|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj danes kuhate?
17.10.2010 14:05:11   
pelin
nedelja...goveja juha z rezanci ( ni sicer vsako nedeljo ampak danes smo si je res zaželeli), mlinci, pečeni sv. zrezki v porovi  omaki, kitajsko zelje s krompirjem v solati...

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 776
17.10.2010 14:15:24   
baguSka
mož kuha:

- cvetačno juho
- zrezke v gobovi omaki + pire

jst bom pa zravn se mal rdeče pese v solati...

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 777
17.10.2010 14:20:40   
Anonimen
Včeraj zrezki na žaru, gobova omaka, pire krompir, sladica granatna jabolka z žličko sladkorja.

Danes palačinke (ni ravno nedeljsko, ampak se mi je peklo user posted image ), polovica z lešnikovo kremo, polovica z marmelado in kislo smetano.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 778
18.10.2010 10:09:28   
špelin@
Fižolova enolončnica, za povrh pa palačinke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 779
18.10.2010 10:11:59   
Freya88
Ma danes sem sama in se mi kr ne da kuhat...:S verjetno bom pogrela kaksno lazanjo iz skrinje... kje je pomen kuhanja, ce kuham sama zase? Brezveze...! Torej, lazanja!:)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 780
18.10.2010 10:15:07   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Freya88

Ma danes sem sama in se mi kr ne da kuhat...:S verjetno bom pogrela kaksno lazanjo iz skrinje... kje je pomen kuhanja, ce kuham sama zase? Brezveze...! Torej, lazanja!:)

enako, sam mene ne čaka nobena lazanja v zmrzovalnikuuser posted image . Se mi pa lušta in mogoče ravno danes naredim in jo dam za boljše čase zamrznituser posted image

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 781
18.10.2010 10:38:13   
ZARA
Golaž + bio polento user posted image  + motovilec

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 782
18.10.2010 10:48:52   
constanca

Bucna juha, rösti s spinaco in jajcem in za povrh hruskova pita od vceraj zvecer

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 783
18.10.2010 11:28:15   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Golaž + bio polento user posted image  + motovilec

Si me spomnila, mam jaz tudi bio polentouser posted image , pa bom naredila kar "lazanjo" z bio polent. danes pa se fajn švercam z idejamiuser posted image . Jutri pa široki rezanci z makom- nostalgija iz otroških dniuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 18.10.2010 11:32:45 >

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 784
18.10.2010 16:13:48   
jakaracman
kuhan krompir, brstični ohrovt, cvetača in kuhana govedina.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 785
18.10.2010 16:30:39   
*miska.mcc*
goveja juha od vceraj + sirovi struklji.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 786
18.10.2010 16:34:27   
sonček33
lazanja z mesom in blitvo + rdeča pesa

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 787
18.10.2010 16:35:01   
tix
Maslovnik

Neposredna povezava do sporočila: 788
18.10.2010 18:43:44   
pelin
Danes mešanica kultur user posted image ...goveja juha  z rezanci od včeraj nato pa še chili con carne in pšenične tortilje...

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 789
19.10.2010 10:52:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tix
Maslovnik

Kaj jeste zraven? Kar kruh ali kaj drugega?

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 790
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 10:55:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 791
19.10.2010 10:57:48   
*miska.mcc*
tisto iz reklame: špagete bolognese, pecene v pečici.user posted image + radič in kitajsko zelje za solato.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 792
19.10.2010 11:18:16   
špelin@
Polnjena buča in polnjene paprike, mešana solata.

Neposredna povezava do sporočila: 793
19.10.2010 12:28:08   
ronja
Včeraj so bili končno ječmenovi polpeti, zraven pa jasminov riž in korenček v omaki. Za čez pa brusnični šejk (sem morala banane porabit).

danes je mercator day

Pri nas tudi, hehe, samo da mi jemo hiper štručke - kar v trgoviniuser posted image . Sicer so bili pa zjutraj za zajtrk jabolčni žličniki, za kosilce ječmenovi polpeti (oz. kar je ostalo od včeraj), zdaj se peče še kruh s tremi čokoladami, za kaj več si pa trenutno ne dam dela, ker sem bolana. Zvečer bojo pa skrivalnice: to je v bistvu kuhan krompir, nadevan s solato iz rdečega zelja in kupa drugih stvari zraven.

Neposredna povezava do sporočila: 794
19.10.2010 13:58:34   
ronja
Aja, pa ričet sem pogrela (zmrznjen) - to je bilo na Ronjino željo - hecen otrokuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 795
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 17:16:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 796
19.10.2010 17:19:48   
Kerensa*
Dabnes ne kuham. user posted image

Z g. Možem sva jedla zunaj - ocvrt mesni sir, pražen krompir in kumarično solato.

Za večerjo bo pa najverjetneje mesno-sirna lasagna (za 15 minut v mikrovalovko).

Neposredna povezava do sporočila: 797
19.10.2010 19:11:30   
pelin
Danes jota s prekajeno šunko  in ržen kruh...poobedek kremne rezine (iz najbližje slaščičarneuser posted image )...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 798
20.10.2010 9:32:36   
špelin@
Mesna lazanja in pesna solata.

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 799
20.10.2010 9:56:47   
ronja
Ronja, te večkrat berem... Koliko ur dnevno tebi vzame kuhanje? user posted image
Ker vidim, da res delaš stvari, ki jih niti izgovorit ne znam, bi jih pa jedla, ampak ne vem kje bi našla čas

hehe, saj kuhanje ni nič bolj komplicirano, če se jed čudno imenujeuser posted image . No, včasih je, nekatere stvari so res zamudne.
Ampak sem mela dober trening: Ronja, ko je bila mala, se je drla tisto sekundo, ko je postala lačna in ni utihnila, dokler ni jedla (zdaj se je že navadila, da ni vse takoj). In potem sem gledala Ramsyja in sem si rekla: "če lahko tile spacajo celo jed v 15ih minutah, zakaj ne bi mogla jaz?" In sem poizkusila in se dejansko da - za eno osebo, seveda. Za 4 rabiš malo več časa... Ampak to je bil tak prelomen trenutek, da sem videla, da lahko zelo hitro kuham, če hočemuser posted image . Nekaj časa sem imela potem prav veselje skuhat čim hitreje - in sem včasih res naredila za vse 4 v 20ih minutah in pokala od ponosauser posted image (vsako tele ma svoje veselje;) Zdaj sta malidve že bolj potrpežljivi in ne tekmujem več s časomuser posted image .

KOliko časa na dan kuham? Pa kako uro na dan verjetno, čez vikend pa več. Res pa je, da je lubi moj "prep cheff", kot se sam imenuje (dostikrat mi kaj nareže, sploh meso in naseklja zelišča - to skoraj vedno on dela), imam pa tudi kup kuhinjskih strojčkov, ki olajšajo (oz. pospešijo) delo (multipraktik in mikser predvsem, pa tudi kruhomat, vodogrelec, mikrovalovka  za stopit čokolado, maslo, pogret kaj...)

Dostikrat je tudi ključ v organizaciji: dosti (predvsem tujih) receptov ni tako kompliciranih, samo rabijo čas: torej da daš kalčke par dni prej kalit, da narediš 2 dni prej kislo testo, itd... Samo zmešat ni noben problem, namočit stročnice še manj... Samo moraš vnaprej mislit (to je pa včasih težkouser posted image ). Nama se zdaj super obnese, da malo planirava jedilnike: pogledam, kaj morava porabit in si zapomnim, kje sem videla kak fajn recept s tem, dostikrat pa samo improviziram. to ne pomeni, da imava za vsak dan določeno, kaj bomo jedli, ampak samo, da imam en spisek jedi, ki jih lahko naredim iz tega, kar imam doma, zato da bom porabila stvari, da ne grejo stran. Kadar pa komu kaj zapaše, pa če je možno, naredimo to, ne glede na spiske, seveda. Spiski so fajn tudi zato, da jemo bolj raznoliko, da je enkrat riž, drugič testenine, tretjič krompirjeva jed, četrtič mlečna, petič kaka kruhova zadeva (cmoki,...), itd... Pa razična zelenjava, pa enkrat leča, drugič fižol, tretjič sejtan, četrtič ribe, petič meso,... Ker rutina ubijauser posted image . Pa ker tako hitreje najdeš kako super jed kot če skoz kuhaš eno in isto.

Danes bomo jedli mungove kalčke v jogurtovi omaki z rižem, ker se mi mungo valja po omari že čisto predolgo in ga bi rada porabila (zato sem jih predvčerajšnjim namočila, da so do danes vzkalili), zraven bo pa ali riž (to si je zaželel lubi) ali pa indijski kruhki (to si je zaželela pa Ronja) - bom videla, kdo si bo bolj želeluser posted image . Za čez pa planiram grozdno pito, ker smo od dedija dobili domače grozdje in bi ga bilo škoda stran vrštuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?