|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
22.10.2010 7:33:40   
Poli_H
Dobro jutro,
prva, prva, prva user posted image . PETEEEEEEEEEEEEEEEEEEK! Pa sončeeeeeeeeeeeeeeeek! Kaj bi bilo boljšega?
Sem včeraj izvedela da je še sestra noseča! Kočno! Je veljala dolga leta za neplodno, zdaj pa ima novega partnerja, pa je kr akcija nastala. A ni to zanimivo? user posted image user posted image user posted image  Tako da smo se včeraj kar cel dan veselili, kostanje pekli, itd. ...user posted image
Ne vem več katera je spraševala...Baby phone v Sparu - mi2 sma včeraj hodla po njega. Pa sma se bala, da bo prešvoh, da ne bo vlekel skozi naše betonske plošče, pa je super! Ima senzor tako za gibanje kot za zvok, kamera, ekran... pa super vleče. Tako da - priporočam, v MB so jih zvečer imeli še polno, tako da ravno navalov pa ni no...
Drage souser posted image , maksimalno lep petek vam želim!

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
22.10.2010 7:54:51   
Heilie
IZVIRNO SPOROČILO: Poli_H

Dobro jutro,
prva, prva, prva user posted image . PETEEEEEEEEEEEEEEEEEEK! Pa sončeeeeeeeeeeeeeeeek! Kaj bi bilo boljšega?

user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro tudi od mene....

Boljš bi blo sam, da nam zdele v službi rečejo: pejte domov pa na sončka..user posted image

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
22.10.2010 7:55:23   
naja17
Jutroooo....

Jaaaaa, peeeeeeteeeeeeeeeeeeekkkkk user posted image ....

Moj včerajšnji šoping v Ikei uspel - itak user posted image ... Kaj je kej zanimivga... Meni je tam zmeri zanimivo, al se sam šetat, al gledat uno šatulco, pa tisto lučko itd... Kdor gre prvič in ni še ziher, kupi ponavadi kako prčkarijo, jaz ponavadi že na netu pregledam kaj rabim... Za bebo nisem nič še kupovala, ene k ste že v tem, boste verjetn velik našle.... Se mi pa zdi, da mi bo bolj zanimoivo pol kupovat, ko bo dete "na svojem" in se bojo kupovali dodatki za sobco itd....

Tiste, ki ste v drugo noseče - resnično me nenormalno zagrabi desni ledveni del in boli en čas, si ga ogrevam, pa mine... govorila sem s sestro na ginekološkem, ki mi je preverila teste po sanfordu, pa pravi, da so ok, ampak če me bo bolelo, da pridem gor... jaz nočem bit mevžasta, sam strah me je, k kolegica je mela preklampsijo in njeni simptomi so bili boleča žlička + zatekanje... No, jaz zatekam ne, ampak žlička me boli, pa leva stran pod joški + zadaj desno ful... Otroka čutim bolj nizko, zdej al se gor premika, pa me že zdej tišči, a me zadaj boli zarad raztezanja, al kako grejo te bolečine, ker se mi zdi, da nobena tko ne jamra, sej tud jest ne, sam se mi zdi, da me precej boli, ker prag bolečine mam kar visok (ko so mi recimo delali odščip na živo pa pol LLETZ, mi ni blo nič) user posted image user posted image user posted image

No, pa bomo še kšno rekle čez dan, a ne....

Aja... Heilie - super slikca user posted image , sem že razmišljala mal o takem fotošutingu....

< Sporočilo je popravil naja17 -- 22.10.2010 7:56:23 >

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
22.10.2010 7:56:29   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie

Boljš bi blo sam, da nam zdele v službi rečejo: pejte domov pa na sončka..user posted image

Kje mate sončka? Mi mamo oblačno pa meglo user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
22.10.2010 7:59:36   
Heilie
Sej še bo....ga že čutim user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
22.10.2010 8:00:40   
5ra8

na mehurju? user posted image user posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
22.10.2010 8:07:03   
Heilie
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

na mehurju? user posted image user posted image

Ja ja, na vodi čutim user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
22.10.2010 8:43:27   
Akilene
Koroška je še v megli. Jaz pa približno 5 strojev perila za oprat, za vikend je dež napovedan, spet se bo celo večnost sušilo...user posted image

naja17 - hvala za sveže informacije iz Ikee, mi gremo jutri! Seznam imam pripravljen, sem ga kar na njihovi spletni strani naredila, ti lepo izpiše, kje se kaj v skladišču nahaja. Sicer pa obsega 3 strani user posted image . Sin&mož bosta trpela, a sem jima obljubila, da gremo potem še v Toysa za sina in v Medio za moža. Pa v McDonalds za požrešno mamo.

Glede bolečin, takšnih kot pišeš ti naja17- mi niso poznane. Za preklamsijo je pa itak značilen višji pritisk, zatekanje in beljakovine v urinu. Ne vem... ampak, kar sitnari pri ginekologu, če ne bo boljše.

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
22.10.2010 9:38:55   
Klemy82
evo, če kateri paše kavica... user posted image

Baaaaah, kakšen sonček, tle je taka megla, da jo lahko režeš!user posted image Kako sovražim Ljubljano jeseni in pozimi...user posted image ... samo zaradi megle..

Jst.

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
22.10.2010 9:43:31   
5ra8

Ne vem več katera je spraševala...Baby phone v Sparu - mi2 sma včeraj hodla po njega. Pa sma se bala, da bo prešvoh, da ne bo vlekel skozi naše betonske plošče, pa je super! Ima senzor tako za gibanje kot za zvok, kamera, ekran... pa super vleče. Tako da - priporočam, v MB so jih zvečer imeli še polno, tako da ravno navalov pa ni no...

jst sm tud tega gledala.
sploh pa ne vem kok se kej po ceni gibljejo te stvari...nisem še nič gledala.
ta je okol 65 eur? se mi zdi...

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
22.10.2010 9:46:20   
tanjusi
Pri nas je sonček, ampak zjutraj ob 6 je blo pa vse zmrznjeno,sem komaj avto odtalila, ko sem ta mala dva v šolo peljala,...

Jaz perem sigurno 4x na teden , se mi pa ne obnese da bi en dan oprala 4 stroje, ker nimam kje sušit, pa tudi stroja ne maram tako matratuser posted image ...

drugače pa čim lepši petek in seveda vikend....

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
22.10.2010 10:02:47   
tanjusi
Katera me pride pobarvat? imam barvo, potrebno je, čas (še) imam , ljubise mi pa neuser posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
22.10.2010 10:04:16   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Katera me pride pobarvat? imam barvo, potrebno je, čas (še) imam , ljubise mi pa neuser posted image user posted image

Jst. Ampak ti prideš do mene, ker men se nikamor ne da. Še do štedilnika ne, da bi kavo skuhala.user posted image

Jst.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
22.10.2010 10:06:19   
Poli_H

jst sm tud tega gledala.

Glej, cene so ful različne. Imaš že za 20 €, pa tudi za 170 €. Mi2 sma rekla da boma "dražjega" kupila, ker sva se bala, da ta poceni ne bo vlekel. No in je to po moje izredna akcija, iz 150 € redne cene na 60€... Pa itaq, nekje morema začet s šopingom, pa je to taka nevtralna stvar user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
22.10.2010 10:14:21   
tanjusi
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Katera me pride pobarvat? imam barvo, potrebno je, čas (še) imam , ljubise mi pa ne

Jst. Ampak ti prideš do mene, ker men se nikamor ne da. Še do štedilnika ne, da bi kavo skuhala.

pol sma pa obe isto leneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
22.10.2010 10:50:45   
5ra8

jst sm tud tega gledala.

Glej, cene so ful različne. Imaš že za 20 €, pa tudi za 170 €. Mi2 sma rekla da boma "dražjega" kupila, ker sva se bala, da ta poceni ne bo vlekel. No in je to po moje izredna akcija, iz 150 € redne cene na 60€... Pa itaq, nekje morema začet s šopingom, pa je to taka nevtralna stvar user posted image

ej kašne znamke je ta?  da mal pogledam na ebayu za te stvari user posted image

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
22.10.2010 11:02:59   
5ra8

a ni tak?

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=199958

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
22.10.2010 11:26:37   
Poli_H

a ni tak?

Točno ta :-D

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=199958

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
22.10.2010 11:27:11   
Poli_H
Točno tak je, samo pri našem piše da je znamke Evertone...

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
22.10.2010 11:47:48   
thunder
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

ko so mi recimo delali odščip na živo pa pol LLETZ, mi ni blo nič) user posted image user posted image user posted image

Na živo so ti delali odščip? Men so pri obeh posegih dali narkozo...user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
22.10.2010 12:03:45   
klaudijaa
jaz man rok 6.3. in že bršeuser posted image

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
22.10.2010 12:11:53   
Heilie
IZVIRNO SPOROČILO: klaudijaa

jaz man rok 6.3. in že bršeuser posted image

A hočeš rečt, da brca user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pr nas tud, pa mam 9.3., čeprov po nuhalni je en teden prej rok, bomo vidli kaj bojo zdej na morfologiji rekli user posted image

(odgovor članu klaudijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
22.10.2010 12:13:38   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: thunder

ko so mi recimo delali odščip na živo pa pol LLETZ, mi ni blo nič) user posted image user posted image user posted image

Na živo so ti delali odščip? Men so pri obeh posegih dali narkozo...user posted image

Jap, na živo so mi delali odščip, LLETZ pa valda pod narkozo, ampak sem šla po enem tednu delat, ker sem bla čist ok. Tisti dan, ko sem mela pa odščip, sem 2h odležala v bolnici, pol sem pa že naokoli poskakovala.

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
22.10.2010 12:17:11   
thunder
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

pa tale mi je tud v uč padu. Chico Trio S3

user posted image

Jaaaaaaaaa! Mi ga imamo. Tako mi je lep in super, da ga ne morem prehvalit.
Nal se vozi v njem odkar je bil star 14 dni, pa še vedno. Zakon je košara pa tudi športni del.
In še vedno je kot nov, čeprav je star slabi dve leti.

Je pa drag - takrat je bil 730€, samo pač 3v1 komplet, pa torba, pa prevleka za dež, pa previjalna podloga, pa ta podstavek za jajčko, da je ni treba vedno pasat, pa blazina za zmanjšat jajčko na začetku in še ena za zmanjšat športni del in da lahko gor pripneš zimsko vrečo , ki je tudi zraven ja. Ogromno v glavnem no; pač vse kar rabiš.

Mi2 sva ga dobila za 450€, zato nisva kaj veliko razmišljala.

Sem imela ene prebliske, da bi menjala vozekuser posted image , pa mi je moj dal malo mislit, ko je rekel, da boljšega itak ne morem dobit. In res je. Verjetno bi lahko dobila enakega, boljšega pa težko.

Tudi meni je padel tale v uč...pa cena je komaj 540€, kar se mi za tak komplet zdi full ugodno. In če je še tako praktičen, kot praviš ti Sanja, hmmm potem bo ideja o GT3 počasi splavala po vodi user posted image . No sej časa za premislek je še več dovolj. Pa je mehak za vozit in zlagat?

Jap, na živo so mi delali odščip, LLETZ pa valda pod narkozo, ampak sem šla po enem tednu delat, ker sem bla čist ok. Tisti dan, ko sem mela pa odščip, sem 2h odležala v bolnici, pol sem pa že naokoli poskakovala.

cool, sej js sem tud bla kmal kot nova, sam zanimivo kako se dohterji različno odločajo za narkozouser posted image

< Sporočilo je popravil thunder -- 22.10.2010 12:19:45 >

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
22.10.2010 12:42:00   
5ra8

Kakšni testi so to? user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......