|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
22.10.2010 14:38:20   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Moram vam še povedat,da greva jutri z mojim na zmenekuser posted image po dolgem času........

to je pa ful lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image komaj čakam....sem si že ustvarila idejo kako se bom uredila,tako kot včasihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
22.10.2010 14:44:16   
sjmm

Sjmm...na tebe študiram že cel teden...ko se pa vsedem  pred comp pa nič ne napišem...mah sm smotana....veš,js tudi držim pesti za vas...vem da bo...imate rezervne načrte,voljo in pogumuser posted image user posted image Drugače je pa tudi v kmetijstvu kriza...nas malo rešuje,ker nismo samo na eni panogi....je pa žalostno kaj se dogaja....no o tem bi lohka še in še debatirale....Bom takole napisala,za vse...kupujte,uživajte in cenite slovenske proizvode...kar se hrane tiče še posebej...verjemitemda tu je ŠE kakovost!!!!!!!!!!!
No malo sem off topicuser posted image .....Ma js kr vem,da vam bo uspelo vse skp zvozit nazaj na vrh...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

surf..FUL TI HVALA..JE KR LAŽJE K TI TKOLE KDO KEJ NAPIŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
22.10.2010 14:56:48   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Moram vam še povedat,da greva jutri z mojim na zmenekuser posted image po dolgem času........

to je pa ful lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image komaj čakam....sem si že ustvarila idejo kako se bom uredila,tako kot včasihuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
22.10.2010 15:25:07   
Katjusa
punce pozna katera pesem neki zapleši vugi bugi al bugi vugi al kakrkol.... neki z roko naprej pa z roko nazaj..... prosim pomoč:)

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
22.10.2010 15:27:04   
Katjusa

opauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo se imejte in uživajtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
22.10.2010 15:27:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

KOSILO-segedin+v kosih krompir

njamsi:)

kolumbo zmenjenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
   [Brisano sporočilo]
22.10.2010 15:32:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2107
   [Brisano sporočilo]
22.10.2010 15:34:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu SURF)
  Neposredna povezava do sporočila: 2108
22.10.2010 15:35:05   
Urša08
Mi smo prišli z vrtca, pojedli malico (banana, hruške, jabolka in pecivo ter sok) user posted image . Sedaj bomo šli pa mal vn na sončka dokler še je.

pokomentiram zvečeruser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
   [Brisano sporočilo]
22.10.2010 15:35:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2110
22.10.2010 15:37:05   
Pikica_82
Dan. Malček je končno doma, zdaj spet gleda Nodija, men se pa meša že od tega Prihaja Nodi... user posted image
Ta vikend pride njegov ati že danes po njega (drugače mava zmenjeno ob sobotah), grem jaz zvečer na nek RD, ponoči pa šibam proti morju. Peljem brata na potapljaški tečaj. Aleks bo pa tokrat kr doma ostal, je malo premrzlo zanj že, sploh ker v tistem zalivu ful pogosto piha. Tak da bo pri atiju doma.

Surf uživaj na zmenku! Midva sva jih mela letos kr nekaj, in priznam, da sem se spet ko najstnica počutla user posted image  

Kolumbo super za lepo okrevanje in da boš mela spet vse svoje miškote doma!

Aleks ma nogico 22, počasi jo bo prerastel.

Baki ta Fitobalm gel midva tudi uporabljava. Jaz ga tudi pri sebi ob kašlju uporabljam, mi ful fajn diši user posted image

Ostalo pa sem pozabla, čveke user posted image  V glavnem uživajte v sončku in lepo se mejte za vikend!

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
22.10.2010 15:41:37   
birdy
Kolumbo, pol mata pa vidva druge dimenzije gume... Ker Sava ma najine dimenzije, spotosto... Sva gledala na ene treh različnih straneh na internetu pa klicala na ene pet različnih koncev... Včer sva za gume ene dve ure porabilauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
22.10.2010 16:40:46   
sjmm
helov!

mi smo zdej še picoletke pohamsal, moj je peljal MIhca na rojstni dan, Maj razgraja po sobi...Saška pa je že točila solze, ker ji je moj spet kompjuter zaplenu...k je mela sobo...bombni napad...tud kak ostanek hrane bi se najde ipd...jz sm kr mau obupala med tednom, pa se še zdaleč nima tok za učit...sam čokoladni princ je pomembnejši k soba....dons je še pa zju3 moj rolete dvignit...ma ga je na rit vrglo...ampak sam pri njej...fanta imata k iz škatlice, že zju3 pojstle pospravitauser posted image

no, Maj gre še mau na dvorišče...mami pa z njim, pol ga bo pa ai prevzel...mamico pa čaka kuhna..pol pa upam d pridem ob 6h do svoje nadaljevanke...pa mau morm dnevno pošlihtatuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
22.10.2010 16:43:05   
petrušk_
punce mojeeeeeeeeeeee....

ne mi zamert k ni volje za komentirat....preberem vas pa vse...mogoč se do večera še kej volja dvigneuser posted image user posted image user posted image user posted image

sva ble pri P in dobile antibiotik - Hiconcil na 8 ur....vneto uho...tiso od zadnjič...zgleda se s trakcem ni pozdravlo in se je zdaj to 10 dni kuhalo v njem...tko da upam, da bo zdaj ta AB prijel in bo nekaj časa pol mal boljš....
vročina zaenkrat okoli 37.....upam, da ne bo spet taka panika kot danes ponoči, ko sva ob polnoči dajale svečko...pri 38,8....dobr da sm mela vsako uro navito uro za vročino mert....
tko da res štala....
aja pa še nekej...ko hudič serje itak na kup serje.....zjutraj se vsedem v avto da greva k P in šmenta....avto ne vžge....šel akumulator....grozaaaaaaaaaa....dobr da mam še veze tle na gorenjskem koncu, da mi je kolega takoj pršu zrihtat.....je že nov akumulator....

v glavnem mamo res pestro prii nas....

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
22.10.2010 17:04:45   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

ne mi zamert k ni volje za komentirat....preberem vas pa vse...mogoč se do večera še kej volja dvigneuser posted image user posted image user posted image user posted image

sva ble pri P in dobile antibiotik - Hiconcil na 8 ur....vneto uho...tiso od zadnjič...zgleda se s trakcem ni pozdravlo in se je zdaj to 10 dni kuhalo v njem...tko da upam, da bo zdaj ta AB prijel in bo nekaj časa pol mal boljš....
vročina zaenkrat okoli 37.....upam, da ne bo spet taka panika kot danes ponoči, ko sva ob polnoči dajale svečko...pri 38,8....dobr da sm mela vsako uro navito uro za vročino mert....
tko da res štala....
aja pa še nekej...ko hudič serje itak na kup serje.....zjutraj se vsedem v avto da greva k P in šmenta....avto ne vžge....šel akumulator....grozaaaaaaaaaa....dobr da mam še veze tle na gorenjskem koncu, da mi je kolega takoj pršu zrihtat.....je že nov akumulator....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..naj se ušesek hitro pocajta in vročino napodita nekam...d boste zdrave in vesele dočakale očijauser posted image

user posted image user posted image d maš še vezeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
22.10.2010 19:24:09   
Čebel@
čer

mala v deželi sanj,ati nama dela večerjo,mami pa počitek

sva bili celo popoldne zunaj-sem kar zmatranauser posted image ....jutri popoldan gremo k svaku na RD,v nedeljo pa k kolegu in kolegici pogledat njunega še ne 3m starega sinčkauser posted image

plani za jutri dopoldan:skuhali bova juhico in pospravili naše gnezdouser posted image

lep večeruser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
22.10.2010 19:24:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

tko da res štala....

tukaj pošljem milijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
22.10.2010 19:46:03   
Urša08
čer

Jaz sem zmatrana.
Tamaledva v postelci, moj na košarki, mene pa čaka bomba v kuhinji, no pa tud dnevna ni nč boljšauser posted image .

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
22.10.2010 19:50:12   
birdy
Urša, a si ti tud tok kaput k jst? Me je zdele skor na kavču zmanjkal... Bombo mam sam v dnevni k sreči, pa cunje za pobrat, polikat, kopalnica je bomba... pa čist popolnma nobene energijeuser posted image  Tko da sočustvujem s tabo zdeleuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
22.10.2010 19:56:15   
TAMIKA3
ČER user posted image

zmatrana...morto...koma

user posted image user posted image user posted image user posted image v posteljah ... ati še vedno v kleti ... ju3 ponovi vajo user posted image user posted image ... mami je pa zopet trener user posted image user posted image user posted image ... moram še Tristana nekomu uturit ... me je glih sestrična nazaj klicala... bo ona varuška user posted image user posted image

popoldan smo bili pri kolegih na pečenem kostanju ... 7 user posted image na kupu in ena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem nekaj pojest ... lačna... aja bom imela kosilo user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
22.10.2010 19:57:04   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Urša, a si ti tud tok kaput k jst? Me je zdele skor na kavču zmanjkal... Bombo mam sam v dnevni k sreči, pa cunje za pobrat, polikat, kopalnica je bomba... pa čist popolnma nobene energijeuser posted image  Tko da sočustvujem s tabo zdeleuser posted image

še ena takšna user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
22.10.2010 19:57:15   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Birdy mislim da sva kr na istem ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa sej vse ti ni treba dons narest, dej rajši počivaj. Je jutri še en danuser posted image Kakšno popoldne si pa mela?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
22.10.2010 19:58:02   
Urša08
Tamika pa še zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Privošči si tuš in čajčekuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
22.10.2010 19:58:14   
birdy
Tamika, to bo pomoje luna... A ni zdele enkrat?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
22.10.2010 19:59:25   
Čebel@
punce dajte počivat-vse počaka-preverjenouser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?