|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
21.10.2010 9:41:21   
5ra8
pa tale mi je tud v uč padu. Chico Trio S3

user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
21.10.2010 9:50:45   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

5ra8 - kaj bi pa rada? Kuhlo user posted image

kuhlo? user posted image  
Kva jeto? user posted image user posted image  Kuhanca? user posted image user posted image

Samo 150 km narazen smo, pa smo si tok različni v govoricah user posted image user posted image

O bemtiš... Kuhovnica al kuhalnica... Ma hudič, tisto za po riti no user posted image ....

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
21.10.2010 10:01:49   
Akilene
Glede psihe in bolniške: saj delodajalec ne izve vzroka tvoje bolniške, niti zato nima pravice. Tudi na odločbi, ki jo dobiš od komisije, nikjer ne piše vzrok za stalež. V primeru iskanja nove službe, pa prav gotovo ne boš nesel na zdravniški pregled ginekološke kartoteke. Pa četudi bi povedal osebnemu, mislim, da je nosečnost neko posebno obdobje v življenju ženske in nihče ne bi napisal, da imaš nasploh psihične težave, ker si jih pač imel v nosečnosti. Potem itak nihče ne bi dobil službe, saj je ogromno ljudi na antidepresivih - niti zamišljati si ne moremo koliko! To mi je povedala kolegica farmacevtka.

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
21.10.2010 10:02:36   
5ra8

O bemtiš... Kuhovnica al kuhalnica... Ma hudič, tisto za po riti no user posted image ....

ja ja kuhanca pol user posted image

A to boš pol za otroka ŽE kupila? Revež, pa še ven ni prišel user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
21.10.2010 10:07:43   
naja17

ja ja kuhanca pol user posted image

A to boš pol za otroka ŽE kupila? Revež, pa še ven ni prišel user posted image user posted image user posted image user posted image

Hja ni druge, mu je treba kuj dat vedet kdo je gazda user posted image ...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
21.10.2010 11:38:49   
tanjusi
Komaj sem vas našla, ste nekam nizko padleuser posted image , kako ste, vreme je luštno , čeprav mrzlo ....
Kosilo se kuha, rižota z puranjim mesom pa malo juhice (kostne), kaj pa ve kuhate , da dobim še kako idejo ?
Za previjalno mizo sem dogovorjena ,mi jo bo naredil mizar, samo do njega morem z merami ....
Drugače imam pa en tak čuden občutek v nožnici , mislim da nimam vnetja izcedek je tudi normalen , je pa tako kot bi imela eno malo bulico, ampak nič ne zatipam, ko mirjuem ne čutim nič ko pa hodim je pa en tak zoprern občutek, niti ne bolečuser posted image , ne vem kaj bi to bilo ??
Ma bo že user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
21.10.2010 12:21:43   
lina10
Tanjusi a imas urejeno redno prebavo lahko imas takšen občutek zaradi prebave meni se je enkrat to zgodilo,ker lahko pride do zunanjih hemeroidovuser posted image  zelo zoperen občutek.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
21.10.2010 12:38:26   
tanjusi
Glede na to kake žile imam tam spodaj je tako še najbolj verjetno da je kaj takega(žile po nožnici, pa tudi hemeroidi), prebava pa tako - tako , sem lahko kar srečna če vsak dan kaj ustvarimuser posted image ....bi blo kar možno da je to, je pa res bolj zoprno kot bolečeuser posted image

(a camus)

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
21.10.2010 12:55:35   
Akilene
tanjusi, da ni kila? Mene je tako "bolelo", ko sem jo imela.

Drugače pa - jaz pečem polnjene melancane, v pekaču s korenčkom, papriko, čebulo in bučko, zraven bo pomrfi (drugače bo mož preveč vihal nos nad količino vitaminov), sin gre pa na kosilo k babici (na polnjeno papriko), ker zelenjave sploh ne je.. Ja, pa zraven skleda kristalke z novo izumljeno polivko: kis, balzamični kis, bučno olje, gorčica in kapre. Za popoldan sem naročila pečeno kostanjeuser posted image . Sicer pa se zadnje dni odpovedujem večerji, popijem le kozarec mleka, vročo čokolado ali pa jogurt.

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
21.10.2010 13:12:37   
tanjusi
tanjusi, da ni kila? Mene je tako "bolelo", ko sem jo imela.

Kje pa si imela kilo , jaz jo imam zgoraj ... kaj pa vem, saj jaz mislim da je to nekaj v zvezi z žilami, pa kilo ??

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
21.10.2010 13:16:18   
thunder
IZVIRNO SPOROČILO: tinkapobalinka
thunder, povej a si razmišljala, kateri modrček za dojenje boš vzela?? Se nagibam k temu, da bi iz varčevalnih razlogovuser posted image  že zdaj kupila kakšnega za dojenje, ker so mi moji premali in se mi zdi brezveze zdaj kupiti kakšnega navadnega, potem pa še za dojenje... Mela pa bi kaj z dobro oporo, brez kosti seveda, ker me itak vse žuli, pa da je spodoben na pogled...

sem se odločla za H&M - fajni in poceni :-)

(odgovor članu tinkapobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
21.10.2010 13:23:37   
_sanja_*
Živjouser posted image
Naja... Uživaaaaaaaaaj! user posted image  Jaz komaj čakam, da gremauser posted image  Mi je tudi tak fajn tamuser posted image  Pol pa poročaj kaj lepega si kupla. Poleg kuhleuser posted image

Heilie... Ne vem, kakšno je pravilo kdaj drugi začutijo brcike. A je to tud napisano? user posted image  Verjetno je odvisno od vsake posameznice, pomoje pa kar takoj - kak dan, dva potem ko začne brcat. Tudi pri meni se že lepo čuti.

slama... upam, da boste kmalu vsi trije ok!

inia... glede na tedne sta se rodila en teden prej kot moj Nal, tako da ste daleč prišli ja. Pa lepa teža. Pa kar dva kg sta pridobila v prdem mesecu! Pridna jedcauser posted image  No, super da je bilo vse ok.
Sestra od mojega je lani točno en mesec pred rokom rodila dva fantka - pa sta imela ca. 2 kg, eden 1990g, eden pa 2050g. Ampak tudi zdrava, nobenih težav. Samo tako majhnaaaaaaa, joj!

Akilene... vi pa tolk zdravo jeste no!user posted image user posted image  Bravo, jaz bi tudi pa moški del viha nos nad zelenjavouser posted image

modrčki za dojenje... ja, jaz sem jih prvič imela iz hm-a. luštni, fajni, mehki pa poceni. zna pa res zadeva po porodu še mal bolj eksplodiratuser posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
21.10.2010 13:24:08   
Heilie
Novo slikico mam user posted image
Da me boste prepoznaleuser posted image

Tale buši je pa moj.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
21.10.2010 13:26:54   
tanjusi
na facebooku mate en fajn video mal za žensko dušo user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
21.10.2010 13:27:04   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie

Tale buši je pa moj.

sem vidla ze na fbju user posted image  lepe slikce. pohvale sestrci user posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
21.10.2010 13:30:20   
Akilene
Heilie - user posted image
_sanja_* - ravnokar me je zagrabila pred-kosilna lakota, požrla sem paket Jaffa kekesov, toliko o zdravi prehrani....

tanjusi - moja kila se je nahajala točno desno zraven sramne kosti, izbočila in bolela pa se je, ko sem hodila. Moja osebna zdravnica je ni videla, zato sem šla k ginekologu, ki me je pogledal in dal napotnico za operacijo. Tudi v bolnici je pred operacijo niso videli, tako, da, ko sem se zbudila iz narkoze je prišel kirurug in rekel: Ja, gospa, res je bila kila.user posted image  Vprašaj naslednjič ginekologinjo!

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
21.10.2010 13:31:41   
Heilie

Tale buši je pa moj.

sem vidla ze na fbju user posted image  lepe slikce. pohvale sestrci user posted image

Hvala, bom pohvalila user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
21.10.2010 13:32:38   
_sanja_*

pa tale mi je tud v uč padu. Chico Trio S3

user posted image

Jaaaaaaaaa! Mi ga imamo. Tako mi je lep in super, da ga ne morem prehvalit.
Nal se vozi v njem odkar je bil star 14 dni, pa še vedno. Zakon je košara pa tudi športni del.
In še vedno je kot nov, čeprav je star slabi dve leti.

Je pa drag - takrat je bil 730€, samo pač 3v1 komplet, pa torba, pa prevleka za dež, pa previjalna podloga, pa ta podstavek za jajčko, da je ni treba vedno pasat, pa blazina za zmanjšat jajčko na začetku in še ena za zmanjšat športni del in da lahko gor pripneš zimsko vrečo , ki je tudi zraven ja. Ogromno v glavnem no; pač vse kar rabiš.

Mi2 sva ga dobila za 450€, zato nisva kaj veliko razmišljala.

Sem imela ene prebliske, da bi menjala vozekuser posted image , pa mi je moj dal malo mislit, ko je rekel, da boljšega itak ne morem dobit. In res je. Verjetno bi lahko dobila enakega, boljšega pa težko.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
21.10.2010 13:35:14   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene
_sanja_* - ravnokar me je zagrabila pred-kosilna lakota, požrla sem paket Jaffa kekesov, toliko o zdravi prehrani....

user posted image user posted image user posted image

Sem misla, da imam samo jaz pred-kosilne lakoteuser posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
21.10.2010 13:36:18   
tanjusi
Ja jaz sem to imela v prejšnji nosečnosti pa nisem šla na operacijo , zato pa se mi jezgleda zdaj ponovila, vem pa da je bla ker je rekla gin. da je , zdaj te pa še ni videla jo še nimam dolgo user posted image , je pa zoprno , je pa tako kot praviš, fuul velika bula na desni sramni ustnici , no tu nekje, pa če dam mir se zmanjša , pa tudi ne boli, drugače pa zateče -... tisto ,,noter,, bo pa pomoje v zvezi z tem ali pa hemeroidi user posted image

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
21.10.2010 14:56:28   
inia
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Sem imela ene prebliske, da bi menjala vozekuser posted image , pa mi je moj dal malo mislit, ko je rekel, da boljšega itak ne morem dobit. In res je. Verjetno bi lahko dobila enakega, boljšega pa težko.

Glede na to, da imate super voziček bi bil pa greh kaj menjat user posted image . Ne ampak res bi bilo škoda.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
21.10.2010 14:57:59   
inia

Novo slikico mam user posted image
Da me boste prepoznaleuser posted image

Tale buši je pa moj.

Lepi! 

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
21.10.2010 15:05:44   
Klemy82
Ojla!
evo mene... zdaj sem bila 2 dni bolj pri zombijih... fuuuul zanič spalauser posted image , no, danes je 100% bolje... ful sem dobro spala, sonček jeeee, bila sem na kavi s kolegico, pa po opravkih, skleroza me daje, sem šla v knjižnico, naberem knjig za faks, potem pa čukasto gledam, jst genij sem šla od doma brez izkaznice, brez vseh dokumentov, kartic, hb sem imela dost gotovine, da sem vsaj za bus imela (pa od same jeze sem šla še v McD jest, medtem, ko sem čakala na bususer posted image )... sem pa potem klicala kolegico, če mi gre po službi po knjige, da mi ne bo treba jutri še enkrat nazaj v  Ljubljano.
Ja, tudi beba je bila včeraj bolj zaspana, danes pa brca uffff... čist hiper.user posted image Zdaj po kosilu se je malo umirilo dete, tud ijaz grem malo na kavč, potem pa za knjige.

Jst.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
21.10.2010 15:10:08   
Klemy82
Kar se pa modrčkov tiče... zaenkrat nisem še nič kupovala novih. Itak sem bila že prej bolj pri tamalih od nekdaj, zaenkrat niso nič kaj zrastle, edino bolj polne košarice so, imam še nekaj modrčkov, ki so mi bili prej malo bolj komot, zdaj so pa lih prav. Ko me bo pa žulit začelo, bom pa šla v nakupe.user posted image Sem si pa že kupila par novih gatk in ahhhhh katero olajšanje, ko nikjer nič ne tišči.user posted image

Jst.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
21.10.2010 20:18:34   
slama
Čer,
čez dan sem stankala skoraj 2l čaja z medom in moje grlo  je skoraj kot novo. Trkam ...
Zobek je tudi pokukal na plan in razpoloženje naše princeske je veliko boljše. Mož je tudi veliko bolje. So ga nafilali z ne vem kakšnimi zdravili, da so krči popustili. Bo več jasno jutri zjutraj, če zadeva deluje.
Od sreče sem šla popoldne na šoping in si kupila nove superge user posted image . Tko da komaj čakam jutrišnjo telovadbo.

A se še kateri kostanj lušta? Jaz ga že skoraj cel teden kar doma v pečici pečem in je njami. Danes smo meli rdeče zelje z jabolki in itak, da sem notr še kostanj basala. Ma je blo dobro.

Še jutri, potem pa viiikeeeend. Komaj čakam.

Brcike. Jaz konkretnih brc še ne čutim, samo tako valovanje in pretakanje mehurčkov, ki na trenutke zelo žgečka.

Lahko noč in čim lepše sanje!!

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......