|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj danes kuhate?
22.10.2010 14:44:24   
Hope2
Pohana riba in kuhana zelenjava zabeljena z olivnim oljem in svežim česnom

Jutri bo najbrž pečena piška, kak kruhov nadev s pršutom ali panceto. V nedeljo po dolgeeeeem času ne kuhamuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 22.10.2010 14:45:33 >

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 826
22.10.2010 14:51:33   
ronja
Jutri bo najbrž pečena piška, kak kruhov nadev s pršutom ali panceto.

Njam, prav sline so se mi pocedile! madona, zdaj se pa že meni lušta meso - se vidi, da ga že par mesecev nismo jedli, heheuser posted image (malidve ga imata itak v vrtcu, lubi včasih v službi to je, jaz pa itak nisem na meso mahnjena - ampak tole mi je pa prav zadišalo!)

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 827
22.10.2010 14:54:46   
ronja
bit, ja na juho sem se spomnila in nam je vsem ful všeč špinačna juha - samo po juhi bomo vsi lačni, ker za prvo kosilo ni bilo nič konkretnega... Mora bit nekaj bolj "substantial" (nasitnega).user posted image pa še ta špinača je sveža in domača in mi je je kar mal škoda za v juho - tja lahko dam tudi zmrznjeno, ker je itak pasirana - iz sveže pa lahko narediš čuda, kar iz zmrznjene ne moreš...

Sem najprej hotela naredit rotolo, pa bi potem morala že pred 1 uro dat bučo pečt, pa sem mela obiske in nisem pekla buče, ker sem pekla pito. Potem sem mislila ene špinačne palačinke, pa nimam paradižnika za omako, ki ful dobro paše zraven (ne, v trgovino se mi pa zato ne da), zdaj razmišljam, da bi naredila kar špinačo s praženimi mandlji, samo tu gre najboljše riž zraven, tega smo pa ta teden že jedli. Madona znam zakomplicirat eno kosilo, a ne?user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 828
22.10.2010 15:08:48   
Hope2
kaj pa kaka frittata iz špinače, bučk, gobic in sirčka? Zraven pa solata iz špinače. Meni je ful fajn solata iz mlade špinače, pa pražene pinjle čez ali pa granatno jabolko. Zdaj si pa ti meni sline iz ust spravlauser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 829
22.10.2010 15:33:58   
ronja
Špinača ni glih mlada, je lepa, samo je kar velika in posledično trda. Fritata je fajn, samo ne vem, kaj bi (poleg špinače) še lahko not dala: nimam ne bučk, ne gobic, tudi sira bolj malo - imam samo zelje in zeleno, pa korenje in mogoče kolerabouser posted image .

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 830
22.10.2010 15:47:59   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Špinača ni glih mlada, je lepa, samo je kar velika in posledično trda. Fritata je fajn, samo ne vem, kaj bi (poleg špinače) še lahko not dala: nimam ne bučk, ne gobic, tudi sira bolj malo - imam samo zelje in zeleno, pa korenje in mogoče kolerabouser posted image .

jest bi dala korenček in kolerabo user posted image pa velik začimb...

kot rečeno, dans bom delala Triglav solato (prosto po Parmi) in pizza kruhke (kupljen testo in sir), ju3 bo pa domača pica na pizza kamnu pečena user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 831
22.10.2010 16:09:02   
Hope2
kje si dobila pizza kamen?

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 832
22.10.2010 16:20:46   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

kje si dobila pizza kamen?

bauhaus se mi zdi... sej je bil drag ko žafran (50€) sam je vreden. pica je res super user posted image ne vem pa če še majo, ker je blo to na unem delu k so ble stvari za žare.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 833
22.10.2010 16:45:52   
Anonimen
Špagete bolognese, prvič v življenju.

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 834
22.10.2010 19:36:55   
gigi1
Juha z jetrnimi cmočki in pečen piščanec s kutinami in suhimi slivami. Za solato pa radič štrucar.

Ronja verjetno je že prepozno... Morda kakšno lazanjo ali kanelone s špinačo in skuto, špinačno pito (burek)...

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 835
22.10.2010 22:17:41   
ronja
Ronja verjetno je že prepozno... Morda kakšno lazanjo ali kanelone s špinačo in skuto, špinačno pito (burek)

Uf, to se sliši super, kanelone sem itak lubiju že obljubila, bom spravila idejo za naslednjič! Samo se nam je danes kar malo mudilo s kosilom, ker je bil lubi pozen, jaz pa še bolna, tako da nismo komplicirali in ker je obema zapasala tista špinača z mandlji (sem jo omenila, da sem razmišljala o njej, pa lubi ni več hotel drugih idej poslušatuser posted image ), sva na koncu to naredila. pa basmati riž zraven (dušen - tak riž je najboljši, da vso vodo vpije, nič ne odlivaš). Pa ker je od tiste grozdne pite ostal samo en mini košček za lubija, sem naredila potem še robidovo jabolčno pito za večerjo.

Jutri pa še ne vem: mogoče omleta/firtata s slanino za taprvo kosilo, ste mi s to fritato malo sline naredile. Pa mogoče kolerabicina omakica zraven. Ne vem, danes je lubi od sodelavca dobil neko zelenjavo, moram pogledat, kaj je zdaj najbolj za porabit. Pa Ronja me že cel teden fehta za une ovčke od zadnjič, da bi jih spet jedla...

Pica kamen je pa super (moja je še iz Merkurja) - samo pri nas mora bit pica v tavelikem pekaču, sicer se bi lubi kujal - pice mora bit namreč veliiiiiko!user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 836
22.10.2010 22:24:19   
špelin@
špinača z mandlji
Lepo prosim za recept user posted image

samo pri nas mora bit pica v tavelikem pekaču, sicer se bi lubi kujal - pice mora bit namreč veliiiiiko!user posted image
Tudi pri nas user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 837
23.10.2010 9:12:32   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

ne me hecat user posted image a ne maraš mletega mesa? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 838
23.10.2010 9:32:34   
**Tinkara78**
Danes kuhajo Kitajciuser posted image .

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 839
23.10.2010 12:35:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ne me hecat user posted image a ne maraš mletega mesa? user posted image

Ne hecam te user posted image .
Ne maram preveč paradižika...to. Tako da so testenine običajno z drugačnimi omakami. Ampak enkrat je treba probat.

Sicer smo pa vse pojedli user posted image , za prvič.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 840
23.10.2010 12:37:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

kaj pa kaka frittata iz špinače, bučk, gobic in sirčka?

Ne se smejat - ampak kaj je to fritata? Razen nekaj, kar se v teh kombinacijih sliši dobro user posted image ?

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 841
23.10.2010 12:40:49   
tropical
pašta z golažem z gobicami

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 842
23.10.2010 12:47:10   
sonček33
lazanja z mesom in blitvo, radič v solati, sadna kupa

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 843
23.10.2010 14:48:11   
jakaracman
Pire krompir, pečenica in repa

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 844
23.10.2010 14:56:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Pire krompir, pečenica in repa

Mi pa kranjsko klobaso in zelje.

(odgovor članu jakaracman)
  Neposredna povezava do sporočila: 845
   [Brisano sporočilo]
23.10.2010 15:02:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 846
23.10.2010 15:12:20   
Felicita

Ronja verjetno je že prepozno... Morda kakšno lazanjo ali kanelone s špinačo in skuto, špinačno pito (burek)

Uf, to se sliši super, kanelone sem itak lubiju že obljubila, bom spravila idejo za naslednjič! Samo se nam je danes kar malo mudilo s kosilom, ker je bil lubi pozen, jaz pa še bolna, tako da nismo komplicirali in ker je obema zapasala tista špinača z mandlji (sem jo omenila, da sem razmišljala o njej, pa lubi ni več hotel drugih idej poslušatuser posted image ), sva na koncu to naredila. pa basmati riž zraven (dušen - tak riž je najboljši, da vso vodo vpije, nič ne odlivaš). Pa ker je od tiste grozdne pite ostal samo en mini košček za lubija, sem naredila potem še robidovo jabolčno pito za večerjo.

Jutri pa še ne vem: mogoče omleta/firtata s slanino za taprvo kosilo, ste mi s to fritato malo sline naredile. Pa mogoče kolerabicina omakica zraven. Ne vem, danes je lubi od sodelavca dobil neko zelenjavo, moram pogledat, kaj je zdaj najbolj za porabit. Pa Ronja me že cel teden fehta za une ovčke od zadnjič, da bi jih spet jedla...

Pica kamen je pa super (moja je še iz Merkurja) - samo pri nas mora bit pica v tavelikem pekaču, sicer se bi lubi kujal - pice mora bit namreč veliiiiiko!user posted image

midva spečeva 3 (okrogle) na kamnu - jo je dovolj za 2 lačna user posted image ko je kamen enkrat segret gre pa itak hitrejš kot če bi jo na protvanju user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 847
23.10.2010 15:16:03   
Anonimen
Felicita, kakšno čudo je ta kamen? To pečeš v kuhinji ali je tako težko, da mora biti nekje zunaj?

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 848
23.10.2010 20:47:00   
pelin
enolončnica z gobicami, korenčkom in krompirjem...  jabolčno-skutna grmada...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 849
23.10.2010 21:02:44   
Felicita

Felicita, kakšno čudo je ta kamen? To pečeš v kuhinji ali je tako težko, da mora biti nekje zunaj?

to je (kokr vem) umeten kamen, ki je odporen na vročino. zadevo porineš v pečico in jo daš na max (275 pri mojmu) in ko se pečica segreje, pustiš zadevo še pol ure notr, da se res pregreje. potem prestaviš na zgornjo rešetko, prižgeš žar, daš notr pico in jo maš v cca 5 min fertik pečeno. je pa primerljiva z uno, pečeno v krušni...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Recept za dojenčke: Odlična polenta
Glavna zvezda današnjega recepta je polenta, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za 8 mesečnika in ...
Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?