Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.10.2010 10:54:44
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kaj boste kuhale danes? Persidaaaaaaa, pridi z idejami na plano! Njoke s piščančjim mesom v smetanovi omaki in zelena solata. Za Valentina pa rdeča pesa, joj kako jo obožuje! Včeraj smo imeli piščančje meso in gobice v smetanovi omaki gratinirane s sirom, njoke in zeleno solato. Najaa, mogoče bo res rižota, imam še nekaj zelenjave in gobic za porabit...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.10.2010 10:55:11
|
|
|
|
Tulipan12
|
Prva
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.10.2010 11:13:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Prva
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.10.2010 11:14:42
|
|
|
|
Najaa
|
Nika tudi obožuje rdečo peso. Ponavadi ji je ne smem sploh pokazat, ker ko jo vidi, bi sam še peso jedla. Pa na splošno drugače bolj malo je. Ne vem, kaj ji je. Ok pustimo to, da je zdej bolana. Drugače tudi je kot en piščanec. Ko je pri tašči, pa pravi tašča, kako jesta obe, da res lepo pojeta. Zdej pa ne vem kdo me farba.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.10.2010 11:19:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Prva Ja, bravo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.10.2010 11:21:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nika tudi obožuje rdečo peso. Ponavadi ji je ne smem sploh pokazat, ker ko jo vidi, bi sam še peso jedla. Pa na splošno drugače bolj malo je. Ne vem, kaj ji je. Ok pustimo to, da je zdej bolana. Drugače tudi je kot en piščanec. Ko je pri tašči, pa pravi tašča, kako jesta obe, da res lepo pojeta. Zdej pa ne vem kdo me farba. Valentin tudi bolj malo je...razen to soboto, ko je imnel od kosila dalje napad lakote....joj, kaj je vse pojedel, če recimo samo navedem, da je za kosilo imel juho, testenine-polžke s koruzo v smetanovi omaki in rdečo peso , melono, potem je spet jedel juho z mano, pa spet melono, pa keks, pa grozdje, ananas, pa spet testenine,...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.10.2010 11:52:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Dober dan! tasa za službo za Najoo in Niko in ostale bolančke Kuhali: mi smo danes tako enolončnico s krompirjem in hrenovkami - če so hrenovke notri je itak zakon Drugače pa smo že precej boljše in smo že nabrali nekaj gramov nazaj tak da bomo počasi za med ljudi Uživajte
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.10.2010 12:18:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa hvala, da si slikico nalimala! malenkost
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.10.2010 12:19:15
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vidim, da ste se štajerke spet razpričale, pa ena uvožena dalenjka se je mal matrala zraven Super super, sam da je kej za brat! Jaz sem dva dneva dobesedno prespala, ker me je tale prehlad al karkoli že je, totalno vrgu dol. HB za taščo, ki je imela dva dneva popoldan punci,Tija se pa abonirala za cel vikend pri njih. Danes sem za silo spravljena skupaj, čeprav še vedno ne morem bit dalj časa pokonci. Upam, da bo lahko jutri šla ven, ker ima obveznosti. a to sem kao jest?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.10.2010 12:19:35
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hvala. Bom probala danes in ji dala. mleko ne sme imeti več kot 40 stopinj, če želiš, da med ohrani svoje dobre lastnosti, drugače bo funkcioniral samo kot sladilo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.10.2010 12:19:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
Oooo, MČ pozdravljena! Super za Klaro! Ja, tudi pri nas so hrenovke zakon!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.10.2010 12:19:58
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, pa da še kaj napišem. Danes bi morala delat popoldan, pa me je namestnica poslovodje klicala ob 5.40, če bi lahko prišla do 6,30 delat. Ma sem prvo mislila, da mam prisluhe, ko je gsm zvonil Namreč, zjutraj je sodelava (ki bi mogla prit ob 6h delat) klicala, da je na bolniški, pol je klicala da je še poslovodja na bolniški, preden smo šli domov pa še ena da je na bolniški. Ma je bilo že vse skup smešno. 3 v enem dnevu na bolniški. No, je pa mi danes namestnica poslovodje rekla,da nimam se česa bat da mi nebi pogodbe podaljšali Mi je po eni strani kamen padel dol, po drugi strani pa bom vseeno mal prošnje okol pošiljala. Tak, da jutri sem fraj, ostale dneve pa delam, čeprav bi morala bit fraj. Ampak saj ni panike, ker ni poslovodje bo kar lažje na šiht hodit bravo Taša, sem ti rekla, da se nima smisla sekirat drugače se bo pa v Grosuplju Hofer odprl
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.10.2010 12:20:14
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober dan. Končno sem prišla malo med ludi . Reakcija po pikecu se počasi umirja ,ga ,pa zato danes malo sračkamo.V glavnem nekak guramo. Jaz sem danes imela vsaj malo napada čiščenja in po dolgem času uspelo vse pode sčistit naenkrat.Sem že pozabla kak je fajn dihat v svežem stanovanju .Seveda jih je babi čuvala,da ne bo pomote med tem časom ,ker tak daleč še nismo ,da bi to bilo uresničljivo . Uspela sem zraven skuhat piščančji paprikaš in pire. Danes bomo brez juhe razen ,če šefoma ne bo kaj štimalo pri kosliu . Kaj še vsem bolanim malim in velikim. Čebelca - zanemarjaš nas
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.10.2010 12:20:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hvala. Bom probala danes in ji dala. mleko ne sme imeti več kot 40 stopinj, če želiš, da med ohrani svoje dobre lastnosti, drugače bo funkcioniral samo kot sladilo Hvala za info!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.10.2010 12:20:19
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Cheers! (where everybody knows your name ) A mislite, da sem danes pretiravala, ker sem Tiji oblekla zjutraj bundo? Šla je že zelo zgodaj v vrtec, vzunaj je bila še tema in se mi je zdelo, da mora bit grozno mrzlo. Čez kako uro pa pogledam ven in vidim eno punčko, ki je imela sam zgornji del trenerke oblečen. Zdej pa ne vem al sem jaz pretiravala al je ta punčka bila premalo oblečena? boljš preveč kot premal... sleče se še zmer lahko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.10.2010 12:20:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kaj boste kuhale danes? Persidaaaaaaa, pridi z idejami na plano! danes nič, lahko pa povem, kaj sem včeraj široke rezance s piščančkom v curryjevi omaki. Mjask
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.10.2010 12:21:22
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Dober dan! tasa za službo za Najoo in Niko in ostale bolančke Kuhali: mi smo danes tako enolončnico s krompirjem in hrenovkami - če so hrenovke notri je itak zakon Drugače pa smo že precej boljše in smo že nabrali nekaj gramov nazaj tak da bomo počasi za med ljudi Uživajte super, samo da ste boljše!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.10.2010 12:22:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tudi jaz sem bila sedaj pridna, saj sem skuhala kosilo, zraven pa sem v kuhinji nekaj predalov in polic pospravila in prahu pobrisala. Jutri pa naprej...mogoče.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.10.2010 12:23:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vidim, da ste se štajerke spet razpričale, pa ena uvožena dalenjka se je mal matrala zraven Super super, sam da je kej za brat! Jaz sem dva dneva dobesedno prespala, ker me je tale prehlad al karkoli že je, totalno vrgu dol. HB za taščo, ki je imela dva dneva popoldan punci,Tija se pa abonirala za cel vikend pri njih. Danes sem za silo spravljena skupaj, čeprav še vedno ne morem bit dalj časa pokonci. Upam, da bo lahko jutri šla ven, ker ima obveznosti. a to sem kao jest? Kao ja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.10.2010 12:23:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hvala. Bom probala danes in ji dala. mleko ne sme imeti več kot 40 stopinj, če želiš, da med ohrani svoje dobre lastnosti, drugače bo funkcioniral samo kot sladilo No sej to se mi je zdel. Itak ja, tudi čaj vedno čakam, da se ohladi, preden ga "zabelim" z medom.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.10.2010 12:23:15
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tudi jaz sem bila sedaj pridna, saj sem skuhala kosilo, zraven pa sem v kuhinji nekaj predalov in polic pospravila in prahu pobrisala. Jutri pa naprej...mogoče. Ta beseda mi je že 2leti najbolj všeč občasno ,pa tud ne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.10.2010 12:23:33
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hvala. Bom probala danes in ji dala. mleko ne sme imeti več kot 40 stopinj, če želiš, da med ohrani svoje dobre lastnosti, drugače bo funkcioniral samo kot sladilo Hvala za info! malenkost to so me naučili bolj za pitje čaja, kjer velja pravilo, da limono lahko daš v 70 stopinj, med pa v 40 stopinj. In pol zmeraj čakam in čakam in čakam, da se bo čaj dovolj ohladil zna biti nadležno, kadar skuham tavelik lonec
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.10.2010 12:25:25
|
|
|
|
Najaa
|
Rižota je bila prva liga, sam premal je je bilo. Namreč nalašč sem skuhala manj, ker ponavad vedno ostane malo in mečemo stran, ker noben noče. Evo danes, ko je bilo tako dobro, pa premalo. Pospravljanje? Hmmmm.... vsak dan malo pa gre. Zdej, ko sem bila bolana, je bolj ko ne vse stalo tak da sem v zaostanku. Sva pa z Niko pospravli igrače in jih znosli v otroško sobo in zdej dnevna spet diha.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.10.2010 12:25:33
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 malenkost to so me naučili bolj za pitje čaja, kjer velja pravilo, da limono lahko daš v 70 stopinj, med pa v 40 stopinj. In pol zmeraj čakam in čakam in čakam, da se bo čaj dovolj ohladil zna biti nadležno, kadar skuham tavelik lonec če je sila dodam mrzlo vodo ,noro ampak je istina
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 19.10.2010 12:26:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
Midva pa bova verjetno v četrtek šla (če bo slabo vreme, ker drugače bomo raje na zraku) v knjižnico na ZABAVNO LUTKOVNO PREDSTAVO, M A C J I S E J E M (Kajetan Kovič). Me res zanima, če mu bo zanimivo in še prej, če bo zdržal in jo sploh gledal ali bodo druge stvari bolj zanimive. Kolikor sem seznanjena, so take predstave za otroke od 3 leta dalje.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?