|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
19.10.2010 10:54:44   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Kaj boste kuhale danes? Persidaaaaaaa, pridi z idejami na plano!user posted image

Njoke s piščančjim mesom v smetanovi omaki in zelena solata. Za Valentina pa rdeča pesa, joj kako jo obožuje!user posted image

Včeraj smo imeli piščančje meso in gobice v smetanovi omaki gratinirane s sirom, njoke in zeleno solato.user posted image
Najaa, mogoče bo res rižota, imam še nekaj zelenjave in gobic za porabit...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
19.10.2010 10:55:11   
Tulipan12
Prvauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
19.10.2010 11:13:17   
Najaa

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
19.10.2010 11:14:42   
Najaa
Nika tudi obožuje rdečo peso. Ponavadi ji je ne smem sploh pokazat, ker ko jo vidi, bi sam še peso jedla. user posted image Pa na splošno drugače bolj malo je. Ne vem, kaj ji je. Ok pustimo to, da je zdej bolana. Drugače tudi je kot en piščanec. Ko je pri tašči, pa pravi tašča, kako jesta obe, da res lepo pojeta. user posted image Zdej pa ne vem kdo me farba. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
19.10.2010 11:19:06   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, bravo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
19.10.2010 11:21:59   
KOKICA32

Nika tudi obožuje rdečo peso. Ponavadi ji je ne smem sploh pokazat, ker ko jo vidi, bi sam še peso jedla. user posted image Pa na splošno drugače bolj malo je. Ne vem, kaj ji je. Ok pustimo to, da je zdej bolana. Drugače tudi je kot en piščanec. Ko je pri tašči, pa pravi tašča, kako jesta obe, da res lepo pojeta. user posted image Zdej pa ne vem kdo me farba. user posted image

Valentin tudi bolj malo je...razen to soboto, ko je imnel od kosila dalje napad lakote....joj, kaj je vse pojedel, če recimo samo navedem, da je za kosilo imel juho, testenine-polžke s koruzo v smetanovi omaki in rdečo pesouser posted image , melono, potem je spet jedel juho z mano, pa spet melono, pa keks, pa grozdje, ananas, pa spet testenine,...user posted image  

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
19.10.2010 11:52:48   
MalaČebelica
Dober dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tasa za službo

user posted image user posted image user posted image user posted image za Najoo in Niko in ostale bolančke

Kuhali: mi smo danes tako enolončnico s krompirjem in hrenovkami - če so hrenovke notri je itak zakon user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa smo že precej boljše in smo že nabrali nekaj gramov nazaj tak da bomo počasi za med ljudi user posted image user posted image user posted image

Uživajte

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
19.10.2010 12:18:56   
felix7

Pa hvala, da si slikico nalimala! user posted image

malenkost user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
19.10.2010 12:19:15   
felix7

Vidim, da ste se štajerke spet razpričale, pa ena uvožena dalenjka se je mal matrala zraven user posted image Super super, sam da je kej za brat! user posted image user posted image
Jaz sem dva dneva dobesedno prespala, ker me je tale prehlad al karkoli že je, totalno vrgu dol. HB za taščo, ki je imela dva dneva popoldan punci,Tija se pa abonirala za cel vikend pri njih. Danes sem za silo spravljena skupaj, čeprav še vedno ne morem bit dalj časa pokonci. Upam, da bo lahko jutri šla ven, ker ima obveznosti.

a to sem kao jest? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
19.10.2010 12:19:35   
felix7

Hvala. Bom probala danes in ji dala.user posted image

mleko ne sme imeti več kot 40 stopinj, če želiš, da med ohrani svoje dobre lastnosti, drugače bo funkcioniral samo kot sladilo user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
19.10.2010 12:19:45   
KOKICA32
Oooo, MČ pozdravljena!user posted image

Super za Klaro!user posted image user posted image user posted image Ja, tudi pri nas so hrenovke zakon!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1261
19.10.2010 12:19:58   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

No, pa da še kaj napišem.
Danes bi morala delat popoldan, pa me je namestnica poslovodje klicala ob 5.40, če bi lahko prišla do 6,30 delat. Ma sem prvo mislila, da mam prisluhe, ko je gsm zvonil user posted image Namreč, zjutraj je sodelava (ki bi mogla prit ob 6h delat) klicala, da je na bolniški, pol je klicala da je še poslovodja na bolniški, preden smo šli domov pa še ena da je na bolniški. Ma je bilo že vse skup smešno. user posted image user posted image 3 v enem dnevu na bolniški.

No, je pa mi danes namestnica poslovodje rekla,da nimam se česa bat da mi nebi pogodbe podaljšali user posted image user posted image Mi je po eni strani kamen padel dol, po drugi strani pa bom vseeno mal prošnje okol pošiljala. user posted image

Tak, da jutri sem fraj, ostale dneve pa delam, čeprav bi morala bit fraj. Ampak saj ni panike, ker ni poslovodje bo kar lažje na šiht hodit user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo Taša, sem ti rekla, da se nima smisla sekirat user posted image  drugače se bo pa v Grosuplju Hofer odprl user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
19.10.2010 12:20:14   
PERSIDA
Dober dan.
Končno sem prišla malo med ludiuser posted image .
Reakcija po pikecu se počasi umirja ,ga ,pa zato danes malo sračkamo.V glavnem nekak guramo.
Jaz sem danes imela vsaj malo napada čiščenja in po dolgem času uspelo vse pode sčistit naenkrat.Sem že pozabla kak je fajn dihat v svežem stanovanjuuser posted image .Seveda jih je babi čuvala,da ne bo pomote med tem časom ,ker tak daleč še nismo ,da bi to bilo uresničljivouser posted image .
Uspela sem zraven skuhat piščančji paprikaš in pire. Danes bomo brez juhe razen ,če šefoma ne bo kaj štimalo pri kosliuuser posted image .
Kaj še user posted image  vsem bolanim malim in velikim.
Čebelca - zanemarjaš nasuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1263
19.10.2010 12:20:17   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

mleko ne sme imeti več kot 40 stopinj, če želiš, da med ohrani svoje dobre lastnosti, drugače bo funkcioniral samo kot sladilo user posted image

Hvala za info!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
19.10.2010 12:20:19   
felix7

Cheers! user posted image (where everybody knows your name user posted image )

A mislite, da sem danes pretiravala, ker sem Tiji oblekla zjutraj bundo? Šla je že zelo zgodaj v vrtec, vzunaj je bila še tema in se mi je zdelo, da mora bit grozno mrzlo. Čez kako uro pa pogledam ven in vidim eno punčko, ki je imela sam zgornji del trenerke oblečen. user posted image Zdej pa ne vem al sem jaz pretiravala al je ta punčka bila premalo oblečena?

boljš preveč kot premal... sleče se še zmer lahko user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
19.10.2010 12:20:44   
felix7

Kaj boste kuhale danes? Persidaaaaaaa, pridi z idejami na plano!user posted image

danes nič, lahko pa povem, kaj sem včeraj user posted image  široke rezance s piščančkom v curryjevi omaki. Mjask user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
19.10.2010 12:21:22   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dober dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tasa za službo

user posted image user posted image user posted image user posted image za Najoo in Niko in ostale bolančke

Kuhali: mi smo danes tako enolončnico s krompirjem in hrenovkami - če so hrenovke notri je itak zakon user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa smo že precej boljše in smo že nabrali nekaj gramov nazaj tak da bomo počasi za med ljudi user posted image user posted image user posted image

Uživajte

super, samo da ste boljše! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
19.10.2010 12:22:20   
KOKICA32
Tudi jaz sem bila sedaj pridna, saj sem skuhala kosilo, zraven pa sem v kuhinji nekaj predalov in polic pospravila in prahu pobrisala. Jutri pa naprej...mogoče.user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
19.10.2010 12:23:05   
Najaa

Vidim, da ste se štajerke spet razpričale, pa ena uvožena dalenjka se je mal matrala zraven user posted image Super super, sam da je kej za brat! user posted image user posted image
Jaz sem dva dneva dobesedno prespala, ker me je tale prehlad al karkoli že je, totalno vrgu dol. HB za taščo, ki je imela dva dneva popoldan punci,Tija se pa abonirala za cel vikend pri njih. Danes sem za silo spravljena skupaj, čeprav še vedno ne morem bit dalj časa pokonci. Upam, da bo lahko jutri šla ven, ker ima obveznosti.

a to sem kao jest? user posted image user posted image user posted image

Kao ja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
19.10.2010 12:23:14   
Najaa

No sej to se mi je zdel. Itak ja, tudi čaj vedno čakam, da se ohladi, preden ga "zabelim" z medom. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
19.10.2010 12:23:15   
PERSIDA

Tudi jaz sem bila sedaj pridna, saj sem skuhala kosilo, zraven pa sem v kuhinji nekaj predalov in polic pospravila in prahu pobrisala. Jutri pa naprej...mogoče.user posted image

Ta beseda mi je že 2leti najbolj všeč občasno ,pa tud ne user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
19.10.2010 12:23:33   
felix7

Hvala za info!user posted image

malenkost user posted image  to so me naučili bolj za pitje čaja, kjer velja pravilo, da limono lahko daš v 70 stopinj, med pa v 40 stopinj. In pol zmeraj čakam in čakam in čakam, da se bo čaj dovolj ohladil user posted image  zna biti nadležno, kadar skuham tavelik lonec user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
19.10.2010 12:25:25   
Najaa
Rižota je bila prva liga, sam premal je je bilo. user posted image Namreč nalašč sem skuhala manj, ker ponavad vedno ostane malo in mečemo stran, ker noben noče. Evo danes, ko je bilo tako dobro, pa premalo. user posted image

Pospravljanje? Hmmmm.... vsak dan malo pa gre. Zdej, ko sem bila bolana, je bolj ko ne vse stalo tak da sem v zaostanku. Sva pa z Niko pospravli igrače in jih znosli v otroško sobo in zdej dnevna spet diha. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
19.10.2010 12:25:33   
PERSIDA

malenkost user posted image  to so me naučili bolj za pitje čaja, kjer velja pravilo, da limono lahko daš v 70 stopinj, med pa v 40 stopinj. In pol zmeraj čakam in čakam in čakam, da se bo čaj dovolj ohladil user posted image  zna biti nadležno, kadar skuham tavelik lonec user posted image

če je sila dodam mrzlo vodouser posted image ,noro ampak je istinauser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
19.10.2010 12:26:12   
KOKICA32
Midva pa bova verjetno v četrtek šla (če bo slabo vreme, ker drugače bomo raje na zraku) v knjižnico na ZABAVNO LUTKOVNO PREDSTAVO, M A C J I  S E J E M (Kajetan Kovič). Me res zanima, če mu bo zanimivo in še prej, če bo zdržal in jo sploh gledal ali bodo druge stvari bolj zanimive. Kolikor sem seznanjena, so take predstave za otroke od 3 leta dalje.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?