Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 19:48:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m botrca, kaj nimaš več starega prospekta od Lidla? Jaz sem jih danes glih beg vrgla drugače bi ti pomagala pr kitari. ne, ne...sprašujem zato ker sem danes gledala katalog od Neckermana in se mi zdi da je matcar dala več.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 19:50:02
|
|
|
|
botrca
|
Kathy83 otroke bog čuva... .
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 19:51:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tak, jaz pša danes zvečer pišem božičku no, malo bom nardila list želj, da nebodo babice enako kupovale pa sama bom napisala kaj komu kupit. Bom kar naslednji mesec nakupla tak da nebom še decembra, ko je itak norišnica iskala pa si glavo z tem belila. Sicer za Lijo že imamo, Dorotejo od Nade tudi pa še za enega malega od kolegice tudi. edino za od Lijine boitrce je potrebno kupit body da mi Persida nariše nekaj gor, pa Persidinima malima nekaj. Ampak max.za 10€ vsakemu. Tomažu bom pa kuj neko orodje ki si ga želi in mamo naslednji teden v Lidlu v akciji Bom lepo v klet skrila pa decembra dala lepo si to zorganizirana.... ... ma ja, če lani sem decembra v največji gužvi iskala še darila in si glavo belila. Zdaj pa mam odprto stan od in Baby centra pa pišem kaj rabimo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 19:52:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m botrca, kaj nimaš več starega prospekta od Lidla? Jaz sem jih danes glih beg vrgla drugače bi ti pomagala pr kitari. ne, ne...sprašujem zato ker sem danes gledala katalog od Neckermana in se mi zdi da je matcar dala več. in kolko je bla tam? mislim da je bla 40 al pa manj, ne spomnim se več
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 19:56:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m in kolko je bla tam? mislim da je bla 40 al pa manj, ne spomnim se več odvisno od dolžine je pa ena po 27€, ena po 22€ in ena po 45€.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 19:58:02
|
|
|
|
Lenči_
|
Ewooo mene iz joge.. kak to fajn name vpliva. Res mi je fajn. Sem dala M. ziziko in je zaspala na njej, kar se ni že 2 tedna zgodilo. Te vete kak sem umirjena ! Nič, zdaj pa pičim gledat BB!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 19:59:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Ewooo mene iz joge.. kak to fajn name vpliva. Res mi je fajn. Sem dala M. ziziko in je zaspala na njej, kar se ni že 2 tedna zgodilo. Te vete kak sem umirjena ! Nič, zdaj pa pičim gledat BB! a ti si tudi BB fan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 20:01:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Ewooo mene iz joge.. kak to fajn name vpliva. Res mi je fajn. Sem dala M. ziziko in je zaspala na njej, kar se ni že 2 tedna zgodilo. Te vete kak sem umirjena ! Nič, zdaj pa pičim gledat BB! super... jaz doma prakticiram občasno take stvari za umirjanje....pa je super... jaz tud pičim bb gledat
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 20:04:21
|
|
|
|
botrca
|
Jaz pa ne gledam BB . Grem pa delat večerjo za moja moška...mogoče še jaz kaj prigriznem, pol pa cartanje in spanje ter gledanje filma na računalniku. Lep večer vsem skupaj.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 20:06:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa ne gledam BB . ko ne veš, kaj je fajn
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 20:11:15
|
|
|
|
tasa_m
|
Moj ima tud BB na sporedu, jaz pa malo cuj gledam, ko mi je. Botrca kaki film boš gledala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 20:18:35
|
|
|
|
tasa_m
|
N A Š I O T R O C I Saraya * A & M Vrtnica79 * L & V Matcar * Lea, *Maks, * Saš Botrca * Jan Koala * A Marta * Tinej tasa_m * Lija Ly117 * Luka Rubin. * Lara * Gaja * Zoja elevitka * Tai Rina22 * Timeja Katy83 * Timotej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 20:51:43
|
|
|
|
Blueberry
|
Čer! Da se spet malo javim. Malo prej sem prišla iz faxa. Danes pa sem bla pridna. Predavatelj danes je bil res carski. Take je ven metal da smo se vsi tak cepali, da smo se kr jokali polek. Hehe. Ko bi le vsi bli taki. Na finte.. Pa full je po štajersko govoril. Saraya upam da s tvojim porihtata situacijo. Katy, pridna si z diplomsko. Zanima me, kolko izpitov ti lahko manjka da začneš pisat diplomo? Letos bo pri nam kr pestro.. V absolventa pa greš avtomatsko ko končaš s 3. letnikom? Včeraj je sestra naredla božansko Nutellino torto. Pa dobre kanapejčke. Mmm V BB pa se že nekaj kregajo.
< Sporočilo je popravil Blueberry -- 21.10.2010 20:52:20 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 21:02:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar koliko si dala za kitaro? Kakšna je pa dolžina kitare? 49,99 je stala,je pa 4/4,velika.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 21:04:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tak, jaz pša danes zvečer pišem božičku no, malo bom nardila list želj, da nebodo babice enako kupovale pa sama bom napisala kaj komu kupit. Bom kar naslednji mesec nakupla tak da nebom še decembra, ko je itak norišnica iskala pa si glavo z tem belila. Sicer za Lijo že imamo, Dorotejo od Nade tudi pa še za enega malega od kolegice tudi. edino za od Lijine boitrce je potrebno kupit body da mi Persida nariše nekaj gor, pa Persidinima malima nekaj. Ampak max.za 10€ vsakemu. Tomažu bom pa kuj neko orodje ki si ga želi in mamo naslednji teden v Lidlu v akciji Bom lepo v klet skrila pa decembra dala lepo si to zorganizirana.... ... Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 21:07:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m in kolko je bla tam? mislim da je bla 40 al pa manj, ne spomnim se več odvisno od dolžine je pa ena po 27€, ena po 22€ in ena po 45€. Ja,saj so take cene,so pa otroške igrače,ker tako je zdaj imela in ni bila primerna.Ta "naša" pa je super,je bil včeraj bratranec ful navdušen,pa še sploh,ker je bila poceni.Ker če hočeš dobro kitaro,jih pod 55 eur ne dobiš.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 21:11:22
|
|
|
|
Lenči_
|
JOoo na bb se pa že kregajo in skoraj tepejo . Toti zlatko je kot tempirana bomba... Jezen ful, da jo nominiran, pomoje. Meni gre na živce. Samo dere se nekaj. Napadalen deluje .Čeprav so vsi bolj čudni. Nihče si ne zasluži zmage.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 21:14:32
|
|
|
|
Lenči_
|
tasa_m jaz in moja M. bi tudi radi bili na seznamčku. A naju lahko dodaš? [sm=smiley17.gif
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 21:29:33
|
|
|
|
matcar
|
Ne morem več,grem v postlo. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 22:13:23
|
|
|
|
katy83
|
čer. Kje pa ste vse? No, saj nisem mislila čvekat, malo da vas pozdravim. Nič kaj novega, zdaj je ati 3 dni doma , jutri grem še neka darila za krst in poroko rihtat (ima svakinja to skupaj v soboto), pa nove nohte si grem naredit, da bodo pasali k oblačilom . Z diplomo sem za ta teden zaključila, naslednji teden pa spet v akcijo. Pol pa tak počasi moj rd. Takrat pa ima, da se vse narišete na pijači. Se bomo še zmenle kdaj pa kje. aja, kaj pozna katera koga, ki se bavi z rabljeno snowboard opremo? Imam doma par stvari, pa bi se rada znebila, pa vsaj nekaj € dobila za to. nič bom šla počasi, nočka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 22:23:09
|
|
|
|
arabela*
|
sem zaglibla pred tv, zdaj pa še večerjala.... M se mi je ob devetih zbudila od kašlja...nakar je začela bruhat..vse skozlala revica...tak da sem morala tuto kompleto vse preoblačit, jo tuširat in še ji lase oprat. Zdaj nazaj spi...aja..navrh vsega, pa se je še v glavo vdarla n robnik kauča ...Ampak ji ni hudega...ona to vse tak lepo sprejme....upam,da se ponoči ne ponovi grem zdaj počasi ajčibajči
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 22:25:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ .Čeprav so vsi bolj čudni. Nihče si ne zasluži zmage. ma fajni so...edino ta Zlatko je malo odsekan....pa Ines se mi zdi bolj dvolična, Igor šušmari.....ostali pa so mi okej...bi Geni privoščila zmago
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 22:35:28
|
|
|
|
tasa_m
|
N A Š I O T R O C I Saraya * A & M Vrtnica79 * L & V Matcar * Lea, *Maks, * Saš Botrca * Jan Koala * A Marta * Tinej tasa_m * Lija Ly117 * Luka Rubin. * Lara * Gaja * Zoja elevitka * Tai Rina22 * Timeja Katy83 * Timotej Lenči_ * M.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 22:36:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ tasa_m jaz in moja M. bi tudi radi bili na seznamčku. A naju lahko dodaš? [sm=smiley17.gif urejeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 22:37:29
|
|
|
|
tasa_m
|
Midva pa sva zdaj remi špilala, sem ga spet namazala Zdaj pa Bones do konca pogledam pa šibam via postelja. Jutri delam sicer popoldan ampak pol grem ven in moram bit spočita
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?