spelchy
|
buškolinka: jah v materinski šoli so rekli ravno obratno, da naj otroka ne oblačimo preveč, ampak naj ga oblačimo po sebi. Težko je potem bit pameten ane . No, sem vesela, da stvar funkcionira . Pri nas je podobno, mojemu je pri 20 stopinjah vroče in skace v kratki majici, js pa z ledenimi rokami in v flisu. Potem mogoče res bolje, da Simona ne oblačim po sebi. čaj za dojenje: sem šla v lekarno po ta njihov čaj … pa spila sem zvečer potem še eno šumečo tableto kalcija, in je malo bolje, še vedno pa ne, kot bi želela. Kje se dobi ta Lactogal? Sem gledala nekaj po forumu, da je treba čez mejo? Gre katera v kratkem? Bi ji naročila. rotavirus: meni je zdravnica rekla, da so trije odmerki, en pri treh mesecih, en pri štirih, in zadnji pri pol leta. In da drži 2 leti. Da se pa plača vsak odmerek posebej, pri nas po 75 EUR. čeveljčki: punce dejte mi poslat mail naslove na [link=mailto:angelcka@gmail.com]angelcka@gmail.com[/link], pa vam pošljem dokument kot priponko. V album ga ne morem nalepit, tale link pa res nekaj nagaja. Zadnjič sem ga prilepila na Facebook, in je delovalo. Uglavnem, katera želi, naj mi samo pošlje naslov, pa pošljem. nagaja28 delala sem tule. Pomembno je, da je čeveljček mehak, da se na pravilnem mestu pregiba, da je dovolj velik. Določeni otročki čevlji imajo v podplatu kovinske vložke, ki določijo, kje naj bi se podplat pregibal, in sploh pri poceni čevljih (kitajci ipd) je velikokrat ta pregib na napačnem mestu, tako da otrok v takšnih čevljih zelo težko hodi. Kot bi tebi nekdo rekel, da se iz ležečega položaja dvigni v sedečega, in bi te namesto v bokih skušal prelomit sredi hrbta. Ostale napotke pa najdeš v tem dokumentu. srečanje: sem tudi jaz za. Bo treba počasi kak večji lokal poiskat, al pa vsaj vnaprej rezervirat, da nam zložijo skupaj mize Kiwa: prava mala akrobatka potem, če se takole na slepo sleče Včeraj sva imela s Simonom prvo cepljenje, je malo pojokal, pol pa direkt na jošk in zaspal, je bil sicer zlo zlo siten pol cel dan, ampak je zvečer normalno zaspal, se mi pa še vedno enkrat na noč zbudi, čeprav je spal že celo noč. Zgleda res potrebujejo malo več hrane v tem obdobju. Me je pa vrglo na rit, Simon ima pri treh mesecih in enem tednu 7.230g, 67cm in OG 45cm. Menda mere za pol leta starega otroka. Zdj vem počasi zakaj me kdaj pa kdaj uščipne v križu.