Poli_H
|
Čer, jej ste pridne. Sem vas 3 dni brala, kos po kos naj začnem tanjusi, vanček, akilene iskrene čestitke za uspešne amnio! Ste pravi dokaz, da samo dejstvo, da maš ta test, še ne pomeni, da je kaj narobe. Res čestitke, zdaj pa uživat! Vse ki ste imele preglede in MF- same super novice, naj pri tem ostane. Jaz sem v tisti veliki skupini, ko imamo 27., pa je to že čez 1 teden, tak da bo hitro minilo. Sva pa si oba z mojim vzela dopust, ker MF delajo samo dopoldan. Tako da ja, bo moj tudi zraven in sem ful vesela. Pa oba sva ful firbčna, ker po vseh UZjih ( 6 do sedaj) še kar ne vema kaj bo... No, dopust mam še v četrtek (za petek ni šlo ) po MF in gremo 3 kolegice, same nosečke srečke v Avstrijo na šoping. Kot sem zasledila na Babys'R'Us so tudi v Toys'R'Usu zraven Ikee, tako da upam da bomo tam kaj našle... Do zdaj me v šoping sploh ne vleče, po MF bo pa po moje druga zgodba Drugače pa moram čisto vse kupiti. Nimam niti v družini, niti pri kolegicah mamic. Tako da bo dojenček čisto nova stvar za mene, saj še v življenju dojenčka niti v rokah nisem držala. Pa računam na materinske instinkte, da bom z lahkoto vse opravila Se pa zgodba spreminja - decembra ma ena rok, jaz marca, BF ma aprila, pa sestrična ma aprila... Tak da... Pol bomo pa same glasne skupaj nočna mora jao!!! grdo, grdo, grdo! resnično, sploh ne razmišljam neg., niti kaj bi se lahko zgodilo, ne berem žalostnih zgodb in nič podobnega. Pa 3 dni nazaj kot strela iz jasnega - nočna mora! Da sem čepela, začela ful krvavet in v bistvu rodila, sem dlan spodaj nastavla in mi je kar v roko padel , velik kot dlan, s popolnim obrazom in vsemi udi, ni dihal, jaz pa sem kričala na pomoč, ga poskušala oživljati, pa noben me ni slišal. JAO! Kr neki... Punce, imam eno težavo. Namreč zaposlena sem na privat firmi, ki kot vse ostale preživlje hude čase. Ampak pozitiva velja, se prebijamo Sem pa leva roka direktorce in desna roka direktorja, leva noga vodje služb, desna noga vseh ostalih. In mi pritisk postaja nevzdržen!!! Pred mi je pasala taka akcija, skačeš sem tja, narediš milijon stvari, delaš od 6.00 so 17.00, pa še obdržiš nasmeh na obrazu. Zdaj pa mi več ne gre! Za vsako zasipanje z delom sem živčna, moje redno delo stoji en teden, kr delam vse drugo, živčna do amena in še občutljivka zraven, tako da ko mi kdo še kaj reče, pa kar solze v oči... Ne vzdržim več! Kot napisano, sem mislila naslednji teden met malo daljši dopust (sre. - tor., pon. je itaq praznik), pa so mi še petek skenslali. Ali katera pozna kero ,ki je šla v bolniško zaradi psihe? Ali je to možno, ali bom si morala začet izmišljevat, da me križ boli itd. ... REsnično več ne vzdržim! Pa pogovor z vodilnimi zaleže za dan, dva, pol pa jovo na novo... Drage čvekice, lepo in prespano noč vam želim
|