![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.10.2010 20:26:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
Menjam 50 let staro žensko za dve od 25..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.10.2010 21:24:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Menjam 50 let staro žensko za dve od 25.. al pa obratno....enega starega za dva mlada
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.10.2010 21:25:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
Midva z možem imava pa ločevalno dieto: on je v kuhinji, jaz pa v dnevni sobi.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.10.2010 21:28:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ženska ima manjše podplate zato, da je bližje štedilniku.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.10.2010 21:30:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
Saraya... kam si se že ti zdej vpisala? Katero šolo?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 9.10.2010 9:14:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Saraya... kam si se že ti zdej vpisala? Katero šolo? kako veš? na višjo..za ekonomista grem (VI. stopnja)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 9.10.2010 13:16:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Saraya... kam si se že ti zdej vpisala? Katero šolo? kako veš? na višjo..za ekonomista grem (VI. stopnja) Ja tam sem zvedla, kjer si javno objavila... Jaz se bom pa naslednje leto na pedagoško vpisala... za letos, sem se malo prepozno zmislila... kr tko, ker me teme zanimajo.... ne z namenom, da bi pol iskala službo v tej smeri...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 9.10.2010 18:42:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ja tam sem zvedla, kjer si javno objavila... Jaz se bom pa naslednje leto na pedagoško vpisala... za letos, sem se malo prepozno zmislila... kr tko, ker me teme zanimajo.... ne z namenom, da bi pol iskala službo v tej smeri... aja ja fajn...če te veseli....ma jaz sem vzela ekonomijo..ker do prava ali psihologije, kjer me teme res zanimajo nisem imela pogojev.... ..Služba pa je tak..saj veš...ponavadi se vse druga prej najde, kot v stroki...ali pa tud ne
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 9.10.2010 21:20:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz se bom pa naslednje leto na pedagoško vpisala... za letos, sem se malo prepozno zmislila... kr tko, ker me teme zanimajo.... ne z namenom, da bi pol iskala službo v tej smeri... če te samo teme tak malo zanimajo, imaš pedagoško-andragoško izobraževanje dovolj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.10.2010 13:34:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
imaš pedagoško-andragoško izobraževanje dovolj user posted image Ma ki ne najdem veliko glede tega... sem našla samo edukacijske vede, predšolska vzgoja in razredni pouk... pa sem na te edukacijske vede mislila...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.10.2010 18:15:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft imaš pedagoško-andragoško izobraževanje dovolj user posted image Ma ki ne najdem veliko glede tega... sem našla samo edukacijske vede, predšolska vzgoja in razredni pouk... pa sem na te edukacijske vede mislila... To so verjetno izredni študiji. PAI pa je v bistvu prekvalifikacija oz. dokvalifikacija. To sem recimo morala jaz naredit, da lahko delam tu kjer delam
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.10.2010 22:03:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft imaš pedagoško-andragoško izobraževanje dovolj user posted image Ma ki ne najdem veliko glede tega... sem našla samo edukacijske vede, predšolska vzgoja in razredni pouk... pa sem na te edukacijske vede mislila... To so verjetno izredni študiji. PAI pa je v bistvu prekvalifikacija oz. dokvalifikacija. To sem recimo morala jaz naredit, da lahko delam tu kjer delam pa jaz se spravljam že par let to nardit..pa je še vedno pri....spravljam...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.10.2010 22:05:53
|
|
|
|
gold fish
|
aja, bubi in čarli...glede toysa....mi smo bili pred kakimi 3 tedni v Grazu....so ga prenavljali...samo ni bil čisto zaprt.... desna stran, ko si not prišel je bila "v delu"....drugače je bil pa einkauf možen brez problema.... Je pa čist bolj moderno že zgledal.....kljub "v delu" ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.10.2010 22:12:17
|
|
|
|
gold fish
|
drugače pa pozdravček vsem...... aja, pa čestitke tejchy za .... .... mi smo ok, vse več ali manj po starem..... ....drugič več, ker mi ni danes monologov za met....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 10.10.2010 22:14:15 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.10.2010 12:19:17
|
|
|
|
Čarli08
|
...glede toysa....mi smo bili pred kakimi 3 tedni v Grazu....so ga prenavljali...samo ni bil čisto zaprt.... desna stran, ko si not prišel je bila "v delu"....drugače je bil pa einkauf možen brez problema.... Je pa čist bolj moderno že zgledal.....kljub "v delu" .... ... seveda ne, da bi si mi stvar pobliže pogledali ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.10.2010 18:50:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 ...glede toysa....mi smo bili pred kakimi 3 tedni v Grazu....so ga prenavljali...samo ni bil čisto zaprt.... desna stran, ko si not prišel je bila "v delu"....drugače je bil pa einkauf možen brez problema.... Je pa čist bolj moderno že zgledal.....kljub "v delu" .... ... seveda ne, da bi si mi stvar pobliže pogledali ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.10.2010 21:34:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
Moji Lariki se ful dopade pesem "Julija, objokana, ni ti treba skrivati solza....... Včeraj me ni bilo nekaj časa in med tem je ona žicala atija, da ji to zapoje... Moj mož nima ravno pevskega talenta, ampak se vseeno loti..... Lara se nekaj časa matra z njim, ampak nekak nista mogla ujet glasov.... Pol pa Lara reče čist resno: Bo mami rajši pela.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.10.2010 21:30:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pol pa Lara reče čist resno: Bo mami rajši pela. lubika mala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.10.2010 18:38:29
|
|
|
|
gold fish
|
...pozdravček... nas na prvo stran prestavljam....da ne boste iskale..... no odvisno, kako dolgo vas ne bo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 15.10.2010 13:09:42
|
|
|
|
Jazzy1
|
Kakšno prvo stran fiši? Dej link pls!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 15.10.2010 14:36:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Kakšno prvo stran fiši? Dej link pls!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.10.2010 20:23:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma dobro, ki ste babetine???? Dejmo kej povedat no... Kaj delajo vaši mladički preden zaspijo? Skačejo, pojejo, plezajo, kličejo? Moja Lara si je pravkar odpela ves svoj repertoar...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.10.2010 22:38:47
|
|
|
|
Čarli08
|
Kaj delajo vaši mladički preden zaspijo? Skačejo, pojejo, plezajo, kličejo? Ne vpraši. En teden spi v veliki postelji in predvsem leze dol ... in jaz, po parih poskusih, da bo obstal v postelji, dežuram zraven, dokler ne pade na pol v komo, potem šele lahko grem. če nisi navajen tega ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.10.2010 9:18:03
|
|
|
|
leda
|
Kaj delajo vaši mladički preden zaspijo? Skačejo, pojejo, plezajo, kličejo? kliče ne, sem par centi stran pri nas v pižamo damo obe, pomahamo lahko noč živi in občasno tut neživi naravi, umijemo zobe, preberemo eno kniggo (vsak dan si ena izbere), pol pa zraven sedim, občasno razlagam kdo vse spi (ni da ni) in vedno bolj kategorično ššššššššššam. taprva mrkne ful hitro, tadruga pa niti ne tko zlo. tko da mam ponavad čas, da razmislim za nazaj in za naprej...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.10.2010 9:21:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj delajo vaši mladički preden zaspijo? Skačejo, pojejo, plezajo, kličejo? nič...v dnevni zaspi na sedežni.Si sam pojštre pripravi, vzame flaško in zaspi. nato jo nesemo v kinderpet
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.