dobila dva bonbonauser posted image , dol mal hodila mal jo je nesel. Ula celo pot gor spala, dol pa vriskala ker ji je Z.spredaj neumnosti kazala.
Zvečer pekli kostanj na terasi.

Kaja Lina je bolje, tudi je in pije, sam utrudi se hitro. Pridna je.

Košutauser posted image javi se kaj

Pa pa

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 24.10.2010 6:21:40 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 619
25.10.2010 7:26:40   
tejkaz
Jutro

Preživeli vikend user posted image

Kaja Lina je pa že doma user posted image user posted image

Kasneje...

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 620
25.10.2010 9:15:22   
gajka
Dobro jutro! user posted image že čaka na tale deževni dan. user posted image

user posted image user posted image user posted image za Kajo Lino!

Tudi mi preživeli vikend - bolj ali manj uspešno, predvsem pa precej lenobno. user posted image Tudi svoje mlekarne bom očitno uspela poštimat user posted image user posted image , sem raskirala celo soboto za izvedbo ultra mučeniškega pumpanja na roke (jaz temu pravi kar molža krav, ker kaj dosti drugače ni), včeraj pa sem si drznila spet uporabit pumpico, ker je bilo videt stanje že precej bolje in je šlo b.p, se niso ranice nič na novo odprle! user posted image Zdaj samo še zbiram pogum, da spet Zaro direktno priklopim in bom na konju!

< Sporočilo je popravil gajka -- 25.10.2010 9:16:38 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 621
25.10.2010 10:07:43   
anita goitan
dan

Zoja šla 1.v vrtec, za eno urco, jutri za dve itd..moj jo uvajauser posted image

Vikend preživeli aktivno, v soboto na Sv.Primoža, včeraj na Ratitovcu..potem pa še na Šobcu-igrala.

Šibam

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 622
25.10.2010 10:14:05   
gajka
user posted image za Zojo! Mogoče bo šlo pa uvajanje hitreje kot tole z 1 urco podaljševanja dnevno... Pri Roku je bilo tudi planirano 1. dan 1-2 uri, na koncu je pa celo do kosila brez problema zdržal (jaz sem bila samo 1 uro z njim)... Še malo, pa gre še Ula, potem pa spet v službo. Hitro mine, kajne? Meni se zdi že včasih pravi šok, da je že Zara krepko čez 4m. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 25.10.2010 10:17:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 623
25.10.2010 10:27:56   
gajka
Evo, še naša palčka na včerajšnji dan:
user posted image

user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 624
25.10.2010 11:19:39   
Neža7
user posted image user posted image  Kaja Lina user posted image user posted image

gajka... iiiiiiiiiiiiiii sta šikana tvoja dva malčka user posted image  Zara lepo raste user posted image

Tudi mi smo imeli lep vikend. Soboto smo šli k moji na kosilo, da je bila lepa družba user posted image  V nedeljo smo šli v Logarsko dolino. Smo tudi po dolgem času šli gor na slap Rinka. Ati je imel Aljaža v nahrtnik in Neža lepo peš. Komaj čakam, ko bo Aljaž že lahko peš hodil.
V petek sem mislila, da ne bo nič od vikenda, ker je Alajža zakurilo popoldne vendaer je imel samo tisti dan vročino potem ok. Drugače noče kaj jest in tudi bolj nemirno spi. Bomo videli kako bo danes.

Lep dan vam želim.. Jaz grem spet na ta dež!!!!! Kako je neumno z otrokoma v takem vremenu user posted image  No ja! potem imam atija naslednja dva dni za vrtec user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......