|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
22.10.2010 14:37:44   
pussycat
KlaraMay.... vse najboljše za rojstni dan!user posted image   Res si pridna, ker tok delaš, samo glej tudi na vaju s pikico, vidve in vajino počutje je najpomembnejšeuser posted image  
Ooo super, v Ikeo greš user posted image  Maš že planirano kaj boš kupila tam....jaz sem malo pregledovala spletno stran in se najde kar nekaj stvari.... uglavnem poročaj, ker imam jaz tudi namen jit v kratkem.

Jst sem danes 17 tednov 4/7 pa se mi včasih zdi da nekaj čutim, ampak nisem prepričana, da ni prebava, kmalu bom zagotovo vedla in tega se zelo veselim, iiiiiiii user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
22.10.2010 15:13:40   
majčica1508
KlaraMay.............vse najboljše,čeprav z zamudo toda iz srca,pa fino zapravljaj,pa spočij se tudi

Pussycat...........ti imaš rok 5.4 jaz pa 6.4........jaz imam 16 3/7 ti pa kar 7 dni pred mano...kam mi bežišuser posted image
a imaš drugačen rok...........pismo sem firbčna

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
22.10.2010 15:15:23   
majčica1508
prehitro odala user posted image ...................jaz spim na trebuhu,ponoči se sprehodim 3x do wc,pol pa zaspat ne morem

zdaj mojga hecam naj,naju z tamalo pelje na sladico,pa pravi da ima sestaneh ob 4h,ok boš pa kasneje pelčkov user posted image
grem po otroka,čeprav se mi nič neda

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
22.10.2010 15:17:34   
wessna
dooooooooooolgčas..do torka gledam v luft..če nem se prej utopilauser posted image ...

kaj naj sama s sabo??

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
22.10.2010 15:52:13   
pižmovka
Hej!
Men un koledarček prav kaže, če vnesem PDP, ker je bila oploditev kasnej. Noseča 13 tednov in 6 dni. Jutri zakorakamo v 15. teden. user posted image
Pregled mam js 28.10. popoldan! Še 6 dni! WIIII!
Wesna tut js mam včas kake čudne izpade (hormoni pač). Včas je tko da se jokam, čez minuto pa se že režim ko pečena kura in še sama ne vem zakaj!
Enkratna da niti ne pomisliš več d bi nam pobegnila!!! Ta vrstni red se na koncu lahko čisto pomeša! Do takrat pa ostanemo skupaj v dobrem in zlem! user posted image
Js sm pa včer merla sobo in narisala načrt kak naj bi zgledala potem! Bo treba dodat kako omaro, postelco in previjalno komodo! 
Vozički: Meni pa se un voziček ku je v paketu kr dopade! Chipolino Ultra (243 € v SLO in 168€ v Srbiji). Všeč mi je tut Chipolino Leo (100 € v akciji, drugače 167 € v SLO, 87€ v srbiji), Luštni pa so tut Lux4Kids in pa Peg Perego Uno (neki čez 300 €). Ful je razlik v ceni. Sam kaj ko nočejo pošiljat v tujino...majo pa ful izbire...No še najbolj se nagibam, da bi kr tega s paketa vzela. Kakšne izkušnje, mnenja???
No zdej grempa kej delat! Je bil že cajt!user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
22.10.2010 15:55:15   
enkratna
wessna, težko svetujem, jaz nikoli ne pridem v fazo dolgčasa, ker sem ugotovila, da tudi če si doma in ne smeš nikamor, je toliko za početi user posted image TV, knjige in brskanje po forumih je takorekoč vsakodnevno na tapeti user posted image

Včeraj sem se nakrohotala - iz knjižnice je ljubi prinesel Leksikon imen (907 strani!!). Saj vem, da ni lepo - ampak nekatera imena... gredo v rubriko "Saj ni res pa je"user posted image .  Resnična imena (to so imena, ne priimki), po podatkih živečih državljanov RS, na dan 31.12.2007. Samo navedem jih nekaj: Clooney, Až, An, Lufta, Jezdimirka, File, Firdesa, Majkl, Babi, Gospa, Cena, Čelija, Zaž, Voljan, Rejmund... samo gledam in se čudim svoji zaplankanosti user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
22.10.2010 15:58:48   
wessna
v bistvu je problem k ni moje stanovanje..morm ga počistit, ampak to mam en dopoldan dela pa sem šuš konc..problem je k nimajo kavča, na tv pa so 4 nemški kanali..ni problema z njimi..sam rabm movie...grem si po eno čokolado, da se še malo zjokam..user posted image user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
22.10.2010 16:05:27   
pižmovka

IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

Včeraj sem se nakrohotala - iz knjižnice je ljubi prinesel Leksikon imen (907 strani!!). Saj vem, da ni lepo - ampak nekatera imena... gredo v rubriko "Saj ni res pa je"user posted image .  Resnična imena (to so imena, ne priimki), po podatkih živečih državljanov RS, na dan 31.12.2007. Samo navedem jih nekaj: Clooney, Až, An, Lufta, Jezdimirka, File, Firdesa, Majkl, Babi, Gospa, Cena, Čelija, Zaž, Voljan, Rejmund... samo gledam in se čudim svoji zaplankanosti user posted image

user posted image user posted image user posted image  Jao! Dodam še Runo, Baka, Baba, Bamby user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
22.10.2010 16:13:30   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka

IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

user posted image user posted image user posted image  Jao! Dodam še Runo, Baka, Baba, Bamby user posted image user posted image user posted image

Aj kent beliv it.user posted image user posted image user posted image to si bom šla pa še js sposodit ob prvi priliki.user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
22.10.2010 16:20:00   
pižmovka
http://www.youtube.com/watch?v=cPO5lVuKcJw&NR=1 user posted image user posted image  Tuk o hormonih...

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
22.10.2010 16:28:49   
enkratna
Punce, zdaj je dovoljeno vse - od krohota do jokanja, ampak ne no pretiravat s solzami (to velja tudi zame!)...

Se pa ravnokar sprehajam po tejle strani - na enem RR forumu je sprožena debata o numerologiji imen, pa je ena objavila tale link: http://numerologija.hladnik.net/numeroloski-izracun.html

Hihi, se moram očitno poročiti, da bom numerološko idealna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
22.10.2010 16:29:02   
ajtak
Helou, helou, js sm tista k sm tud aprilčica pa občasno uspem vse prebrat in komentirat user posted image user posted image user posted image , pa ve ste nore, že 3 strani danes... a ste res vse doma?

Voziček- Chicco trio S3 in marela Chicco ponny xs user posted image

Strije- za izvoz iz prve nosečnosti, kaj me še čaka nimam pojma... Imam pa kožo, ki blazno brazgotini, če se z nohtom opraskam imam brazgotino, tako da mi tudi mazanje z Eucerin oljem 3× dnevno ni NIČ pomagalo...

Imena- ja svašta... eni imajo res ideje, poglej samo imena otrok "znanih" slovencev... Liu, Kanenas...

Že hodi katera na telovadbo? Jaz začnem v pon. v zd Celje.

Seznam- Jaz sem imela NS 18.10., NP imam pa 10.11., Tista NS 21.10. ni moja ;), lahko nam pa dodate paketek ali dojenčka z belo pleničko saj se spola še ni vidl...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
22.10.2010 17:17:53   
wessna
a ste brale tu na RR ko je en ttip pisal komentar na imena...morm poiskat pa vam dam link..je pa čist mim..

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
22.10.2010 17:21:46   
wessna
moja napaka..je blo na frendi in flirt..
evo link:

http://frendiinflirt.24ur.com/Perca/blog/Ko+te+je+sram+zaradi+lastnega+imena....htm?blogid=10047

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
22.10.2010 19:40:26   
Tincy90
Ok, wessna ta link je pa čist out. Kr nism mogla vrjet kaj berem. Ker je ta idiot, kok si to k srcu jemlje kako dajo starši ime svojmu otroku. Vsak si izbere tisto ime, ki misl d bo njegovemu otroku najbol pasalo. Mislm, na konc koncev vsi smo si različni in HB d je tko. Kr en pezde se gre v to neki spuščat, najbrž se sam nima otrok pa kr neki bluzi d bo bruhov pa take meče vn. Kar je tumač, je pa tumač.

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
22.10.2010 19:49:15   
wessna
ja, nekateri maajo res preveč časa..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
22.10.2010 21:50:16   
ajtak
user posted image , men je pa članek všeč, morda rahlo ekstremen ampak saj so konec koncev taka tudi imena...

Lahko noč

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
22.10.2010 23:00:41   
pižmovka
Js se pa kr strinjam z njim... Ne sicer z vsem, ampak je velik stvari res... user posted image  Dokler se pojavljajo imena kot smo jih zgoraj naštele... user posted image
Smo si različni in mnenja so različna...
Lahko noč pa eno bolho za pomoč! user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
23.10.2010 11:54:38   
wessna
souser posted image pozdravljene..

danes je pa tišina tu gor..ste vse pobegnile na sončkauser posted image .. js se ne morem ravno hvalit z njim, je nekam temačno tu..

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
23.10.2010 12:23:24   
KlaraMay
Živjo

Jaz se pripravljam na odhov v Celovec .. IKEA ... sploh nevem na kaj naj bom tam pozorna :) Njihova spletna stran je v nemscini in bolj malo razumem.

Sem pa včeraj bila v CHicco trgovini in si ogledala voziček, ki je trenutno v akciji pa še z DM babybonus bonom imamo 15% popusta. No jaz ga sigurno ne bom vzela. Prvo kot prvo je predolg, pa še v nobenem primeru ne moreš spremenit smeri vožnje. Je športni del fiksen. Drugi vozički so bili cenejši ampak so imeli majhna kolesa, pa tudi na njih se ni dalo spremeniti smeri vožnje.
user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
23.10.2010 12:52:37   
jacki
Hej!
Naj vas lepo pozdravim drage souser posted image !
Pred mano je čistilna sobota...po dolgem času...bo treba pospravit mal po stanovanju, pa it v nabavo... Uglavnem, mi ne bo dougčas...

Bodite lepo,
Jacki

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
23.10.2010 12:53:11   
ovčka11
KlaraMay - pripravi se predvsem na gužvo user posted image . Mene v Ikejo med vikendom ne spravijo več. Drugače pa smo mi letos kar nekaj pohištva nabavili v Ikei, ko smo se selili. Najboljše je, da si že na spletni strani pogledaš, če je na zalogi, če pa kupuješ pohištvo, ti ob preverjanju zaloge izpiše tudi na katerem regalu se stvar nahaja. Je pa res zoprno, ker ne moreš jezika spremenit. Mi smo se raje odpeljali do Italije (zraven Palmanove), ker mi je jezik bolj domač in sem se lahko vsaj kaj zmenila in vprašala, par trgovcev pa tudi slovensko govori. Če kupujete kaj večjega, npr. spalnico, omare, kuhinjo... se ti splača pogledat avstrijsko in italijansko stran, ker je nekaj razlik v cenah in pri večjih nakupih se ti pozna... Pa različne akcije imajo
Uživaj pri nakupih in ne zapravit vsega (kar ni težko) user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
23.10.2010 12:55:32   
KlaraMay
Kaj se bolj splača kupit postljico 120x60 ali 140x70? A je razlika samo v velikosti in prostoru v sobi ali je še kje kakšna finta, k jo je dobro vedet pred samim nakupom? A je lezišče od Dormea "Ležišče Baby Pedic" vredu lezišče?

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
23.10.2010 13:03:15   
ovčka11
Tamanjšo posteljico boš imela do max. 2,5 let - 3 let, večjo pa dlje časa. Mi bomo manjšo nabavili, predvsem zaradi prostorske stiske. Jaz osebno se za Dormeo jogi ne bi odločila pri dojenčku.... raje kakšnega cenejšega, ker vedno uide kakšno lulanje, kakanje, bruhanje, še posebej potem, ko so malenkost večji in se začnejo odvajat od plenic (ampak se nesreče še vedno dogajajo)

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
23.10.2010 13:09:19   
ajtak
Kar se tiče kinderpetov se večina posteljic 140×60 da kasneje spremeniti v otroško posteljo. Pri nakupu malo premisli koliko imaš prostora in če bo otrok pri recimo 3h letih spal v "pravi" postelji 200×90, al v otroški postelji 140×60, pomembno je tudi kako skupaj želiš imeti otroke, npr. če bo že čez 2 leti v kinderpetu ki ga kupuješ sedaj drug user posted image  potem je 120×60 super, ker ga tvoj otrok ziher še ne bo prerasel, pri ene 2,5 ga pa lahko komot daš v ta vlko (200×90).
Mogoče sem mal zakomplicirala, upam da razumeš user posted image

Mi smo se pri prvem odločili za 120×60, pri 2,5 je šel v 200×90 (brez vsake ograje, nikoli dol padel) in kinderpet že čaka na novega člana user posted image

Aha še jogi, pred 3mi leti sva kupila otroško ležišče dormeo in sem zelo zadovoljna, takrat še ni bilo teh s pralno prevleko... Če prav razumem je prevleka nepremočljiva in pralna, kar je krasno, če bodo user posted image  kaj polivali...

Punce ne vem kaj je to, od 7ga tedna mi ni nič slabo, danes sem pa samo stopila v Mercator in se sploh ne morem nadihat... me full tišči v prsih in je tista blesava slabost k ni za bruhat in si cel hin user posted image

Grem mal se uležt pa knigo brat.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.