nika1
|
Samo toliko , da se na hitro javim, včeraj sva le prišla z Nalom domov, en dan sva bila dlje v porodišnici, ker je dobil zlatenico , no to je bilo najhujše od vsega ker so hormoni delali sto na uro, sem jokala kot dež ker nisem mogla domov pa ko sem ga videla tam pod lučko, zdaj je pa vse vredu Porodna izkušnja je bil tokrat res lepa in nabita s čustvi, res je potekalo vse gladko in res gre vsa zahvala osebju POSTOJNSKE PORODNIŠNICE predvsem pa krasni babici Vesni, da mi bo porod tako meni kot možu ostal res v lepem spominu. Od glavnih popadkov pa do iztisa je minilo le dve uri, pa kljub dimenziji glavice 36 cm nisem bila nič rezana oz. šivana, res super. Bistvo je , da dobro predihavaš popadke,sodeluješ in jim hdaš možnost, da naredijo svoje... Vsem oktobrkam , ki še čakate na svoje bebice želim povedati, da vsa bolečina pa morda kakšna malo prijetna stvar med porodom je pozabljena ko enkrat k sebi stisneš svoj mali ZAKLADEK, kljub temu, da sem postala drugič mamica, so res občutki enaki kot pri prvem otroku, nabiti s polno srečo, ljubeznijo do malega bitjeca ko se prvič stisne k tebi, ko se tako z veseljem prisesa na tvoje prsi, ja res krasni občutki.... sploh pa se čisto stopiš , ko se ti prvič nasmehe, ni lepšega Vsem mamicam ki ste vmes rodile seveda tudi čestitke z moje strani predvsem pa CAROLINE 1 ,ki je le dočakala svojo princesko... NO a vidiš, da le ni bila tako težka kot ste predvidevali, jo je moj Nal prehitel za par dag.... Srečno
|