Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.10.2010 9:23:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda pri nas v pižamo damo obe, pomahamo lahko noč živi in občasno tut neživi naravi, umijemo zobe, preberemo eno kniggo (vsak dan si ena izbere), pol pa zraven sedim, občasno razlagam kdo vse spi (ni da ni) in vedno bolj kategorično ššššššššššam. taprva mrkne ful hitro, tadruga pa niti ne tko zlo. tko da mam ponavad čas, da razmislim za nazaj in za naprej... Vedno gre tavečja prej v sobo, ko se poljubčkata za lahko noč, jaz sem z njo v sobi,par minut, M pa v dnevni zaspi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.10.2010 17:36:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Pri nas gre bubika prva v sobo, si prižiga in vgaša lučko, občasno kliče, si želi, da z njo malo posedim... večinoma ji pustim odprta vrata, jaz pa moram lulat/pod tuš/ kuhinjo pospravit/bubija zrihtat (pač nek izgovor, da lahko grem ) in se sama s sabo pogovarja, dokler ne zaspi. Dol ne leze, ker sem ji takoj ob novi postelji rekla, da lahko samo zjutraj dol zleze in pride. Bubi je lahko v dnevni sobi z mano do osmih, bereva, rešujeva kake knjigice, sestavljava kocke,... si lahko izbere. Ob osmih gre v posteljo, posluša pravljico na radiu in zaspi. Pa išče izgovore, da lahko ven pride Po novem bubika izraža želje po pravljici, tako da ji zvečer kaj preberem. Zjutraj prideta oba k meni in kako pravljico preberemo ali pa se samo pocartamo. Letos imam fajn delovni čas, ne začenjam tako zgodaj, tak da smo na izi zjutraj. Prav paše do sedmih poležat in se potem v miru od doma odpravit.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.10.2010 18:24:22
|
|
|
|
leda
|
Letos imam fajn delovni čas, ne začenjam tako zgodaj, tak da smo na izi zjutraj. zlata vredno. tudi me nikoli ne hitimo zjutraj. smo pa ravnokar iz nabave. sem vlekla obe s sabo, da lahko najljubši drva zlaga. in je šla pot nazaj takole: Z: "E. ti si pokakana duda." E: " Ne pa nisem!!" Z: "Ja pa si!" E: "NE PA NISEM!!!!!!!!" Z: "JA PA SI!!!!!!" E: "NIIIISEm!" Z: "SI!!!!!" E: "NISEM, NISEM, NISEM!" Z: "SISISISISISISISI!" in ko sem bla že na tem, da ju vržem iz avta, pa nej gresta z busom, sta v sekundi zamenjali ploščo in skorajda ubrano zapeli Mamica je kakor sonček. čeprov sem bla v resnici bolj kot en parni stroj na meji eksplozije človk jih kar mora met rad...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.10.2010 18:29:29
|
|
|
|
leda
|
Pol pa Lara reče čist resno: Bo mami rajši pela. tut Ela je že izrazila svoje mnenje o očkovem petju. sredi brundanja uspavanke je rekla: "Oči, ne več pet. pejt ven."
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.10.2010 21:12:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
Babnceeeeeeeeeeeeeeee... ma odlično nam gre.... Naš atko pa gre 5 novembra v Indijo... jeeeeeeeeeeeeeee... dva tedna bova sami, ma kaku lepu... itak je vseeno, če je, al če ga ni... v glavnem, jaz bi si kr dopust vzela od veselja...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.10.2010 22:05:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Po novem bubika izraža želje po pravljici, tako da ji zvečer kaj preberem. uf...pri nas je to obvezno na sporedu pred spanjem.....Branje pravljice in hkrati ponavljanje...M zna skoraj na pamet "prebrat"celo Nina pospravlja in Ema nakupuje... Obvezno naredim tiho glasbo(instrumentalno), da se umirita od dneva...ali pa tišino in nato sledi nekajminutno branje.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.10.2010 22:07:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babnceeeeeeeeeeeeeeee... ma odlično nam gre.... Naš atko pa gre 5 novembra v Indijo... jeeeeeeeeeeeeeee... dva tedna bova sami, ma kaku lepu... itak je vseeno, če je, al če ga ni... v glavnem, jaz bi si kr dopust vzela od veselja... in tebi je to fajn .....................
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.10.2010 22:08:23
|
|
|
|
arabela*
|
Danes sem štartala s šolo....... Zdaj pa bo spet pestro ....še fajn, da je M tako pridna postala....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.10.2010 23:14:29
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda preberemo eno kniggo (vsak dan si ena izbere), pol pa zraven sedim, občasno razlagam kdo vse spi (ni da ni) in vedno bolj kategorično ššššššššššam. Jaz pa namesto kjige pojem (pravljice so mu španska vas, slikanice pa v poltemi ne pridejo v poštev); zdaj tud ni vsaka pesmica več dobra, ringaraja je pa zakon;
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.10.2010 23:17:43
|
|
|
|
Čarli08
|
občasno razlagam kdo vse spi (ni da ni) ja, ta teden pri nas avion in luna non stop spita; je revež čist paf, ko zvečer ni lune, ker je oblačno in popoldne avioni letijo nad oblaki; upam, da bo čimprej jasno ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.10.2010 23:24:44
|
|
|
|
Čarli08
|
Obvezno naredim tiho glasbo(instrumentalno), da se umirita od dneva...ali pa tišino in nato sledi nekajminutno branje. Ful lepo. Pri nas je to malo logistično zahtevno, mu pa prižgem ene lušne uspavanke, samo po mojem se jih bo kmalu naveličal, tako da mu moram kaj nabavit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.10.2010 23:29:48
|
|
|
|
Čarli08
|
Dol ne leze, ker sem ji takoj ob novi postelji rekla, da lahko samo zjutraj dol zleze in pride. E bubi, tudi jaz, pravzaprav večkrat to ponavljam, samo pri nas to ne pali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.10.2010 18:45:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Dol ne leze, ker sem ji takoj ob novi postelji rekla, da lahko samo zjutraj dol zleze in pride. E bubi, tudi jaz, pravzaprav večkrat to ponavljam, samo pri nas to ne pali od začetka niti zjutraj ni hotela dol zlezt. Je sedela na postelji in klicala: mamica, plidi po mene! Zdaj pa se sliši cap cap cap po hodničku, ko primašira v tem svojem žaklu.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.10.2010 22:08:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babnceeeeeeeeeeeeeeee... ma odlično nam gre.... Naš atko pa gre 5 novembra v Indijo... jeeeeeeeeeeeeeee... dva tedna bova sami, ma kaku lepu... itak je vseeno, če je, al če ga ni... v glavnem, jaz bi si kr dopust vzela od veselja... in tebi je to fajn ..................... Jaaaaaaaa .... Žalostno po drugi strani, ne, da tko čutim... A jebi ga...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.10.2010 22:13:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 občasno razlagam kdo vse spi (ni da ni) ja, ta teden pri nas avion in luna non stop spita; je revež čist paf, ko zvečer ni lune, ker je oblačno in popoldne avioni letijo nad oblaki; upam, da bo čimprej jasno ... Pri nas pa stvari ne spijo... zadnjič je prišla z izjavo, da je šlo sončku spat... ne vem, od kje ji to? Pa sem ji razložila, da sončko nikoli ne spi... in sem ji razlagala, da se vrti okoli zemlje....in da je en cajt na eni strani poloble, en cajt pa na drugi...in da ko je na drugi, je pri nas noč... itd .... Kaj, kaj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.10.2010 22:38:56
|
|
|
|
Čarli08
|
Pri nas pa stvari ne spijo... zadnjič je prišla z izjavo, da je šlo sončku spat... ne vem, od kje ji to? Mogoče sta z našim po fb chat-la
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.10.2010 8:26:40
|
|
|
|
Čarli08
|
Leda, ti si tamali dajala Holle kašice - kako si jih mešala?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.10.2010 8:53:05
|
|
|
|
leda
|
čarli sem dajala ene sto let nazaj. tko da glede na moj ne prov zanesljiv spomin bi rekla, da z vodo tiste, ki so mele adaptirano formulo že dodano oziroma z adaptiranim mlekom tiste, ki ne. mislim, da sem pa tut tele druge probala z vodo mešat, pa niso šle glih najbolj v promet. zeh. zdej pa tekst pisat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.10.2010 8:59:12
|
|
|
|
leda
|
Pri nas pa stvari ne spijo... zadnjič je prišla z izjavo, da je šlo sončku spat... ne vem, od kje ji to mi pa ne povemo vsega po resnici. ma se mi res ne zdi potrebno, da ji pri dveh letih pojasnjujem odraslo verzijo sveta. glih zadnjič je slučajno ujela del dnevnika in sem prov kreativno pojasnila nesrečne vegradove delavce. za vas ta resne pa priporočam laroussoveknigge zakaj, kako itd. ma se človk velik nauči zraven. tako veliki (jst) kot mali (zoja). evo http://www.enaa.com/oddelki/knjige/izd_1820_DIzblarus_Zbirka_Larousse zdej pa res odklop, pa o umetnosti pisat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.10.2010 9:13:57
|
|
|
|
Čarli08
|
Leda, si mi odgovorila. Thx. Drugače pa sem tudi jaz imela v glavi, da da bom otrokom vse "po odraslo" razlagala, samo potem te situacije zapeljejo v drugo smer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.10.2010 20:57:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
za vas ta resne user posted image pa priporočam laroussoveknigge zakaj, kako itd. ma se človk velik nauči zraven. tako veliki (jst) kot mali (zoja). Itak, da sem si jo že zdavnaj nabavila... Ma ja, mi pa vse povemo tku, kot je...
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 20.10.2010 20:58:21 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.10.2010 21:05:17
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda ... je šla pot nazaj takole: Z: "E. ti si pokakana duda." E: " Ne pa nisem!!" Z: "Ja pa si!" E: "NE PA NISEM!!!!!!!!" Z: "JA PA SI!!!!!!" E: "NIIIISEm!" Z: "SI!!!!!" E: "NISEM, NISEM, NISEM!" Z: "SISISISISISISISI!" oh, kako mi je to znano! se mi zdi, da to pride z vrtcem - vsaj pri nas je tako sicer pa smo tut mi nabavli ta veliko postlo...nismo je sicer še sestavli, pa tut jogija še nimamo, a delamo v to smer. Bomo verjetno tut imeli risanke z uspavanjem. Danes sem jo prvič dala spat brez flaške. Uf, je blo joka! Pa kaj čmo - sem sita te njene razvade, ki jo je razvila pri zadnjem prehladu, da ji je blo treba vsako noč najmanj 1x nest flaško vode...potem je bila seveda vsa polulana in smo menjavali plenico in rjuhe sredi noči... KONEC! V vrtcu že par tednov nima flaške, čez dan tut ne, le ponoči si je dajala duška...do včeraj Pa kako je bla dans tečna! A se je spet luna narobe postavla al pa je kriva še ta zadnja petica, ki ji kuka ven na treh koncih. Naj že enkrat izraste, da bo mir punce, fajn vas je brat, čeprav me res poredko zanese sem gor. kar nadaljujte!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.10.2010 22:00:28
|
|
|
|
*bubi*
|
Olivija, hvala, zdaj si mi dala dva kombinirana razloga, s katerima se lahko tolažim ob današnjem izbruhu trme, sitnobe in joka. Polna luna (ki bo komaj v soboto ) in vseh 8 zobov, ki še manjkajo v ustih. Jao, jao, jaz se takih izpadov od bubija ne spomnim. Kaj čem, ni mi lahko.... Glede razlag pa - bubiju že kdaj kaj razložim po odraslo, bubiki pa ne. Je pa zadnjič padlo provokativno vprašanje: mami, kaj božiček res obstaja? jao.... kaj naj rečem? Odgovoru je sledilo tipanje mojega nosa, če sem povedala po resnici
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.10.2010 22:08:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara rabi nove čevleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... nimam pojma, kam naj grem ponje.... Cicibanovih nočem.... Geox so predragi.... sva šli v LaScarpo, je vse tako trdo in masivno, kot da bi gojzarje imela... zadrge na škorenjčkih ji nisem mogla zapeti, pa Lara ni ravno debelonoga... helpppppppppppppppppppppppp
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.10.2010 22:24:13
|
|
|
|
*bubi*
|
Daichman in Vogele. Obe trgovini imata svojo linijo kvalitetnih čevljev (Elefanten oz. Twisty). Sem pa bubiju večkrat kupila v Lidlu ali Hoferju, pa nimam kaj rečt nad kvaliteto.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.