Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 6:58:09
|
|
|
|
birdy
|
eriku od tanči pa vse najboljše
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 7:23:21
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy men je za pripravljat neki najbolj luštenga , to sprotno delo mi pa že vn gleda . Super vikend ste meli Pa super za nakup banjce, jaz mam to še vse od tamalih, edin polet sem novo blazino za na previjalno kupla . Men moj skoz prav da se ful preveč obremenjujem da se bodo že znajdli, sej najbrž ma prov ampak ne morem iz svoje kože. Bom pa jaz tud pokupčkala za tamaledva . Kdaj sobico dobite?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 8:10:59
|
|
|
|
Katjusa
|
Jutro.... noč je bla katastrofa sploh se nisem nič naspala.... enostavno nisem mogla spat me mal živčki dajejo....in pol sem razmišljala o morju in o prekmurju ob pol 6 se je beni zbudil sem šla gledat kaj je in očitno je tud on bolj slabo spal.... sem ga sam mal pobožala sem razmišljala a se čema it igrat al še mal spat no pa se je kr sam okol obrnu in spal naprej tak da sem oba otročka ob pol 8 mogla zbudit...... včarajs ta bila dopoldan moja starša tukaj sta ju bla otročka ful vesela smo šli pol na en dolg sprehod pa kosilo smo si skuhal pol sta pa šli smo šli pa mal spat z mano na čelu popoldne je pa končno tud moj imel priložnost it mal z nami na sprehod smo nardil še en velik krog tle okol in pol smo se še pred blokom s kolesi vozl (beni in flori) smo bli skoraj do 7 zunaj je bilo tak prijetno toplo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 8:14:41
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro Hana v vrtcu....smo ugotovili zakaj smo imeli par dni nazaj žurko ponoči-spodaj sta 2 nova zobka naenkrat ven pogledala-danes smo super spali .....mi je pa zjutraj ratalo zelo slabo,me je polillo v sekundi ....moram še kaj pametnega pojest,da se ne ponovi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 8:16:56
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela kaj misliš pod polilo? bruhala al zašvicala? vsekakor upam da se ne ponovi.... za zobeka
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 8:21:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela kaj misliš pod polilo? bruhala al zašvicala? vsekakor upam da se ne ponovi.... za zobeka nisem bruhala(sem se samo davila),ampak pot/švic me je oblil ....pa bela sem bila ko mrlič
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 8:29:11
|
|
|
|
birdy
|
Urša, sej men je tud za štimat nekaj najlepšega... Sam zadnje čase res ni časa Pa po eni strani nočem prehitro naštimat, po drugi strani pa vsakič ko me kej zagrabi študiram in sem vsa presrana da nimam nič naštiman Aja, za sobico pa ne vem a si mal spregledala... Sva kupla samo pojstlo in omaro, tko da samo omara fali. Moram ta teden poklicat ampak itak bova šla šele 5.11. iskat če bo že. Takrat mam itak G pa bova kr usput opravila. Je treba šparat tud na bencinu
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 8:31:13
|
|
|
|
Urša08
|
Men je že zjutrej pritisk narastu . Pridem izpod tuša v šlafroku in zvonec, grem odpret pa delavci če lahko avto premaknem, ma kok sm sita že tega da skoz nekam avto tlačm. Potem me sprašujejo glede tlakovcev kt da kej vem o tem, grem taščo vprašat, mi prav da nej tasta pokličem - ja halo pa sej se gre za njiju ne zame . Dons grem v Kranj v mullerja in do kolegice na kavo - in čakam da mi pove kdaj jo po avto peljem (je rekla da bo ob 8 klicala) pa še kr nč ne vem . Itak mam jaz cel dan cajt
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 8:32:31
|
|
|
|
Urša08
|
čebela čuvaj se , pa super za zobka Katjuša čez an malce nadoknadi manjkajoči spanec
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 8:34:31
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy a šele 5.11 imaš pregled? Jih maš tud bolj poredko ane? Jaz ga mam pa 4.11 Glede sobice sem pa očitno spregledala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 8:40:56
|
|
|
|
Katjusa
|
Urša slab začetek dober konec Čebela nič priketno tole... možno da ti je cuker tok padu? dej pazi nase
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 8:41:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Men je že zjutrej pritisk narastu . Pridem izpod tuša v šlafroku in zvonec, grem odpret pa delavci če lahko avto premaknem, ma kok sm sita že tega da skoz nekam avto tlačm. Potem me sprašujejo glede tlakovcev kt da kej vem o tem, grem taščo vprašat, mi prav da nej tasta pokličem - ja halo pa sej se gre za njiju ne zame . Dons grem v Kranj v mullerja in do kolegice na kavo - in čakam da mi pove kdaj jo po avto peljem (je rekla da bo ob 8 klicala) pa še kr nč ne vem . Itak mam jaz cel dan cajt
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 8:42:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Čebela nič priketno tole... možno da ti je cuker tok padu? dej pazi nase nimam pojma ...danes bom itak samo počivala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 8:46:07
|
|
|
|
birdy
|
Urša, ful jih mam zaenkrat na redko. nazdnje sem ga mela 5.10, pa zdej ta datum 5.11., pol pa pridejo mende na 10 dni... pa nč hudga če si spregledala, sej mogoče si pa celo prebrala pa si pozabila. Vsaj pri men vem da je to možno ker mma spomin k ementaler. Čebela, ti kr počivaj... Čeprov je dons prov en tak dan k ful pritiska... Men je tud slabo k sto Najraj bi šla nazaj v pančevo...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 8:57:54
|
|
|
|
Urša08
|
Punce hvala za . Čebela, katjuša, birdy pejte kr mal počivat, saj dan je prav za kej tacga. Jaz bom šla taščo vprašat če je že poklicala ker očitno je pozabla.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 9:08:34
|
|
|
|
petrušk_
|
punce moje...pogrešam vas...ampak tle tko čudn na enmu računalniku ne dela net in pol valjda eva zmaga z mihom, nodijem in majo....za mamico pa pol zmanjka časa.... sva boljš...sam kašlja še na ful, dons ponoč prvič ni več bruhala sluzi od kašlja...tko da upam, da nam gre na bolje.... nimam vas časa prebrat, ampak bom vse nadoknadla....greva dons popoldan nazaj domov, tam bo pa več časa in možnosti da mami uide na računalnik.... še 4 nočke pol pa pride oči nazaj, danes srečno pristal v shanghaju, zj je pa do četrtka tam, ponoč pa leti proti dubaju in potem domov....komej čakava...zj pa res že težko težko čakava..pa oči tud..... ko pridem na čisto pa vas mal pokomentiram.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 10:00:53
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem našo kuhinjo in dnevno pospravila. Čez 15 minut peljem taščo po avto, potem pa naprej v mullerja po igrače, pa do kolegice na kavico. Potem pa že via vrtec po tamaledva. Čim bolj izkoristite ta turoben dan.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.10.2010 10:15:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 10:30:53
|
|
|
|
sjmm
|
dan! zvečer se mi prov nič ni več dalo,ko smo not prišli...smo sam še miška skopal, pa večerjal, pol sva pa šla ob pol9h spat k je zehal k štirje...ampak je podru vse rekorde uspavanja...sm pršla vn šele ob pol10h ...mogoče ga je kopanje zdramila al kaj ..pa 1x sm kr mau bol na trdo rekla, da je zdej pa dost in je treba zaspančkat...pa je kr obsedel in me čudn gledal....pa še zdej ma navado d vzame 2 avtka s seboj...no, dons bomo probal to ukint aja, pa ta velka fanta neki pokašljujeta.... ...upam, da bo še Majči...k zdele smo se oa že kar dolgo dobro držal...ma, neki more bit pa gsm mi je crknu...se noče ne pržgat, ne nafilat...še dobr d je star jajc kajuša... za lep dan birdy in urša...vidm d ste v gnezdenje padle urša....pa ne spet cesto???!!!uf, tole se pa vleče pri vas ajvy...lepo počivaj in se celi...pa hvala za dobre želje čebelc@.....upam da si že bolje petrušk....naj se bejbika hitro pozdravi!!! pa super d kmau oči pride!!!!!men je tud tooook težko če ga ni...sam je pa pol toook lušn k pride naši fanjtje so zjutraj pojedl gresek...Saško pa še čaka ...zaspanka naša...sam sem rekla d ji 4 dni pustim d spi po svojih željah...torej še ju3...pol pa do pol10 auf...zgodaj a ne??? vreme je pa za kozlat jz sm pa čist mau smotana,......dnevi pred ...bljak moj dela...HB...čeprav je še čist smotan od odločanja kako naprej...sam mormo še mau stisnt...pa bo mogoče šlo kosilo......ričetova juhca z zelenjavo, cesarski praženec in jabolčna čežana
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 10:36:34
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Urša slab začetek dober konec Čebela nič priketno tole... možno da ti je cuker tok padu? dej pazi nase pod tolče se kr podpišem.. :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 10:37:08
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Men je že zjutrej pritisk narastu . Pridem izpod tuša v šlafroku in zvonec, grem odpret pa delavci če lahko avto premaknem, ma kok sm sita že tega da skoz nekam avto tlačm. Potem me sprašujejo glede tlakovcev kt da kej vem o tem, grem taščo vprašat, mi prav da nej tasta pokličem - ja halo pa sej se gre za njiju ne zame . Dons grem v Kranj v mullerja in do kolegice na kavo - in čakam da mi pove kdaj jo po avto peljem (je rekla da bo ob 8 klicala) pa še kr nč ne vem . Itak mam jaz cel dan cajt upam, da bo dan kej boljši.. :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 10:37:20
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz sem našo kuhinjo in dnevno pospravila. Čez 15 minut peljem taščo po avto, potem pa naprej v mullerja po igrače, pa do kolegice na kavico. Potem pa že via vrtec po tamaledva. Čim bolj izkoristite ta turoben dan. prinda.. :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 10:38:23
|
|
|
|
boma2
|
quote]IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ punce moje...pogrešam vas...ampak tle tko čudn na enmu računalniku ne dela net in pol valjda eva zmaga z mihom, nodijem in majo....za mamico pa pol zmanjka časa.... sva boljš...sam kašlja še na ful, dons ponoč prvič ni več bruhala sluzi od kašlja...tko da upam, da nam gre na bolje.... nimam vas časa prebrat, ampak bom vse nadoknadla....greva dons popoldan nazaj domov, tam bo pa več časa in možnosti da mami uide na računalnik.... še 4 nočke pol pa pride oči nazaj, danes srečno pristal v shanghaju, zj je pa do četrtka tam, ponoč pa leti proti dubaju in potem domov....komej čakava...zj pa res že težko težko čakava..pa oči tud..... ko pridem na čisto pa vas mal pokomentiram..... [/quote] da se čim preje pozdravi .. to bo pa hitr 4 nočke.. :)
< Sporočilo je popravil boma2 -- 25.10.2010 10:39:33 >
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 10:41:31
|
|
|
|
boma2
|
kajuša...lep dan ti želim.. kaj pa ? je že prišla? urša....teli cestarji pri vas, pa vlečejo več kot so prinvas ajvy...lepo počivaj čebelc@.....a je že kaj bolje?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.10.2010 10:42:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čebela kva delaš, a počivaš jap,na kavču s čajem v roki ..... pa brca od veselja,ker mami počiva
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?